StratosGR Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 ναι Στρατο και εκανα την αναβαθμηση που βγηκε σημερα ελεγε οτι βασιζεται σε jelly bin. Επισης η rom ειναι 4.0.4 Δώσε link ποια είχες και ποια έβαλες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavroulis1985 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Δώσε link ποια είχες και ποια έβαλες. Δεν διευκρινησα σορρυ τον απεχ αναβαθμησα οχι την ρομ η ρομ ειναι η ressurection 4.0.4 την εχω κανα 3μηνο και παραπανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Δεν διευκρινησα σορρυ τον απεχ αναβαθμησα οχι την ρομ η ρομ ειναι η ressurection 4.0.4 την εχω κανα 3μηνο και παραπανω... Με μπέρδεψες...Βγήκε APEX που να λέει ότι στηρίζεται σε jb; Ρίξε μία από πάνω ξανά τη ρομ, για να μπει η προηγούμενη έκδοση του APEX μήπως δουλέψει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavroulis1985 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Με μπέρδεψες...Βγήκε APEX που να λέει ότι στηρίζεται σε jb; Ρίξε μία από πάνω ξανά τη ρομ, για να μπει η προηγούμενη έκδοση του APEX μήπως δουλέψει. κατι τετοιο ελεγε δεν θυμαμαι καλα. δεν μπορουμε απο το recovery να σβησουμε τον apex γιατι αμα ξαναπερασω την ρομ ειναι σαν να κανω factory reset χανονται ολα απο μεσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 κατι τετοιο ελεγε δεν θυμαμαι καλα. δεν μπορουμε απο το recovery να σβησουμε τον apex γιατι αμα ξαναπερασω την ρομ ειναι σαν να κανω factory reset χανονται ολα απο μεσα.. Αν η ρομ δεν είναι full wipe, δε χάνεις τίποτα. Μπορείς να το διαβάσεις στο θέμα της αν είναι ή όχι.Πιθανότερο όχι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavroulis1985 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Αν η ρομ δεν είναι full wipe, δε χάνεις τίποτα. Μπορείς να το διαβάσεις στο θέμα της αν είναι ή όχι.Πιθανότερο όχι. επιδη το θεμα της ρομ δεν θα το βρω ευκολα και ειμαι και δουλεια δοκιμαζω factory reset και βλεπουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 O Firefox μαλακίζεται και με βγάζει κάτι πορτοκαλιά πλαίσια, είμαι o μόνος;;; Swyped from my SII using tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Καλησπερα. SOS !!! Εκανα αναβαθμηση στο S2 μου το οποιο εχει πανω την resurection rom 4.0.3 στον apex launcher και τωρα μου βγαζει συνεχεια σγαλμα οτι σταματησε να δουλευει το apex και δεν μπαινει καθολου στο κεντρικο μενου ...δεν μπορω να κανω τιποτα. πατοντας πατημενο το κουμπι ενεργοποιησης μου βγαζει σαν επιλογη το recovery.μπορω απο εκει μεσα να κανω τιποτα?? ευχαριστω. Λοιπον,ειμαι με pulse και μου εκανε ακριβως το ιδιο σημερα που εκανα αναβαθμιση τον apex. Κανε wipe cache και dalvick cache και οταν ανοιξει το κινητο σε ρωταει ποιον launcher θες(εμενα ειχε και τον tw launcher ας πουμε). Διαλεγεις τον αλλο launcher και οχι τον apex, κανε απεγκατασταση τον apex και ξανακαντον εγκατασταση αν θες Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavroulis1985 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Λοιπον,ειμαι με pulse και μου εκανε ακριβως το ιδιο σημερα που εκανα αναβαθμιση τον apex. Κανε wipe cache και dalvick cache και οταν ανοιξει το κινητο σε ρωταει ποιον launcher θες(εμενα ειχε και τον tw launcher ας πουμε). Διαλεγεις τον αλλο launcher και οχι τον apex, κανε απεγκατασταση τον apex και ξανακαντον εγκατασταση αν θες Φιλε τα εκανα και τα 2 και τιποτα δεν μερωταει ποιον να διαλεξω παρολο που εχω και τον nova μεσα. ..τον apex τον εχει η ρομ σαν προεπιλογη ισως για αυτο.εκανα και factory reset αλλα τα χανω ολα οποτε εκανα restore απο το backup μου..Δεν μπορουμε με καποιο file manager να μπω στα αρχεια να σβησω τελειως τον απεχ?? Δεν γινεται να μπω απο το κινητο πουθενα ουτε στις ρυθμησεις ουτε πουθενα...μονο αναφορα σφαλματος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Φιλε τα εκανα και τα 2 και τιποτα δεν μερωταει ποιον να διαλεξω παρολο που εχω και τον nova μεσα. ..τον apex τον εχει η ρομ σαν προεπιλογη ισως για αυτο.εκανα και factory reset αλλα τα χανω ολα οποτε εκανα restore απο το backup μου..Δεν μπορουμε με καποιο file manager να μπω στα αρχεια να σβησω τελειως τον απεχ?? Δεν γινεται να μπω απο το κινητο πουθενα ουτε στις ρυθμησεις ουτε πουθενα...μονο αναφορα σφαλματος... Γιατι δεν κατεβαζεις το home switcher για να διαλεγεις ποιον launcher θες να εχεις ως προεπιλογη? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ananias47 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 γεια σας γίνεται με κάποιων τρόπο να εγκαταστήσουμε το flash player στο gs2 gt-i9100????? thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Κατεβάζεις το apk και το βάζεις Swyped from my SII using tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavroulis1985 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Γιατι δεν κατεβαζεις το home switcher για να διαλεγεις ποιον launcher θες να εχεις ως προεπιλογη? φιλε δεν μπορω να μπω πουθενα αν μπορουσα να μπω στο google play η στις ρυθμισεις θα εκανα απεγκατασταση τον apex αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα δεν εμφανιζει καν τα εικονιδια μονο σφαλμα του apex...πατας οκ το βγαζει παλι..πατας αναφορα την στελνει και μετα παλι σφαλμα...:mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ananias47 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 δεν θα εχω προβληματα δηλαδη γιατι ακοθσα οτι με 4,0,3 ics δεν το υποστηριζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 (edited) γεια σας γίνεται με κάποιων τρόπο να εγκαταστήσουμε το flash player στο gs2 gt-i9100????? thnx κατεβαζεις το flash palyer apk απο τον google και το μεταφέρεις στο τηλέφωνο . Με καποιον file manager τον βρίσκεις εκει που είναι πατάς πάνω του και κάνεις install . φιλε δεν μπορω να μπω πουθενα αν μπορουσα να μπω στο google play η στις ρυθμισεις θα εκανα απεγκατασταση τον apex αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα δεν εμφανιζει καν τα εικονιδια μονο σφαλμα του apex...πατας οκ το βγαζει παλι..πατας αναφορα την στελνει και μετα παλι σφαλμα...:mad::mad::mad: Δοκίμασε να μπεις στο play store απο το pc σου και να κάνεις διαγραφεί απο εκει . Μετά κανε wipe cache και dalvick cache μπας και ....... γλυτώσεις το factory reset Edited September 24, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 κατεβαζεις το flash palyer apk απο τον google και το μεταφέρεις στο τηλέφωνο . Με καποιον file manager τον βρίσκεις εκει που είναι πατάς πάνω του και κάνεις install . φιλε κατεβασετο απο εδω. ειναι η τελευταια εκδοση και δουλευει αριστα. https://www.dropbox.com/s/2txb8787se93k71/Adobe%20Flash%20Player%20v11.1.115.17%20%28ICS%29.apk Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavroulis1985 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Δοκίμασε να μπεις στο play store απο το pc σου και να κάνεις διαγραφεί απο εκει . Μετά κανε wipe cache και dalvick cache μπας και ....... γλυτώσεις το factory reset Φιλε αυτο εκανα και γυρισε στην στοκ ο apex .ολα οκ τωρα απλα οι ρυθμισεις του χαθηκαν...(μικρο το κακο)....:):) ευχαριστω ολα τα παιδια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimar1999 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Μολις μου εβγαλε αναβαθμιση μεσω Kies air Να δω τι ειναι και σας ενημερωνω αμεσα. Δεν το εχω πειραξει καθολου το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimar1999 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Τελικα κατεβασε την 4.0.4 με τα παρακατω στοιχεια Εκδοση βασικου φασματος I9100XXLQ6 Εκδοση Kernel 3.0.15-1056084 IMM76D.XWLPW Τη δοκιμαζω και ξαναγραφω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoliskikis4 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Μολις μου εβγαλε αναβαθμιση μεσω Kies air Να δω τι ειναι και σας ενημερωνω αμεσα. Δεν το εχω πειραξει καθολου το κινητο. Σε ποια εταιρια εισαι..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Το κακό είναι ότι δεν καλύπτει την κάμερα, να μην ακουμπάει o φακός Swyped from my SII using tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Καλησπέρα σας, όταν μιλάω σε έναν γνωστό που έχει το Galaxy SII, ακούω και την φωνή μου να επιστρέφει. Ο χρήστης του SII λέει ότι του το έχουν πει κι άλλοι. Είναι γνωστό πρόβλημα ή υπάρχει κάποια ρύθμιση για αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisS2 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Για σας παιδιά επηδι με κολάι με την 4.0.4 πια μου προτείνεται να βάλω α και η κατάσταση ram μου ανεβαινη 500+ είναι φιλολογικό αν όχι τι να κανό ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Καλησπέρα σας, όταν μιλάω σε έναν γνωστό που έχει το Galaxy SII, ακούω και την φωνή μου να επιστρέφει. Ο χρήστης του SII λέει ότι του το έχουν πει κι άλλοι. Είναι γνωστό πρόβλημα ή υπάρχει κάποια ρύθμιση για αυτό; Συμβαίνει σε αρκετούς.. Εάν ο φίλος σου θέλει μπορεί να δοκιμάσει το Noise reduction Off, το οποίο απενεργοποιεί τη συγκεκριμένη λειτουργία για όσους έχουν πρόβλημα με echo στις κλήσεις.. Μπορεί να την κατεβάσει από εδώ ή εδώ.. Ευχαριστούμε πολύ τον φίλο Στράτο γι'αυτά τα link.. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Καλησπέρα σας, όταν μιλάω σε έναν γνωστό που έχει το Galaxy SII, ακούω και την φωνή μου να επιστρέφει. Ο χρήστης του SII λέει ότι του το έχουν πει κι άλλοι. Είναι γνωστό πρόβλημα ή υπάρχει κάποια ρύθμιση για αυτό; Ο γνωστός σου χρησιμοποιεί handsfree? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts