GnF Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 ποιά πιστεύεται ότι είναι η πιο ''safe'' έκδοση custom λειτουργικου για το SΙΙ? ποιος είναι ο πιο safe τρόπος να εκσφενδονιστώ μέχρι το διάστημα? ποιος είναι ο πιο safe τρόπος να την πέσεις σε θηλυκό και να μην φας χλαπάτσα? ποιος είναι ο πιο safe τρόπος ρε παιδάκι μου γιατί βαριέμαι να διαβάζω τώρα, και που να κάθεσαι να ψάχνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 ποιά πιστεύεται ότι είναι η πιο ''safe'' έκδοση custom λειτουργικου για το SΙΙ? Αν και δεν εχω δοκιμασει ποτε custom rom, απ'ότι εχω διαβασει (ή καλυτερα εχω βγαλει τα ματια μου) στο xda, δεν υπαρχει custom χωρις προβληματα... Εξαιρουνται οι customs που βασιζονται σε ΕΠΙΣΗΜΕΣ απο την Samsung roms, απλα εχουν καποιες αλλαγες/προσθηκες... Οσες βασιζονται π.χ. σε roms του Nexus, μονο και μονο για να αποκτησουμε μια εκδοση Android που δεν εχει βγει (ακομα) για την συσκευη μας, αστα να πανε...!!! Αυτος ειναι και ο λογος που δεν εβαλα ποτε custom... Οσοι πιο εμπειροι και "οπαδοι" του φλασαρισματος, πιθανον να εχουν μια διαφορετικη αποψη, την οποια θα χαιρομουν να διαβασω, αλλα δεν νομιζω να υπαρχει η ΤΕΛΕΙΑ custom rom... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 και εγω πιστευω οι custom Roms δεν ειναι τοσο αξιοπιστες... εχετε παρατηρησει οταν πατε να ξεκλειδωσετε την οθονη (απο κλειστη οθονη οταν παταμε το κεντρικο κουμπι ) οτι αργει να αναψει?? το κανει και σε σας αυτο??? υπαρχει βελτιωση ή ετσι ειναι σε ολα??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 και εγω πιστευω οι custom Roms δεν ειναι τοσο αξιοπιστες... εχετε παρατηρησει οταν πατε να ξεκλειδωσετε την οθονη (απο κλειστη οθονη οταν παταμε το κεντρικο κουμπι ) οτι αργει να αναψει?? το κανει και σε σας αυτο??? υπαρχει βελτιωση ή ετσι ειναι σε ολα??????? Ποια rom εχεις? Δεν γινεται σε ολες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Φυσικά και υπάρχουν άψογες roms χωρίς bugs.Αρκεί να ψάξεις.Εγώ που είχα δοκιμάσει την Pulse του Στράτου ήταν άψογη όπως επίσης και η paranoid 4.1.2.Θέλει ψάξιμο και δοκιμές για να βρείς κάτι καλό Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Ποια rom εχεις? Δεν γινεται σε ολες... την τελευταια σκανδιναβικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 την τελευταια σκανδιναβικη δοκιμασε την ρομ των στατος(puls) k νικπαπακος και οι δυο φανταστικες .. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 δοκιμασε την ρομ των στατος(puls) k νικπαπακος και οι δυο φανταστικες .. Σταυρο μπορει να ειναι καλες αλλα δεν θελω να μπλεξω με custom ROMS . το κινητο δουλευει μαι χαρα απλα καθυστερει λιγο στο αναμα της οθονης απο κλειδωμενο και δεν ανοιγει ακαριαια τις επαφες την πρωτη φορα (μετα τις ανοιγει σφαιρα). δεν ξερω αν ειναι κουσουρια της συγκεκριμενης εκδοσης .. αν το εχει κανεις παρατηρησει με την συγκεκριμενη εκδοση απλα θα ησυχασω και θα περιμενω να βγει η 4.1.2..:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 περασα την leaked4.1.2,αλλα και με την 4.0.3κ4.0.4 κανει την ιδια μικροκαθηστερηση στο αναμα της οθονης.το ιδιο ρωτησα παλιωτερα χωρις απαντηση.οι ρομ που σου προτεινα ειναι βασισμενες στην γνησια4.0.4 και ειναι απροβληματιστες.διαβασε στην ενοτητα για ροοτ εκει ειναι και οι δυο. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 απο μπαταρια πως πανε ??? γιατι η σκανδιναβικη τα παει πολυ καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Σταυρο μπορει να ειναι καλες αλλα δεν θελω να μπλεξω με custom ROMS . το κινητο δουλευει μαι χαρα απλα καθυστερει λιγο στο αναμα της οθονης απο κλειδωμενο και δεν ανοιγει ακαριαια τις επαφες την πρωτη φορα (μετα τις ανοιγει σφαιρα). δεν ξερω αν ειναι κουσουρια της συγκεκριμενης εκδοσης .. αν το εχει κανεις παρατηρησει με την συγκεκριμενη εκδοση απλα θα ησυχασω και θα περιμενω να βγει η 4.1.2..:):) Αυτη η καθυστερηση με το ανοιγμα των επαφων, υπαρχει απο την 4.0.3 μεχρι και στην 4.0.4 αλλα στην δευτερη περιπτωση, υπαρχει και μια μικρη βελτιωση σε σχεση με πριν. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 και εγω πιστευω οι custom Roms δεν ειναι τοσο αξιοπιστες... εχετε παρατηρησει οταν πατε να ξεκλειδωσετε την οθονη (απο κλειστη οθονη οταν παταμε το κεντρικο κουμπι ) οτι αργει να αναψει?? το κανει και σε σας αυτο??? υπαρχει βελτιωση ή ετσι ειναι σε ολα??????? Καλά ρε φίλε τι δικαιολογία είναι αυτή; Εγώ από την πρώτη μέρα σχεδόν φοράω custom aosp,cm10,PA, είναι γρήγορες , pure android χωρίς τα πολλά της σαμμυ, τα οποία προβλήματα είχαν έχουν βελτιωθεί και το μόνο καλό είναι η μπαταρία που είναι καλύτερη σε σχέση με την leaked jb Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 (edited) περασα την leaked4.1.2,αλλα και με την 4.0.3κ4.0.4 κανει την ιδια μικροκαθηστερηση στο αναμα της οθονης.το ιδιο ρωτησα παλιωτερα χωρις απαντηση.οι ρομ που σου προτεινα ειναι βασισμενες στην γνησια4.0.4 και ειναι απροβληματιστες.διαβασε στην ενοτητα για ροοτ εκει ειναι και οι δυο. μπορεί να κάνω λάθος αλλά η καθυστέρηση στο άναμμα την οθόνης είναι λόγο του πως δουλεύει o επεξεργαστής και συγκεκριμένα στο πώς μπαίνει σε κατάσταση deep sleep. Αν βρείς τρόπο να απενεργοποιήσεις το deep sleep είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η καθυστέρηση που παρατηρείτε θα εξαφανιστεί. λογικά, λέω τώρα εγώ, το κινητό μας θα πρέπει να έχει και το χρόνο να περιμένει για το 2πλό πάτημα για τις φωνητικές εντολές (S-Voice) της Samsung. Αυτό είναι στο framework της Samsung και μπορεί να φτιαχτεί. Η καθυστέρηση απο το deep sleep δεν νομίζω ότι μπορεί να φτιαχτεί. Και συνεχίζοντας, λογικά το ίδιο delay θα υπάρχει και στο s3. Τουλάχιστον το ίδιο όσον αφορά την αναμονή για το διπλό πάτημα για το s-voice. Όσο για τον επεξεργαστή και το deep sleep, αυτό είναι καθαρά θέμα του πως δουλεύει ο επεξεργαστής. Για να τεστάρετε κάτι, για ρίξτε μια ματιά, ξυπνώντας το κινητό απο το on-off κουμπί, μήπως το κινητό ξυπνάει πιό γρήγορα (λόγω του ότι δεν περιμένει για το διπλό πάτημα για το s-voice). Αυτό όσοι είναι με μαμά και απείραχτη Rom. Για να τεστάρετε την καθυστέρηση απο το deep sleep. Απλά, πολύ απλά συνδέστε το κινητό στο φορτιστή (ο επεξεργαστής δεν μπαίνει σε deep sleep κατά την φόρτιση), και δείτε αν ανοίγει πιο γρήγορα. Edited November 30, 2012 by GnF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 (edited) δεν ξερω αν φταει αυτο μιασ και κανει και μια μικρο καθυστερηση και στις επαφες. και αφου και το εχουν παρατηρησει και αλλοι με την 4,0,4 νομιζω οτι ειναι θεμα λογισμικου. οποιο κουμπι και να πατησω κανει την ιδια καθυστερηση ΕΚΤΩΣ αν απο πισω παιζει ο music player οποτε και αναβει ακαριαια. νομιζω οτι απλα με κλειστη οθονη πεφτει πολυ η ταχυτητα της cpu και χρειαζεται λιγο χρονο για να ξυπνησει.... εχεισ δικιο τελικα φιλε GNF ...το συνδεσα στον φορτιστη και δεν υπαρχει η καθυστερηση. υπαρχει τροπος να φτιαχτει αυτο???? Edited November 30, 2012 by tolis29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 (edited) δεν ξερω αν φταει αυτο μιασ και κανει και μια μικρο καθυστερηση και στις επαφες. και αφου και το εχουν παρατηρησει και αλλοι με την 4,0,4 νομιζω οτι ειναι θεμα λογισμικου. οποιο κουμπι και να πατησω κανει την ιδια καθυστερηση ΕΚΤΩΣ αν απο πισω παιζει ο music player οποτε και αναβει ακαριαια. νομιζω οτι απλα με κλειστη οθονη πεφτει πολυ η ταχυτητα της cpu και χρειαζεται λιγο χρονο για να ξυπνησει.... μαν μιλάς για 2 διαφορετικά πράγματα. Στο πρώτο (καθυστέρηση στις επαφές) θα έλεγα ότι φταίει το πρόγραμμα των επαφών. Εγώ δουλεύω με exdialer και την επιλογή keep in memory. Πραγματικά δεν βλέπω καμία καθυστέρηση. Το 2ο τώρα. Είναι ακριβώς αυτό που λέω και λές και εσύ. Η καθυστέρηση είναι λόγω του deep sleep του επεξεργαστή. Αν είτε ακούς μουσική (αρα δεν αφήνεις τον επεξεργαστή να μπεί σε deep sleep) ή φορτίζεις, δεν υπάρχει αυτό το lag. Και υπάρχει και το lag στο home button για το διπλό πάτημα για το s-voice. εχεισ δικιο τελικα φιλε GNF ...το συνδεσα στον φορτιστη και δεν υπαρχει η καθυστερηση. υπαρχει τροπος να φτιαχτει αυτο???? όχι είναι ο τρόπος που δουλεύει και μπαίνει σε deep sleep ο επεξεργαστής. Πραγματικά νομίζω μόνο το delay για τα s-voice μπορεί να φτιαχτεί πειράζοντας το framework της samsung (η απλά βάζοντας μια aosp-aokp που το framework αυτό δεν υπάρχει). Και ίσως να μπορούσε να φτιαχτεί και το wake-up delay που αν θυμάμαι σε gingerbread ήταν 650ms και σε ics έγινε 1000ms. Δεν γνωρίζω πόσο είναι στο jelly bean. Αν και αυτό το τελευταίο θα είναι αρκετά δύσκολο να το βρεί κάποιος μέσα στην ρομ. Edited November 30, 2012 by GnF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 (edited) μαν μιλάς για 2 διαφορετικά πράγματα. Στο πρώτο (καθυστέρηση στις επαφές) θα έλεγα ότι φταίει το πρόγραμμα των επαφών. Εγώ δουλεύω με exdialer και την επιλογή keep in memory. Πραγματικά δεν βλέπω καμία καθυστέρηση. Το 2ο τώρα. Είναι ακριβώς αυτό που λέω και λές και εσύ. Η καθυστέρηση είναι λόγω του deep sleep του επεξεργαστή. Αν είτε ακούς μουσική (αρα δεν αφήνεις τον επεξεργαστή να μπεί σε deep sleep) ή φορτίζεις, δεν υπάρχει αυτό το lag. . απο οτι διαβασα στο XDA υπαρχει οντως το θεμα αυτο και πολλοι παραπονουνται οτι αν το deep sleep χαλασει αδειαζει πολυ γρηγορα η μπαταρια. οποτε το θεμα αυτο το ξεχναμε μιασ και ειναι καθαρα θεμα λογισμικου ... για τις επαφες δωσε λιγη βοηθεια .. υπαρχει καποιο προγραμμα (exdialer ) που αντικαθιστα το προγραμμα επαφων ???? δεν το ηξερα καν αυτο edit.το βρηκα και πραγματι ειναι καταπληκτικο . το θεμα ειναι αν μπορει να παει εκει που ειναι τα εικονιδια των επαφων ή του τλεφωνου . Edited November 30, 2012 by tolis29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 για τις επαφες δωσε λιγη βοηθεια .. υπαρχει καποιο προγραμμα (exdialer ) που αντικαθιστα το προγραμμα επαφων ???? δεν το ηξερα καν αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.dialer&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tb2Rvb2h1dC5kaWFsZXIiXQ.. πολύ καλό . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Το θέμα καθυστέρησης της οθόνης πατώντας το home button όταν είναι κλειδωμένη η συσκευή δεν έχει να κάνει με τις δυνατότητες της συσκευής ή ότι έχει lag λόγο hardware κ.τ.λ. Είναι καθαρά θέμα ρύθμισης συγκεκριμένων εντολών στο λογισμικό.Και αυτό το λέω διότι σε διαφορες custom roms το έχουν κάνει να μην αργεί καθόλου, όπως και το παρατεταμένο πάτημα του home button να εμφανίζει απευθείας ποιές εφαρμογές τρέχουν χωρίς καθυστέρηση.Προσωπικά δεν μου φαίνεται κακό ή πρόβλημα αυτό το πράγμα Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 (edited) Το θέμα καθυστέρησης της οθόνης πατώντας το home button όταν είναι κλειδωμένη η συσκευή δεν έχει να κάνει με τις δυνατότητες της συσκευής ή ότι έχει lag λόγο hardware κ.τ.λ. Είναι καθαρά θέμα ρύθμισης συγκεκριμένων εντολών στο λογισμικό.Και αυτό το λέω διότι σε διαφορες custom roms το έχουν κάνει να μην αργεί καθόλου, όπως και το παρατεταμένο πάτημα του home button να εμφανίζει απευθείας ποιές εφαρμογές τρέχουν χωρίς καθυστέρηση.Προσωπικά δεν μου φαίνεται κακό ή πρόβλημα αυτό το πράγμα ο μόνος τρόπος να γλυτώσεις το lag του deep sleep είναι να καταργήσεις το deep sleep. Δέν έχει να κάνει με λογισμικό, αλλά με το πώς δουλεύει ο επεξεργαστής και τον τρόπο που αλλάζει τα step του, ειδικά απο το λεγόμενο deep sleep. Μιας και όλα αυτά προσθέτονται το ένα στο άλλο στην συνολική καθυστέρηση που παρουσιάζεται (lag απο το deep sleep, lag απο την καθυστέρηση που βάζει το framework της Samsung για το 2πλο πάτημα του home για το svoice, και τελευταίο λογικά αν και μπορεί να κάνω λάθος το lag του wake-up του ίδιου του android απο την Google.). Το εύκολο να βγάλεις είναι το lag του home button απο το framework της Samsung. Υπάρχουν οδηγίες για αυτό για τους rom cooker στο xda. Το πολύ δύσκολο κατά την γνώμη μου είναι να καταργήσεις το wake-up που έχει βάλει η google. Τουλάχιστον δεν έχω διαβάσει κάποιον που να έχει βρεί στον κώδικα της google πως ακριβώς να το κάνει αυτό. Το όχι συνετό θα έλεγα είναι να καταργήσεις το lag απο το deep sleep. όχι τίποτα άλλο αλλά τι να το κάνω να ξυπνάει πιο γρήγορα αν δεν κρατάει η μπαταρία. Άρα το μόνο που έχουν κάνει κάποιες custom rom είναι να καταργήσουν την αναμονή για το διπλό πάτημα του home. Βέβαια και πάλι λογικά, κουβέντα να γίνεται, το ίδιο πράγμα θα έκανες χωρίς αυτό το fix και ανοίγοντας το κινητό απο το on/off κουμπί. Αν ξέρεις να έχουν καταφέρει να κάνουν κάτι άλλο θα ήθελα να διαβάσω περισσότερες πληροφορίες. Ευχαριστώ. για τις επαφες δωσε λιγη βοηθεια .. υπαρχει καποιο προγραμμα (exdialer ) που αντικαθιστα το προγραμμα επαφων ???? δεν το ηξερα καν αυτο edit.το βρηκα και πραγματι ειναι καταπληκτικο . το θεμα ειναι αν μπορει να παει εκει που ειναι τα εικονιδια των επαφων ή του τλεφωνου . Καταρχάς εγώ δουλεύω με αυτό γιατί με ενοχλούσε η καθυστέρηση των μαμα προγραμμάτων. Θέλω να έχω το κινητό στα αγγλικά και να έχω την μπάρα στις επαφές στα ελληνικά Θέλω στον dialer να έχω ελληνικό T9 Όλα αυτά τα κάνεις με τον exdialer (κατεβασε και το θέμα για τον exdialer που λέγεται νομίζω SG2) Απο τις επιλογες επέλεξε και το hardware acceleration. και γενικά έχει πολλές ρυθμίσεις αλλά αξίζει να τις δείς όλες μια φορά και να το φέρεις ακριβώς στα μέτρα σου. Μέχρι και swipe δεξια-αριστερα για να παρεις τηλέφωνο ή να στείλεις μήνυμα στον κατάλογο. Edited November 30, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 (edited) Φυσικά και υπάρχουν άψογες roms χωρίς bugs.Αρκεί να ψάξεις.Εγώ που είχα δοκιμάσει την Pulse του Στράτου ήταν άψογη όπως επίσης και η paranoid 4.1.2.Θέλει ψάξιμο και δοκιμές για να βρείς κάτι καλό Αν δεν κανω λαθος, η Pulse βασιζεται σε επισημη... Γι'αυτο ειναι αψογη! Εγω ανεφερα ως "προβληματικες" καποιες roms που ηρθαν απο το Nexus... Σταυρο μπορει να ειναι καλες αλλα δεν θελω να μπλεξω με custom ROMS . το κινητο δουλευει μαι χαρα απλα καθυστερει λιγο στο αναμα της οθονης απο κλειδωμενο και δεν ανοιγει ακαριαια τις επαφες την πρωτη φορα (μετα τις ανοιγει σφαιρα). δεν ξερω αν ειναι κουσουρια της συγκεκριμενης εκδοσης .. αν το εχει κανεις παρατηρησει με την συγκεκριμενη εκδοση απλα θα ησυχασω και θα περιμενω να βγει η 4.1.2..:):) Δοκιμασε ex dialer, ανοιγει σφαιρατα (το αναφερει κι ενας φιλος πιο πανω) απο μπαταρια πως πανε ??? γιατι η σκανδιναβικη τα παει πολυ καλα. Και η Αγγλικη που εχω εγω, μια χαρα τα παει! Καλά ρε φίλε τι δικαιολογία είναι αυτή; Εγώ από την πρώτη μέρα σχεδόν φοράω custom aosp,cm10,PA, είναι γρήγορες , pure android χωρίς τα πολλά της σαμμυ, τα οποία προβλήματα είχαν έχουν βελτιωθεί και το μόνο καλό είναι η μπαταρία που είναι καλύτερη σε σχέση με την leaked jb Δεν αμφισβητω αυτα που λες, απλα εχω διαβασει πολλα προβληματα σε wi-fi, σε mms, σε καμερα, κλπ.κλπ. κι ολα αυτα σε διαφορες custom roms, οχι σε καποια συγκεκριμενη... Προφανως αφου δεν εχω δοκιμασει, ισως η γνωμη μου να μην ειναι τοσο "σωστη", αλλα το πως συμπεριφερεται ενα κινητο με καποια custom rom, εξαρταται απο την χρηση που του κανει ο καθενας! Υπαρχουν καποιοι που εχουν ως χομπυ το φλασαρισμα, με αποτελεσμα να μην "στηνουν" ουσιαστικα ποτε την συσκευη τους, απλα της περνανε τα απαραιτητα για καμμια εβδομαδα και μετα παλι απο την αρχη... Και καποιοι αλλοι, που ψαχνουν, μαθαινουν, δοκιμαζουν και αν "τους κατσει", κρατανε την rom για καιρο, ειτε custom, ειτε stock... (και οπως ειπες κι εσυ, τα οποία προβλήματα εχουν βελτιωθεί, δεν εχουν λυθει, συμπληρωνω εγω...!!!) Edited November 30, 2012 by stabill Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis855 Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 (edited) σε εμένα , αν πατήσεις και δεύτερη φορά το home button πριν ανάψει το κινητό από το πρώτο πάτημα, κολλάει και δεν ανάβει ποτέ, και μόνο με επανεκκίνηση μετά από βγάλσιμο της μπαταρίας ανάνει Edited November 30, 2012 by makis855 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Είπα ότι δεν είναι δικαιολογία το ότι αργεί να ανάψει το τηλέφωνο όταν πατάς το κουμπί Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 (edited) Είπα ότι δεν είναι δικαιολογία το ότι αργεί να ανάψει το τηλέφωνο όταν πατάς το κουμπί καλημερα. αφου αργει να αναψει τοτε τι να ελεγα????? δεν εννουσα οτι εχει θεμα η συσκευη .. απλα αν καποιος εχει παρομοιο θεμα . και απο οτι φαινετε τελικα αυτο ειναι στανταρ στις official ROMs παιδια αν ξερεται λυστε μου την απορια. το κινητο μου ηρθε με μια Αυστριακή official ROM 4,0,4 με csc ATOLP8 (open Austria) . περασα με ODIN την τελευταια σκανδιναβικη η οποια περασε μια χαρα ΑΛΛΑ το csc ενω εγινε LP6 παρεμεινε το sale code ΑΤΟ παρ'ολο που εκανα απο recovery restore ... το θεμα ειναι οτι Δεν μπορω να αλλάξω sale code σε NEE γιατι μου βγαζει ΜΟΝΟ την επιλογη ΑΤΟ .... Βεβαια το κινητο δουλευει μια χαρα μεχρι στιγμης αλλα γιατι δεν με αφηνει ???? τι εχει κατσει στραβα????? Edited December 1, 2012 by tolis29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 -αφου του κουμπωσα την sd ειδα οτι εχω επιλογη για αποθηκευση φωτο/βιντεο εκει. στις εφαρμογες-εαν καταλαβα-γινεται μονο μετακινηση σε sd αφου πρωτα γινει εγκατασταση στην μνημη του τηλεφωνου(?) κατευθειαν μπορουν να αποθηκευονται στην sd? -οταν γινεται συνδεση με pc-λογικα-φορτιζει.(δεν το εχω κανει-ειμαι στις πρωτες φορτισεις) υπαρχει ρυθμιση να μην φορτιζει το τηλεφωνο απο την usb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giangkos Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 γεια σας πηρα μολις σημερα μεταχειρισμενο το samsung galaxy s2 το κινητο μεχρι στιγμης ειναι μια χαρα εχω μονο μια απορια υπαρχει στο κινητο καποιο φωτακι ειδοποιησης που να αναβει οταν το φορτιζεις η οταν εχει καποιο μνμ η κληση ??? ευχαριστω πολυ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts