Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα σε ολη την ομαδα

πριν μια βδομαδα βαρεθηκα τις custom rom και ειπα να γυρισω σε μαμα εβαλα τιν τελευταια απο το σιτε τις σαμμυ και εκανα φορματ σε σδ και εσωτερικη...

ολα οκ

ενα προβλημα τρωεει ωρες ωρες κατι κολληματα που με κοστομ δεν ειχα λετε να εχει κανα θεμα το κιν μου και να θελει σερβις?

δλδ εκει που ειναι στην αναμονη κλειδωμενο παω να το ξεκλιδωσω ξεκλιδωνει πανω να κανω σκρολλ down τη notification για 3g i wifi και δεν κατεβενει, η εκει που παιζω ενα παιχνιδι παγωνει.... ασε που ανεβαζει τρελα τη θερμοκρασια

λετε να ειναι hardware i software το θεμα...

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

​Οι παρακάτω συμβουλές έχουν εφαρμογή στα μοντέλα samsung galaxy s1,s2,s3 και για το s4 αν και κατα τη γνώμη μου από το s4 και μετά δεν έχει ανάγκη..........

Εξαιρετικό έχω το s2 plus και δούλεψε μια χαρά

Ευχαριστώ.

Edited by kehmemo

Μου δώσανε ένα κινητό κλειδωμένο από Orange. Υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσει?

Μου βγάζει "Εισαγωγή αριθμού-κλειδιού ελέγχου κλειδώματος δικτύου"

Δοκίμασα το galaxy s2 sim unlock αλλα δεν βρίσκει κωδικό λέει

Μεγαλοπρεπεστατο crash προχτές και με την επανεκινηση είχε χάσει το wallpaper και.. όλες τις επαφές της συσκευής! !! :@ :@ :@ και το θέμα είναι ότι παρόλο που εχω κ το sync on δεν βλέπω να επανέρχονται :(
Shit Happens!!!

• 2 weeks later...
Έχω ένα S2 που εχει προβληματική οθόνη. Μπορώ κάπου να την αλλάξω ή να αγοράσω ανταλλακτικό χωρίς να δώσω τα 140 που ζητάει η samsung;
Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Έχω ένα S2 που εχει προβληματική οθόνη. Μπορώ κάπου να την αλλάξω ή να αγοράσω ανταλλακτικό χωρίς να δώσω τα 140 που ζητάει η samsung;

Υπάρχουν και αλλού αλλά πάλι είναι ακριβά περίπου στα 100€ ίσως και λίγο λιγότερο.

Καλύτερα να πάρεις ένα μεταχειρισμενο τηλέφωνο

Nokia 8800 Scirocco

Υπάρχουν και αλλού αλλά πάλι είναι ακριβά περίπου στα 100€ ίσως και λίγο λιγότερο.

Καλύτερα να πάρεις ένα μεταχειρισμενο τηλέφωνο

Ευχαριστώ. Μάλλον αυτό θα κάνω

Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Οθόνη και digitizer γύρω στις 50 λίρες έχει στο ebay.

Καλησπέρα.. Έχω ένα προβληματάκι με το Galaxy S2...Πριν κλείσει από μπαταρία όταν το έβαλα στην φόρτιση μου έβγαζε υψηλή θερμοκρασία μπαταρίας και στο τέλος απενεργοποιήθηκε...όταν σύνδεσα τον φορτιστή μου έβγαζε την μπάρα της φόρτισης και λίγο πιο μετά μου εμφάνιζε δίπλα από την μπάρα ένα κίτρινο τρίγωνο με ένα "!" και ένα θερμόμετρο δίπλα.Έβγαλα την μπαταρία την άφησα σε δροσερό μέρος αλλά πάλι τίποτα... τι να κάνω? :( :!:
Κ i L i:cool:

Καλησπέρα.. Έχω ένα προβληματάκι με το Galaxy S2...Πριν κλείσει από μπαταρία όταν το έβαλα στην φόρτιση μου έβγαζε υψηλή θερμοκρασία μπαταρίας και στο τέλος απενεργοποιήθηκε...όταν σύνδεσα τον φορτιστή μου έβγαζε την μπάρα της φόρτισης και λίγο πιο μετά μου εμφάνιζε δίπλα από την μπάρα ένα κίτρινο τρίγωνο με ένα "!" και ένα θερμόμετρο δίπλα.Έβγαλα την μπαταρία την άφησα σε δροσερό μέρος αλλά πάλι τίποτα... τι να κάνω? :( :!:

Βγάλε την μπαταρία - ξαναβάλτην - φόρτισε!

Αν συνεχίσει η υψηλή θερμοκρασία μάλλον (κατά τη γνώμη μου) τα παιξε η μπαταρία...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Χαιρετώ, έχετε ακούσει, διαβάσει ή, καλύτερα, δει ζωντανά να συνεργάζεται το S2 με κανένα smartwatch και, αν ναι, ποιο;

Από ότι είδα, τα Samsung Gear I, II & Live θέλουν S2 και πάνω;

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

• 2 weeks later...

Δωσ'τε μου καμμια ιδεα παιδια γιατι κολλησα.

Ιστορικο:

Οταν ειχα το Ι9100 ενωμενο με USB στο Win7 εδω και μισο χρονο, κολλησε το Windows, εβγαλα το κινητο, εκανα επανεκιννηση μεχρι ενα σημειο, κολλησε, και απο εκει και περα δεν ξεκιναγε με τιποτα (recovery η οτιδηποτε). Τελειως νεκρο.

2-3 μαγαζια απετυχαν και μολις εδω και 2 βδομαδες ενα εργαστηριο για iPhone (!) τα καταφερε. Φορτωσε το original 4.1.2, το κινητο δουλευει αψογα, αλλα εχω ενα χοντρο προβλημα που δεν μπορω να εξηγησω.

Εχω καλο σημα (Vodafone) στο κεντρο της πολης. Σε ολα τα αλλα σημεια και στο σπιτι μου, το σημα ειναι που και που με μια μπαρα αλλα 99% ειναι στο μηδεν.

Η καρτα μου δουλευει μια χαρα σε αλλο κινητο.

Αλλες καρτες (ιδια εταιρεια) στο κινητο μου, εχουν το ιδιο προβλημα.

Αλλες καρτες (αλλη εταιρεια) στο κινητο μου, δουλευουν.

Αλλαγες μοντεμ, δεν εδειξαν καμμια αλλαγη.

Αρα δεν ειναι προβλημα καρτας, ανταπτορα καρτας, η μοντεμ.

Οι παραμετροι του κινητου ειναι σωστοι για την Vodafone και το λογισμικο ειναι ενταξει.

Αν κατι ειταν λαθος, κανονικα δεν επρεπε να δουλευει ουτε στο κεντρο της πολης.

Τι φταιει λοιπον και εχει αυτο το χοντρο χασιμο ευαισθησιας στο σημα;

Ευχαριστω.

Για αρχή δοκίμασε να αλλάξεις τη λειτουργία δικτύου μόνο σε GSM.

Αν δεν δεις διαφορά δυστυχώς πιθανολογώ πως είναι θέμα hardware και μάλλον μόνο με αλλαγή πλακέτας θα διορθωθεί.

Το λέω με βάση τα λεγόμενα σου πως αλλαγές μόντεμ κτλ δεν άλλαξαν κάτι. Δεν πιστεύω να φοράς καμιά περίεργη μεταλλική θήκη κλπ?

Ευχαριστω.

Δεν χρησιμοποιω θηκες και με GSM επιλεγμενο δεν ειχε διαφορα.

Μπορει να ειναι θεμα πλακετας αλλα παλι δουλευει σε κεντρικο σημειο. Εκτος και υπαρχει κατι στην πλακετα που εχει να κανει με την ευαισθησια της αντεννας. Ασε που μπορει να ειναι το USB το ιδιο που εχει προβλημα (εχει και την αντεννα κουμπωμενη πανω του). Στο κατω-κατω εκει το ειχα συνδεδεμενο οταν επαθε την ζημια. Υπερφορτωση σε βολτ? Ολα παιζονται. (οσο το ψαχνω, τοσο και αγχωνομαι. Αν ειναι πλακετα, την εβαψα. Δεν υπαρχουν λεφτα για εξοδα).

Θα βαλω ενα αλλο ROM μπας και κανει διαφορα. Αντι για το EUR τυπο που εχω τωρα, ενα VGR. Ισως να σταθω τυχερος.

Θα γραψω νεωτερα με τα αποτελεσματα.

Παλι ευχαριστω.

Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για το τζαμάκι και βλέπω ότι κανείς δεν απάντησε, μπορείς να μου δώσεις link για το ebay?

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Μετα απο πολλες δοκιμες, εγκαταλειπω τον αγωνα.

Δοκιμασα το I9100XWLSD_I9100VGRLSC_VGR.

Ειδικα για την Vodafone (εχει το μοντεμ BULS1) αλλα το σημα παρεμεινε στο μηδεν αλλα με λιγες πιο πολλες φορες με 1-2 μπαρες.

Αποφασισα λοιπον να βαλω ενα KitKat (Resurrection remix 4.4.2).

Το μοντεμ παρεμεινε το ιδιο αν και εκανα εργοστασιακη επαναφορα (?).

Το σημα τα ιδια χαλια οπως πριν, αλλα τωρα εχω ακομα πιο πολλες περιπτωσεις που παιρνω σημα. Ακομα και απο το μηδεν σε γεματη μπαρα χωρις να το ακουμπησω!! Στιγμιαιο μεν, αλλα κατι κουνιεται.

Λες και η Vodafone κανει παιχνιδια με το δικο μου το κινητο.

Θα δω μπας και βρω καμμια καλη αντεννα για αντικατασταση αλλοιως το αφηνω ετσι μεχρι να αλλαξω παροχο.

Ευχαριστω.

Οι περισσότερες Rom ιδίως οι aosp δεν εμπεριέχουν modem οπότε δεν θα παρατηρήσεις και κάποια αλλαγή μιας και το modem δεν επηρεάζεται από factory reset κλπ.

Επίσης τώρα διάβασα πιο ολοκληρωμένα το πρόβλημα σου.. εφόσον δοκίμασες Ελληνικά modems και δεν είδες σοβαρή αλλαγή ούτε με τη μόνο GSM επιλογή δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.

Γνώμη μου είναι να μην μπλεχτείς και πειράξεις αν δεν σου πει κάποιο service ότι όντως το πρόβλημα είναι εκεί.. γιατί εφ'όσον με άλλες κάρτες άλλων παρόχων σου δουλεύει σωστά δεν παίζει θέμα hardware.

Μάλλον για κακή κάλυψη από μεριάς Vodafone μου κάνει.

Δες και αυτό το θέμα σχετικά με τα modems.

Ευχαριστω, το εχω διαβασει αυτο το link για τα μοντεμ.

Χτυπα ξυλο, αλλα αχρειαστο να ειναι.

Εδω και 2 ωρες το σημα ειναι καμπανα!?!?.

Χανεται σε κανα σημειο στο σπιτι, αλλα επανερχεται παλι.

Αρχιζω και υποπτευομαι κατι αλλο που ισως ειναι συμπτωση.

Εχω ενα πομπο full sima της Vodafone.

Μου χαλασε εδω και 6 μηνες, το εστειλα πισω, και το ξαναστειλανε σε μενα μετα απο 4 μηνες, με το ιδιο προβλημα!.

Το εστειλα παλι σε αυτους 3 εβδομαδες πριν, και εδω και 2 ωρες, μου στειλανε μυνημα πως ειναι ετοιμο και να παω να το παραλαβω απο μεθαυριο.

Συμπτωση η καποιο server που περνει δεδομενα απο αυτον τον πομπο, με ειχε μπλοκαρει; Τωρα πως το κινητο δουλευε σε κεντρικο σημειο, χρειαζεται αλλη φανταστικη θεωρια :)

Κριμα την θεωρια. Παλι χαθηκε το σημα. Να δουμε αν ο πομπος βοηθησει αλλα δεν τους εχω εμπιστοσυνη.

Ξαφνικά πρόβλημα με το "8" στο πληκτρολόγιο για τηλεφωνική κλήση, και μόνο σε αυτό. Σε άλλες περιπτώσεις γράφεται κανονικά! Καμιά ιδεα;

Καλησπέρα. Φοράω την Nordic LSS και θέλω το κινητό να το δώσω σε άλλον αλλά δεν θέλω να χάσω την Rom αλλά ούτε και το Root.

Αν κάνω επαναφορά εργ.ρυθμίσεων τι ακριβώς χάνω και τί όχι;

Καλησπέρα. Φοράω την Nordic LSS και θέλω το κινητό να το δώσω σε άλλον αλλά δεν θέλω να χάσω την Rom αλλά ούτε και το Root.

Αν κάνω επαναφορά εργ.ρυθμίσεων τι ακριβώς χάνω και τί όχι;

Κάνε του άφοβα, δεν χάνεις ούτε το firmware αλλά ούτε και το root με factory reset απ'το recovery. Το root χάνεται μόνο αν εγκαταστήσεις νέο firmware από πάνω, πρόκειται για εφαρμογή συστήματος. ;)

Κάνε του άφοβα, δεν χάνεις ούτε το firmware αλλά ούτε και το root με factory reset απ'το recovery. Το root χάνεται μόνο αν εγκαταστήσεις νέο firmware από πάνω, πρόκειται για εφαρμογή συστήματος. ;)

Τι έννοεις από recovery; έλεγα να το κάνω από ρυθμίσεις. :p

Ευχαριστώ πολύ.

Τι έννοεις από recovery; έλεγα να το κάνω από ρυθμίσεις. :p

Ευχαριστώ πολύ.

Κι από τις ρυθμίσεις να το κάνεις δεν θα έχεις πρόβλημα, το ίδιο κάνει. :)

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)