stabill Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Θα το τσεκάρω φίλε γιατί τώρα είναι κλειστό.Μια ερώτηση.Όταν το κινητό φορτίσει πώς καταλαβαίνω ότι φόρτισε πλήρες;Επειδή κοιμόμουν δεν πρόλαβα να δώ κάποια ένδειξη φορτισμένο κ.τ.λ. βλέπω μόνο τιν πράσινη μπαταρία να λέει 100%.Σημαίνει ότι φόρτισε πλήρες; Εννοειται... αν δεν κανω λαθος, στην ICS δεν ακους τον χαρακτηριστικο ηχο που ειχε στην gb, δηλ. οτι φορτισε... απλα το βλεπεις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Εννοειται... αν δεν κανω λαθος, στην ICS δεν ακους τον χαρακτηριστικο ηχο που ειχε στην gb, δηλ. οτι φορτισε... απλα το βλεπεις... Εμενα κανει μια δονηση οταν φορτισει Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Σε περιπτωση που παρουμε την συσκευη...αλλα στο CSC(*#1234# ) γραφει COS,θα εχω προβλημα με την ευρωπαικη εγγυηση? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Σε περιπτωση που παρουμε την συσκευη...αλλα στο CSC(*#1234# ) γραφει COS,θα εχω προβλημα με την ευρωπαικη εγγυηση? Ευχαριστω cos ειναι κοσμοτε οποτε δεν εχεις προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 cos ειναι κοσμοτε οποτε δεν εχεις προβλημα. cosmote? Το παιδι μου ειπε οτι το αγορασε απο το funbazaar..και επειδη μαλλον ειναι παραεισαγωγης θελω να ξερω. Στο CSC κανονικα δεν θα επρεπε να γραφει VGR? H κανω λαθος? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 ας διορθωναν εστω τα γερμανικα (τρελο ξενερωμα το γερμανικο στο μενου) τι να πω υπομονη και παλι μεχρι να βγει η 4.0.4 Δηλαδη καλυτερα ειναιι να παρει καποιος ελληνικο παρα παραεισαγωγης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Δηλαδη καλυτερα ειναιι να παρει καποιος ελληνικο παρα παραεισαγωγης? Προσωπικα αγορασα πριν λιγο καιρο αυτο που βρηκα φθηνοτερο (μεσω Skroutz)... Προτιμησα μαγαζι οχι ιδιαιτερα γνωστο (ειχαν αγορασει ομως φιλοι απο εκει και μου ειπαν καλα λογια), μια και το εδινε λιγο κατω απο 500 euros, τεραστια διαφορα απο Plaisio, Multirama κλπ.κλπ. που το ειχαν (τοτε) γυρω στα 600, αν θυμαμαι καλα... Οταν το αναψα, ηταν στα Ελβετικα... Ε, και? Το γυρισα στα Ελληνικα και ησυχασα! ΣΕ χαλαει να το αγορασεις φθηνοτερα? Η Γερμανικη επιλογη που εμφανιστηκε μετα την αναβαθμηση σε ICS, δεν με νοιαζει καθολου, ουτε καν την προσεχω... Τωρα, αν "στραβωσει" κατι και χρειαστω τεχνικη υποστηριξη και ακουσω καμμια π@π@ρια τυπου "δεν καλυπτεται" κλπ.κλπ., τοτε το ξανασυζηταμε!!! Παντως 600αρια και 700αρια δεν δινω... Αμα ειναι να χαλασει, πιασ'τ'αυγο και κουρευ'το... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Η Γερμανικη επιλογη που εμφανιστηκε μετα την αναβαθμηση σε ICS, δεν με νοιαζει καθολου, ουτε καν την προσεχω... Τωρα, αν "στραβωσει" κατι και χρειαστω τεχνικη υποστηριξη και ακουσω καμμια π@π@ρια τυπου "δεν καλυπτεται" κλπ.κλπ., τοτε το ξανασυζηταμε!!! = Γιατι τα "Γερμανικα" δεν περνουν ελληνικα και τα παραεισαγωγης δεν εχουν καλυψη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Παιδιά την οθόνη με τί υγρό μπορούμε να την καθαρίσουμε;Επιτρέπεται;Και ειναι εντάξει αν την σκουπίζω με πανάκι από γυαλιά ηλίου; Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Γιατι τα "Γερμανικα" δεν περνουν ελληνικα και τα παραεισαγωγης δεν εχουν καλυψη? Sorry, δεν καταλαβα (ειναι και δυσκολη ωρα:p). Τι εννοεις? :yawn::yawn::yawn::yawn: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Παιδιά την οθόνη με τί υγρό μπορούμε να την καθαρίσουμε;Επιτρέπεται;Και ειναι εντάξει αν την σκουπίζω με πανάκι από γυαλιά ηλίου; Και εγω πανακι για γυαλια ηλιου χρησιμοποιω για να την καθαριζω. Δεν ξερω αν επιτρεπεται να χρησιμοποιεις καποιο υγρο, γιατι και με σκετο το πανακι μια χαρα καθαριζει. Αραια και που ομως, χρησιμοποιω ενα υγρο σε μορφη σπρει, που εχω για την οθονη του pc μου. Ριχνω λιγο υγρο στο πανακι (οχι κατευθειαν στην οθονη της συσκευης) και μετα το καθαριζω. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Sorry, δεν καταλαβα (ειναι και δυσκολη ωρα:p). Τι εννοεις? :yawn::yawn::yawn::yawn: Γερμανικα εννοεις τα Γερμανικα παραεισαγωγης? Υπαρχει θεμα με το σερβις για τα παραεισαγωγης? Τα Ελληνικα τρεχουν καλυτερα την ICS σε σχεση με τα παραεισαγωγης? Και ενα τελευταιο, ολο για πλακετες διαβαζω, ειναι τοσο συχνο φαινομενο αυτο το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 (edited) Καλησπέρα παιδιά.Μια ερώτηση έχω.Άν η οθόνη έχει καμένο Pixel,υπάρχει τρόπος για να το καταλάβουμε με σιγουριά?Έπειτα αν ισχύει ότι έχει,αυτό θα φαίνεται μόνο όταν η οθόνη είναι σε λειτουργία λογικά έτσι;Βλέπω κάτι στην οθόνη λίγο πιο αριστερά από το κέντρο της.Είναι σαν σκουπιδπoτσιλιά.Αλλά όταν το καθαρίζω με το πανάκι δεν φεύγει..Ειναι λες και είναι κάτω απο το αρχικό κάλυμα.Το βλέπω καλύτερα όταν η οθόνη είναι κλειδωμένη σαν να μην είναι σε λειτουργία και την βάζω σε σημείο που γυαλίζει για να φανεί καλύτερα.Υπάρχει περίπτωση κάπως να μπήκε εκεί σκουπιδάκι;Πιστεύετε ότι δεν είναι κάτι ή οτι όντως υπάρχει κάποιο θέμα με την οθόνη;Μπορώ ακόμα να αλλάξω την συσκευή.Την έχω μόνο 3 ημέρες.Αν μπορεί κάποιος ασ βοηθήσει παρακαλώ Και εγω πανακι για γυαλια ηλιου χρησιμοποιω για να την καθαριζω. Δεν ξερω αν επιτρεπεται να χρησιμοποιεις καποιο υγρο, γιατι και με σκετο το πανακι μια χαρα καθαριζει. Αραια και που ομως, χρησιμοποιω ενα υγρο σε μορφη σπρει, που εχω για την οθονη του pc μου. Ριχνω λιγο υγρο στο πανακι (οχι κατευθειαν στην οθονη της συσκευης) και μετα το καθαριζω. Ευχαριστώ φίλε.Έχω κι εγώ αυτό το υγρό για την οθόνη του PC.Ίσως κάνω αυτό που είπες και ρίξω λίγο στο πανάκι και έπειτα να την καθαρίσω edit:Τελικά παιδιά πιστεύω πώς είναι σκουπιδάκι το οποίο πέρασε κάτω απο το κάλυμα οθόνης είτε αυτές τις 3 μέρες που το έχω κάπως είτε απο την κατασκευή της μαμάς.Διότι με την λογική αν ήταν καμένο pixel τότε θα φαινόταν μόνο όταν η οθόνη ήταν ενεργή με ρεύμα,χρώματα κ.τ.λ. Εγώ το βλέπω ακόμα και όταν είναι η συσκευή απενεργοποιημένη και κυρίως όταν είμαι σε φώς που γυαλίζει.Οπότε το αφήνω όπως έχει :) Edited June 23, 2012 by gaster Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Καλησπέρα σε όλους, έχω το εξής θέμα με την κάρτα SD: Στο προηγούμενο android κινητό μου είχα φάκελο στην SD με photos/apk/mp3. Απέκτησα το SGS2, έβαλα την παλιά μου κάρτα SD όμως βλέποντας με το ES file eplorer δεν βρήκα τον εν λόγω φάκελο. Όμως οι φωτογραφίες του φακέλου αυτού φαίνονται στο "Συλλογή" και η εφαρμογή "mp3 player" προβάλει τα τραγούδια που έχει μέσα ο φάκελος. Τι πρέπει να κάνω για να φαίνεται στο ES file explorer ή σε οποιοδήποτε file eplorer ο εν λόγω φάκελος? ευχαριστώ εκ προοιμίου Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Καλησπέρα σε όλους, έχω το εξής θέμα με την κάρτα SD: Στο προηγούμενο android κινητό μου είχα φάκελο στην SD με photos/apk/mp3. Απέκτησα το SGS2, έβαλα την παλιά μου κάρτα SD όμως βλέποντας με το ES file eplorer δεν βρήκα τον εν λόγω φάκελο. Όμως οι φωτογραφίες του φακέλου αυτού φαίνονται στο "Συλλογή" και η εφαρμογή "mp3 player" προβάλει τα τραγούδια που έχει μέσα ο φάκελος. Τι πρέπει να κάνω για να φαίνεται στο ES file explorer ή σε οποιοδήποτε file eplorer ο εν λόγω φάκελος? ευχαριστώ εκ προοιμίου Στο S2 την εξωτερικη καρτα θα τη βρεις στη θεση external_sdcard (εκει μεσα ειναι κ οι φακελοι σου) η mnt/emmc αν εισαι rooted και φορας AOSP rom. Sdcard = εσωτερικος χωρος αποθηκευσης. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Καλησπερα παιδες. Πριν απο καποια χρονια ειχα αγορασει μια συσκευη bluetooth της sony ericsson, που συνδεεται στην τηλεοραση μου. Με τα παλια κινητα τηλεφωνα μου, οταν εστελνα μια φωτο μεσω bluetooth την εδειχνε στην τηλεοραση, τωρα ομως με οσα android κινητα εχω δοκιμασει, δεν την δεχεται. Συγκεκριμενα το τηλεφωνο λεει πως εκανε αποστολη της φωτο αλλα στην τηλεοραση πεταγεται ενα παραθυρακι που γραφει wrong file format η κατι τετοιο. Οσες φωτο ειχα στα παλια κινητα μου και τις περασα στο καινουριο τις στελνει, τι μπορει να φταιει? Πιθανοτατα να φταιει ο τυπος αρχειου? Πρεπει να τις αλλαξω μορφη? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeTaLiKa Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 παιδια βρηκα ενα bug. οταν με παιρνουν τηλεφωνο και παταω το volume up κανει mute τον ηχο και δεν ακουγεται τιποτα. το εχετε και εσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Ετσι λειτουργούσε και σε μενα, οταν το ειχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 παιδια βρηκα ενα bug. οταν με παιρνουν τηλεφωνο και παταω το volume up κανει mute τον ηχο και δεν ακουγεται τιποτα. το εχετε και εσεις; Αν εννοείς τον ήχο κλήσης, είναι νορμάλ. Δεν είναι μπαγκ, είναι η σίγαση του ringtone ώστε να μην ενοχλεί αν δεν θέλεις να απαντήσεις στην εισερχόμενη. ;) Και στο hox που επείσης έχω, το ίδιο γίνεται. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeTaLiKa Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 οκ τοτε λαθος μου.απλα πηγα να το δυναμωσω και εγινε mute. δυσχρηστο μπορω να πω.θα ηταν καλυτερα να ειχε απλα ενα κουμπακι σιγασης.αλλα οκ θα ζησω και με αυτο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 πριν απο τεσσερις-πεντε μερες, ανοιγοντας καποια στιγμη το τηλεφωνο (απο αναμονη, οχι απο σβησιμο) μου εμφανιστηκαν αυτες οι συντεταγμενες οι οποιες μετακινουνται παρακολουθωντας την κινηση του δακτυλου και επιπροσθετα εμφανιζεται και μια γραμμη ελευθερου σχεδιου. Οι συντεταγμενες εμφανιζονται και εξαφανιζονται με το δακτυλο ενω η ελευθερη γραμμη παραμενει μεχρι το επομενο αγγιγμα. Η μπαρα πανω πανω με τα x και τα y μενει μονιμα Ξερετε κατι; http://www.freeimagehosting.net/t/fnpaj.jpg http://www.freeimagehosting.net/t/ki56q.jpg Και κατι ακομα. Εμφανιζεται σε ολες τις οθονες, ασχετως launcher ή προγραμματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 πριν απο τεσσερις-πεντε μερες, ανοιγοντας καποια στιγμη το τηλεφωνο (απο αναμονη, οχι απο σβησιμο) μου εμφανιστηκαν αυτες οι συντεταγμενες οι οποιες μετακινουνται παρακολουθωντας την κινηση του δακτυλου και επιπροσθετα εμφανιζεται και μια γραμμη ελευθερου σχεδιου. Οι συντεταγμενες εμφανιζονται και εξαφανιζονται με το δακτυλο ενω η ελευθερη γραμμη παραμενει μεχρι το επομενο αγγιγμα. Η μπαρα πανω πανω με τα x και τα y μενει μονιμα Ξερετε κατι; http://www.freeimagehosting.net/t/fnpaj.jpg http://www.freeimagehosting.net/t/ki56q.jpg Και κατι ακομα. Εμφανιζεται σε ολες τις οθονες, ασχετως launcher ή προγραμματος. Ρυθμισεις Συστηματος - Επιλογες για Προγραμματιστες - Περιβαλλον εργασιας Χρηστη. Ξετικαρε το "θεση δεικτη". Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Ρυθμισεις Συστηματος - Επιλογες για Προγραμματιστες - Περιβαλλον εργασιας Χρηστη. Ξετικαρε το "θεση δεικτη". Άντε ρε αγόρι μου, αντε ρε αγόρι μου!!! Και κατι αλλο, στο tapatalk δε μου εμφανίζεται το γραμμα φ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Πας ρυθμίσεις και ενεργοποιείς το BBCode. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Παιδιά με 3 πλήρης αποφωρτίσεις και φορτίσεις είμαι εντάξει;Ή να κάνω άλλη 1 φορά; Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts