Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα ! μπορειτε να μου προτεινεται το καλυτερο καταστημα εξωτερικου για παραγγελεια τοθ κινητου ωστε να μην εχω προβληματα εγγύησης και γλώσσας του κινητου ? επεισης ειδα μια θηκη για το νοουτ επισημη της σαμμυ οπου καλυπτει το κινητο και ανοιγει απο μπροστα σαν πορτοφολι που μπορω να την βρω ?
Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εννοείς κάποιες σαν αυτές προφανώς

http://www.mobilefun.co.uk/cat/Galaxy-Note-Cases.htm

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

επεισης ειδα μια θηκη για το νοουτ επισημη της σαμμυ οπου καλυπτει το κινητο και ανοιγει απο μπροστα σαν πορτοφολι που μπορω να την βρω ?

Αν δεν θες οπωσδήποτε επίσημη της samsung θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και ebay. Έχω πάρει θήκες από εκεί για όλα τα κινητά που πέρασαν από τα χέρια μου και όλες είχαν κορυφαία ποιότητα ειδικά αυτές που είναι book style και μου αρέσουν πολύ και φυσικά σε πολύ πολύ καλύτερη τιμή. Ρίξε μια ματιά εδώ.

Edited by istrios

μολις μας δωσει η σαμμυ την 4.0.4 εκει θα ειναι ιδανικη.αν θυμασαι και η πρωτη υλοποιηση της 2.3.4 ηταν για κλαματα

Ποτε εκτιμας να γινει αυτο?Ευχαριστω

Poco X3 nfc 6/128

υπάρχουν καπου αποθηκευμένοι οι κωδικοί που κατά καιρούς εχουμε βάλει σε wifi σποτ ?

Αυτη η εφαρμογη,πιστευω θα σε βοηθησει.

https://play.google.com/store/apps/details?id=aws.apps.wifiKeyRecovery&hl=el

Needs Root

Αν εννοεις πως μπορει να βρει καποιος τους κωδικους,χωρις την βοηθεια της παραπανω εφαρμογης,τοτε στειλε μου πμ για να σου απαντησω.

Αλλα θελω να ξερεις, οτι η διαδικασια μπορει να γινει απο Expert Users και μονο :!: (ευκολοτερα με την εφαρμογη)

Edited by Natliz

Cwm = ClockWorkMod, εφαρμογη η οποια σου προσφερει τη λειτουργια "Recovery" την οποια ισως εχεις ακουσει εδω μεσα αρκετες φορες κ μεσα απο την οποια μπορεις να φλασαρεις .zip αρχεια, να δημιουργησεις backup της συσκευης σου (image κανονικο) και αλλα πολλα.

Αν εισαι rooted φανταζομαι πως θα εχεις περασμενη την εφαρμογη αυτη. Αν οχι ψαχνοντας λιγο στο forum θα βρεις ακρη, ειμαι απο κινητο αυτη τη στιγμη. Αλλιως σιγουρα ολο κ καποιο απο τα παιδια εδω θα σε βοηθησει.

Οσον αφορα τον 2ο τροπο, μπορεις πχ

1.να κατεβασεις το αρχειο .zip του Touchwiz στο κινητο σου

2.το κανεις extract με καποιον καλο explorer και βλεπεις τι αρχεια εχει μεσα και σε ποιους φακελους τα εχει

3.μεταφερεις το καθε αρχειο αναλογα στη θεση του (πχ το touchwiz.apk στανταρ θα ειναι στη θεση system/app/ - υποψην αν δεν εισαι rooted δεν μπορεις να δεις αυτους τους φακελους)

4.αλλαζεις τα permissions

5.Επανεκκινηση και ετοιμος.

@istrios Οι περισσοτερες rom που ειναι ετσι οπως δειχνεις ειναι οι λεγομενες AOKP. Εχει αρκετες αν ψαξεις στο xda (εγω θυμαμαι ειχα λιωσει τη Ressurection Remix). Αλλιως σε λιγες μερες θα βγουν και θεματα της ics βασισμενα σε Samsung Rom's οποτε κ με ενα Apex/Nova Launcher οπως ειπε κ ο φιλος πιο πανω θα εχεις το ιδιο αποτελεσμα.

@scorpio3 Αν φορας λογισμικο ics με την εφαρμογη triangle away μπορεις να μηδενισεις το μετρητη και επειτα φλασαρεις μεσω odin μια επισημη Samsung ελληνικη rom και εισαι κομπλε.

Αν εισαι σε Gingerbread, τοτε ειτε αναβαθμιζεις σε ics και κανεις οτι προειπα παραπανω ειτε αγοραζεις ενα usb jig (1,5€) το οποιο μηδενιζει το μετρητη κ περνας ξανα μια Samsung Ελληνικη Rom.

Ολα αυτα τα κανεις για να εισαι ξανα εντος εγγυησης, για κανενα αλλο λογο.

Φιλε sofos σ'ευχαρηστω πολυ!!!θελω να βαλω το touchwiz ux και ειμαι ετοιμος να κανω root

IPhone 15 Pro 

Αν δεν θες οπωσδήποτε επίσημη της samsung θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και ebay. Έχω πάρει θήκες από εκεί για όλα τα κινητά που πέρασαν από τα χέρια μου και όλες είχαν κορυφαία ποιότητα ειδικά αυτές που είναι book style και μου αρέσουν πολύ και φυσικά σε πολύ πολύ καλύτερη τιμή. Ρίξε μια ματιά εδώ.

εννοείς κάποιες σαν αυτές προφανώς

http://www.mobilefun.co.uk/cat/Galaxy-Note-Cases.htm

ευχαριστω για της απαντησεις ...μπορειτε να μου προτεινεται καποιεσ για galaxy s2 σε flip case σαν αυτες που μου δειξατε αλλα και θήκες για την ζώνη ?

Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

ευχαριστω για της απαντησεις ...μπορειτε να μου προτεινεται καποιεσ για galaxy s2 σε flip case σαν αυτες που μου δειξατε αλλα και θήκες για την ζώνη ?

flip case

(αν και εδω δεν ειναι το θρεντ για αξεσουαρ του κινητου..) καλυτερα ποσταρε εδώ θα σε βοηθησουν περισσοτεροι.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Τι εννοεις φιλε μου οτι σε κλειστους χωρους εχει λιγο noise...??

Noise ειναι κατι σαν "κοκος" που εμφανιζεται κυριως στα σκοτεινα σημεια. Δεν ειναι ιδιαιτερα κακο, δεν "χαλαει" η φωτογραφια, απλα δεν εχει την καθαροτητα που θα δεις σε εξωτερικο χωρο... Με λιγα λογια: ΠΑΡ'ΤΟ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ!!!!!!! (και σε ασπρο, ειναι πανεμορφο, να μην ειναι ομως το I9100G, προσοχη!!!)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε περιπτωση που το παρουμε μεταχειρισμενο...πως μπορουμε να ειμαστε σιγουροι οτι δεν ειναι το G?

Θελω να πω,παιζει ακομα κ πανω στην αποδειξη να λεει οτι ειναι το κανονικο και να ειναι το G?

Μπορουμε να το ελεγξουμε εκεινη την ωρα ας πουμε τρεχοντας κατι στο κινητο?

Εμφανισιακα ολοιδια ειναι ετσι?

Ευχαριστω...

Φαινεται πανω στο κουτι, οπως επισης και στις Ρυθμισεις/Πληροφοριες σχετικα με το τηλεφωνο/Κωδικος μοντελου. Εμφανισιακα ναι, ειναι ιδια.... Μην το παρεις το G... (συγγνωμη που δεν χρησιμοποιησα πολλαπλη παραθεση, δεν ειχα προσεξει ολα τα posts!!!)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η αποψη μου καλε μου φιλε gadgos {αν αναφερεσαι σε εμενα (?)} και θα συνεχιζω να την υποστηριζω / καταθετω με πολυ αγαπη,ειναι οτι δεν φταιει καθολου η ευκολη δικαιολογια της υποτιθεμενης υγρασιας για ολα...;)

Αλλα οτι θα πρεπει οι εταιρειες κατασκευης,να αλλαξουν τον εν λογω τυπου (ειδικα για καποια απο αυτα) Usb Connector/ Port Card,σε ολες τις συσκευες απο εδω και περα. Καθως και να ενημερωθουν οι Users,οτι το εν λογω Port Usb παρουσιαζει μια μεγαλη ευαισθησια στο βαλε / βγαλε = hard / απροσεχτη χρηση (οπως και πολλα αλλα απο δαυτα,στο παρελθον, το παρον και μελλον ;) ) και για αυτον τον λογο,θα πρεπει να του φερονται με στοργη αγαπη και προδερμ ολοι οι Users...:lol:

Μας αναφερει πιο πανω απο εσενα o αγαπητος φιλος RoadHog με το συγκεκριμενο προβλημα,που το εψαξε το θεματακι με τα searcharismatakia του..

-διάβρωση στη θύρα ή/και κύκλωμα micro usb του τηλεφώνου.. Και οχι υγρασια για αλλη μια φορα.. Εγω που ειμαι ακομα πιο ακραιος, σε καποιες περιπτωσεις θα την χαρακτηριζα και αστοχια υλικου {στο 50%} ,αυτην την < διαβρωση > και αλλο ενα {50%} κακη / βιαιη χρηση του κατοχου - User, για να ειμαι δικαιος με ολους μας..!

Οσο αφορα την αλλαγη απο τις μαμα εταιρειες,αυτο πλεον εχει καποιο υπολογισιμο κοστος και θα πρεπει να υπογραφουν < ξανα μανα > καποια πρωτοκολλα συμφωνιας μεταξυ τους (κολοσσων),απο την αρχη...:!:

Αλλα να μην επεκταθω γιατι θα πλατιασω παρα πολυ. Να εισαι σιγουρος πως την αλλαγη αυτην,θα την ξανα δουμε στο μελλον..Και δεν στο λεω < off the record > εγω...:)

edit / Φανταζεσαι το να μπορουσε καποιος να αποδειξει νομικα + να δικαιωθει, οτι το εν λογω τυπου Usb Port Connector, αποτελει μια λαθος επιλογη των εταιριων και πολλες φορες και αστοχια υλικου..(???) Για καποιου τυπου απο αυτα..

Tοτε ξαφνικα ολος ο κοσμος θα γεμιζε υγρασια !:lol: (εχοντας διαθεση με πολυ χιουμορ !)

Οι συσκευες μας, θα πρεπει απο κατι να χαλανε ! Και οταν θα εισαι μεσα στην εγγυηση,θα πρεπει τα φυσικα αιτια,να ειναι η αιτια...:!:

(Καποιες φορες.. Για διαφορους λογους.. Οχι παντα,σε καποιες περιπτωσεις..)

Οταν θα εισαι εκτος εγγυησης, ο μαναδικος φυσικος υπαιτιος θα εισαι εσυ,ειτε απο υγρασια,ειτε απο βια,ειτε απο πτωση,ειτε απο μακ@κια,ειτε γιατι μιλας ασχημα στην γειτονισα σου και τυγχανει να ειναι η γιαγια μου..:lol: Και ποτε λογω αστοχιας υλικου η λαθος επιλογης των εκαστοτε εταιρειων.. Για να βγαινει και κανα φραγκο μωρε αδερφακι μου..

Το υπαινιχτηκα και στο προηγουμενο post μου,αλλα δεν θελω να πλατιασω παραπανω. {Ο νοων νοειτω}

Εχει αλλος αυτο το προβλημα στην usb θυρα με το S2 του ? Παρουσιαζει συχνα αυτο το προβλημα ?! Το καλυπτει η Samsung, αν εισαι εντος της εκγυησης στην Ελλαδα ?

Καλησπερα, βρε παιδια θα με τρελανει εντελως αυτο το κινητο, εκανα επαναφορα συστηματος για να σταματησει τα restart , επειδη δε ηξερα πιο απο ολα εκανε τη ζημια και τωρα που το ξανα στηνω δεν υπαρχει πουθενα ο φακελος media για να περασω το δικό μου τόνο κλήσης,ειδοποίησης

τι να κανω?? που μπορει να πηγε και πιο λογο δεν υπαρχει πια???

Το να μην κάνεις τίποτα είναι καλύτερο από το να είσαι πολυάσχολος κάνοντας τίποτα

Καλησπερα, βρε παιδια θα με τρελανει εντελως αυτο το κινητο, εκανα επαναφορα συστηματος για να σταματησει τα restart , επειδη δε ηξερα πιο απο ολα εκανε τη ζημια και τωρα που το ξανα στηνω δεν υπαρχει πουθενα ο φακελος media για να περασω το δικό μου τόνο κλήσης,ειδοποίησης

τι να κανω?? που μπορει να πηγε και πιο λογο δεν υπαρχει πια???

Μαλλον μαζι με επαναφορα καπου επελεξες κ διαμορφωση οποτε θα εσβησε κ ολους τους φακελους σου.

Απλα δημιουργησε ενα νεο φακελο με το ονομα "media", μεσα σε αυτον κανε αλλο φακελο "audio" και μεσα αλλους φακελους "ringtones" και "notifications" αν θυμαμαι καλα. Αυτα που ειχες πριν μαλλον τα εχασες.

Μαλλον μαζι με επαναφορα καπου επελεξες κ διαμορφωση οποτε θα εσβησε κ ολους τους φακελους σου.

Απλα δημιουργησε ενα νεο φακελο με το ονομα "media", μεσα σε αυτον κανε αλλο φακελο "audio" και μεσα αλλους φακελους "ringtones" και "notifications" αν θυμαμαι καλα. Αυτα που ειχες πριν μαλλον τα εχασες.

Media--> audio και εκει μεσα ringtones, notifications, alarms.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φαινεται πανω στο κουτι, οπως επισης και στις Ρυθμισεις/Πληροφοριες σχετικα με το τηλεφωνο/Κωδικος μοντελου. Εμφανισιακα ναι, ειναι ιδια.... Μην το παρεις το G... (συγγνωμη που δεν χρησιμοποιησα πολλαπλη παραθεση, δεν ειχα προσεξει ολα τα posts!!!)

Φυσικα δεν θα το παρω..αφου προκειται για "αλλο κινητο"...:p

Ευχαριστω φιλε μου..

με το mp3 maker pro και εκοψα ενα τραγουδι. το βαζω σαν ηχο κλησης καλουντα αλλα δεν το περνει. το εχω αποθηκευσει ως ringtone στο φακελο media. κανω κατι λαθος?

με το mp3 maker pro και εκοψα ενα τραγουδι. το βαζω σαν ηχο κλησης καλουντα αλλα δεν το περνει. το εχω αποθηκευσει ως ringtone στο φακελο media. κανω κατι λαθος?

Σαν διαδικασια καλη μου ακουγεται... αν το εχεις βαλει στο φακελο media\audio\ringtones, λογικα θα επρεπε να το βλεπει... εχεις δοκιμασει να το φτιαξεις με καποιο αντιστοιχο προγραμμα στο pc να δεις αν θα το παρει? Δεν εχω δοκιμασει τετοια applications, ολα τα φτιαχνω στον υπολογιστη μου... μηπως κατι δεν αναγνωριζει? Δεν παει αλλου το μυαλο μου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Media--> audio και εκει μεσα ringtones, notifications, alarms.

To εκανα και ειναι μια χαρα σας ευχαριστω :D

Το να μην κάνεις τίποτα είναι καλύτερο από το να είσαι πολυάσχολος κάνοντας τίποτα

Noise ειναι κατι σαν "κοκος" που εμφανιζεται κυριως στα σκοτεινα σημεια. Δεν ειναι ιδιαιτερα κακο, δεν "χαλαει" η φωτογραφια, απλα δεν εχει την καθαροτητα που θα δεις σε εξωτερικο χωρο... Με λιγα λογια: ΠΑΡ'ΤΟ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ!!!!!!! (και σε ασπρο, ειναι πανεμορφο, να μην ειναι ομως το I9100G, προσοχη!!!)

Να'σαι καλα φιλε μου, δεν το εχω προσεξει να σου πω την αληθεια....

Αλλα με μπερδεψες, εγω το εχω το κινητο εδω και καποιο διαστημα....τον μαυρο πανθηρα ομως...:D:D:D:D

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ....

Σαν διαδικασια καλη μου ακουγεται... αν το εχεις βαλει στο φακελο media\audio\ringtones, λογικα θα επρεπε να το βλεπει... εχεις δοκιμασει να το φτιαξεις με καποιο αντιστοιχο προγραμμα στο pc να δεις αν θα το παρει? Δεν εχω δοκιμασει τετοια applications, ολα τα φτιαχνω στον υπολογιστη μου... μηπως κατι δεν αναγνωριζει? Δεν παει αλλου το μυαλο μου...

καλη ιδεα,θα το φτιαξω στο pc και μετα θα το φορτωσω στο τηλεφωνο.

Καλημερα!Αν εισαι root θα μπορουσε να αλαξει ο ηχος των πληκτρων κ της αφης??

IPhone 15 Pro 

Να'σαι καλα φιλε μου, δεν το εχω προσεξει να σου πω την αληθεια....

Αλλα με μπερδεψες, εγω το εχω το κινητο εδω και καποιο διαστημα....τον μαυρο πανθηρα ομως...:D:D:D:D

Α, ΟΚ, δεν το καταλαβα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα!Αν εισαι root θα μπορουσε να αλαξει ο ηχος των πληκτρων κ της αφης??

Υποθετω πως ναι, τοσο δεν το εχω ψαξει αλλα πρεπει να γινεται κ λογικα θα ειναι καπου μεσα στο system/media/audio/ui/. Αν βαλεις ενα αρχειο με το ιδιο format και ονομα τοτε πρεπει να σου παιξει.

(Επισης αν και offtopic δοκιμαστε το Ringdroid για κοψιμο ραψιμο κομματιου για ringtone, δεν χρειαζεται το pc!)

Edited by Sofos_5

Ποιος είναι ο κωδικός μοντέλου για το S2 και ποιος για το S2G, απο το κουτί μπορώ να καταλάβω ποιο απο τα δυο είναι? γιατι ενδέχεται να μην εχει μπαταρία.

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)