Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1)Τις αναφέρει ωστέ να μου δώσει την επιλογή χειροκίνητα να τσεκάρω κάποια εφαρμογή και να μεταφερθούν στη μνήμη των 11,5GB τα δεδομένα της;

Να σου πω την αλήθεια αυτό δε το πολύκαταλαβαίνω.

2)Αφού οι εφαρμογές ΔΕΝ είναι αποθηκευμένες στην μνήμη SD των 11,5GB τότε για ποιο λόγο να τις περιλαμβάνει εκεί;

3)Δηλαδή όλες αποθηκεύονται στα 2GB ή υπάρχει η δυνατότητα να αποθηκευτούν και στα 11,5GB;

4)Αυτό που λες πάντως, στην μνήμη των 11,5GB υπάρχει η επιλογή σε κάθε εφαρμογή που λέει μετακίνηση σε κάρτα SD, άλλη κάρτα εννοεί;

5)Και όταν πατάω μετακίνηση μου λέει Ανεπιτυχής Μετακίνηση.

6)Ρε φίλε πολύ μπέρδεμα μου φαίνεται. :wacko:

1)Ναι

2)Για να σου δώσει την δυνατότητα ΝΑ τις μεταφέρεις. ΑΝ θες.

3)Όλες στα 2.

4)"Κάρτα SD" είναι η εσωτερική μνήμη των 11,5 γιγα. ΔΕΝ είναι η εξωτερική καρτουλα SD που έχεις βάλει εσύ.

5)Στο δικό μου πάντως δουλεύει κανονικά. Δοκίμασε να μεταφέρεις κάποιο άλλο...

6)Είναι πανεύκολα. Απλά έχεις μπερδέψει τις μνήμες, το ποια είναι ποια. Εντωμεταξυ, κανε και μόνος σου μία αναζήτηση στο ίντερνετ για το πως λειτουργεί το συγκεκριμένο, και το πως χωρίζονται οι μνήμες...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστω φιλε μου.

Θα το τσεκαρω οχι οτι με νοιαζει βεβαια, απλα ρωτησα γιατι νομιζα πως ηταν προβλημα του δικου μου κινητου.

Ενα τετοιο mod η οποιοδηποτε αλλο, να υποθεσω οτι το περναμε μεσω cmw χωρις τα σχετικα wipe?

Κοιτα εγω καθε φορα που περναω καποιο mod κανω τα 2 wipe (wipe cache και dalvik cache) εξαλλου 1 λεπτο παραπανω διαρκει στο ανοιγμα , απλα το κανω ετσι για σιγουρια...Αν και λογικα πρεπει να χρειαζονται αυτα τα 2 wipe...

4)"Κάρτα SD" είναι η εσωτερική μνήμη των 11,5 γιγα. ΔΕΝ είναι η εξωτερική καρτουλα SD που έχεις βάλει εσύ.

5)Στο δικό μου πάντως δουλεύει κανονικά. Δοκίμασε να μεταφέρεις κάποιο άλλο.

Φίλε δεν έχω βάλει εξωτερική καρτούλα SD.

Πλέον κατάλαβα οτί εννοεί την μνήμη των 11.5GB. :)

To ξαναδοκιμάζω και με άλλες εφαρμογές και πατάω Μετακίνηση στην Κάρτα SD και μου λέει Ανεπιτυχής Μετακίνηση:Ανεπαρκής Μνήμη!

Το θέμα είναι οτί από τα 11.5GB είναι κενά τα 10.2GB και απορώ γιατί λέει ανεπαρκής μνήμη.

Μήπως φταίει αν έχω διαγράψει κάποιο φάκελο από τους φακέλους της μνήμης των 11.5GB;

Δε μπορώ να καταλάβω τι να φταίει.

Καλησπέρα,

έχει κανείς καταφέρει να κάνει το κινητό του hot spot και να συνδέσει εκεί iPad?

Εαν ναι πώς γίνεται αυτό (όσον αφορά στο κινητό).

ευχαριστώ,

Φίλε δεν έχω βάλει εξωτερική καρτούλα SD.

Πλέον κατάλαβα οτί εννοεί την μνήμη των 11.5GB. :)

To ξαναδοκιμάζω και με άλλες εφαρμογές και πατάω Μετακίνηση στην Κάρτα SD και μου λέει Ανεπιτυχής Μετακίνηση:Ανεπαρκής Μνήμη!

Το θέμα είναι οτί από τα 11.5GB είναι κενά τα 10.2GB και απορώ γιατί λέει ανεπαρκής μνήμη.

Μήπως φταίει αν έχω διαγράψει κάποιο φάκελο από τους φακέλους της μνήμης των 11.5GB;

Δε μπορώ να καταλάβω τι να φταίει.

Πρέπει να βάλεις εξωτερική κάρτα μνήμης για να μεταφέρεις εφαρμογές.

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Καλησπέρα,

έχει κανείς καταφέρει να κάνει το κινητό του hot spot και να συνδέσει εκεί iPad?

Εαν ναι πώς γίνεται αυτό (όσον αφορά στο κινητό).

ευχαριστώ,

Νομίζω ότι το πέτυχα, αλλά παλαιότερα σε αυτό το φορουμ υπήρχε αναφορά ότι έχει προβλήματα μπορεί κάποιος να διευκρινήσει;

δεν υπαρχει η επιλογη advanced menu...μονο τα 2 wipe που ανεφερα & reboot

Μηπως εκανες την διαδικασια για να αφαιρεσεις το κιτρινο τριγωνο;

Για να φουσκώνουν με περηφάνια οι κάτοχοι!!!!

http://www.gsmarena.com/gsma_awards_announced_here_are_the_winners-news-3915.php

Δεν νομίζω ότι είχε και αντίπαλο η συσκευή πάντως.. σαν να ληστεύεις εκκλησία!

Αυτα ειναι. Για το ics 4 ξερουμε τιποτα; εχει βγει καμια επισημη ανακοινωση για αυριο;
OnePlus 6T

Παιδιά πως μπορώ να μεταφέρω τα extra δεδομένα των εφαρμογών από την 11.5 εσωτερική στην 32αρα SD; π.χ. : ο φάκελος της gameloft είναι 5,4 GB.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Λετε να εχουμε σε λιγες ωρες την αναβαθμιση σε ICS? Αυτο μπορουμε να το ελεγξουμε απο τις ενημερωσεις λογισμικου στο τηλεφωνο?...

Το πιο πιθανό είναι να βγει πρώτα μέσω Kies, και μετά μέσω ΟΤΑ.

Αλλά ακόμα και αναβάθμιση να βγει στις 1-3-2012, σιγά μην:

α)την διαθέσουν απευθείας

β)την διαθέσουν στα δικά μας/δικά σας

γ)την διαθέσει η samsung hellas μέσα στο 2012 (προαιρετικά, στο τέλος της πρότασης βάζετε αυτό -> :lol: )

Άρα καλύτερα να βάλεις μια custom rom η οποία θα βγει απευθείας για τις συσκευές μας. Ελπίζω ο φίλος Γιάννης να ετοιμάσει την νέα Omega ωστε να την περάσουμε!! :happy:

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Πρέπει να βάλεις εξωτερική κάρτα μνήμης για να μεταφέρεις εφαρμογές.

Άρα εννοεί μετακίνηση σε πιθανή εξωτερική SD και όχι τελικά στην εσωτερική των 11.5GB, γιατί πριν κατάλαβα οτί άλλο ειπώθηκε.

Δηλαδή ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ!

Τις εφαρμογές τις αναφέρει και στην μνήμη των 11.5GB χωρίς βέβαια να ανήκουν σε αυτήν μνήμη και ο λόγος που τις έχει εκεί είναι για να τις μεταφέρεις προαιρέτικα σε εξωτερική μνήμη και όχι σε αυτή των 11.5GB.

Ελπίζω οτί αυτό το μπέρδεμα που περιέγραψα είναι και η απάντηση.

Της μνήμης γίνεται! :wacko:

Edited by tsou

Παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω stream τα video/σειρες/ταινίες που έχω στο PC και να τα βλέπω στο κινητό?

Υπάρχει κάποιο application που κάνει αυτή τη δουλεία (μέσω wifi πάντα, για μέσα στο σπίτι!)

Δεν θα φάμε παγωτό σήμερα παιδιά. Τουλάχιστον αυτοί που το έχουνε πάρει από Ελλάδα.:mad:

1η Μαρτίου είπαν, έτος είπαν;:confused:

Φιλικά Γιώργος

Παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω stream τα video/σειρες/ταινίες που έχω στο PC και να τα βλέπω στο κινητό?

Υπάρχει κάποιο application που κάνει αυτή τη δουλεία (μέσω wifi πάντα, για μέσα στο σπίτι!)

Εγω δουλευω το vlc, live stream εικονες/μουσικη/ταινιες κ απ'το pc στο κινητο κ απ'το κινητο στο pc.

Που το ξερεις; βγηκε κατι καπου;

Απλώς αν συνδεθείς στο KIES δεν έχει ενημέρωση.:(

Φιλικά Γιώργος

Μπορει να βγει 23:59 :-)

Όσο ζω μπορώ να ονειρεύομαι.:zzz:

Φιλικά Γιώργος

Ναι, μεσω dlna με την εφαρμογη allshare που εχει μεσα το κινητο.Πρέπει να ενεργοποιήσεις το dlna server, δες εδω

http://blogs.msdn.com/b/e7/archive/2009/05/12/media-streaming-with-windows-7.aspx

QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat

Καλημερα.Καλο Μηνα.Για παγωτο δεν ξερω αν θα φαμε σημερα αλλα ενα ειναι το σιγουρο οτι θα φαμε χιονι.:lol:

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)