vrwmiaris Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Πριν μια εβδομάδα είχε 330, τώρα πήγε 400 δεν πιστεύω να πέσει ξανά Swyped from my SII using tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 (edited) έριξα μια ματια στο Samsung Galaxy Nexus και ειναι πραγματκα πολυ καλη συσκευη και αυτη. Το S II ομως εμφανισιακά μου αρεσει πολυ καλυτερα ομως. τα 16 γιγα μνημης δεν με χαλανε μιας και το τηλεφωνο δεν το εχω για αποθηκευτικό χώρο . το προιγουμενο ειχε χωρο 2 γιγα και ποτε δεν το γέμισα....μου αρεσει, εκτος απο την εμφανιση και το a/b/g/n. Το μονο που με δεσμεύει ειναι οτι πρεπει α το παρω μεσω vodafone μιας υπαρχει επιδότηση ..... και κατι αλλο, στα specs λεει οτι δεν εχει GPS ! όντος δεν εχει η κατι δεν καταλαβαινω !!!! Edited October 7, 2012 by geioannou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 έριξα μια ματια στο Samsung Galaxy Nexus και ειναι πραγματκα πολυ καλη συσκευη και αυτη. Το S II ομως εμφανισιακά μου αρεσει πολυ καλυτερα ομως. τα 16 γιγα μνημης δεν με χαλανε μιας και το τηλεφωνο δεν το εχω για αποθηκευτικό χώρο . το προιγουμενο ειχε χωρο 2 γιγα και ποτε δεν το γέμισα....μου αρεσει, εκτος απο την εμφανιση και το a/b/g/n. Το μονο που με δεσμεύει ειναι οτι πρεπει α το παρω μεσω vodafone μιας υπαρχει επιδότηση ..... και κατι αλλο, στα specs λεει οτι δεν εχει GPS ! όντος δεν εχει η κατι δεν καταλαβαινω !!!! Όπως έχει ειπωθεί, μπορείς να εκμεταλευτείς την επιδότησή σου και από άλλα καταστήματα. π.χ. πλαίσιο κοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Όπως έχει ειπωθεί, μπορείς να εκμεταλευτείς την επιδότησή σου και από άλλα καταστήματα. π.χ. πλαίσιο κοκ. δυστυχως ειναι μια αλλη ξεχωριστη περιπτωση που δεν υπαρχει λογος να αναλύσω. πρεπει να κανω την αγορα απο συγκεκριμένο καταστημα vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Φυσικά και έχει ενσωματωμένο δέκτη GPS. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Σοβαρο προβλημα παιδες.... Ειχα pulse rom και πηγα και πατησα τον κωδικο για να μου σβησει τα παντα και να περασω μετα μεσω Odin μια επισημη 4.0.4. Στην επαναφορα ρυθμισεων κολλαει το κινητο και εβγαλα την μπαταρια,το εβαλα σε download mode και μεσω Odin προσπαθησα να περασω και την Τσεχικη αλλα και την Αγγλικη 4.0.4 χωρις επιτυχια.τελιωνει το bootanimation και κολλαει εκει.Περιμενα και 20λεπτο. Εχω φλασαρει 1 εκατομμυριο φορες οποτε δεν ειμαι ασχετος,ειναι στανταρ οτι τα κανω ολα σωστα. Το κινητο το ειχα κοιταξει και δεν εχει insane chip αν παιζει καποιο ρολο. Το σωζω καπως;Καμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Σοβαρο προβλημα παιδες.... Ειχα pulse rom και πηγα και πατησα τον κωδικο για να μου σβησει τα παντα και να περασω μετα μεσω Odin μια επισημη 4.0.4. Στην επαναφορα ρυθμισεων κολλαει το κινητο και εβγαλα την μπαταρια,το εβαλα σε download mode και μεσω Odin προσπαθησα να περασω και την Τσεχικη αλλα και την Αγγλικη 4.0.4 χωρις επιτυχια.τελιωνει το bootanimation και κολλαει εκει.Περιμενα και 20λεπτο. Εχω φλασαρει 1 εκατομμυριο φορες οποτε δεν ειμαι ασχετος,ειναι στανταρ οτι τα κανω ολα σωστα. Το κινητο το ειχα κοιταξει και δεν εχει insane chip αν παιζει καποιο ρολο. Το σωζω καπως;Καμια ιδεα; Προσπάθησες μετά που τελειώνει το bootanimation και κολλάει να το βάλεις σε recovery και να κάνεις wipe data /factory reset ?? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Πριν προλαβεις να ποσταρεις πηγα και το εκανα και πετυχε! Ολα οκ λοιπον!Πωπω τα κανα πανω μου... Σε ευχαριστω φιλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Πριν προλαβεις να ποσταρεις πηγα και το εκανα και πετυχε! Ολα οκ λοιπον!Πωπω τα κανα πανω μου... Σε ευχαριστω φιλε! Πάντα όταν μας κολάει στο boot, το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι τα wipes :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Πάντα όταν μας κολάει στο boot, το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι τα wipes :) Σε περίπτωση όμως που έχουνε το ύποπτο chip κσι είμαστε stock 4.0.4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Σε περίπτωση όμως που έχουνε το ύποπτο chip κσι είμαστε stock 4.0.4? Έχεις δίκιο.Αυτή είναι η εξαίρεση. Ο συγκεκριμένος όμως δεν το είχε.Και βρέθηκε επίσης και ο ένοχος του προβλήματος :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo30 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 εννοείς κάποια εφαρμογή που μπορείς να κατεβάσεις ή τις χειροκίνητες των επιλογών της κάμερας; εννοω για να εχω καλυτερη ποιοτητα οταν το βραδυ φωτογραφιζω, αν πρεπει να πειραξω τις ρυθμισεις ωστε να επιτυχω το καλυτερο αποτελεσμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Εβαλα την επισημη 4.0.4 σε cosmote εκδοση αν το rootarw εκ νεου υπαρχει καποιος τροπος να φυγει το μηνυμα της cosmote Οταν σβηνω η ξεκιναω το τηλ? Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 (edited) Εβαλα την επισημη 4.0.4 σε cosmote εκδοση αν το rootarw εκ νεου υπαρχει καποιος τροπος να φυγει το μηνυμα της cosmote Οταν σβηνω η ξεκιναω το τηλ? Άμα το κάνεις root, κάνε αυτό το αρχείο εγκατάσταση από recovery mode Κάνει για όλες τις εκδόσεις ICS και επαναφέρει τα stock animations της Samsung σε όλες τις branded roms (π.χ. Cosmote) Edited October 8, 2012 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 καλημερα παιδια πως τσεκάρω πιο chip εχω και τι διαφορα εχει το insane chip? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Επαναφερω το θεμα με το viber.Μπορει καποιος να διευκρινισει αν λειτουργει σωστα με συμβολαιο vodafone? Με την καρτα της wind λειτουργει απροβληματιστα.Οταν βαζω την vodafone υπαρχει θεμα λες κ το μπλοκαρει η ιδια η εταιρια. Ευχαριστω. Vodafone, για κλήσεις μέσω viber, το επιτρέπουν απο πάγιο 40ευρώ και άνω. Ανεπίτρεπτο κατ' εμέ, σαν Χρήστος Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 (edited) καλημερα παιδια πως τσεκάρω πιο chip εχω και τι διαφορα εχει το insane chip? Κατέβασε απ'το Play αυτό, τσέκαρε αν λέει YES ή NO (αν έχεις το insane ή όχι δηλαδή) και μπορείς να το απεγκαταστήσεις μετά.. σε περίπτωση που έχεις το επικίνδυνο τσιπ απλά μην κάνεις factory reset από recovery, μόνο μέσα απ'τις ρυθμίσεις της rom σου. :) Edited October 8, 2012 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Εκανα μια κοτσανα εβαλα απο το play μια εφαρμογη που αλλαζει το boot animation το θεμα ειναι οτι κανω unroot περνωντας την επισημη για cosmote 4.0.4 και οταν ξανακανω root δεν μου δουλευει το bluetooth και μου βγαζειι ξανα το boot logo που δεν θελω,πως γινεται να κανω root καθαρο χωρις να περναει και τ ασκουπιδια απο το προηγουμενο; Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 καλημερα παιδια πως τσεκάρω πιο chip εχω και τι διαφορα εχει το insane chip? Όπως postαρε και ο Μάκης λίγο πιο πάνω, Αυτό από το Play Store ή Αυτό από το XDA.. P.S. Έλα ρε Λευκαδάρααα... :happy: Εκανα μια κοτσανα εβαλα απο το play μια εφαρμογη που αλλαζει το boot animation το θεμα ειναι οτι κανω unroot περνωντας την επισημη για cosmote 4.0.4 και οταν ξανακανω root δεν μου δουλευει το bluetooth και μου βγαζειι ξανα το boot logo που δεν θελω,πως γινεται να κανω root καθαρο χωρις να περναει και τ ασκουπιδια απο το προηγουμενο; Μήπως ένα "Hard Reset" θα στα ξεκόλλαγε όλα? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Τελικα καταλαβα τι παιζει δεν υπαρχει cfroot για την εκδοση αυτη της cosmote ο Αριθμος κατασκευης ειναι BOLPM και αν βαλεις αλλη δεν δουλευουν bluetooth κια καμερα.Οποτε την αφηνω μαμα και βλεπουμε αργοτερα. Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Τελικα καταλαβα τι παιζει δεν υπαρχει cfroot για την εκδοση αυτη της cosmote ο Αριθμος κατασκευης ειναι BOLPM και αν βαλεις αλλη δεν δουλευουν bluetooth κια καμερα.Οποτε την αφηνω μαμα και βλεπουμε αργοτερα. Γιατί δεν φοράς κάποιον άλλον kernel? Ουσιαστικά ο cf-root είναι ο μαμά kernel τροποποιημένος.. Βάλε siyah ή speedmod kernel για να γίνεις rooted.. Θα τσεκάρω και εγώ για cf-root LPM :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Γιατί δεν φοράς κάποιον άλλον kernel? Ουσιαστικά ο cf-root είναι ο μαμά kernel τροποποιημένος.. Βάλε siyah ή speedmod kernel για να γίνεις rooted.. Θα τσεκάρω και εγώ για cf-root LPM :happy: Κανονικά και με τον LPX πρέπει να παίζει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Κανονικά και με τον LPX πρέπει να παίζει +1 . Για τσέκαρε poison21.. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 +1 . Για τσέκαρε poison21.. :happy: Το εχει κποιος προχειρο να το τσεκαρω για να μην ψαχνω παλι?Εβαλα και το LPO και δουλεψε αλλα δεν βγαινει με τιποτα αυτη η κοτσανα το boot logo που ειχα βαλει,μηπως να κανω επαναφορα εργοστασιακων και μετα να το rootarw? Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Το εχει κποιος προχειρο να το τσεκαρω για να μην ψαχνω παλι?Εβαλα και το LPO και δουλεψε αλλα δεν βγαινει με τιποτα αυτη η κοτσανα το boot logo που ειχα βαλει,μηπως να κανω επαναφορα εργοστασιακων και μετα να το rootarw? Πήγαινε στους φακέλους system/media και data/local και αν υπάρχει κάποιο αρχείο bootanimation.zip, σβήστο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts