StratosGR Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Ναι, το διάβασα αυτό στον οδηγό και κατάλαβα τα βήματα και είμαι έτοιμος να ξεκινήσω. Απλά, αν κάποια στιγμή, θέλω να είναι το κινητό όπως το πρωτοπήρα και είναι αυτή την στιγμή τώρα, τι κάνω? Ξαναπερνάς μια επίσημη με το Odin Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Ξαναπερνάς μια επίσημη με το Odin Οκ. Μόλις κατέβασα και το original XWKI4. Σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Στον οδηγό για root, λέει κάπου "Πως να βγάλεις το κίτρινο θαυμαστικό που βγαίνει όταν ανοίγει το κινητό." Και λέει πρέπει να βάλεις τον original στο PDA. Όταν γίνει κάτι τέτοιο, μετά πάλι δεν θα είναι όπως το πρωτοπήρα άμα μπει το original? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Στον οδηγό για root, λέει κάπου "Πως να βγάλεις το κίτρινο θαυμαστικό που βγαίνει όταν ανοίγει το κινητό." Και λέει πρέπει να βάλεις τον original στο PDA. Όταν γίνει κάτι τέτοιο, μετά πάλι δεν θα είναι όπως το πρωτοπήρα άμα μπει το original? Θα μείνει το root αλλά θα χάσεις το recovery mode Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Θα μείνει το root αλλά θα χάσεις το recovery mode Το recovery mode είναι αυτό που γίνεται από τις ρυθμίσεις, απόρρητο και κάνεις επαναφορά ρυθμίσεις, διαγραφή δεδομένων κτλ αν κατάλαβα καλά? Αν ναι, αυτό κάποια στιγμή αν το πας για service, δεν βλέπει η Samsung ότι το έχεις πειράξει κτλ και δεν σε καλύπτει η εγγύηση? Αν όχι, θα ήθελα άμα ήταν εύκολο να μου πεις/εξηγήσεις για να ξέρω κι εγώ που πατάω. Και πάλι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου/σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Επεστρεψα μετα απο καποιες μερες συμβιωσης με το Note στο αγαπημενο μου S2!! Πολυ πολυ καλη συσκευη με οθονη γεια σας αλλα δυστυχως δεν με βολεψε το μεγεθος..οριακα αλλα τελικα δεν με βολεψε..επισης να πω οτι ειναι μια ιδεα λιγοτερο smooth και λιγακι πιο αργο στο browsing. Διαφορες βεβαια αισθησης και οχι ουσιας. Επισης το Note διαθετει κορυφαια ποιοτητα κατασκευης και πιστευω αν ηταν λιγακι πιο μικρο τελικα θα το κρατουσα.. Ισως με οθονη εκει στις 5'' ή και ελαχιστα μικροτερη. Η αληθεια ειναι οτι το S2 as a whole οπως λενε και οι ξενοι ειναι το καλυτερο κινητο-smartphone της αγορας. Το Note ειναι επισης κορυφαιο και απολυτα "ερωτευσιμο" αλλα πρεπει να κανεις καποια παραχωρηση στον τομεα της πρακτικοτητας. Αν ηταν περυσι ειλικρινα θα το κρατουσα και αυτο, φετος δυστυχως δεν μπορω.. Απλα παραθετω την εμπειρια μου για καποιους που ισως ειχαν καποιο ενδιαφερον (ναι Βασιλη κι εσυ) Sent from my GS2 with Tapatalk Αχχχ σε σκέψεις με έβαλες! Πρέπει να βρώ κάποιον να ανταλλάξω το S2 για καμιά βδομαδούλα Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Αχχχ σε σκέψεις με έβαλες! Πρέπει να βρώ κάποιον να ανταλλάξω το S2 για καμιά βδομαδούλα Αυτό θα ήταν ιδανικό να σου πω την αλήθεια... εγώ είχα και δίπλα το S2 και έμπαινα στον πειρασμό να το χρησιμοποιώ παράλληλα.. πάντως η συσκευή είναι εκπληκτική με φοβερή ποιότητα και οθόνη ότι και να λέμε λίγο! Ιδιαίτερη από την άλλη συσκευή απλά λόγω μεγέθους που όμως είναι ο πιο σημαντικός ίσως παράγοντας όταν μιλάμε για smartphone κι όχι για tablone (tablet-phone τώρα μου 'ρθε!!! ) Πάντως παιδιά ότι και να λέμε το S2 είναι πραγματικά συσκευάρα! Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ τι θα μπορέσουν να βγάλουν τώρα με το S3 και να το ζηλέψω.. δεν είμαι και κάνας gamer.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Κι εγώ αυτό λέω. Τα παιχνίδια δεν μ ενδιαφέρουν καθόλου. Όπως είναι το SGS2 όλα όσα κάνω γίνονται ταχύτατα. Δεν χρειάζομαι λοιπόν κάτι καλύτερο στον τομέα αυτό. Το θέμα της αυτονομίας είναι λυμένο με την δεύτερη μπαταρία. Η ανάλυση της οθόνης και το μέγεθος μου αρκεί. Για να πάω στο Siii θα πρέπει η ποιότητα κατασκευής να είναι 2 φορές καλύτερη. Ολα τα άλλα θα είναι βελτιωμένα άλλα χωρίς την ποιότητα κατασκευής δεν θα το αγοράσω τουλάχιστον τους πρώτους μήνες. Ίσως τα χριστούγεννα σαν μεταχειρισμένο. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Κι εγώ αυτό λέω. Τα παιχνίδια δεν μ ενδιαφέρουν καθόλου. Όπως είναι το SGS2 όλα όσα κάνω γίνονται ταχύτατα. Δεν χρειάζομαι λοιπόν κάτι καλύτερο στον τομέα αυτό. Το θέμα της αυτονομίας είναι λυμένο με την δεύτερη μπαταρία. Η ανάλυση της οθόνης και το μέγεθος μου αρκεί. Για να πάω στο Siii θα πρέπει η ποιότητα κατασκευής να είναι 2 φορές καλύτερη. Ολα τα άλλα θα είναι βελτιωμένα άλλα χωρίς την ποιότητα κατασκευής δεν θα το αγοράσω τουλάχιστον τους πρώτους μήνες. Ίσως τα χριστούγεννα σαν μεταχειρισμένο. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Και ειδικα τωρα που θα φαμε παγωτακι θα ειναι σαν να εχουμε κατι καινουριο στα χερια μας οποτε θα περιμενουμε να περασει και λιγος καιρος να βγαλει τις παιδικες του το 3αρι.. Παντως ειναι οπως ακριβως το ειπες ολα γινονται ευκολα και γρηγορα..με την ποιοτητα μια χαρα happy ειμαι μιας και το εχω μονιμα στην barelly there οποτε και το πισω μερος ειναι αρκετα στιβαρο και η συσκευη παραμενει slim as it gets!! Sent from my GS2 with Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Και ειδικα τωρα που θα φαμε παγωτακι θα ειναι σαν να εχουμε κατι καινουριο στα χερια μας οποτε θα περιμενουμε να περασει και λιγος καιρος να βγαλει τις παιδικες του το 3αρι.. Παντως ειναι οπως ακριβως το ειπες ολα γινονται ευκολα και γρηγορα..με την ποιοτητα μια χαρα happy ειμαι μιας και το εχω μονιμα στην barelly there οποτε και το πισω μερος ειναι αρκετα στιβαρο και η συσκευη παραμενει slim as it gets!! Sent from my GS2 with Tapatalk Ποιο παγωτάκι; έρχεται ζελεδάκι! :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Ποιο παγωτάκι; έρχεται ζελεδάκι! :D Τι εχασα κατι?? Παιζει τπτ καλο? Sent from my GS2 with Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Τι εχασα κατι?? Παιζει τπτ καλο? Sent from my GS2 with Tapatalk http://www.google.gr/search?q=Android+5.0+Jelly+Bean&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Τι εχασα κατι?? Παιζει τπτ καλο? Sent from my GS2 with Tapatalk http://www.google.gr/search?q=Android+5.0+Jelly+Bean&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a Καλά καλά το παγωτό δεν πήραμε ακόμα...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Eτσι όπως το πάνε, στο τέλος θα χάσουμε τη μπάλα και την αξιοπιστία μας, ειδικά όταν διαβάζω οτι: Ο λόγος για την αναβάθμιση και μάλιστα την βιαστική προσαρμογή φαίνεται ότι είναι οι χαμηλότερες των προσδοκιών επιδόσεις του Android 4.0 Ice Cream Sandwich http://www.pestaola.gr/android-5-jelly-bean-rumors/ Μου θυμίζει την ΜS που βγάζει τα (s)vista, και μετά απο την κατακραυγή του κόσμου λέει "Αχ παιδιά δε μας πέτυχε το λειτουργικό, θα φτιάξουμε άλλο καλύτερο γιατι τα vista το παραδεχόμαστε οτι ήταν αποτυχία" Απο την άλλη, προσπαθούν να πλησιάσουν τον ανταγωνισμό. Δηλαδή: iphone4 ios5 galaxy s3 ICS 4.0 Μέσα σε λίγους μήνες το Android 4 θα φτάσει τον αριθμό 5, και το Galaxy S5 θα φτάσει λίγο νωρίτερα ωστε να συμπέσει με την κυκλοφορία του iPhone5 (ή S6 - iPhone6, εξαρτάται) Στο τέλος, όλα θα έχουν τον ίδιο αριθμό και θα ακολουθούν κοινή πορεία, όπως ακριβώς το άλμα που έκανε το Xbox 2, το οποιο λεγόταν 360 για να δειχνει οτι είναι στην ίδια κλάση με το PS3. Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Eτσι όπως το πάνε, στο τέλος θα χάσουμε τη μπάλα και την αξιοπιστία μας, ειδικά όταν διαβάζω οτι: Μου θυμίζει την ΜS που βγάζει τα (s)vista, και μετά απο την κατακραυγή του κόσμου λέει "Αχ παιδιά δε μας πέτυχε το λειτουργικό, θα φτιάξουμε άλλο καλύτερο γιατι τα vista το παραδεχόμαστε οτι ήταν αποτυχία" Απο την άλλη, προσπαθούν να πλησιάσουν τον ανταγωνισμό. Δηλαδή: iphone4 ios5 galaxy s3 ICS 4.0 Μέσα σε λίγους μήνες το Android 4 θα φτάσει τον αριθμό 5, και το Galaxy S5 θα φτάσει λίγο νωρίτερα ωστε να συμπέσει με την κυκλοφορία του iPhone5 (ή S6 - iPhone6, εξαρτάται) Στο τέλος, όλα θα έχουν τον ίδιο αριθμό και θα ακολουθούν κοινή πορεία, όπως ακριβώς το άλμα που έκανε το Xbox 2, το οποιο λεγόταν 360 για να δειχνει οτι είναι στην ίδια κλάση με το PS3. Και γιατί βγάζουν 5.0 έκδοση τόσο νωρίς και δεν βγάζουν updates πάνω στην 4.0? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 (edited) Και γιατί βγάζουν 5.0 έκδοση τόσο νωρίς και δεν βγάζουν updates πάνω στην 4.0? :confused: Mα αυτό είπα πιο πάνω... Για να έρθουν όσο πιο γρήγορα γίνεται στο ίδιο επίπεδο με το iOS 5. Η ψυχολογία του καταναλωτή ειναι οτι "όσο μεγαλύτερο το νούμερο, τόσο πιο καινούριο είναι", αρα σε μια πρώτη εντύπωση, αν ρωτήσεις κάποιον άσχετο απο κινητά, αν θα διάλεγε το galaxy s2 με εκδοση 2.3 , ή το iphone5 με έκδοση 5.0, ενα μεγάλο ποσοστό θα διάλεγε το iphone γιατι θα το θεωρούσε πιο "εξελιγμένο" Γι αυτό και λέω οτι η samsung θέλει να βγάλει κάποια στιγμή το "Galaxy S6 με Android 6.0" vs "iPhone6 με iOS6". Ή τουλάχιστον "Android 6.0" vs "iOS6" Ή 5. Εξαρτάται απο το πόσο γρήγορα θέλουν να πιάσουν το στόχο... Edited February 20, 2012 by agiorgitis Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 (edited) Έχω διαβάσει τον οδηγό για root. Περισσότερο θέλω να rootάρω για να χρησιμοποιήσω το titanium back up, οπότε θέλω να είμαι κοντά στην στοκ κατάσταση. Το ερώτημα είναι: υπάρχει μέθοδος που να μην ανεβάζει τον counter και να μην έχω θαυμαστικό; Are you tapatalking to me? DooMLoRD_v4_ROOT is your friend! Root σε 1 λεπτό!!! Thanks my friend. Επιτέλους διέγραψα τις branded εφαρμογές της t-mobile. Να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς, μπορώ να αφαιρέσω και το γραφικό της εταιρίας όταν γίνεται εκκίνηση του κινητού; Edit: έχω το εικονίδιο του navigon απ`τήν t-mobile αλλά δεν μου ανοίγει με τίποτα, λογικά δεν μπορώ να κάνω κάτι σωστά; θα το διαγράψω κι αυτό. Are you tapatalking to me? Edited February 20, 2012 by Gringo Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Eτσι όπως το πάνε, στο τέλος θα χάσουμε τη μπάλα και την αξιοπιστία μας, ειδικά όταν διαβάζω οτι: Μου θυμίζει την ΜS που βγάζει τα (s)vista, και μετά απο την κατακραυγή του κόσμου λέει "Αχ παιδιά δε μας πέτυχε το λειτουργικό, θα φτιάξουμε άλλο καλύτερο γιατι τα vista το παραδεχόμαστε οτι ήταν αποτυχία" Απο την άλλη, προσπαθούν να πλησιάσουν τον ανταγωνισμό. Δηλαδή: iphone4 ios5 galaxy s3 ICS 4.0 Μέσα σε λίγους μήνες το Android 4 θα φτάσει τον αριθμό 5, και το Galaxy S5 θα φτάσει λίγο νωρίτερα ωστε να συμπέσει με την κυκλοφορία του iPhone5 (ή S6 - iPhone6, εξαρτάται) Στο τέλος, όλα θα έχουν τον ίδιο αριθμό και θα ακολουθούν κοινή πορεία, όπως ακριβώς το άλμα που έκανε το Xbox 2, το οποιο λεγόταν 360 για να δειχνει οτι είναι στην ίδια κλάση με το PS3. Ότι να ΄ναι ρε μεγάλε μπερδεύεις κινητά με λειτουργικά. iphone4 & galaxy s3 είναι κινητά ios5 & ICS 4.0 είναι λειτουργικά Μήλα με πορτοκάλια δεν συγκρίνονται. Το Android 5.0 θα βγει στην ώρα του στο τέλος τη χρονιάς μαζί με το νέο Nexus. Έτσι είναι ο προγραμματισμός. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Κι εγώ αυτό λέω. Τα παιχνίδια δεν μ ενδιαφέρουν καθόλου. Όπως είναι το SGS2 όλα όσα κάνω γίνονται ταχύτατα. Δεν χρειάζομαι λοιπόν κάτι καλύτερο στον τομέα αυτό. Το θέμα της αυτονομίας είναι λυμένο με την δεύτερη μπαταρία. Η ανάλυση της οθόνης και το μέγεθος μου αρκεί. Για να πάω στο Siii θα πρέπει η ποιότητα κατασκευής να είναι 2 φορές καλύτερη. Ολα τα άλλα θα είναι βελτιωμένα άλλα χωρίς την ποιότητα κατασκευής δεν θα το αγοράσω τουλάχιστον τους πρώτους μήνες. Ίσως τα χριστούγεννα σαν μεταχειρισμένο. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Συμφωνώ μαζί σου Κώστα..το κινητό αυτή την στιγμή το μόνο που χρειάζεται είναι καλύτερη ποιότητα κατασκευής..θα παραμείνω με s2 που τα κάνει όλα τέλεια και που από ότι προβλέπω θα πάρει αρκετές και καλές αναβαθμίσεις και βλέπουμε..είναι το πρώτο κινητό που είχα ποτέ που ξέρω ότι θα βγάλω με αυτό πάνω από χρόνο (βοηθάει και η αφραγκία βέβαια)) Keep walking Greece... Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Ότι να ΄ναι ρε μεγάλε μπερδεύεις κινητά με λειτουργικά. iphone4 & galaxy s3 είναι κινητά ios5 & ICS 4.0 είναι λειτουργικά Μήλα με πορτοκάλια δεν συγκρίνονται. Το Android 5.0 θα βγει στην ώρα του στο τέλος τη χρονιάς μαζί με το νέο Nexus. Έτσι είναι ο προγραμματισμός. Ναι ρε αδερφέ δε διαφωνώ. Τον τρόπο σκέψης μου λέω. Ότι και στο hardware και στο software, η samsung θέλει να φτάσει τον ανταγωνιστή της. Και αν δεν θες δέσιμο μήλων με πορτοκαλιών, κάποια στιγμή το android θα φτάσει -με ανανεώσεις αστραπή- την έκδοση του iOS, και το galaxy θα φτάσει να έχει τον ίδιο αριθμό με το iphone. Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 θεωρώ πολύ σωστά αυτά που γράφτηκαν περί "ισοσκελισμού" έκδοσης αν μου επιτραπεί ο όρος. Ναι το μάρκετινγκ πολλές φορές είναι πολύ πιο σημαντικό και από τα ίδια τα προϊόντα το ξέρουν αυτό ειδικά όσοι εργάζονται στον χώρο αυτό ή σε κάποια "μεγάλη" εταιρεία με έντονη δράση στην λιανική... απλά δεν ξέρω κατά πόσο θα έχει κάτι καινούριο να δώσει ή αν υπήρξε πρόβλημα με το ICS και δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες τους... ωραία τρώμε παγωτό και μετά από κάνα 3μηνο αρχίζουμε και τα ζελεδάκια.. πως θα βγούμε στις παραλίες φέτος δεν ξέρω !!!!!:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 θεωρώ πολύ σωστά αυτά που γράφτηκαν περί "ισοσκελισμού" έκδοσης αν μου επιτραπεί ο όρος. Ναι το μάρκετινγκ πολλές φορές είναι πολύ πιο σημαντικό και από τα ίδια τα προϊόντα το ξέρουν αυτό ειδικά όσοι εργάζονται στον χώρο αυτό ή σε κάποια "μεγάλη" εταιρεία με έντονη δράση στην λιανική... απλά δεν ξέρω κατά πόσο θα έχει κάτι καινούριο να δώσει ή αν υπήρξε πρόβλημα με το ICS και δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες τους... ωραία τρώμε παγωτό και μετά από κάνα 3μηνο αρχίζουμε και τα ζελεδάκια.. πως θα βγούμε στις παραλίες φέτος δεν ξέρω !!!!!:lol::lol::lol: Θα εξοκείλουμε :D Νομίζω ότι όπως είπε και ο agiorgitis, το 4 έχει καταβολές....vista. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Θα εξοκείλουμε :D Νομίζω ότι όπως είπε και ο agiorgitis, το 4 έχει καταβολές....vista. Τι να πω ίδωμεν! Πάντως περίεργο το νέο... τι λέει ετοιμάζεις τίποτα??? κάνα καλό leak σε ICS??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Προς το παρόν όλα δείχνουν 1 Μαρτίου... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=22736095 Keep walking Greece... Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Τι να πω ίδωμεν! Πάντως περίεργο το νέο... τι λέει ετοιμάζεις τίποτα??? κάνα καλό leak σε ICS??? Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κάνουν πολλοί μάγειρες, δε θεωρώ ότι είναι έτοιμο το ICS για καθημερινή χρήση, trouble free και να δουλεύουν τα πάντα.Συνολικά η gingerbread είναι ακόμα πολύ ανώτερη. Οπότε δεν ασχολούμαι προς το παρόν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts