jim19 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Οταν τους το πηγες για αλλαγη πλακετας ποια ειχες; Δουλευε η συσκευη; Μπορουσαν να την ανοιξουν; cyanogen ειχα... οχι το τηλεφωνο δεν ανοιγε καν.. Ουτε φορτωνε τιποτα... Με την αλλαγη της πλακετας μονο το φλας δεν δουλευει, δεν εχω παρατηρησει αλλο προβλημα ως τωρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 cyanogen ειχα... οχι το τηλεφωνο δεν ανοιγε καν.. Ουτε φορτωνε τιποτα... Με την αλλαγη της πλακετας μονο το φλας δεν δουλευει, δεν εχω παρατηρησει αλλο προβλημα ως τωρα.. Κανε αυτο με το Kies που σου ειπα, συνδεσε το και ψαξου λιγο (δεν μπορω να σε οδηγησω γιατι δεν εχω pc αυτη τη στιγμη), καπου σου ζηταει καποια νουμερα που αναγραφονται κατω απ'τη μπαταρια της συσκευης σου (πριν μιλησα για το ΙΜΕΙ αλλα ισως εκανα λαθος οτι προκειται γι'αυτον τον αριθμο..) και μολις το κανεις τοτε το ιδιο το Kies θα σου πει το πρωτο firmware που εγκατασταθηκε εκει. Φυσικα και μπορεις επι τοπου να επιλεξεις την επανεγκατασταση του ωστε να το κανεις ετοιμο για επιστροφη. Ριξε κι ενα factory reset μετα για να εισαι ακομα πιο σιγουρος..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidastzak Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 (edited) Κανε αυτο με το Kies που σου ειπα, συνδεσε το και ψαξου λιγο (δεν μπορω να σε οδηγησω γιατι δεν εχω pc αυτη τη στιγμη), καπου σου ζηταει καποια νουμερα που αναγραφονται κατω απ'τη μπαταρια της συσκευης σου (πριν μιλησα για το ΙΜΕΙ αλλα ισως εκανα λαθος οτι προκειται γι'αυτον τον αριθμο..) και μολις το κανεις τοτε το ιδιο το Kies θα σου πει το πρωτο firmware που εγκατασταθηκε εκει. Φυσικα και μπορεις επι τοπου να επιλεξεις την επανεγκατασταση του ωστε να το κανεις ετοιμο για επιστροφη. Ριξε κι ενα factory reset μετα για να εισαι ακομα πιο σιγουρος..;) S/N = serial number λέγεται φίλε maki206 και είναι κάτω απο την μπαταρία,όπως πολύ σωστά του λες! Αλλά ας μην τον μπερδεύουμε τον φίλο παραπάνω! Αν κάνει όσα του είπε ο κ. StratosGR παραπάνω στο ποστ του και πολύ σωστά μας γράφει εκεί ο Tyxerakias,δεν θα έχει κανένα πρόβλημα! Επίσης με τον κωδικό *#0*# μπορεί να κάνει ένα τεστάκι από εκεί μέσα με τις επιλογές πού τού δίνει,για να είναι 100% σίγουρος τι δουλεύει στην συσκευή του και τι όχι! Κακώς αλλάζεις ρομ χωρίς να προσέχεις ποια είχε μέσα. . Σίγουρα το kies δεν θα μας δίνει για πάντα αυτήν την δυνατότητα στο μέλλον! Άρα αυτό που μας λέει ο κ.StratosGR εδώ πέρα,έχει μεγάλη αξία! Εγώ σαν άσχετος που είμαι,θα το κάνω οδηγό και πιστεύω μου !:) Edited June 26, 2013 by leonidastzak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 S/N = serial number λέγεται φίλε maki206 και είναι κάτω απο την μπαταρία,όπως πολύ σωστά του λες! Αει στο καλό κι ήμουν έτοιμος να το πω αλλά φοβήθηκα πως εκεί θα κάνω το λάθος, είναι κι αυτό το σερφάρισμα απ'το κινητό.. να μην μπορείς να ψάξεις αυτά που θες όταν θες να δώσεις μια απάντηση σε κάποιον..:p Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση και συγνώμη για την παραπληροφόρησή μου..:o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Κανε αυτο με το Kies που σου ειπα, συνδεσε το και ψαξου λιγο (δεν μπορω να σε οδηγησω γιατι δεν εχω pc αυτη τη στιγμη), καπου σου ζηταει καποια νουμερα που αναγραφονται κατω απ'τη μπαταρια της συσκευης σου (πριν μιλησα για το ΙΜΕΙ αλλα ισως εκανα λαθος οτι προκειται γι'αυτον τον αριθμο..) και μολις το κανεις τοτε το ιδιο το Kies θα σου πει το πρωτο firmware που εγκατασταθηκε εκει. Φυσικα και μπορεις επι τοπου να επιλεξεις την επανεγκατασταση του ωστε να το κανεις ετοιμο για επιστροφη. Ριξε κι ενα factory reset μετα για να εισαι ακομα πιο σιγουρος..;) Παιδια ευχαριστω για τη βοηθεια μονο πειτε μου ποια εκδοση του kies να κατεβασω, γιατι εχω windows 8 και μου βγαζει μηνυμα το kies πριν ην εγκατασταση "Error reading setup initialization file" και μου εχει σπασει τα νευρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidastzak Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 (edited) Παιδια ευχαριστω για τη βοηθεια μονο πειτε μου ποια εκδοση του kies να κατεβασω, γιατι εχω windows 8 και μου βγαζει μηνυμα το kies πριν ην εγκατασταση "Error reading setup initialization file" και μου εχει σπασει τα νευρα Η πιο πρόσφατη έκδοση που υπάρχει,είναι η 2.5.3.13052_10 αλλά όποια και να κατεβάσεις εσύ κάνε ένα updated που βρίσκεται στην επιλογή "βοήθεια" πάνω,πάνω που σου έχει και θα είσαι μια χαρά ! Αρκεί να καταφέρεις να το κατεβάσεις και να το τρέξεις ! Να ξέρεις οτι το updated του θα σου πάρει κάποιον χρόνο. Και γενικά το kies τα έχει τα κολληματάκια του,αλλά εσύ με λίγη υπομονή και όρεξη,θα την κάνεις μια χαρά την δουλειά σου ! :) Καλή συνέχεια ! Edited June 26, 2013 by leonidastzak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Κανε αυτο με το Kies που σου ειπα, συνδεσε το και ψαξου λιγο (δεν μπορω να σε οδηγησω γιατι δεν εχω pc αυτη τη στιγμη), καπου σου ζηταει καποια νουμερα που αναγραφονται κατω απ'τη μπαταρια της συσκευης σου (πριν μιλησα για το ΙΜΕΙ αλλα ισως εκανα λαθος οτι προκειται γι'αυτον τον αριθμο..) και μολις το κανεις τοτε το ιδιο το Kies θα σου πει το πρωτο firmware που εγκατασταθηκε εκει. Φυσικα και μπορεις επι τοπου να επιλεξεις την επανεγκατασταση του ωστε να το κανεις ετοιμο για επιστροφη. Ριξε κι ενα factory reset μετα για να εισαι ακομα πιο σιγουρος..;) Πατησα στο kies "αναβαθμιση υλικολογισμικου", και λεει οτι το το GT-I9100 δεν υποστηριζει τη λειτουργια.. Εκανα και αυτο με το S/N, και τιποτα...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Εκανα και αυτο με το S/N, και τιποτα...:( Εξήγησέ μας λίγο αυτό το τίποτα :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Εξήγησέ μας λίγο αυτό το τίποτα :cool: Αποσυνδεσα το usb και εγραψα το s/n στο πλαισιο που εδινε, και παλι εβγαλε το ιδιο μηνυμα με πριν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Αποσυνδεσα το usb και εγραψα το s/n στο πλαισιο που εδινε, και παλι εβγαλε το ιδιο μηνυμα με πριν.. Τι csc έχεις; Θα πρέπει να στο γράφει στο KIES. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Τι csc έχεις; Θα πρέπει να στο γράφει στο KIES. PDA: LSD PHONE: LP9 CSC: LSB(COS) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 PDA: LSD PHONE: LP9 CSC: LSB(COS) Το csc το άλλαξες εσύ με κάποιο τρόπο ή δε το έχεις πειράξει καθόλου; Αν το άλλαξες εσύ, από που αγόρασες το τηλέφωνο; Είναι ελληνικής αντιπροσωπείας; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Το csc το άλλαξες εσύ με κάποιο τρόπο ή δε το έχεις πειράξει καθόλου; Αν το άλλαξες εσύ, από που αγόρασες το τηλέφωνο; Είναι ελληνικής αντιπροσωπείας; Περασα την εκδοση της κοσμοτε μεσω ODIN με ενα αρχειο PDA. Ενα ηταν μονο αρχειο, ειναι η τελευταια εκδοση της cosmote. (4.1.2) Το κινητο ειναι ελληνικο απο κωτσοβολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 (edited) Τι csc έχεις; Θα πρέπει να στο γράφει στο KIES. Πολύ φοβάμαι ότι έχει EUR και η rom που έβαλε έχει είναι με COS.. Αν ισχύει θα πρότεινα να περάσει πρώτα την 4.0.3 XWLP7 EUR που υπάρχει στο δεύτερο ποστ του thread και μόλις τελειώσει να συνδέσει ξανά με το Kies για τα περαιτέρω.. ίσως να μην χρειαστεί να την αλλάξει πάλι αν είχε προεγκατεστημένη την XWLP7 απ'την αρχή.. Περασα την εκδοση της κοσμοτε μεσω ODIN με ενα αρχειο PDA. Ενα ηταν μονο αρχειο, ειναι η τελευταια εκδοση της cosmote. (4.1.2) Το κινητο ειναι ελληνικο απο κωτσοβολο. Κανε αυτό που σου είπα, κατέβασε την 4.0.3 xwlp7, πέρασε την με τον ίδιο τρόπο που έβαλες την 4.1.2 με το Odin, κάνε κι ένα factory reset απ'το recovery και μόλις τελειώσεις σύνδεσε με kies, αν η συσκευή σου είναι ενός χρόνου maximum λογικά το Kies δεν θα σε βάλει να την αλλάξεις καν..;) Edited June 26, 2013 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giatrex Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 (edited) Αποσυνδεσα το usb και εγραψα το s/n στο πλαισιο που εδινε, και παλι εβγαλε το ιδιο μηνυμα με πριν.. Ανοιξε το KIES πηγαινε: εργαλεία >αναβαθμιση υλικολογισμικου και προετοιμασια >δωσε ολα τα σχετικα που σου ζηταει(ονομα,S/N) και οταν φτασεις στην επιβεβαιωση της εκδοσης(λειτουργικου) που θα σου προτεινει τοτε συνδεσε το τηλεφωνο και πατα επιβεβαιωση. ΥΓ:Αν εχεις θεμα με το KIES τρεξτο σαν διαχειριστης(administrator)! ΥΓ2:Κανε ενα backup γιατι θα διαγραφουν τα παντα!! Edited June 26, 2013 by giatrex Προσθήκη σχολίου-Διόρθωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Πολύ φοβάμαι ότι έχει EUR και η rom που έβαλε έχει είναι με COS.. Αν ισχύει θα πρότεινα να περάσει πρώτα την 4.0.3 XWLP7 EUR που υπάρχει στο δεύτερο ποστ του thread και μόλις τελειώσει να συνδέσει ξανά με το Kies για τα περαιτέρω.. ίσως να μην χρειαστεί να την αλλάξει πάλι αν είχε προεγκατεστημένη την XWLP7 απ'την αρχή.. Όχι.Γι αυτό τον ρώτησα.Μόνο το πέρασμα της cosmote δε θα του άλλαζε το csc. Aν δεν έκανε τίποτα παραπάνω όπως λέει, τότε φαίνεται ότι πάλι cosmote είχε. Ανοιξε το KIES πηγαινε: εργαλεία >αναβαθμιση υλικολογισμικου και προετοιμασια >δωσε ολα τα σχετικα που σου ζηταει(ονομα,S/N) και οταν φτασεις στην επιβεβαιωση της εκδοσης(λειτουργικου) που θα σου προτεινει τοτε συνδεσε το τηλεφωνο και πατα επιβεβαιωση. ΥΓ:Κανε ενα backup γιατι θα διαγραφουν τα παντα!! Έτσι ακριβώς! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Όχι.Γι αυτό τον ρώτησα.Μόνο το πέρασμα της cosmote δε θα του άλλαζε το csc. Aν δεν έκανε τίποτα παραπάνω όπως λέει, τότε φαίνεται ότι πάλι cosmote είχε. Άκυρος λοιπόν, όσο έγραφα δεν είδα ότι έβαλε το csc του ο φίλος..:) (Από Κωτσοβολο με cos?):confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giatrex Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Άκυρος λοιπόν, όσο έγραφα δεν είδα ότι έβαλε το csc του ο φίλος..:) (Από Κωτσοβολο με cos?):confused: Τι ψαχνεις βρε Μακη,εδω ο αλλος το πηρε απο wind και ειχε επανω rom Ουγγαριας(αν δε κανω λαθος)!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Τι ψαχνεις βρε Μακη,εδω ο αλλος το πηρε απο wind και ειχε επανω rom Ουγγαριας(αν δε κανω λαθος)!! Είναι κι αυτό..!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Ανοιξε το KIES πηγαινε: εργαλεία >αναβαθμιση υλικολογισμικου και προετοιμασια >δωσε ολα τα σχετικα που σου ζηταει(ονομα,S/N) και οταν φτασεις στην επιβεβαιωση της εκδοσης(λειτουργικου) που θα σου προτεινει τοτε συνδεσε το τηλεφωνο και πατα επιβεβαιωση. ΥΓ:Αν εχεις θεμα με το KIES τρεξτο σαν διαχειριστης(administrator)! ΥΓ2:Κανε ενα backup γιατι θα διαγραφουν τα παντα!! Τελικά αυτό λειτούργησε ηθελε να πατησώ επιβεβαίωση αφου συνδέσω το τηλεφωνο. Μου έβγαλε να περάσω την XWLP7 αλλα μετά σταμάτησε. Να την κατεβάσω και να την περάσω με odin?? Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidastzak Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 (edited) Aφου εχει ξεχασει τι firm φορουσε η συσκευη του after service και δεν τα καταφερνει και με το Kies ο φιλος μας,μπορει να βαλει το IMEI του σε αυτο το Link https://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr και να μας πει τι του γραφει εκει που λεει.. Information on IMEI* Legal Basis for Allocation Information on number format Serial Number = (τα προτελευταια 6 ψηφια του IMEI του δηλ.) Αλλα και αυτο που σου λενε οι παραπανω φιλοι να κανεις,μια χαρα θα εισαι ! Απλα για να δουμε τι συσκευη ειχες τελικα,αν δεν τα καταφερεις με το Kies :) ! Να την κατεβάσω και να την περάσω με odin?? Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Κανε το και ετσι,αμα θελεις ! Ευχομαι ολα να πανε καλα,με το προβλημα της συσκευης σου :)! Edited June 26, 2013 by leonidastzak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Τελικά αυτό λειτούργησε ηθελε να πατησώ επιβεβαίωση αφου συνδέσω το τηλεφωνο. Μου έβγαλε να περάσω την XWLP7 αλλα μετά σταμάτησε. Να την κατεβάσω και να την περάσω με odin?? Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Κάντο με το Kies κι είσαι έτοιμος να τους το πας, καλά ξεμπερδέματα εύχομαι!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Τελικά αυτό λειτούργησε ηθελε να πατησώ επιβεβαίωση αφου συνδέσω το τηλεφωνο. Μου έβγαλε να περάσω την XWLP7 αλλα μετά σταμάτησε. Να την κατεβάσω και να την περάσω με odin?? Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! ΧWLP7 (EUR) ελπίζω και όχι καμιάς ουγγαρομογγολίας :cool: Κάποια στιγμή άλλαξες το csc πάντως, εκτός αν στο έδωσαν με ρομ cosmote από τo service επειδή έχεις;;;; cosmote σύνδεση (δύσκολο, όχι απίθανο).... Και μάλλον όταν την βάλεις θα χρειαστεί να το αλλάξεις πάλι. Μόλις τελειώσεις με το Odin, σύνδεσε το με το KIES και τσέκαρε το csc. Θα πρέπει να το κάνεις EUR. Αν πάντως στο έδωσαν στο service με cosmote και σου ρωτήσουν πως μπήκε αυτή η ρομ, πες ότι έκανες επαναφορά μέσα από το Kies και σου έβαλε αυτή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidastzak Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 (edited) πες ότι έκανες επαναφορά μέσα από το Kies και σου έβαλε αυτή. +1 Kανεις ομως,δεν θα τον ρωτησει τιποτα :),ειδικα αν το service που θα το παει ειναι της Θεσ/νικης καλε μου φιλε κ.StratoGR:p ! http://www.unlocksamsungonline.com/samsung-I9100-unlock-codes/ Edited June 26, 2013 by leonidastzak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Aφου εχει ξεχασει τι firm φορουσε η συσκευη του after service και δεν τα καταφερνει και με το Kies ο φιλος μας,μπορει να βαλει το IMEI του σε αυτο το Link https://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr και να μας πει τι του γραφει εκει που λεει.. Information on IMEI* Legal Basis for Allocation Information on number format Serial Number = (τα προτελευταια 6 ψηφια του IMEI του δηλ.) Αλλα και αυτο που σου λενε οι παραπανω φιλοι να κανεις,μια χαρα θα εισαι ! Απλα για να δουμε τι συσκευη ειχες τελικα,αν δεν τα καταφερεις με το Kies :) ! Κανε το και ετσι,αμα θελεις ! Ευχομαι ολα να πανε καλα,με το προβλημα της συσκευης σου :)! Πατησα το λινκ σου, αυτα εβγαλε: Information on range assignment Est. Date of Range Issuance Around Q3 2011 Reporting Body British Approvals Board of Telecommunications (BABT) Primary Market Europe Legal Basis for Allocation EU R&TTE Directive Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts