Nicholas_mgr Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 φιλε Nicholas_mgr τι εκδοση android σου γραφει οτι εχει ; για το προβλημα νομιζω οτι θα βρεις λυση με αυτα : η βαλε το handcent sms απο μαρκετ η αν θες δοκιμασε το μενου->ρυθμισεις->γλωσσα και πληκτρολογιο->πληκτρολογιο samsung->γλωσσες εισαγωγης και επελεξε τα ελληνικα Η έκδοση android που φαίνεται στο κινητό είναι η 2.3.4 Τις ρυθμίσεις που περιγράφεις τις έχω κάνει κι έχω Ελληνικό πληκτρολόγιο για SMS, αναζήτηση κτλ. Στο μόνο που δεν έχω Ελληνικά, είναι το αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο του τηλεφώνου (δες τη συνημμένη φωτό στο παραπάνω post μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Η έκδοση android που φαίνεται στο κινητό είναι η 2.3.4 Τις ρυθμίσεις που περιγράφεις τις έχω κάνει κι έχω Ελληνικό πληκτρολόγιο για SMS, αναζήτηση κτλ. Στο μόνο που δεν έχω Ελληνικά, είναι το αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο του τηλεφώνου (δες τη συνημμένη φωτό στο παραπάνω post μου) χμμ ξεν ξερω τι να σου πω για αυτο αλλα με βοηθησες να ανακαλυψω και εγω οτι εχω το ιδιο προβλημα με εσενα! και εγω απο το ιδιο μαγαζι με εσενα Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Καλημέρα σε όλους. Νέος χρήστης SII, εδώ και μια βδομάδα (αγορά από ebw) και χρειάζομαι βοήθεια στο εξής θέμα. Το πληκτρολόγιο του τηλεφώνου (μόνο αυτό στη συνημμένη φωτο) δεν έχει Ελληνικά, με αποτέλεσμα να μη μπορώ να βρω επαφές πληκτρολογώντας από εκεί. Γνωρίζω για τους υπόλοιπους τρόπους αναζήτησης (thanks to my phone forum), αλλά θα με ενδιέφερε η δυνατότητα Ελληνικού πληκτρολογίου τηλεφώνου. Υπάρχει κάποια λύση? Τα στοιχεία συσκευής μου είναι: PDA: I9100XWKI4 PHONE: I9100XXKI1 CSC: I9100XEUKH2 Build Info: Wed Sep 14 20:34:11 KST 2011 Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια... Με εχεις μπερδεψει...αυτο το πληκτρολογιο ειναι για να καλεις τον αριθμο, πως μπορεις να βρεις απο εκει επαφες????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicholas_mgr Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 χμμ ξεν ξερω τι να σου πω για αυτο αλλα με βοηθησες να ανακαλυψω και εγω οτι εχω το ιδιο προβλημα με εσενα! και εγω απο το ιδιο μαγαζι με εσενα Ας ελπίσουμε λοιπόν σε κάποια άλλη λύση αν γνωρίζει κάποιος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 ε και εσυ μην τα θες ολα δικα σου :) να μιλας με τα ακουστικα ;;; :P δυστηχως ενω εχω μπλουτουθ ακουστικα πολυ καλα δουλευε αψογα με ολα τα τηλεφωνα που ειχα με το γαλαξια αρνητε πεισματικα να δουλεψει ακουω ενα φυσημα δεν συνδεεται με το κινητο δεν ξερω για πιο λογο!!!! κατι αλλο τωρα οταν κανουμε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων δενθα επρεπε να σβηνουν τα παντα απο το κινητο?? γιατι εμενα μου εσβησε προγραματα και επαφες αλλα οταν ξαναανοιξε στην κυρια μνημη του τηλεφωνου υπηρχαν τα παντα φωτο βιντεο φακελοι απο της εφαρμογες που ειχα???? γιατι συμβενει αυτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicholas_mgr Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 (edited) Με εχεις μπερδεψει...αυτο το πληκτρολογιο ειναι για να καλεις τον αριθμο, πως μπορεις να βρεις απο εκει επαφες????? Δεν είναι μόνο για αριθμούς. Αν έχεις κάποια επαφή με Λατινικούς χαρακτήρες στις επαφές σου, τότε πατώντας τα πλήκτρα που αντιστοιχούν στα γράμματα που περιέχονται στο όνομα της επαφής, τότε θα στην εμφανίσει εκεί (δες τη συνημμένη φωτό) - sorry αλλά δε μπορώ να ανεβάσω τη φωτό... Αν είχε και Ελληνικά θα ήταν πολύ χρήσιμο Edited October 8, 2011 by Nicholas_mgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 δυστηχως ενω εχω μπλουτουθ ακουστικα πολυ καλα δουλευε αψογα με ολα τα τηλεφωνα που ειχα με το γαλαξια αρνητε πεισματικα να δουλεψει ακουω ενα φυσημα δεν συνδεεται με το κινητο δεν ξερω για πιο λογο!!!! κατι αλλο τωρα οταν κανουμε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων δενθα επρεπε να σβηνουν τα παντα απο το κινητο?? γιατι εμενα μου εσβησε προγραματα και επαφες αλλα οταν ξαναανοιξε στην κυρια μνημη του τηλεφωνου υπηρχαν τα παντα φωτο βιντεο φακελοι απο της εφαρμογες που ειχα???? γιατι συμβενει αυτο??? στο μενου πριν πατησεις το κουμπι επαναφορας σου εχει ενα αλλο κουτακι που μπορεις να το επιλεξεις αν θες και το οποιο λεει διαμορφωση συσκ. αποθ. usb . το ειχες ενεργοποιησει; Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 στο μενου πριν πατησεις το κουμπι επαναφορας σου εχει ενα αλλο κουτακι που μπορεις να το επιλεξεις αν θες και το οποιο λεει διαμορφωση συσκ. αποθ. usb . το ειχες ενεργοποιησει; ναι το ειχα πατησει και αυτο το κουτακι..... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 ναι το ειχα πατησει και αυτο το κουτακι..... :wacko: τοτε πρεπει να περιμενεις απαντηση απο καποιον εμπειρο... Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Καλημέρα σε όλους. Νέος χρήστης SII, εδώ και μια βδομάδα (αγορά από ebw) και χρειάζομαι βοήθεια στο εξής θέμα. Το πληκτρολόγιο του τηλεφώνου (μόνο αυτό στη συνημμένη φωτο) δεν έχει Ελληνικά, με αποτέλεσμα να μη μπορώ να βρω επαφές πληκτρολογώντας από εκεί. Γνωρίζω για τους υπόλοιπους τρόπους αναζήτησης (thanks to my phone forum), αλλά θα με ενδιέφερε η δυνατότητα Ελληνικού πληκτρολογίου τηλεφώνου. Υπάρχει κάποια λύση? Τα στοιχεία συσκευής μου είναι: PDA: I9100XWKI4 PHONE: I9100XXKI1 CSC: I9100XEUKH2 Build Info: Wed Sep 14 20:34:11 KST 2011 Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια... Η λύση στο πρόβλημά σου είναι ο dialer one. Ο stock dialer δεν υποστηρίζει ελληνικά, αλλά ούτως ή άλλως αν δοκιμάσεις dialer one δε θα θες να επιστρέψεις. Swyped from my GT-I9100 using tapatalk. Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 ξερει κανεις καποιο καλο προγραμμα για εντοπισμο του κινητου αν μου το κλεψουν ; καθως και να σβηνει και τα δεδομενα σε τετοια περιπτωση; Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsas Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 απο την ωρα που εκανα την αναβαθμιση που κολλαει πιο συχνα το κινητο κλεινει και ανοιγει μονο του εχει τυχει σε κανεναν αλλον?? και κατι ασχετο που μολις βλεπω τωρα zer phone 4 τι γαλαξιες και μηλα.........10 ολοκληρα 24ωρα η μπαταρια του.να φτιαχτει παρακαλω ξεχωριστο topic,,,,,,,,,ρε πως κοροιδευουν τον κοσμο χαχαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 απο την ωρα που εκανα την αναβαθμιση που κολλαει πιο συχνα το κινητο κλεινει και ανοιγει μονο του εχει τυχει σε κανεναν αλλον?? και κατι ασχετο που μολις βλεπω τωρα zer phone 4 τι γαλαξιες και μηλα.........10 ολοκληρα 24ωρα η μπαταρια του.να φτιαχτει παρακαλω ξεχωριστο topic,,,,,,,,,ρε πως κοροιδευουν τον κοσμο χαχαχαχαχα Και το δικο μου τα ιδια κανει πολυ συχνα restart. Ειναι το 2ο Galaxy που αγοραζω σε 3 μηνες. Μαλλον θα το πουλησω και αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsas Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Και το δικο μου τα ιδια κανει πολυ συχνα restart. Ειναι το 2ο Galaxy που αγοραζω σε 3 μηνες. Μαλλον θα το πουλησω και αυτο. δεν μου ειχε κανει ποτε μεχρι που εβαλα την 2.3.4....... παιζει να φταιει αυτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Μπορει ! Εμενα μου ειχε κανει με την 2.3.3. 1 φορα. Τωρα πανω απο 5 σε λιγες ημερες. Εχω μεσα 190 εφαρμογες. Δε μπορει να κολλαει με τοσο λιγες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsas Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 190??????????????? χαχαχαχ εμενα εχει 7εφαρμογεσ και 2 παιχνιδια μηπως να του βαλω κι αλλες για να μην κολλαει? μαλλον θα παρω zer phone........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 190??????????????? χαχαχαχ εμενα εχει 7εφαρμογεσ και 2 παιχνιδια μηπως να του βαλω κι αλλες για να μην κολλαει? μαλλον θα παρω zer phone........ χεχε...Γιαυτο δινεις 600Ε για να το εχεις φορτωμενο,αλλιως μιλας και με το N95 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 χεχε...Γιαυτο δινεις 600Ε για να το εχεις φορτωμενο,αλλιως μιλας και με το N95 :) το Ν95 στην εποχη του ηταν οτι ειναι ο γαλαξιας μας τωρα! Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Το ξερω. Εχω 2 συσκευες απο τοτε. Η 1 λειτουργει η αλλη τα επαιξε . 4 χρονια το εχω παντα μαζι μου. Το καλυτερο κινητο για εμενα ever. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyDoc Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Τελικά με την 2.3.5 που ανέφερε και η Samsung τι γίνεται? Το KIES ακόμη βγάζει την KI4... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Εγώ ρε παιδιά δεν έχω τα προβλήματα που λέτε με την μπαταρία και με το lag για τις ενεργές εφαρμοφές. Απλώς αυτές γράφουν ότι να'ναι. 0 ενεργές και είναι 2 οι ενεργές και 1 ενεργή και δεν είναι καμία. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 ξερει κανεις καποιο καλο προγραμμα για εντοπισμο του κινητου αν μου το κλεψουν ; καθως και να σβηνει και τα δεδομενα σε τετοια περιπτωση; Δε χρειαζόμαστε εφαρμογή. Το Samsung Dive, τα κάνει όλα και δουλεύει άψογα. http://www.samsungdive.com/DiveMain.do Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsniper Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Το δοκιμασα τωρα που το είπες και κάνει πολύ ώρα να εντοπίσει...Στο τελος βαρεθηκα και το ακύρωσα. ισως δεν εκανα κάτι σψστα/ Δεν ξέρω..Εβαλα νουμερο πάντως κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_Kal Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Παιδια υπαρχει κανενα email ή τηλεφωνο της samsung να ρωτησω τι εγινε με το τηλεφωνο μου που χαλασε η οθονη του γιατι εκει στο Γερμανο ειναι στον κοσμο τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 (edited) μια ερωτηση : διαβαζω στο οδηγο του ρουτ αυτο > Σε μερικά Windows PC δεν φένονται τα extensions(.zip/.tar/.exe), καλό θα ήταν τα ενεργοποιήσεις. πως τα ενεργοποιω; Takis_Kal το τηλεφωνο ειναι 80111 7267864 και απο κινητο 210 6897691 λειτουργει Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 18:00 Edited October 8, 2011 by tasosp1984 Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts