hraklhs57 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Το s planner + s note μπορει να συγχρονιζει με το gmail; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Το s planner + s note μπορει να συγχρονιζει με το gmail; To s planner συγχρονίζει ναι. Το s note ποιό είναι? Μήπως εννοείς το memo? Ή κάτι μου διαφεύγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 To s planner συγχρονίζει ναι. Το s note ποιό είναι? Μήπως εννοείς το memo? Ή κάτι μου διαφεύγει? Πως συγχρονιζει ακριβως το s planner..;ενω κανω συγχρονισμο δεν εμφανιζεται τιποτα στο google task και στο google ημερολογιο :rolleyes: Ακυρο γιατο s note απλα εχω το note 2 στα χερια μου τωρα και εψαχνα και για αυτο τροπο συγχρονισμου. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Πως συγχρονιζει ακριβως το s planner..;ενω κανω συγχρονισμο δεν εμφανιζεται τιποτα στο google task και στο google ημερολογιο :rolleyes: Ακυρο γιατο s note απλα εχω το note 2 στα χερια μου τωρα και εψαχνα και για αυτο τροπο συγχρονισμου. Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το τοπικό ημερολόγιο μόνο? Αν πατήσεις το Calendars θα σου βγάλει να επιλέξεις ποια ημερολόγια θες να εμφανίζονται. Επιλέγεις του gmail και μετά όταν πας να φτιάξεις ένα event,σου βγάζει πάνω πάνω πάλι να επιλέξεις σε ποιο ημερολόγιο θες να το καταχωρίσεις. Επιλέγεις gmail και είσαι κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το τοπικό ημερολόγιο μόνο? Αν πατήσεις το Calendars θα σου βγάλει να επιλέξεις ποια ημερολόγια θες να εμφανίζονται. Επιλέγεις του gmail και μετά όταν πας να φτιάξεις ένα event,σου βγάζει πάνω πάνω πάλι να επιλέξεις σε ποιο ημερολόγιο θες να το καταχωρίσεις. Επιλέγεις gmail και είσαι κομπλέ. Καταρχην σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Εχω επιλεγμενα ολα τα ημερολογια αλλα κανοντας συγχρονισμο δεν φαινεται τιποτα στο google. Τουλαχιστον αυτα που συγχρονιζει με τον samsung account πως μπορω να τα δω απο το pc..; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 (edited) καλημερα. Παιδια να ρωτησω κατι σχετικα με την status bar που εξαφανιζεται μετα το περασμα του Alliance Mod .... Δεν το εχω περασει ακομα λόγω αυτης της παραξενιας ... οταν εγκαταστησουμε το αρχειο μεσα απο rcovery αυτο αμεσως περναει διαφορες αλλαγες μετα την επανεκκινηση και για αυτο χανεται η status bar ή ειναι μια ρυθμιση η οποια οταν μπει το κανει αυτο .... Διαβασα στο XDA οτι δεν ειναι προβλημα αλλα το χρωμα της μπαρας ειναι μαυρο οπότε και για αυτο δεν φαινετε στην αρχη και οτι μολις βγει μια οποιαδηποτε ειδοποιηση αυτη ξαναφενεται μια χαρα. και για αυτο υπαρχει ενα app που εφανιζει σε καθε εκκινηση μια ψευτικη ειδοποιηση μονο και μονο για αυτον τον λόγο .διαβαστε την φραση απο το xda ( If you get a black status bar on boot just take a screenshot ot wait for a notification or plug in etc. Anything to prompt a notification. This is because the ticker has a black background so it doesnt overlap the clock. There is an app attached here from trevfee that will automatically give you a notification on boot and clear it after 10 seconds if it bothers you.) στην σελιδα 18 στο 1ο ποστ λεει οτι το προβλημα με την status bar διορθωθηκε.....:) :) οπότε ξανακατεβαζουμε το αρχειο (διορθομενο πλεων ) ??????? το εχει τσεκαρει κανεις ??http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2118034&page=18 Edited January 28, 2013 by tolis29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 καλημερα. Παιδια να ρωτησω κατι σχετικα με την status bar που εξαφανιζεται μετα το περασμα του Alliance Mod .... Δεν το εχω περασει ακομα λόγω αυτης της παραξενιας ... οταν εγκαταστησουμε το αρχειο μεσα απο rcovery αυτο αμεσως περναει διαφορες αλλαγες μετα την επανεκκινηση και για αυτο χανεται η status bar ή ειναι μια ρυθμιση η οποια οταν μπει το κανει αυτο .... Διαβασα στο XDA οτι δεν ειναι προβλημα αλλα το χρωμα της μπαρας ειναι μαυρο οπότε και για αυτο δεν φαινετε στην αρχη και οτι μολις βγει μια οποιαδηποτε ειδοποιηση αυτη ξαναφενεται μια χαρα. και για αυτο υπαρχει ενα app που εφανιζει σε καθε εκκινηση μια ψευτικη ειδοποιηση μονο και μονο για αυτον τον λόγο .διαβαστε την φραση απο το xda ( If you get a black status bar on boot just take a screenshot ot wait for a notification or plug in etc. Anything to prompt a notification. This is because the ticker has a black background so it doesnt overlap the clock. There is an app attached here from trevfee that will automatically give you a notification on boot and clear it after 10 seconds if it bothers you.) στην σελιδα 18 στο 1ο ποστ λεει οτι το προβλημα με την status bar διορθωθηκε.....:) :) οπότε ξανακατεβαζουμε το αρχειο (διορθομενο πλεων ) ??????? το εχει τσεκαρει κανεις ??http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2118034&page=18 καλημερα σε μενα δουλευει κανονικα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 καλημερα. Παιδια να ρωτησω κατι σχετικα με την status bar που εξαφανιζεται μετα το περασμα του Alliance Mod .... Δεν το εχω περασει ακομα λόγω αυτης της παραξενιας ... οταν εγκαταστησουμε το αρχειο μεσα απο rcovery αυτο αμεσως περναει διαφορες αλλαγες μετα την επανεκκινηση και για αυτο χανεται η status bar ή ειναι μια ρυθμιση η οποια οταν μπει το κανει αυτο .... Διαβασα στο XDA οτι δεν ειναι προβλημα αλλα το χρωμα της μπαρας ειναι μαυρο οπότε και για αυτο δεν φαινετε στην αρχη και οτι μολις βγει μια οποιαδηποτε ειδοποιηση αυτη ξαναφενεται μια χαρα. και για αυτο υπαρχει ενα app που εφανιζει σε καθε εκκινηση μια ψευτικη ειδοποιηση μονο και μονο για αυτον τον λόγο .διαβαστε την φραση απο το xda ( If you get a black status bar on boot just take a screenshot ot wait for a notification or plug in etc. Anything to prompt a notification. This is because the ticker has a black background so it doesnt overlap the clock. There is an app attached here from trevfee that will automatically give you a notification on boot and clear it after 10 seconds if it bothers you.) στην σελιδα 18 στο 1ο ποστ λεει οτι το προβλημα με την status bar διορθωθηκε.....:) :) οπότε ξανακατεβαζουμε το αρχειο (διορθομενο πλεων ) ??????? το εχει τσεκαρει κανεις ??http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2118034&page=18 Kάνε wipe cache και wipe dalvik cache και ξαναδοκίμασε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Μπορει καποιος να ανεβασει το ζιπ για odexed γιατι δειχνει οτι το αρχειο δε δουλευει.. Συγγνωμη που επαναλαμβανομαι το εχει κανεις;Στο xda δε δουλευει το dropbox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Τι κανει αυτο το "Alliance Mod" που το περνατε ολοι βρε παιδια? Και αφου βλεπετε οτι προκαλει προβλημα στο κινητο και χρειαζεται να κανετε wipe γιατι δεν το βγαζετε ή γιατι δεν περνατε καποιο αλλο mod που να μην προκαλει προβληματα στο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 ok to το καταλαβα αυτο με το wipe cache και wipe dalvik cache ομως δεν μου ειπατε ... ΑΠΟ την αρχη αλλαζει πραγματα στο τηλ αμεσως μετα τηην εγκατασταση ή επιλεγοντας τα διΑφορα mods ''χαλαει '' η satus bar??δηλαδη το πακετο επεμβαινει αισθητικα απο την αρχη ανεξαρτητα απο τις επιλογες- ρυθμισεις που θα κανουμε μετα εμεις??? καποια στιγμη θα ανεβασει ο δημιουργος του mod το αρχειο διορθομενο πλεον σε μερικα σημεια se αλλο διακομιστη ....... υπομονη φιλε TYUIO εκτος και αν θες το αρχικο αρχειο που το κατεβασα και εγω αλλα δεν το περασα περιμενοντας το νεο.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Τι κανει αυτο το mod ρε toli που εχουν κολλησει ολοι??? Δηλαδη χωρις αυτο δεν μπορει να δουλεψει το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 ok to το καταλαβα αυτο με το wipe cache και wipe dalvik cache ομως δεν μου ειπατε ... ΑΠΟ την αρχη αλλαζει πραγματα στο τηλ αμεσως μετα τηην εγκατασταση ή επιλεγοντας τα διΑφορα mods ''χαλαει '' η satus bar??δηλαδη το πακετο επεμβαινει αισθητικα απο την αρχη ανεξαρτητα απο τις επιλογες- ρυθμισεις που θα κανουμε μετα εμεις??? καποια στιγμη θα ανεβασει ο δημιουργος του mod το αρχειο διορθομενο πλεον σε μερικα σημεια se αλλο διακομιστη ....... υπομονη φιλε TYUIO εκτος και αν θες το αρχικο αρχειο που το κατεβασα και εγω αλλα δεν το περασα περιμενοντας το νεο.... :) δεν αλλαζει αμεσως το τηλεφωνο εσυ μπαινεις μεσα στο μενου ρυθμισεις /alliance control kai ανοιγεις οποιο μοντ θες.εννοειται οτι ξετικαροντας τα μοντ βγαινουν και εισαι οπως πριν χωρις μοντ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Τι κανει αυτο το mod ρε toli που εχουν κολλησει ολοι??? Δηλαδη χωρις αυτο δεν μπορει να δουλεψει το κινητο? προσθετει διαφορα αισθητικα κυριως θεμΑτα , εικονιδια , χρωματα , φοντα και μπορεις με αυτο να παραμετροποιήσεις σχεδον τα παντα που εχεουν να κανουν με χρωματα κλπ οπως σου αρεσει εσενα, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agormosas Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Καλημερα κ από μένα. Ξέρει κανεις να μου πει αν τα πλήκτρα του πληκτρολογιου μπορουν να γίνουν μεγαλυτερα οπως στην 4.0.4? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 προσθετει διαφορα αισθητικα κυριως θεμΑτα , εικονιδια , χρωματα , φοντα και μπορεις με αυτο να παραμετροποιήσεις σχεδον τα παντα που εχεουν να κανουν με χρωματα κλπ οπως σου αρεσει εσενα, και ολα τα μοντς δουλεουν skip songs. ctr off .ripple effect .ink colour εκτος απο το multiwindows δεν μου δουλευει σωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 και ολα τα μοντς δουλεουν skip songs. ctr off .ripple effect .ink colour εκτος απο το multiwindows δεν μου δουλευει σωστα ναι κι εμενα το ιδιο δουλευουν ολα μονο που στο multiwindows δεν ανοιγουν ολες οι εφαρμογες στο μισο παραθυρο ,αλλα πιστευω οτι συντομα θα διορθωθει:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Παιδια καλημερα και καλη εβδομαδα! Οταν με το καλο παρουμε το update το περναμε οπως ειμαστε η να κανουμε πρωτα wipe cache και facrory reset? Π Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Παιδια καλημερα και καλη εβδομαδα! Οταν με το καλο παρουμε το update το περναμε οπως ειμαστε η να κανουμε πρωτα wipe cache και facrory reset? Π Εάν το πάρεις μέσω ΟΤΑ (εδώ γελάνε...:lol: ) δεν κάνεις τίποτα απολύτως. Αν το περάσεις μόνος σου με odin ναι χρειάζεται τα 3 wipes Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Εάν το πάρεις μέσω ΟΤΑ (εδώ γελάνε...:lol: ) δεν κάνεις τίποτα απολύτως. Αν το περάσεις μόνος σου με odin ναι χρειάζεται τα 3 wipes Η περιπτωση του odin ειναι η ιδια και αν το βαλω με kies? Η δεν μπαινει με kies? Σορρυ αν ειναι χαζο αυτο π ρωταω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 (edited) Η περιπτωση του odin ειναι η ιδια και αν το βαλω με kies? Η δεν μπαινει με kies? Σορρυ αν ειναι χαζο αυτο π ρωταω. το odin είναι ένα ενδιάμεσο πρόγραμμα που του φορτώνεις την rom ή οτιδήποτε άλλο πρόγραμμα και εκείνο την εγκαθιστά στο κινητό σου. το KIES είναι κάτι σαν το iTunes ας πούμε. Θα σου πρότεινα να το κάνεις με το odin, οδηγίες θα βρεις στο Myphone.gr. επίσης, το KIES είναι ένα πρόγραμμα που έχει δυσκολέψει τους πάντες, δεν έχω ρωτήσει λίγους χρήστες Edited January 28, 2013 by airtim Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos88 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Εάν το πάρεις μέσω ΟΤΑ (εδώ γελάνε...:lol: ) δεν κάνεις τίποτα απολύτως. Αν το περάσεις μόνος σου με odin ναι χρειάζεται τα 3 wipes Εγω δηλαδη που εκανα ενα απλο factory reset και μετα περασα μεσω odin την ισπανικη 4.1.2 υπαρχει προβλημα? Αυτα τα wipes τι ειναι ρε παιδια δεν εχω καταλαβει ακομα... Πως γινονται? πρεπει να γινει πριν περασεις μια official rom ? Δεν εχω πειραξει ποτε το τηλεφωνο με root και τετοια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katagias Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Εγω δηλαδη που εκανα ενα απλο factory reset και μετα περασα μεσω odin την ισπανικη 4.1.2 υπαρχει προβλημα? Αυτα τα wipes τι ειναι ρε παιδια δεν εχω καταλαβει ακομα... Πως γινονται? πρεπει να γινει πριν περασεις μια official rom ? Δεν εχω πειραξει ποτε το τηλεφωνο με root και τετοια! Το wipe ειναι το factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos88 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Το wipe ειναι το factory reset. Και ποια ειναι τα 3 wipes που λεει ο φιλος dimitrisioak? Ευχαριστω για την απαντηση katagias. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 καλημερα. Παιδια να ρωτησω κατι σχετικα με την status bar που εξαφανιζεται μετα το περασμα του Alliance Mod .... Δεν το εχω περασει ακομα λόγω αυτης της παραξενιας ... οταν εγκαταστησουμε το αρχειο μεσα απο rcovery αυτο αμεσως περναει διαφορες αλλαγες μετα την επανεκκινηση και για αυτο χανεται η status bar ή ειναι μια ρυθμιση η οποια οταν μπει το κανει αυτο .... Διαβασα στο XDA οτι δεν ειναι προβλημα αλλα το χρωμα της μπαρας ειναι μαυρο οπότε και για αυτο δεν φαινετε στην αρχη και οτι μολις βγει μια οποιαδηποτε ειδοποιηση αυτη ξαναφενεται μια χαρα. και για αυτο υπαρχει ενα app που εφανιζει σε καθε εκκινηση μια ψευτικη ειδοποιηση μονο και μονο για αυτον τον λόγο .διαβαστε την φραση απο το xda ( If you get a black status bar on boot just take a screenshot ot wait for a notification or plug in etc. Anything to prompt a notification. This is because the ticker has a black background so it doesnt overlap the clock. There is an app attached here from trevfee that will automatically give you a notification on boot and clear it after 10 seconds if it bothers you.) στην σελιδα 18 στο 1ο ποστ λεει οτι το προβλημα με την status bar διορθωθηκε.....:) :) οπότε ξανακατεβαζουμε το αρχειο (διορθομενο πλεων ) ??????? το εχει τσεκαρει κανεις ??http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2118034&page=18 μολις ανεβασαν το διορθωμενο αρχειο για την status bar που εξαφανιζεται σε μερικους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts