spyrosrotary Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Δοκίμασε να κάνεις factory reset και μην επαναφέρεις κανένα backup που έχει εφαρμογές συστήματος. Αν έχεις πάλι πρόβλημα, μπορεί απλά να τα έχει φτύσει η μπαταρία σου. Κάθε φορά που κάνω format,κάνω καθαρή εγκατάσταση μετά.Αν ήταν η μπαταρία όμως δεν θα είχα συνέχεια πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Φιλε μου,μου κανει εντυπωση η απογοητευση σου σε θεμματα ταχυτητας-σταθεροτητας απο τη 4.0.4!!Γιατι δε δοκιμαζεις και μια stock based σαν τη pulse ας πουμε?Εγω προσωπικα κανα μηνα που την εχω πραγματικα ξεγνοιασα..Δεν μπορω ακριβως να θυμηθω πως ηταν η 2.3.4 και ισως φταιει και η κακιστη 4.0.3 αλλα πιστευω πως η 4.0.4 ειναι αρκετα καλη σε ολους τους τομεις.Μηπως δεν εκατσε καλα η ρομ?εκανες τα wipe πριν και μετα κτλ? καλημερα φιλε λοιπον εκανα factory reset και πριν αλλα και μετα που περασα την 4.0.4 αλλα μου κολαγε πολλυ το κινητο ο λογος που δεν περναω αλλες ρομ ειναι οτι δεν ξερω να της περναω παρα μονο με το odin ξερω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Κάθε φορά που κάνω format,κάνω καθαρή εγκατάσταση μετά.Αν ήταν η μπαταρία όμως δεν θα είχα συνέχεια πρόβλημα? calibration στην μπαταρια εκανες καθολου; το προβλημα που αντιμετωπιζεις ειτε οφειλεται απο εφαρμογη ειτε απο κακη συντηρηση μπαταριας αυτο πιστευω καλημερα φιλε λοιπον εκανα factory reset και πριν αλλα και μετα που περασα την 4.0.4 αλλα μου κολαγε πολλυ το κινητο ο λογος που δεν περναω αλλες ρομ ειναι οτι δεν ξερω να της περναω παρα μονο με το odin ξερω!! νομιζω αλλαγη εκδοσης μονο με οντιν γινεται ! η και μεσω κις! Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 calibration στην μπαταρια εκανες καθολου; το προβλημα που αντιμετωπιζεις ειτε οφειλεται απο εφαρμογη ειτε απο κακη συντηρηση μπαταριας αυτο πιστευω νομιζω αλλαγη εκδοσης μονο με οντιν γινεται ! η και μεσω κις! οχι γινεται και μεσω καρτας μνημης κτλ με προγραμα το οποιο δεν γνωριζω να χειριζομαι εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 γινεται τωρα στην 2.3.6 που ειμαι να βγαλω το στοκ εικονιδιο που εχει και να βαλω στην θεση του το go sms pro που θελω????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 γινεται τωρα στην 2.3.6 που ειμαι να βγαλω το στοκ εικονιδιο που εχει και να βαλω στην θεση του το go sms pro που θελω????????????? βεβαιως . πατα να μπεις στο μενου των εφαρμογων , μετα μενου>επεξεργασια βγαζεις την στοκ εφαρμογη απο την θεση της και μετα στην κενη θεση σερνεις την εφαρμογη που θελεις να βαλεις! Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 καλημερα φιλε λοιπον εκανα factory reset και πριν αλλα και μετα που περασα την 4.0.4 αλλα μου κολαγε πολλυ το κινητο ο λογος που δεν περναω αλλες ρομ ειναι οτι δεν ξερω να της περναω παρα μονο με το odin ξερω!! Θα μπορουσες αν ενδιαφερεσαι για καποια αλλη ρομ περα των stock να διαβασεις αυτον εδω τον οδηγο:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316982 Η διαδικασια ειναι απλουστατη(και φυσικα μπορεις ανα πασα στιγμη να γυρισεις σε stock) και δεν εχεις λογο να φοβασαι αρκει να ακολουθησεις πιστα ολα τα βηματα!!!Εδω ειμαστε κι εμεις για οποια απορεια σου δημιουργηθει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteris42 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Τελευταία το kies έχει πρόβλημα μου λέει ότι η συσκευή δεν υποστηρίζεται .Το κάνω ξανά εγκατάσταση συνδέεται και μετά από μια μέρα ξανακάνει το ίδιο.Το τηλ είναι με 4.0.3 χωρίς root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoliskikis4 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω, απο το 50% στο 15%. Δυστυχως ειναι η μπαταρια.!! Τα επαιξε. Ειχα κανει και γω τα παντα. Υπαρχει ενα προγραμμα που μπορει να σε βοηθησει. Βattery repair (Doctor booster) λεγεται, αν δεν κανεις τιποτα και μ'αυτο, θελεις καινουργια μπαταρια.!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Καλησπερα και απο μενα... Ποια ειναι η τελευταια επισημη rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 H 4.0.4 και απ'οτι φαινετε συντομα η 4.1(μεσα στον Νοεμβριο) Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 H 4.0.4 και απ'οτι φαινετε συντομα η 4.1(μεσα στον Νοεμβριο) 4.0.3 για επίσημη Ελληνική και unbranded αυτή τη στιγμή ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Eχω την 4.0.3 και δεν μου εχει ερθει ειδοποιηση για update. Να ανησυχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 (edited) Eχω την 4.0.3 και δεν μου εχει ερθει ειδοποιηση για update. Να ανησυχω? κι εγω την ιδια εχω. οπως λεει κι ο Μακης, για unbranded SII, η τελευταια επισημη ελληνικη ειναι η 4.0.3. εδω και κανενα 2ωρο το φορτιζω, κι εχει κολλησει στο 37%, με τη μπαταρια να εχει 51C, ενω δεν το πειραζω καθολου. τι κανω; Edited November 2, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 εδω και κανενα 2ωρο το φορτιζω, κι εχει κολλησει στο 37%, με τη μπαταρια να εχει 51C, ενω δεν το πειραζω καθολου. τι κανω; Κλείστο.Βγάλε τη μπαταρία για κανένα λεπτό και ξαναβάλε την. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Κλείστο.Βγάλε τη μπαταρία για κανένα λεπτό και ξαναβάλε την. το εκανα. μετα την επανεκκινηση η μπαταρια επεσε στο 31% και η θερμοκρασια στους 31C. να το ξαναβαλω στη φορτιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 το εκανα. μετα την επανεκκινηση η μπαταρια επεσε στο 31% και η θερμοκρασια στους 31C. να το ξαναβαλω στη φορτιση; Ε τι.Έτσι θα το αφήσεις; :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Ε τι.Έτσι θα το αφήσεις; :happy: :lol: ξερω γω; σκαλωσα. τι μπορει να επαθε και κολλησε ανεβαζοντας θερμοκρασια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 :lol: ξερω γω; σκαλωσα. τι μπορει να επαθε και κολλησε ανεβαζοντας θερμοκρασια; Να την άρπαξε και έκανε πυρετό :D Που να ξέρω.Μια φορά μου είχε συμβεί παλιά στο S2 και όταν έβγαλα την μπαταρία και την έβαλα μετά από λίγο, όλα μέλι γάλα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Να την άρπαξε και έκανε πυρετό :D Που να ξέρω.Μια φορά μου είχε συμβεί παλιά στο S2 και όταν έβγαλα την μπαταρία και την έβαλα μετά από λίγο, όλα μέλι γάλα... απ' οτι βλεπω κι εγω, φορτιζει τωρα. πηγε ηδη στο 39% και εχει 41C. ευχαριστω για τη βοηθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 βεβαιως . πατα να μπεις στο μενου των εφαρμογων , μετα μενου>επεξεργασια βγαζεις την στοκ εφαρμογη απο την θεση της και μετα στην κενη θεση σερνεις την εφαρμογη που θελεις να βαλεις! Δεν το κατάλαβα... Θέλω να βγάλω το στοκ εικονίδιο των μυνηματων από την 2.3.6.που έχω και δε είμαι ρουτ και στη θέση του να βάλω το go sms pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteris42 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Τελευταία το kies έχει πρόβλημα μου λέει ότι η συσκευή δεν υποστηρίζεται .Το κάνω ξανά εγκατάσταση συνδέεται και μετά από μια μέρα ξανακάνει το ίδιο.Το τηλ είναι με 4.0.3 χωρίς root Κανείς δεν έχει βρε παιδιά το ίδιο πρόβλημα?Αν θέλετε μου απαντάτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Κανείς δεν έχει βρε παιδιά το ίδιο πρόβλημα?Αν θέλετε μου απαντάτε ανοιξε το kies, πηγαινε εργαλεια->αντιμετωπιση προβληματων συνδεσης, και ακολουθα τα βηματα χωρις να εχεις συνδεσει το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteris42 Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 (edited) Ευχαριστώ φίλε άλλα το έχω κάνει και αυτό και πάλι τα ίδια λέει Το έκανα πάλι εγκατάσταση από την αρχή και τώρα συνδέετε .Αυτό έγινε μέχρι τώρα τρεις φορές (απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση...) Edited November 3, 2012 by Lefteris42 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Ευχαριστώ φίλε άλλα το έχω κάνει και αυτό και πάλι τα ίδια λέει εχεις την τελευταια εκδοση του kies; εχεις επιλεξει απο το κινητο τον εντοπισμο σφαλματων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts