Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το γνωρίζω αυτο το πρόβλημα όμως είναι οτι δεν έκανα προεπιλογή εφαρμογή αλλα... το δίκτυο το ίδιο.Οπότε δεν αλλάζει απο εκεί.. :(

Δε κατάλαβα πιο δίκτυο εννοείς.

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν ισχύει αυτό. Έχω φτιάξει μόνος μου jig και το δοκίμασα με νέο bootloader.

Απλά δεν κάνει τίποτα το κινητό. Σα να μην το συνδέεις καν.

Αν περάσεις τον παλιό bootloader παίζει κανονικά.

Πως θα περασω τον παλιο bootloader χωρις να ανοιξει το κινητο ?

Πως θα περασω τον παλιο bootloader χωρις να ανοιξει το κινητο ?

Άμα βάλεις το jig θα σε βάλει σε download mode.

Aν δε μπει.... πας κατευθείαν στο service...

να καλεί το κινητο χρησιμοποιώντας την cosmote και οχι το whats up πχ

Ότι και να επέλεξες υπάρχει στις εφαρμογές.

Απλά πρέπει να ψάξεις να το βρεις.

Αν θυμάσαι το εικονίδιο που είχε στο παράθυρο με τις επιλογές για την κλήση, πριν το πατήσεις, ψάξε να βρεις την εφαρμογή βάση του εικονιδίου.

Αν είναι η σωστή θα σε αφήνει να πατήσεις την διαγραφή προεπιλογών.Αν όχι θα είναι γκρι.

Πάντως είναι σίγουρα μέσα στις εφαρμογές.

Ότι και να επέλεξες υπάρχει στις εφαρμογές.

Απλά πρέπει να ψάξεις να το βρεις.

Αν θυμάσαι το εικονίδιο που είχε στο παράθυρο με τις επιλογές για την κλήση, πριν το πατήσεις, ψάξε να βρεις την εφαρμογή βάση του εικονιδίου.

Αν είναι η σωστή θα σε αφήνει να πατήσεις την διαγραφή προεπιλογών.Αν όχι θα είναι γκρι.

Πάντως είναι σίγουρα μέσα στις εφαρμογές.

ευχαριστώ πολύ StratosGR ! Τελικά το βρήκα...οσοι εχουν αυτο το προβλημα η λυση ειναι η εξης¨

ρυθμισεις -> εφαρμογες -> καρτελα ολα -> εφαρμογη ''Τηλέφωνο'' -> ''Διαγραφή προεπιλογών''

Δεν ισχύει αυτό. Έχω φτιάξει μόνος μου jig και το δοκίμασα με νέο bootloader.

Απλά δεν κάνει τίποτα το κινητό. Σα να μην το συνδέεις καν.

Αν περάσεις τον παλιό bootloader παίζει κανονικά.

Ξερεις γτ το λεω..

Πρώτον επειδη τονιζουν με μεγαλα κοκκινα γράμματα στο xda μην το βαλετε σε ics..

Και δεύτερον επειδή φιλος μου, που φορουσε επίσημη 4.0.3 το εβαλε και παει μετα το κινητό δεν άνοιγε καθόλου.. Τίποτα.

Και το εδωσε και του το συνεφεραν με jtag

1+7 Pro

Ξερεις γτ το λεω..

Πρώτον επειδη τονιζουν με μεγαλα κοκκινα γράμματα στο xda μην το βαλετε σε ics..

Και δεύτερον επειδή φιλος μου, που φορουσε επίσημη 4.0.3 το εβαλε και παει μετα το κινητό δεν άνοιγε καθόλου.. Τίποτα.

Και το εδωσε και του το συνεφεραν με jtag

Κάτι άλλο θα έκανε ο φίλος σου.

Ή όταν φλάσαρε bootloader έγινε η ζημιά και όταν έβαλε to jig, απλά ήταν ήδη μπρικαρισμένο το τηλέφωνο.

Έχω βάλει άπειρες φορές το jig σε ICS για να μπει σε download mode, όπως και όλος ο κόσμος.

Πρώτη φορά το ακούω αυτό.

Για δώσε το link στο XDA που το είδες αυτό, να πάω να τους τα πω ένα χεράκι.

Άμα βάλεις το jig θα σε βάλει σε download mode.

Aν δε μπει.... πας κατευθείαν στο service...

Στρατο εγω να παω στο service αλλα φοβαμαι οτι επειδη ειναι ροοταρισμενο μηπως θα χαθει η εγγυηση. Εγω φοβαμαι μην εχει καψει καμια μητρικη το τηλεφωνο..Ποια ειναι η γνωμη σας?

Α! Εποικοινωνησα με ενα καταστημα στην Θεσσαλονικη το οποιο ειναι εξουσιοδοτημενο απο την samsung και μου ειπανε οτι χρειαζονται την αποδειξη αγορας ανεξαρτητου χωρας προελευσης , η την warranty card. Με αυτη την καρτα λεει μπορει να υπαρχει ελπιδα να το αναγνωρισει , αλλα δεν καταλαβαινω αυτη η καρτα που λεει ειναι αδεια ,και μου φαινεται λιγο περιπλοκο .

Στρατο εγω να παω στο service αλλα φοβαμαι οτι επειδη ειναι ροοταρισμενο μηπως θα χαθει η εγγυηση. Εγω φοβαμαι μην εχει καψει καμια μητρικη το τηλεφωνο..Ποια ειναι η γνωμη σας?

Α! Εποικοινωνησα με ενα καταστημα στην Θεσσαλονικη το οποιο ειναι εξουσιοδοτημενο απο την samsung και μου ειπανε οτι χρειαζονται την αποδειξη αγορας ανεξαρτητου χωρας προελευσης , η την warranty card. Με αυτη την καρτα λεει μπορει να υπαρχει ελπιδα να το αναγνωρισει , αλλα δεν καταλαβαινω αυτη η καρτα που λεει ειναι αδεια ,και μου φαινεται λιγο περιπλοκο .

Δοκίμασε πρώτα jig.

Κι αν έχεις, δοκίμασε άλλη μπαταρία, μήπως βραχυκύκλωσε η δική σου.

Αλλιώς πας για μητρική.

Δοκίμασε πρώτα jig.

Κι αν έχεις, δοκίμασε άλλη μπαταρία, μήπως βραχυκύκλωσε η δική σου.

Αλλιώς πας για μητρική.

Μαλιστα..υπαρχει περιπτωση να μην ισχυει η εγγυηση λογω ρουτ?και η μητρικη απ΄οσο νομιζω κοστιζει 220 ευρω (γερμανος) . αυτο με καιει πιο πολυ ..

Μαλιστα..υπαρχει περιπτωση να μην ισχυει η εγγυηση λογω ρουτ?και η μητρικη απ΄οσο νομιζω κοστιζει 220 ευρω (γερμανος) . αυτο με καιει πιο πολυ ..

Αν δεν ανοίγει καθόλου, κατά πάσα πιθανότητα θα στην αλλάξουν τσάμπα.

Εκτός βέβαια αν δε τους πας κανένα χαρτί από αυτά που ζήτησαν.

Παιδια καλησπερα!!Θα ηθελα την βοηθεια σας σε ενα προβλημα που εχουμε-εχει ο φιλος μου με το galaxy s2 του.

Κατι εκανε με την λειτουγεια πτησης και εχει κολληση εκει δεν μπορει να επανελθει με τιποτα σε κατασταση

δικτυου και εχει φρικαρει.Μου ειπε οτι εκανε επαναφορα εργοστασιακων αλλα τιποτα...Αυριο θα το εχω στα

χερια μου να του ριξω μια ματια πριν το παμε στο service...!!!Τι λετε να μπορει να φταιει??

Ας βοηθησει καποιος που ξερει μπας και το σωσουμε σκεφτομαι να του κανω wipe data και cache απο recovery

αλλα τα κουμπια επειδη ειναι διαφορετικα απο το razr μου ποια τι ακριβως και με ποια σειρα να τα πατησω στο

s2 μπας και ξεκολλησει???Υπαρχει κατι αλλο που μπορουμε να κανουμε??? ;) :confused: :ninja:

Λοιπον μου ηρθε φλασια και εψαξα και βρηκα βιντεο στο youtube και εμαθα τα κουμπια και πως γινεται και

θα το κανω αυριο το θεμα ειναι αν δεν φτιαξει τι αλλο προβλημα μπορει να εχει?Υποψιν πριν με την καρτα

sim δεν ειχε προβλημα απλα κολλησε το flight mode!!!

Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Επιλογή για το noise reduction που τη βρίσκουμε στο μενού;;

Swyped from my SII using tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Παιδια καλησπερα!!Θα ηθελα την βοηθεια σας σε ενα προβλημα που εχουμε-εχει ο φιλος μου με το galaxy s2 του.

Κατι εκανε με την λειτουγεια πτησης και εχει κολληση εκει δεν μπορει να επανελθει με τιποτα σε κατασταση

δικτυου και εχει φρικαρει.Μου ειπε οτι εκανε επαναφορα εργοστασιακων αλλα τιποτα...Αυριο θα το εχω στα

χερια μου να του ριξω μια ματια πριν το παμε στο service...!!!Τι λετε να μπορει να φταιει??

Ας βοηθησει καποιος που ξερει μπας και το σωσουμε σκεφτομαι να του κανω wipe data και cache απο recovery

αλλα τα κουμπια επειδη ειναι διαφορετικα απο το razr μου ποια τι ακριβως και με ποια σειρα να τα πατησω στο

s2 μπας και ξεκολλησει???Υπαρχει κατι αλλο που μπορουμε να κανουμε??? ;) :confused: :ninja:

Λοιπον μου ηρθε φλασια και εψαξα και βρηκα βιντεο στο youtube και εμαθα τα κουμπια και πως γινεται και

θα το κανω αυριο το θεμα ειναι αν δεν φτιαξει τι αλλο προβλημα μπορει να εχει?Υποψιν πριν με την καρτα

Θα σου προτεινα ενα "hard reset" που σβηνει τα παντα.. Το μονο που χρειαζεται ειναι να πληκτρολογησεις τον κωδικο *2767*3855# στο πληκτρολογιο σου και περιμενεις.. ;) Αλλιως πας για νεα Rom..

Επιλογή για το noise reduction που τη βρίσκουμε στο μενού;;

Δεν υπάρχει στο μενού. Μόνο κατά τη διάρκεια της κλήσης μπορείς να το ενεργοποιήσεις. Κάποιες custom rom το έχουν μόνιμα ενεργοποιημένο.

Smile...

Βρε παιδια εχετε κανενα προβλημα με το stock music player? Μου εχει τυχει 2 φορες μεσα σε 3-4 μερες το ιδιο πραγμα, εκει που παιζει μουσικη και τελειωνει το ενα τραγουδι κανονικα, το επομενο να αρχιζει τρεμοπαιζοντας σα να ειναι χαλασμενο το ηχειο. Επειτα επανερχεται μονο με restart!:confused:

Δεν υπάρχει στο μενού. Μόνο κατά τη διάρκεια της κλήσης μπορείς να το ενεργοποιήσεις. Κάποιες custom rom το έχουν μόνιμα ενεργοποιημένο.

Θα βάλω το μοντ άμα είναι

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Βρε παιδια εχετε κανενα προβλημα με το stock music player? Μου εχει τυχει 2 φορες μεσα σε 3-4 μερες το ιδιο πραγμα, εκει που παιζει μουσικη και τελειωνει το ενα τραγουδι κανονικα, το επομενο να αρχιζει τρεμοπαιζοντας σα να ειναι χαλασμενο το ηχειο. Επειτα επανερχεται μονο με restart!:confused:

Ναι το ειχα εγω.Ασε με να μαντεψω οτι φορας στοκ 4.0.3.Ειναι bug της ρομ,πολυ εκνευριστικο για καποιο που ακουει καθημερινα μουσικη.Το ηχειο σου μια χαρα ειναι,αν βαλεις handsfree παλι παλι θα τρεμοπαιζει..Οσο κι αν ειχα ψαξει μονο με restart διορθωνοταν.Τελικα περασα 4.0.4 και ηρεμησα απο πολλα προβληματα,σου συνιστω να κανεις το ιδιο!

Ναι το ειχα εγω.Ασε με να μαντεψω οτι φορας στοκ 4.0.3.Ειναι bug της ρομ,πολυ εκνευριστικο για καποιο που ακουει καθημερινα μουσικη.Το ηχειο σου μια χαρα ειναι,αν βαλεις handsfree παλι παλι θα τρεμοπαιζει..Οσο κι αν ειχα ψαξει μονο με restart διορθωνοταν.Τελικα περασα 4.0.4 και ηρεμησα απο πολλα προβληματα,σου συνιστω να κανεις το ιδιο!

Στην αρχη νομιζα οτι ηταν το ηχειο αλλα μετα δοκιμασα με τα ακουστικα και το καταλαβα.. Πωπω μεσ' τα bugs ειναι.. Οσοι εχετε σκοπο να πατε σε official, μακρια απο 4.0.3!!

Θα πας στις ρυθμίσεις-πληροφορίες σχετικά με το τηλέφωνο και δες τι γράφει στην έκδοση βασικού φάσματος.

Μετά πήγαινε κατάσταση και δες το ΙΜΕΙ.

Λείπει μήπως κάποιο, ή το ΙΜΕΙ είναι 0000000000000;

Παιδια, διαβαζα το thread για την Pulse που σχολιαζατε πιο πανω...

Τι ειναι αυτα?

SnsAccountFb

SnsAccountLi

SnsAccountMs.apk

SnsAccountTw.apk

SnsDisclaimer.apk

SnsImageCache.apk

SnsProvider.apk

Αφαιρωντας τα χανεις/κερδιζεις κατι?

Μια και η ερωτηση μου χαθηκε μεσα στα διαφορα (ομολογουμενως σημαντικοτερα) posts, την ξανακανω... Απο απλη περιεργεια ρωταω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια και η ερωτηση μου χαθηκε μεσα στα διαφορα (ομολογουμενως σημαντικοτερα) posts, την ξανακανω... Απο απλη περιεργεια ρωταω!

Σχετίζονται με το Social Hub

Σχετίζονται με το Social Hub

Αν τα "παγωσω", τρεχει τιποτα? Εχω ηδη "παγωσει" το Social Hub και πολλες αλλες σαβουρες... (εχω την Αγγλικη 4.0.4). Γενικα δεν θελω να υπαρχουν "αχρηστα" πραγματα...!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν τα "παγωσω", τρεχει τιποτα? Εχω ηδη "παγωσει" το Social Hub και πολλες αλλες σαβουρες... (εχω την Αγγλικη 4.0.4). Γενικα δεν θελω να υπαρχουν "αχρηστα" πραγματα...!

Αφού δε χρησιμοποιείς το Social Hub, πάγωσε τα ελεύθερα.

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)