airtim Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Ρίξε μια ματιά http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1436817 Στήν φώτο γράφει android version 4.0.3 Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Στήν φώτο γράφει android version 4.0.3 Δεν ανανέωσε τις φωτογραφίες.Να τον σκοτώσουμε; :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiazoo Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 παιδιά σήμερα ξαφνικά αντιμετωπίζω το εξής: Όσες εφαρμογές είναι στην κάρτα τις εμφανίζει "ghost" δηλαδή είναι μεν στο μενού αλλά γκρι και λέει ότι δεν είναι εγκατεστημένες. Επιπλέον δεν μπορώ να απεγκαταστήσω καμμία (μα καμμία) εφαρμογή. Και τέλος δεν μπορώ να κατεβάσω καμμία-μα καμμία εφαρμογή από το store...μένει στο "λήψη" και δεν προχωράει... έβγαλα κάρτα, ξαναέβαλα, restart...τίποτα! το έλυσα. έβγαλα την sd, απεγκατάστησα αυτές τις εφαρμογές, δούλεψε κανονικά, κατέβασα κλπ, ξαναέβαλα την sd και όλα καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Παίδες παρατήρησα κάτι.Αν πατήσετε 4 φορές το home button συνεχόμενα ενώ είναι ξεκλείδωτη η συσκευή,η οθόνη μπαίνει σε χρώματα negative colour ή κάτι τέτοιο.Πιστεύω δεν γίνεται μόνο σε εμένα.Αν θέλει κάποιος ας δοκιμάσει και ας μου πεί.Αφού το ξαναπατήσετε επανέρχεται στα original Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 παιδιά καλησπέρα. Δεν έχω το Galaxy S2, το έχει ο κολλητός μου και είναι να φύγει εξωτερικό. Θέλω να του περάσω την τελευταία stock rom , αλλά δεν γνωρίζω ποιά είναι η καλύτερη και απο που την κατεβάζω(στο δικό μου πχ το Note είναι η τελευταία γερμανική) . Μπορείτε να μου πείτε? Έχει τώρα την 4.0.3 ελληνική το δικό του. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 (edited) Παίδες παρατήρησα κάτι.Αν πατήσετε 4 φορές το home button συνεχόμενα ενώ είναι ξεκλείδωτη η συσκευή,η οθόνη μπαίνει σε χρώματα negative colour ή κάτι τέτοιο.Πιστεύω δεν γίνεται μόνο σε εμένα.Αν θέλει κάποιος ας δοκιμάσει και ας μου πεί.Αφού το ξαναπατήσετε επανέρχεται στα original Αυτό γίνεται σε όσους έχουν kernel Siyah... Το χρησιμοποιεί για να έχεις εξοικονόμηση ενέργειας αν σερφαρεις στο ίντερνετ σε άσπρου φόντου ιστοσελίδες... παιδιά καλησπέρα. Δεν έχω το Galaxy S2, το έχει ο κολλητός μου και είναι να φύγει εξωτερικό. Θέλω να του περάσω την τελευταία stock rom , αλλά δεν γνωρίζω ποιά είναι η καλύτερη και απο που την κατεβάζω(στο δικό μου πχ το Note είναι η τελευταία γερμανική) . Μπορείτε να μου πείτε? Έχει τώρα την 4.0.3 ελληνική το δικό του. Η τελευταία έκδοση είναι η XWLPX 4.0.4 η οποία είναι Αγγλική... Edited September 11, 2012 by djtutis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Δεν εχω ελληνικα στο πληκτρολογιο με τη Nordic ουτε για πλακα. Μετα απο ποσα reset, επανεγκατασταση της ROM, τιποτα. Καμια ιδεα το γιατι ; ΕDIT: ΟΥΤΕ με την αγγλικη που ειχα πριν. Θα λαλησω, HELP ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Δεν εχω ελληνικα στο πληκτρολογιο με τη Nordic ουτε για πλακα. Μετα απο ποσα reset, επανεγκατασταση της ROM, τιποτα. Καμια ιδεα το γιατι ; ΕDIT: ΟΥΤΕ με την αγγλικη που ειχα πριν. Θα λαλησω, HELP ! Εγώ με Αγγλική μια χαρά έχω.. Θεωρώ απίθανο να μην έχουν ενσωματώσει Ελληνικά, καθώς όλες οι ICS stock ή custom έχουν.. Σιγουρέψου ότι έχεις επιλέξει την ελληνική γλώσσα όταν έτρεξες για πρώτη φορά την rom, όπως επίσης ότι έχεις επιλέξει τα Ελληνικά σαν γλώσσα επιλογής στο μενού που εμφανίζεται εάν πατήσεις το γραναζάκι, στη σύνθεση μηνύματος.. Αλλιώς θα βρεις άλλο πληκτρολόγιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Σου φαινεται να ειμαι ασχετος που περναει ROM ; Λιγη λογικη ρε συ... Καποιος που ισως γνωριζει παρακαλω να με ενημερωσει αμεσα γιατι δεν ξερω τι να κανω πλεον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Ρίξε μια ματιά http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1436817 ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση!! Εριξα και μια ματια και απο οτι ειδα ειναι αυτο που ψαχνω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Δεν εχω ελληνικα στο πληκτρολογιο με τη Nordic ουτε για πλακα. Μετα απο ποσα reset, επανεγκατασταση της ROM, τιποτα. Καμια ιδεα το γιατι ; ΕDIT: ΟΥΤΕ με την αγγλικη που ειχα πριν. Θα λαλησω, HELP ! Αν κατάλαβα καλά, έχεις ελληνικά στο τηλέφωνο, αλλά όχι στο πληκτρολόγιο; Αν είναι έτσι, όταν ανοίξεις το πληκτρολόγιο και πατήσεις στις ρυθμίσεις-γλώσσα εισαγωγής, τι επιλογές έχεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 (edited) Φιλε stratoGR, Κοιταξα το site που μου εδωσες για να βρω οδηγιες για το πως να την περασω, αλλα δεν εγραφε και πολλα ο τυπος! Μπορεις αν ξερεις να μου δωσεις καποιο link με εναν οδηγο για να περασω αυτην την ρομ?? εχω ξαναπερασει μια φορα με odin(δεν ξερω αν και αυτη την περναω με ODIN) και ολα καλα αλλα δεν θυμαμαι τις επιλογες στο recovery!!! Υ.Σ. Θελω να την περασω σβηνοντας τα παντα!! Δεν ξερω αν παιζει ρολο για την επιλογη του οδηγου..!! Ειμαι Root.. Edited September 11, 2012 by als2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Φιλε stratoGR, Κοιταξα το site που μου εδωσες για να βρω οδηγιες για το πως να την περασω, αλλα δεν εγραφε και πολλα ο τυπος! Μπορεις αν ξερεις να μου δωσεις καποιο link με εναν οδηγο για να περασω αυτην την ρομ?? εχω ξαναπερασει μια φορα με odin και ολα καλα αλλα δεν θυμαμαι τις επιλογες στο recovery!!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316982 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 (edited) Αν κατάλαβα καλά, έχεις ελληνικά στο τηλέφωνο, αλλά όχι στο πληκτρολόγιο; Αν είναι έτσι, όταν ανοίξεις το πληκτρολόγιο και πατήσεις στις ρυθμίσεις-γλώσσα εισαγωγής, τι επιλογές έχεις; Πολυ σωστα. Επελεξα τα ελληνικα κανονικα στιςς ρυθμισεις πληκτρολογιου αλλα μου εμφανιζει μονο αγγλικα και γραφει μονο σ αυτα, κι ας φαινονται επιλεγμενα τα ελληνικα. PS. Δεν παιρνει καμια αλλη απολυτως γλωσσα. Edited September 11, 2012 by inactiveaccount25012014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Σου φαινεται να ειμαι ασχετος που περναει ROM ; Λιγη λογικη ρε συ... Καποιος που ισως γνωριζει παρακαλω να με ενημερωσει αμεσα γιατι δεν ξερω τι να κανω πλεον. Κανείς δεν σε είπε άσχετο ούτε άνθρωπο χωρίς λογική, όπως επίσης και κανένας δεν ενδιαφέρεται να μάθει για το τι σκέφτεσαι. Η δουλειά του forum εδώ, είναι να ενημερώνει και να βοηθάει ο ένας τον άλλον.. Στο θέμα της Nordic μέσω Odin, τσέκαρε εάν είναι αυτή εδώ που φοράς και αν θες ξανά κατέβασε την από εδώ.. Για να την περάσεις μέσω Odin, απλά περνάς το αρχείο που θα κατεβάσεις στην θέση PDA χωρίς να επιλέξεις τίποτα άλλο και αφού έχεις βάλει το κινητό σε Download Mode.. Τέλος για να τα σβήσεις όλα - όλα (και φωτογραφίες), πάτησε στον dialer *2767*3855#.. Οπότε κράτησε όποιες φωτογραφίες δεν θες να χάσεις.. Αυτά.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 (edited) Πολυ σωστα. Επελεξα τα ελληνικα κανονικα στιςς ρυθμισεις πληκτρολογιου αλλα μου εμφανιζει μονο αγγλικα και γραφει μονο σ αυτα, κι ας φαινονται επιλεγμενα τα ελληνικα. PS. Δεν παιρνει καμια αλλη απολυτως γλωσσα. Δοκίμασες και τα 3 wipes; Αν ναι, ίσως έχεις πρόβλημα με το CSC. Δε μου έρχεται κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. ΕDIT Δοκίμασε και από τις ρυθμίσεις-εφαρμογές να σβήσεις τα δεδομένα στο ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ SAMSUNG Edited September 11, 2012 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Αυτό γίνεται σε όσους έχουν kernel Siyah... Το χρησιμοποιεί για να έχεις εξοικονόμηση ενέργειας αν σερφαρεις στο ίντερνετ σε άσπρου φόντου ιστοσελίδες... Η τελευταία έκδοση είναι η XWLPX 4.0.4 η οποία είναι Αγγλική... Κατάλαβα.DreamIRC έχω kernel όχι Siyah.Άρα προφανώς και σε αυτόν γίνεται.Thanks για το tip tutis.Γνωρίζουμε πότε έρχεται η official ics 4.0.4 GR; Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Κανείς δεν σε είπε άσχετο ούτε άνθρωπο χωρίς λογική, όπως επίσης και κανένας δεν ενδιαφέρεται να μάθει για το τι σκέφτεσαι. Η δουλειά του forum εδώ, είναι να ενημερώνει και να βοηθάει ο ένας τον άλλον.. Στο θέμα της Nordic μέσω Odin, τσέκαρε εάν είναι αυτή εδώ που φοράς και αν θες ξανά κατέβασε την από εδώ.. Για να την περάσεις μέσω Odin, απλά περνάς το αρχείο που θα κατεβάσεις στην θέση PDA χωρίς να επιλέξεις τίποτα άλλο και αφού έχεις βάλει το κινητό σε Download Mode.. Τέλος για να τα σβήσεις όλα - όλα (και φωτογραφίες), πάτησε στον dialer *2767*3855#.. Οπότε κράτησε όποιες φωτογραφίες δεν θες να χάσεις.. Αυτά.. ;) Δε με παρακολουθεις ομως ;) Ολα αυτα εχουν γινει μεχρι στιγμης, καμια διαφορα. Δοκίμασες και τα 3 wipes; Αν ναι, ίσως έχεις πρόβλημα με το CSC. Δε μου έρχεται κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. ΕDIT Δοκίμασε και από τις ρυθμίσεις-εφαρμογές να σβήσεις τα δεδομένα στο ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ SAMSUNG Δεν δοκιμασα μονο το wipe με τον κωδικο. Τα αλλα δυο, μεσω stock recovery και μεσω κινητου εγιναν. Το περιεργο ειναι εξης για να καταλαβετε. Σημερ ηρθε η νεα μπαταρια 2000mAh οποτε σκεφτηκα να κανω το σεταρισμα απο την αρχη, με την καινουργια ROM ωστε να ειμαι ησυχος. Πριν ειχα την αγγλικη, χωρις κανενα απολυτως προβλημα. Με την nordic κι επειτα το κινητο μου αρνειται να γραψει σε καθε αλλη γλωσσα πλεον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo30 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 εχει βγει καποια rom για jelly bean? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Δεν δοκιμασα μονο το wipe με τον κωδικο. Τα αλλα δυο, μεσω stock recovery και μεσω κινητου εγιναν. Το περιεργο ειναι εξης για να καταλαβετε. Σημερ ηρθε η νεα μπαταρια 2000mAh οποτε σκεφτηκα να κανω το σεταρισμα απο την αρχη, με την καινουργια ROM ωστε να ειμαι ησυχος. Πριν ειχα την αγγλικη, χωρις κανενα απολυτως προβλημα. Με την nordic κι επειτα το κινητο μου αρνειται να γραψει σε καθε αλλη γλωσσα πλεον. Δεν έχεις σβήσει την davlik, μιας και στο stock recovery δεν υπάρχει η επιλογή. Δοκίμασε τον κωδικό με τον dialer. Πάρε backup ΚΑΙ από την εξωτερική κάρτα αν έχεις, ή απλά βγάλτην :) Αν δε φτιάξει θα πρέπει να βρεις ένα CSC XEU να δοκιμάσεις να φλασάρεις. Έχω κάνει και ένα edit στο προηγούμενο post, αν το πρόσεξες. εχει βγει καποια rom για jelly bean? Όχι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Δεν έχεις σβήσει την davlik, μιας και στο stock recovery δεν υπάρχει η επιλογή. Δοκίμασε τον κωδικό με τον dialer. Πάρε backup ΚΑΙ από την εξωτερική κάρτα αν έχεις, ή απλά βγάλτην :) Αν δε φτιάξει θα πρέπει να βρεις ένα CSC XEU να δοκιμάσεις να φλασάρεις. Έχω κάνει και ένα edit στο προηγούμενο post, αν το πρόσεξες. Το δοκιμασα κι αυτο που γραφεις στο edit, τιποτα. Και το reset με τον κωδικο, τιποτα. Η ROM που εβαλα η αγγλικη ειναι XEU, ετσι βλεπω τουλαχιστον να ονομαζεται το αρχειο. Tην dalvik χωρις custom recovery γινεται ; Νομιζω πως οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Καλησπερα, οποιος μπορει ας διαβασει το παρακατω, γιατι ειναι απελπιστικη κατασταση.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4280290#post4280290 Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 (edited) Μια βοηθεια ρε παιδια(stratosGR)!!ακολουθω αυτον τον οδηγο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316982 και τα προβληματα ξεκινανε απο την αρχη,απο το πρωτο πινακακι, εμενα δεν μου εχει τοσες επιλογες...ουτε install apo sd ουτε καν για nadroid backup!!με τα 3 πληκτρα το κανω(vol up+home+power)...!!!! Υ.Σ την καρτα sd εμενα την διαβαζει ως external_sd και μεσα στο phone εχει ενα φακελο usbStorage αλλα ειναι αδειος! Δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο...!!! Edited September 11, 2012 by als2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 (edited) Το δοκιμασα κι αυτο που γραφεις στο edit, τιποτα. Και το reset με τον κωδικο, τιποτα. Η ROM που εβαλα η αγγλικη ειναι XEU, ετσι βλεπω τουλαχιστον να ονομαζεται το αρχειο. Tην dalvik χωρις custom recovery γινεται ; Νομιζω πως οχι. Θέλει root Μια βοηθεια ρε παιδια(stratosGR)!!ακολουθω αυτον τον οδηγο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316982 και τα προβληματα ξεκινανε απο την αρχη,απο το πρωτο πινακακι, εμενα δεν μου εχει τοσες επιλογες...ουτε install apo sd ουτε καν για nadroid backup!!με τα 3 πληκτρα το κανω(vol up+home+power)...!!!! Υ.Σ την καρτα sd εμενα την διαβαζει ως external_sd και μεσα στο phone εχει ενα φακελο usbStorage αλλα ειναι αδειος! Δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο...!!! Ξεκίνησες ήδη λάθος.....Παρέλειψες ήδη το 1ο βήμα! Έκανες CF-root; δε νομίζω... Edited September 11, 2012 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 (edited) ναι βλακεια μου!!!ειμαι root αλλα οπως το ειπες..ξεκινησα λαθος!τωρα μπηκα στο κανονικο menou!!!Για να δουμε παρακατω :)) Αμα κανω wipe data/factory reset εννω η ρομ ειναι not full wipe πειραζει?εχω κρατισει αυτα που θελω και δεν με νοιαζει να στεινω απο την αρχη! Edited September 11, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts