konsniper Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 (edited) Εμένα σήμερα δε μου δουλεύει το samsung Apps. Μπαίνω και όλο κολλάει και μου βγάζει το σχετικό παραθυράκι οτο κολλησε, μετα όταν μπαινει δεν κατεβάζει τίποτα. Μένει στην αναμονή για λήψη και δεν κάνει λήψη ποτέ. Σε μερικές εφαρμογες δεν πατιεται καν το λήψη. Νομίζω πως η προχτεσινή αναβάθμιση που μου έβγαλε το δίελυσε...Γίνεται το ίδιο σε σε κανέναν? Αλλιως τι μπορώ να κανω? EDIT: έκανα κατάργηση ενημερώσεων και το ξαναπέρασα αλλά τίποτα..τα ίδια...Βγάζει μετά απο ώρα σε αναμονή λήψης: Μη διαθέσιμη λειτουργεια 2000. Edited December 16, 2011 by konsniper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosd Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Μα δεν βρίσκω κάποιο λόγο να κλείνουμε το κινητό.. flight mode και καληνύχτα! Γιατί να το κλείσεις! (για να ξεκουραστεί που λέει και η γιαγιά μου:lol:) ΚΛΑΙΩΩ!!!!!!!!!!!!! Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosd Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Συγνώμη για τα μεγάλα μου γράμματα στο προηγούμενο μου post αλλά γέλασα πολύ.... Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Έχω κι εγώ τον Γαλαξία 2, με ΧΧΚΙ4 2.3.5. Θέλω να αλλάξω το εικονίδιο της μπαταρίας και να μου γράφει ποσοστό. (όχι widget που να το δείχνει στην αριστερή πλευρά της status bar, αλλά να αλλάξει το μαμίσιο) Έχω δοκιμάσει διάφορες τεχνικές..... Έχω κάνει αναζήτηση εδώ μέσα και έχω βρει διάφορα, αλλά δεν μου λειτουργεί κάτι. Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να το κάνω και να το έχει δοκιμάσει ο ίδιος και να λειτουργεί εγγυημένα. Δεν θέλω να κάνω το κινητό τούβλο. Το έχει κάνει ρουτ. Ευχαριστώ. Ποιος το εχει κανει root? o_O Αν εισαι rooted παντως στειλε μου το framework-res.apk (system/framework/) , καντο extract στο pc σου με root explorer κ θα στο κανω εγω με %. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_rx8 Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Επειδή έχουν ειπωθεί πολλές φορές στα λέω στα πολύ γρήγορα και όποια λέξη δεν καταλαβαίνεις google is your friend!:) Ρύθμιση δεν υπάρχει, έτσι είναι από προεπιλογή, υπάρχει ένα μονταρισμένο phone.apk που δεν έχει αυξανόμενο ήχο. Έχεις ακόμα μέλλον για εδώ :) Φίλε γνωρίζεις καμια πληροφορία πού μπορεί να παίζει το application που αναφέρεις? Παράθεση Πάρης...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Ρε παιδια τα iphone που ειχα οταν τα εκλεινα νομιζω χτυπουσε το ρημαδι...δεν ειμαι σιγουρος γιατι δεν τα κλεινω τα τηλεφωνα αλλα αν επαιζα την one million dollar question αυτο θα απαντουσα...λετε να κλαιγα ακομα???!!!! Η' δεν θεωρειτε το iphone smartphone αλλα κατι σαν hypersmart υπερgallactic εξυπνο κτλ κτλ κτλ LOLOLOLOLOOOLL!!! Sent from my GS2 with Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_rx8 Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Ρε παιδια τα iphone που ειχα οταν τα εκλεινα νομιζω χτυπουσε το ρημαδι...δεν ειμαι σιγουρος γιατι δεν τα κλεινω τα τηλεφωνα αλλα αν επαιζα την one million dollar question αυτο θα απαντουσα...λετε να κλαιγα ακομα???!!!! Αν κ είχα το 3gs δέν το θυμάμαι καθόλου αυτό.Παίζει κ να μην είχα βάλει ποτέ ξυπνητήρι σε αυτό.Εχω το k800i για δεύτερο κινητό πάντα.... Η' δεν θεωρειτε το iphone smartphone αλλα κατι σαν hypersmart υπερgallactic εξυπνο κτλ κτλ κτλ LOLOLOLOLOOOLL!!! Γελάω ακόμα................:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Πάρης...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 δηλαδη εγω που το εχω root μπορω να αντικαταστησω με root explorer το phone.apk ωστε να χτυπαει ο ηχος απευθειας δυνατα και οχι αυξανομενος? εχετε καποιο link γιαυτο το phone.apk? Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 δηλαδη εγω που το εχω root μπορω να αντικαταστησω με root explorer το phone.apk ωστε να χτυπαει ο ηχος απευθειας δυνατα και οχι αυξανομενος? εχετε καποιο link γιαυτο το phone.apk? Αν έχεις μόνο root όχι.Πρέπει να έχεις και deodexed rom.Τέτοιες είναι μόνο οι custom.Οι μαμά είναι odexed. Αν είσαι με μαμά, βάλτο στο google με την version που έχεις, π.χ. XWKI4 odex phone.apk increasing ring μήπως και βρεις κάτι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 καλησπερα παιδια.εχω τον γαλαξια λευκο και εχω προβλημα με τα ακουστικα,δεν ακουγεται δυνατα ο ηχος.μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση που μου διαφευγει.καμια ιδεα κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosd Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Ρε παιδια τα iphone που ειχα οταν τα εκλεινα νομιζω χτυπουσε το ρημαδι...δεν ειμαι σιγουρος γιατι δεν τα κλεινω τα τηλεφωνα αλλα αν επαιζα την one million dollar question αυτο θα απαντουσα...λετε να κλαιγα ακομα???!!!! Η' δεν θεωρειτε το iphone smartphone αλλα κατι σαν hypersmart υπερgallactic εξυπνο κτλ κτλ κτλ LOLOLOLOLOOOLL!!! Sent from my GS2 with Tapatalk ούτε στο μηλόφωνο χτυπάει το ξυπνητήρι με κλειστό το κινητό. Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Εννοείς τα hands free? Αν ναι δες αν έχουν κουμπώσει κανονικά. Πρέπει να μπει ολόκληρο το βύσμα Μέσα. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 ούτε στο μηλόφωνο χτυπάει το ξυπνητήρι με κλειστό το κινητό. Ούτε εκει ναι :) Μόνο σε symbian το έχω συναντήσει.Και επειδή η γιαγιά μου μου έχει πει να ξεκουράζω το κινητό μου και την αγαπάω πολύ, δυστυχώς μου λείπει :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Αν έχεις μόνο root όχι.Πρέπει να έχεις και deodexed rom.Τέτοιες είναι μόνο οι custom.Οι μαμά είναι odexed. Αν είσαι με μαμά, βάλτο στο google με την version που έχεις, π.χ. XWKI4 odex phone.apk increasing ring μήπως και βρεις κάτι. Γιατι δεν μπορει να παρει το deodexed .apk κ να το μετατρεψει σε odexed? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Γιατι δεν μπορει να παρει το deodexed .apk κ να το μετατρεψει σε odexed? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Σε κάποιον που μόλις τώρα ξεκινάει και έκανε μόλις χτες cf-root , θεωρείς ότι είναι η καλύτερη συμβουλή-πρόταση; Εκτός αν προτίθεσαι να τον βοηθήσεις. Εκεί πάω πάσο :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis79 Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Καλησπέρα κι απο μένα. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά είχα SII με 2.3.3 χώρις κανένα πρόβλημα αγορασμένο απο Ελλάδα και έκανα αναβάθμιση σε ΚΚ1 2.3.5! Έκανα κανά δυο φορές επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων του έβαλα κάποια προγραμματάκια αλλά περίπου μία με δύο φορές την μέρα μου κάνει επανεκκινήσεις έτσι απο μόνο του... Τί μπορεί να συμβαίνει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Καλησπέρα κι απο μένα. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά είχα SII με 2.3.3 χώρις κανένα πρόβλημα αγορασμένο απο Ελλάδα και έκανα αναβάθμιση σε ΚΚ1 2.3.5! Έκανα κανά δυο φορές επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων του έβαλα κάποια προγραμματάκια αλλά περίπου μία με δύο φορές την μέρα μου κάνει επανεκκινήσεις έτσι απο μόνο του... Τί μπορεί να συμβαίνει??? Δοκίμασε σε recovery mode (με κλειστό κινητό volume up+ home button + power button ) να κάνεις wipe cache και wipe repartinion. Θα σβηστεί ό,τι έχεις περάσει αλλά είναι ο σωστός τρόπος για πριν και μετά την εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis79 Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Δοκίμασε σε recovery mode (με κλειστό κινητό volume up+ home button + power button ) να κάνεις wipe cache και wipe repartinion. Θα σβηστεί ό,τι έχεις περάσει αλλά είναι ο σωστός τρόπος για πριν και μετά την εγκατάσταση. Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Κάνω wipe data/factory reset και μέτα wipe cache partition? Τα σβήνει όλα? Τα βάζω όλα απο την αρχή μετά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Αν έχεις μόνο root όχι.Πρέπει να έχεις και deodexed rom.Τέτοιες είναι μόνο οι custom.Οι μαμά είναι odexed. Αν είσαι με μαμά, βάλτο στο google με την version που έχεις, π.χ. XWKI4 odex phone.apk increasing ring μήπως και βρεις κάτι. ποιος το θέλει !!!??? μετα απο ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ , γιατι εβαλα αυτο που κυκλοφοραει παντου και δεν ειχα κανει backup δεν λειτουργουσε το τηλ..!!! ΟΜΩΣ βρήκα ένα phone.apk που παίζει τέλεια σε ΧWΚΙ4 2.3.4 ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στους XDA to .apk για xwki4 ξεκάθαρα ... εκανα πειραματα μεχρι να κατσει... ΕΠΙΣΗΣ για ΚΙ4 βγήκαν modded apk's με διαφανο φοντο... λειτουργουν τελεια !!! anyway το phone.apk που θες ειναι το deodexed KH3 http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=697307&d=1314039251 και παίζει μια χαρα !!! install σε flight mode εεεε !!!! μην ξεχνιωμαστε !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Κάνω wipe data/factory reset και μέτα wipe cache partition? Τα σβήνει όλα? Τα βάζω όλα απο την αρχή μετά? Ναι, αλλά αφού έχεις πρόβλημα χαλάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrostr Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Χαιρετώ, Αγόρασα σήμερα το Samsung Galaxy S II, με Android 2.3.5 και έκδοση Kernel Ι9100ΒΟΚΚ1. Θέλω να κάνω μόνο root το κινητό, με σκοπό να εγκαταστήσω το Titanium, ώστε να μπορέσω να κάνω restore ένα παιχνίδι που πήρα backup από το προηγούμε android Κινητό μου (HTC Desire). Δεν βρίσκω πουθενά να κατεβάσω αρχείο BOKK1.insecure !!! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Τι εγινε; Το "Οτι παρεις ενα δεκαρικο", καπουτ απο το market; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ εγώ να επιλέξω ποιες φωτογραφίες να εμφανίζονται στη συλλογή. Έβαλα ένα πρόγραμμα gps και στη συλλογή μου εμφανίζονται και φωτογραφίες που εμπεριέχονται στο πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ εγώ να επιλέξω ποιες φωτογραφίες να εμφανίζονται στη συλλογή. Έβαλα ένα πρόγραμμα gps και στη συλλογή μου εμφανίζονται και φωτογραφίες που εμπεριέχονται στο πρόγραμμα. σε καθε φακελο που περιεχει media αρχεια και δε θες να εμφανιζονται στη συλλογη βαλε ενα φακελο σκετο και ονομασε τον .nomedia κανε reboot και εισαι κομπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 σε καθε φακελο που περιεχει media αρχεια και δε θες να εμφανιζονται στη συλλογη βαλε ενα φακελο σκετο και ονομασε τον .nomedia κανε reboot και εισαι κομπλε Ευχαριστώ πολύ! Θα το δοκιμάσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts