Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια, σιγουρα θα εχετε συζητησει γι αυτο το θεμα και στο παρελθον αλλα τα μηνυματα ειναι χιλιαδες και μου ειναι πολυ δυσκολο να βρω τις πληροφοριες που θελω. Εχω το Galaxy S2 κοντα ενα μηνα τωρα και το μοναδικο προβλημα που εχω εχει να κανει με την μπαταρια ( οπως και σε ολα σχεδον τα smartphones ) αλλα και με την φορτιση :confused: Με λιγα λογια για μια πληρης φορτιση του κινητου μου χρειαζομαι κατι περισσοτερο απο 2:30 ωρες!! Ισχυει οτι παιρνει τοση ωρα η εγω εχω καποιο θεμα?

Δοκίμασε να έχεις μόνο 2g mode στο δίκτυο και να κλείνεις το wifi όταν δεν το χρειάζεσαι. Επίσης ρόλο παίζει και η rom που φοράς αν το έχεις κάνει root. μπορείς να δεις και τον λόγο που πέφτει γρήγορα η μπαταρία μέσα από το τηλέφωνο αναλυτικά.

xiaomi note 4

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φίλε μου θα σε απογοητεύσω...Το δικό μου s2 (unbranded με jelly bean επίσημη - όχι root και τέτοια) συνδεέται πολύ εύκολα και γρήγορα στα ασύρματα δίκτυα. Σε φίλους που πάω ή σε κανά καφέ δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Συνδέεται αμέσως...:confused:

Τι να πω, ίσως ευθύνονται και τα δίκτυα που προσπαθώ να συνδεθώ αλλά και πάλι οι άλλες δύο συσκευές που έχω δοκιμάσει ξανά και ξανά συνδέονται κανονικά εκεί που το S2 δεν..

Καλησπερα παιδια, σιγουρα θα εχετε συζητησει γι αυτο το θεμα και στο παρελθον αλλα τα μηνυματα ειναι χιλιαδες και μου ειναι πολυ δυσκολο να βρω τις πληροφοριες που θελω. Εχω το Galaxy S2 κοντα ενα μηνα τωρα και το μοναδικο προβλημα που εχω εχει να κανει με την μπαταρια ( οπως και σε ολα σχεδον τα smartphones ) αλλα και με την φορτιση :confused: Με λιγα λογια για μια πληρης φορτιση του κινητου μου χρειαζομαι κατι περισσοτερο απο 2:30 ωρες!! Ισχυει οτι παιρνει τοση ωρα η εγω εχω καποιο θεμα?

true. Ο φορτιστής της samsung είναι "αργός", και σε εμένα τόσο θέλει. Με φορτιστή HTC ή LG που δοκιμάζω τακτικά φορτίζει αισθητά πιο γρήγορα.

Tip για μπαταρία: 2g. Το έχω γενικά σε GSM, ακόμα και όταν θέλω να κάνω κάτι σύντομο στο νετ. Το γυρνάω σε WCDMA όταν θέλω να μπω σε σαιτ και να κάνω κάτι για πιο γρήγορο ίντερνετ. Στο 2g η κατανάλωση μπαταρίας είναι σαφώς καλύτερη.Αρχαίο κόλπο, το ξέρω.

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

Ειχα διαβασει πως εχει βγει και μεγαλυτερη μπαταρια στα 2000mah, ισχυει? και αν ναι ξερεις αν υπαρχει αισθητη διαφορα?

Υπάρχει μπαταρία της Samsung στα 2000 mah, η οποία είναι ότι πρέπει για την μεγαλύτερη κατανάλωση της JB, απλώς κάνει μια ιδέα πιο βαρύ το τηλέφωνο.

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Τι να πω, ίσως ευθύνονται και τα δίκτυα που προσπαθώ να συνδεθώ αλλά και πάλι οι άλλες δύο συσκευές που έχω δοκιμάσει ξανά και ξανά συνδέονται κανονικά εκεί που το S2 δεν..

Και μένα ένα θέμα ταχύτητας το έχει από παλιά. Νομίζω ότι είχα διαβάσει ότι ήταν ένα από τα ελάχιστα θέματα που είχαν να κάνουν με το s2.

Γενικά τα samsung έχουν αργή φόρτιση. Aκόμη και το u900 που είχα και είχε την μισή σε χωρητικότητα μπαταρία, έκανε αντίστοιχα πάρα πολύ χρόνο σε σχέση με το w850 μου που είχε και πιο μεγάλη μπαταρία.

Αν πας σε 2000mAh να ξέρεις ότι η φόρτιση θα κρατήσει λίγο παραπάνω. Τώρα για να βελτιωθεί η αυτονομία το έχεις μονίμως σε gsm (2g), αυτόματη φωτεινότητα (το προτιμώ από το να το έχω μονίμως χαμηλά), μαύρα wallpaper (βασικά όχι λευκά) και αν θες ενεργοποιείς την εξοικονόμηση ενέργειας και κοιτάς συγχρονισμούς.

Τώρα αν μου παίζεις παιχνδια και έχεις ανοιχτό το wifi, λογικό είναι να μην την παλεύει...

Επειδη απο την στιγμη που αναβαθμιστηκε η συσκευη μου σε 4.1.2 ειμαι μες την τρελλη χαρα απο το κινητο και την λειτουργια του, δεν σας εγραψα το παραδοξο που υπαρχει και ειναι το εξης:οταν η συσκευη ειναι σε αναμονη και η οθονη σβηστη, και αποφασισω να την χρησιμοποιησω πατωντας το κεντρικο κουμπι, βγαζει το ανοιγμα που ζηταει να περασουμε το δακτυλο για να ανοιξε,ι ακριβως σ'αυτο το screen εχουν παρουσιαστει στο κατω μερος της οθονης τρια εικονιδια και ειναι το πορτοκαλι του chaton, το μλε του google, kai το εικονιδιο της καμερας. ξερει κανενας πως μπορω να τα καταργησω η πρεπει να τα αγνοησω;;; ευχαριστω.

Επειδη απο την στιγμη που αναβαθμιστ7ηκε η συσκευη μου σε 4.1.2 ειμαι μες την τρελλη χαρα απο το κινητο και την λειτουργια του, δεν σας εγραψα το παραδοξο που υπαρχει και ειναι το εξης:οταν η συσκευη ειναι σε αναμονη και η οθονη σβηστη, και αποφασισω να την χρησιμοποιησω πατωντας το κεντρικο κουμπι, βγαζει το ανοιγμα που ζηταει να περασουμε το δακτυλο για να ανοιξε,ι ακριβως σ'αυτο το screen εχουν παρουσιαστει στο κατω μερος της οθονης τρια εικονιδια και ειναι το πορτοκαλι του chaton, το μλε του google, kai το εικονιδιο της καμερας. ξερει κανενας πως μπορω να τα καταργησω η πρεπει να τα αγνοησω;;; ευχαριστω.

Ρυθμισεις-οθονη κλειδωματος και μετα επιλογες οθονης κλειδωματος και βγαζεις αυτα που θελεις. Εγω μονο το ρολοι εχω να φαινεται. Ελπιζω να βοηθησα.

Οσο για το προβλημα σου Μακη κι εγω μια χαρα συνδεομαι. Αν θελεις, δοκιμασε να κανεις ενα φακτορυ ρεσετ κτκ η ακομα περνα ξανα την ρομ. Αλλη λυση δεν μου ερχετε. Παντως στην jb βελτιωθηκε πολυ το θεμα σημα wifi κτλ.

Οσο για το προβλημα σου Μακη κι εγω μια χαρα συνδεομαι. Αν θελεις, δοκιμασε να κανεις ενα φακτορυ ρεσετ κτκ η ακομα περνα ξανα την ρομ. Αλλη λυση δεν μου ερχετε. Παντως στην jb βελτιωθηκε πολυ το θεμα σημα wifi κτλ.

Τι να πω ρε'συ Φώτη, αν βρω χρόνο θα το δοκιμάσω. Έχεις κάνει root εσυ; Αν και δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με αυτό δηλαδή απλά ενημερωτικά.

Τι να πω ρε'συ Φώτη, αν βρω χρόνο θα το δοκιμάσω. Έχεις κάνει root εσυ; Αν και δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με αυτό δηλαδή απλά ενημερωτικά.

Αν διαβασεις τις τελευταιες 5-10 σελιδες εδω:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4919599#post4919599

Θα καταλαβεις τι τραβηξα κι εγω με το κινητο και που κατεληξα. :p

Από σένα δε το περίμενα να κάνεις ερώτηση αν φταίει το root :X

Εγώ αν σου πω ότι μπορεί να φταίει το μόντεμ θα το πιστέψεις;

Στο κάνει σε όλα τα δίκτυα ή στα 2 συγκεκριμένα;

Από σένα δε το περίμενα να κάνεις ερώτηση αν φταίει το root :X

Εγώ αν σου πω ότι μπορεί να φταίει το μόντεμ θα το πιστέψεις;

Στο κάνει σε όλα τα δίκτυα ή στα 2 συγκεκριμένα;

Δεν το πιστεύω με τίποτα βασικά απλά επειδή αναφέρθηκε νωρίτερα είπα να το συμπεριλάβω :p

Στράτο το κάνει σε αρκετά δίκτυα αλλά σαφώς και όχι σε όλα, σε όσα τουλάχιστον χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά στους χώρους που συχνάζω τα πάει μια χαρά. Φαντάσου όμως οταν κάθομαι σε ένα καφέ για παράδειγμα και το βάζω να κάνει σάρωση, ας υποθέσουμε λοιπόν ότι βρίσκει 2-3 (άγνωστα μέχρι στιγμής για τη συσκευή) δίκτυα που είναι free και το βάζω να συνδεθεί. "μπλα μπλα μπλα" και η ουσία μηδέν εις το πηλίκον. Δοκιμάζω από δίπλα με το tab 2 και το galaxy Y της αρραβωνιάρας και συνδέονται αμέσως! Εκεί είναι που παραξενευομαι, σαφώς και δεν φταιει το root, μην τρελαθούμε.. :D

Δεν το πιστεύω με τίποτα βασικά απλά επειδή αναφέρθηκε νωρίτερα είπα να το συμπεριλάβω :p

Στράτο το κάνει σε αρκετά δίκτυα αλλά σαφώς και όχι σε όλα, σε όσα τουλάχιστον χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά στους χώρους που συχνάζω τα πάει μια χαρά. Φαντάσου όμως οταν κάθομαι σε ένα καφέ για παράδειγμα και το βάζω να κάνει σάρωση, ας υποθέσουμε λοιπόν ότι βρίσκει 2-3 (άγνωστα μέχρι στιγμής για τη συσκευή) δίκτυα που είναι free και το βάζω να συνδεθεί. "μπλα μπλα μπλα" και η ουσία μηδέν εις το πηλίκον. Δοκιμάζω από δίπλα με το tab 2 και το galaxy Y της αρραβωνιάρας και συνδέονται αμέσως! Εκεί είναι που παραξενευομαι, σαφώς και δεν φταιει το root, μην τρελαθούμε.. :D

Άμα μπαίνει το tab, τότε κάτι μου μοιάζει για kernel.

Άμα μπαίνει το tab, τότε κάτι μου μοιάζει για kernel.

Αυτό είναι που με έκανε να σκεφτώ για λίγο το root αφού έχω αλλάξει τον stock με philz (ποια η διαφορά ίσως πεις) κι όμως αναρωτήθηκα κι εγώ αν θα μπορούσε κι αυτός ο kernel να φέρει ένα μερίδιο ευθύνης στο πρόβλημα που παρουσιαζεται.

Άλλο ένα παράδειγμα θα πω για να πιάσετε καλύτερα την εικόνα: Ας πούμε ότι βρίσκω το δίκτυο "makis" και είναι ελεύθερο για σύνδεση χωρίς κωδικό. Μπαίνω λοιπόν και από το S2 αλλά και από το tab2 για να τσεκάρω πώς θα πάει. Μπορεί λοιπόν το tab να παραμένει συνδεδεμένο για ώρες με πολύ καλό σήμα και να δουλεύει απροβλημάτιστα ενώ το S2 από δίπλα να έχει απ 'την αρχή χαμηλότερο σήμα στο ίδιο δίκτυο και ταυτόχρονα να κάνει συνεχείς αποσυνδέσεις. Επίσης να δοκιμάζω να επανασυνδεθω και πάλι εκεί κι αυτό να κολλάει στα γνωστά μηνύματα περί ip, αποθηκεύτηκε κλπ.

Και το tab να μην έχασε τη σύνδεση ούτε στιγμή όλη αυτή την ώρα!

Και το χειρότερο; Το "φτηνιάρικο" Υ της κοπελιάς μου να συμπεριφερεται όπως το tab!

Ε είναι να σκας.. :D

Να πω γι 'ακόμα μια φορά, στα δίκτυα του σπιτιού, του χώρου εργασίας, σπίτια φίλων, όσα τέλος πάντως χρησιμοποιώ τακτικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με το S2. Το θεμα είναι στα "έξω", αυτά που ψάχνω όταν βρίσκομαι στο δρόμο και θέλω να συνδεθώ για λίγο.. και ίσως να μη μου είχε ποτέ δημιουργηθεί η απορία αν δεν είχα και τις άλλες δύο συσκευές δίπλα μου ώστε να έχω την εικόνα της σύγκρισης. ;)

Edited by makis206

Αυτό είναι που με έκανε να σκεφτώ για λίγο το root αφού έχω αλλάξει τον stock με philz (ποια η διαφορά ίσως πεις) κι όμως αναρωτήθηκα κι εγώ αν θα μπορούσε κι αυτός ο kernel να φέρει ένα μερίδιο ευθύνης στο πρόβλημα που παρουσιαζεται.

Άλλο ένα παράδειγμα θα πω για να πιάσετε καλύτερα την εικόνα: Ας πούμε ότι βρίσκω το δίκτυο "makis" και είναι ελεύθερο για σύνδεση χωρίς κωδικό. Μπαίνω λοιπόν και από το S2 αλλά και από το tab2 για να τσεκάρω πώς θα πάει. Μπορεί λοιπόν το tab να παραμένει συνδεδεμένο για ώρες με πολύ καλό σήμα και να δουλεύει απροβλημάτιστα ενώ το S2 από δίπλα να έχει απ 'την αρχή χαμηλότερο σήμα στο ίδιο δίκτυο και ταυτόχρονα να κάνει συνεχείς αποσυνδέσεις. Επίσης να δοκιμάζω να επανασυνδεθω και πάλι εκεί κι αυτό να κολλάει στα γνωστά μηνύματα περί ip, αποθηκεύτηκε κλπ.

Και το tab να μην έχασε τη σύνδεση ούτε στιγμή όλη αυτή την ώρα!

Και το χειρότερο; Το "φτηνιάρικο" Υ της κοπελιάς μου να συμπεριφερεται όπως το tab!

Ε είναι να σκας.. :D

Να πω γι 'ακόμα μια φορά, στα δίκτυα του σπιτιού, του χώρου εργασίας, σπίτια φίλων, όσα τέλος πάντως χρησιμοποιώ τακτικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με το S2. Το θεμα είναι στα "έξω", αυτά που ψάχνω όταν βρίσκομαι στο δρόμο και θέλω να συνδεθώ για λίγο.. και ίσως να μη μου είχε ποτέ δημιουργηθεί η απορία αν δεν είχα και τις άλλες δύο συσκευές δίπλα μου ώστε να έχω την εικόνα της σύγκρισης. ;)

Φλάσαρε με Odin τον μαμά kernel και κάνε δοκιμές.

Φλάσαρε με Odin τον μαμά kernel και κάνε δοκιμές.

Έχεις κάποια ιδέα που μπορώ να τον βρω; Δεν έχω ψάξει ποτέ για μαμά kernel, Ελληνική LSW διαθέτει το κατάστημα.. :p

Υποθέτω βέβαια ότι και το root πάει περίπατο ε;

Κάτι που ξέχασα να αναφέρω νωρίτερα αλλά για να γελάσουμε και λίγο, μέχρι και τη σιλικονατη θήκη δοκίμασα να βγάλω ο έρμος αλλά τζίφος η δουλειά.. :lol:

Έχεις κάποια ιδέα που μπορώ να τον βρω; Δεν έχω ψάξει ποτέ για μαμά kernel, Ελληνική LSW διαθέτει το κατάστημα.. :p

Υποθέτω βέβαια ότι και το root πάει περίπατο ε;

Κάτι που ξέχασα να αναφέρω νωρίτερα αλλά για να γελάσουμε και λίγο, μέχρι και τη σιλικονατη θήκη δοκίμασα να βγάλω ο έρμος αλλά τζίφος η δουλειά.. :lol:

Άνοιξε το tar της ρομ και πάρτον από μέσα.

Δε πάει πουθενά το root :cool:

Μεγαλώνοντας μαθαίνουμε τελικά, καλά τα λένε οι παλαιοί! :D

Θερμές ευχαριστίες κύριε android-guru master-hacker turbo-developer problem-solver eye-opener Στράτο μας! :p

καλημέρα παιδιά, χρειάζομαι τα φώτα σας....εχθές στα καλά καθούμενα μου έκανε επανεκκίνηση από μόνο του και όταν άνοιξε δεν χρειάστηκε να του βάλω το πιν της κάρτας, πάω να πάρω τηλέφωνο και μου βγάζει (μη εγγεγραμμένο δικτυο) έχω σύνδεση vodafone,δοκίμασα την κάρτα μου σε άλλη συσκευή και δουλεύει κανονικά. Επίσης όταν πάω να το κλείσω πατώντας το κουμπί κλεινει απευθειας χωρις να μου βγαλει την μπάρα για απενεργοποίηση- επανεκκίνηση κ.τ.λ μια βοηθεια θα την εκτιμούσα πολύ!!

καλημέρα παιδιά, χρειάζομαι τα φώτα σας....εχθές στα καλά καθούμενα μου έκανε επανεκκίνηση από μόνο του και όταν άνοιξε δεν χρειάστηκε να του βάλω το πιν της κάρτας, πάω να πάρω τηλέφωνο και μου βγάζει (μη εγγεγραμμένο δικτυο) έχω σύνδεση vodafone,δοκίμασα την κάρτα μου σε άλλη συσκευή και δουλεύει κανονικά. Επίσης όταν πάω να το κλείσω πατώντας το κουμπί κλεινει απευθειας χωρις να μου βγαλει την μπάρα για απενεργοποίηση- επανεκκίνηση κ.τ.λ μια βοηθεια θα την εκτιμούσα πολύ!!

Δοκίμασες factory reset ?

Samsung galaxy s21+

Καλημέρα.

Είμαι κάτοχος ενός galaxy SII και έχω το εξής πρόβλημα.

Ενώ το bluetooth μου λειτουργεί κανονικά για συνομιλία δεν λειτουργεί για να ακούω μουσική.

Δηλ. κατά τη διάρκεια που παίζει ένα κομμάτι επιλέγοντας "μέσω bluetooth", σκανάρει για διαθέσιμες συσκευές και δεν βρίσκει καμμία!

Τι μπορώ να κάνω?

Ευχαριστώ θερμά

Καλημέρα.

Είμαι κάτοχος ενός galaxy SII και έχω το εξής πρόβλημα.

Ενώ το bluetooth μου λειτουργεί κανονικά για συνομιλία δεν λειτουργεί για να ακούω μουσική.

Δηλ. κατά τη διάρκεια που παίζει ένα κομμάτι επιλέγοντας "μέσω bluetooth", σκανάρει για διαθέσιμες συσκευές και δεν βρίσκει καμμία!

Τι μπορώ να κάνω?

Ευχαριστώ θερμά

Να αγοράσεις ένα άλλο BT που να υποστηρίζει a2dp

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

δεν υπαρχει κανεις να με βοηθήσει???

Να ενημερωσω απλα οτι εφτασα σε σημειο να ξαναπερασω τη rom απο πανω (καθαρες εγκαταστασεις φυσικα) και το δοκιμασα ολη μερα χωρις root και με τον stock kernel. Αποτελεσμα; Μεντολες (για να μην πω και την κακια τη λεξη).. :lol:

Δεν το αντεξα αλλο χωρις root και το εβαλα ξανα αποψε το βραδυ, καθαρισα οτι ηθελα και μαθαινω πλεον να ζω με τις ασυμβατοτητες με καποια δικτυα (την καζουρα της ασχετης με android κοπελας μου ποιος αντεχει μονο) :p

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)