dbal Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 oxi αν κανεις την αναβαθμιση αλλαζει pda kai csc μονο το μοντεμ μενει ιδιο Αλλαζει το csc?? Και από ισπανικο τι γινεται δηλαδη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 (edited) Ηρακλη σου ηρθε?????? Οχι ακομη φιλε μου... Περιμενω... Edited February 7, 2013 by hraklhs57 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 (edited) Αλλαζει το csc?? Και από ισπανικο τι γινεται δηλαδη??? απο LS3 aλλαζει σε LS4 κοινως περναει το csc της νορβηγικης με ημερομηνια κατασκευης 31 ιανουαριου.μολις βγηκε και ιταλικη μεσω οτα και wifi Edited February 7, 2013 by apostolos3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 εντελώς τυχαία, μόλις συνειδητοποίησα ότι αν κρατήσεις πατημένο το κουμπί αφής που βρίσκεται αριστερά από το Home button σου βγάζει το now !!! βασικά, έχοντας πιάσει πρόσφατα ένα g nexus περίμενα πως θα υπάρχει τρόπος να πας κατ' ευθείαν στο g now. οπότε καμία ανάγκη να υπάρχει shortcut για search !!! Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 εντελώς τυχαία, μόλις συνειδητοποίησα ότι αν κρατήσεις πατημένο το κουμπί αφής που βρίσκεται αριστερά από το Home button σου βγάζει το now !!! βασικά, έχοντας πιάσει πρόσφατα ένα g nexus περίμενα πως θα υπάρχει τρόπος να πας κατ' ευθείαν στο g now. οπότε καμία ανάγκη να υπάρχει shortcut για search !!! Υπαρχει απο πολυ παλια. Ακομα και το galaxy s1 το ειχε. Σαν συντομευση για το search. Πολυ χρησιμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Πάω να τσεκάρω μέσα από τις ρυθμίσεις για το update στην Ισπανική και μου βγάζει "Η συσκευή σας έχει τροποποιηθεί. Οι ενημερώσεις λογισμικού δεν είναι διαθέσιμες". Λογικά επειδή το έκανα root με τον kernel του Phil σωστά;:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Δηλαδή ποια θέματα ακριβώς είχες που σου λυθηκαν με την 4.0.4;;;; Θερμοκρασιας κυριως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Εχοντας περασει καποιες εφαρμογες..επειτα εκανα επιβολη διακοπης σε μερικες για να μην τρεχουν στο background..αλλα τωρα δεν τις εμφανιζει καθολου.. Μονο στην διαχειριση εφαρμογων τις βγαζει χωρις το εικονιδιο της εφαρμογης..αλλα ακομα και να τις ξανακατεβασω τις βλεπει κομπλε αλλα αμα το κλεισω το κινητο παλι αρχιζει τα ιδια... Τι φαση? Με την 4.0.3 που το εκανα αυτο δεν ειχα προβλημα ποτε.. thank you.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 (edited) Πάω να τσεκάρω μέσα από τις ρυθμίσεις για το update στην Ισπανική και μου βγάζει "Η συσκευή σας έχει τροποποιηθεί. Οι ενημερώσεις λογισμικού δεν είναι διαθέσιμες". Λογικά επειδή το έκανα root με τον kernel του Phil σωστά;:blink: Από την 4.1.1 και μετά δεν μπορείς να δεχτείς ΟΤΑ updates εάν εχεις κάνει root . Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που το συγκεκριμένο μήνυμα εμφανίζεται και σε τελείως stock κατάσταση (χωρίς root) . Edited February 7, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Εγώ τα έλεγα Under με απόδση 1,1 ήταν αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Από την 4.1.1 και μετά δεν μπορείς να δεχτείς ΟΤΑ updates εάν εχεις κάνει root . Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που το συγκεκριμένο μήνυμα εμφανίζεται και σε τελείως stock κατάσταση (χωρίς root) . Άραγε να δοκιμάσω με KIES ή δεν υπάρχει ούτε εκεί ελπίδα; Μόλις πάω σπίτι θα δοκιμάσω και βλέπουμε..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Από την 4.1.1 και μετά δεν μπορείς να δεχτείς ΟΤΑ updates εάν εχεις κάνει root . Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που το συγκεκριμένο μήνυμα εμφανίζεται και σε τελείως stock κατάσταση (χωρίς root) . Εχει συζητηθει πολλες φορες...στο android γενικα, ποτε το root δεν αποτρεπει τα OTA updates - μονο οι custom roms, αλλαγες kernel κλπ τροποποιησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Εχει συζητηθει πολλες φορες...στο android γενικα, ποτε το root δεν αποτρεπει τα OTA updates - μονο οι custom roms, αλλαγες kernel κλπ τροποποιησεις Άρα το μήνυμα που μου έβγαλε η συσκευή οφείλεται στον Philz (ο kernel που έβαλα από recovery -χωρίς να μετρήσει ο counter και να βγει τριγωνάκι- για να γίνω root), σωστά; Πριν λίγο το σύνδεσα κανονικά πάντως με το Kies και μου έβγαλε ότι έχω το νεότερο λογισμικό.. ίσως μου δώσει από εκεί το update στην Ισπανική ls8, ποιος ξέρει..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 απο LS3 aλλαζει σε LS4 κοινως περναει το csc της νορβηγικης με ημερομηνια κατασκευης 31 ιανουαριου.μολις βγηκε και ιταλικη μεσω οτα και wifi Sorry αλλα δε νομιζω οτι ισχυει αυτο...στον κωδικο CSC=I9100FOPLS3 της αρχικης ισπανικης, το FOP που παρεμεινε σταθερο αντιστοιχει και δηλωνει ισπανικο firmware και χωρα και η αλλαγη από LS3 σε LS4, ειναι απλα η μικρη αναβαθμιση που πηρατε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Να ρωτήσω κάτι. Έχω την 4.0.3. όπως το άνοιξα. Αν περάσω την jelly bean όταν κυκλοφορήσει Ελλάδα και τελικά δεν με ικανοποιήσει, μπορώ να τη βγάλω και να ξαναέχω την 4.0.3?! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Φυσικα! Κατεβασε την από την πρωτη σελιδα του thread στον υπολογιστη σου και την περνας μεσω ODIN. Δεν σου προτεινω την επιλογη "αρχικοποιηση" του KIES γιατι, εφοσον θα εχει ηδη κυκλοφορησει η 4.1.2 ελληνικη, θα σε παει εκει ως τελευταια πιο προσφατη εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Εχει συζητηθει πολλες φορες...στο android γενικα, ποτε το root δεν αποτρεπει τα OTA updates - μονο οι custom roms, αλλαγες kernel κλπ τροποποιησεις O ποιο συνηθισμένος τρόπος για να γίνει καποιος root είναι με cf root και μεχρι την 4.0.4 ακόμα και αν είχες χρησιμοποίηση αυτόν το τρόπο(cf root) οπού χρησιμοποιεί διαφορετικό kernel μπορούσες να δεχτείς OTA update . Από την 4.1.1 rom και μετα ,δεν μπορείς να κάνεις ΟΤΑ ενώ εχεις κάνει root( ακόμα και αν εχει γινει με exynos abuse) ,τουλάχιστον αυτο συμβαίνει σε s3 ,note 2 . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Οπως εχω αναφερει ειμαι με την ισπανικη 4.1.2 και τωρα το συνδεσα στο kies και μου βγαζει οτι υπαρχει διαθεσιμη αναβαθμιση υλικολογισμικου χωρις να δειχνει ομως την ονομασια της, λετε να ειναι το σημερινο ota update..; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Οπως εχω αναφερει ειμαι με την ισπανικη 4.1.2 και τωρα το συνδεσα στο kies και μου βγαζει οτι υπαρχει διαθεσιμη αναβαθμιση υλικολογισμικου χωρις να δειχνει ομως την ονομασια της, λετε να ειναι το σημερινο ota update..; Πολύ πιθανό.. είσαι root στην Ισπανική ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Πολύ πιθανό.. είσαι root στην Ισπανική ή όχι; Οχι εντελως στοκ ειμαι :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Οχι εντελως στοκ ειμαι :rolleyes: Μόλις δοκίμασα από την Ενημέρωση λογισμικού απ'τη συσκευή και αναφέρει κάτι περί "σειράς προτεραιότητας" για την αναβάθμιση, το KIES απ'την άλλη λέει ότι έχω την τελευταία ενημέρωση λογισμικού για την Ισπανική 4.1.2, λογικά θα λάβουμε όλοι το update σιγά σιγά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKALI2 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 τώρα δοκίμασα για αναβάθμιση κ μου λέει ότι εχω την νεώτερη! 4.0.4 :mad: Παράθεση Galaxy SII Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 (edited) Μόλις δοκίμασα από την Ενημέρωση λογισμικού απ'τη συσκευή και αναφέρει κάτι περί "σειράς προτεραιότητας" για την αναβάθμιση, το KIES απ'την άλλη λέει ότι έχω την τελευταία ενημέρωση λογισμικού για την Ισπανική 4.1.2, λογικά θα λάβουμε όλοι το update σιγά σιγά.. Τι έγινε?? Έκανες unroot?? :Ρ Οσο για το KIES, ειναι αυτη η διαφορα που αναφερει και το sammobile περι μη διαθεσιμοτητας στους kies servers αν και από οτι φαινεται από τον hraklhs κι αυτο σιγα σιγα αλλαζει :) Edited February 7, 2013 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Τι έγινε?? Έκανες unroot?? :Ρ Οσο για το KIES, ειναι αυτη η διαφορα που αναφερει και το sammobile περι μη διαθεσιμοτητας στους kies servers αν και από οτι φαινεται από τον hraklhs κι αυτο σιγα σιγα αλλαζει :) Μπορει να αλλαζει φιλε μου, ομως δεν γινεται η εγκατασταση. Ενω κατεβαζει κανονικα το kies την νεα αναβαθμιση με το που παει να την εγκαταστησει βγαζει μια σημειωση με κατι παυλες (μαλλον καποιο σφαλμα θα δημιουργειται) που δεν καταλαβαινω τι γραφει και σταματαει η διαδικασια, το εχω επαναλαβει αλλες 5 φορες μεχρι τωρα αλλα διχως επιτυχια. Σας εχει τυχει..; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 για βνα δουμε ... και εγω επιτελους μεσω ΚΙΕΣ κατεβαζω την αναβαθμιση που μου δινει (LS4) και απορω που ενω ειναι όπως λετε 22mb στην εξελιξη αναβαθμισης υλικολογισμικου κετεβαζει περιπου 20 λεπτα τωρα και ειναι ακομα στο 35%......!!!!!!!!!!! τοση ωρα για 22 ΜΒ??? εχω την εντυπωση οτι κατεβαζει απο την αρχη την ROM 400+ mb .... και να δω στο τελος αν κανει την αναβαθμιση μιας και ειμαι και ROOT. θα σας πω σε λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts