colossus_r Δημ. October 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 (edited) εγω μπορω να βαλω αυτη την ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1288614 με τα στοιχεια που βαλα στην προηγουμενη σελιδα ; hrspl της dft θα βαλω σωστα ; Ναι, εφόσον έχεις 1.33, διαλέγεις απο την οθόνη του rspl την κοντινότερη, εφόσον θα αρχίζει απο 1.x Όμως απο ότι διαβάζω η rom αυτή απαιτεί και hspl μετά το rspl, λίγο παραπάνω προσοχή εκεί. Οδηγίες υπάρχουν στο thread του dft rspl/hspl. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι λέει οτι θελει και HSPL... EDIT: Το διορθωνει πιο κάτω αφου του την ειπαν ...Βάλε ΜΟΝΟ RSPL Thank you my friends that remember me and my work Who is afraid to kill bootloader, enough for the flash install only RSPL 1) H custom rom για το htc trophy ειναι σωστη? Γιατι οταν ανοιγω την εφαρμογη βγαζει την εικονα του HD7. 2) Αν εχω την εκδοση 7004 ή 7008 θα πρεπει να κανω την γνωστη διαδικασια με το chevron ή αν κάνω κατευθείαν φλασάρισμα την custom rom θα ειναι ξεκλειδωτο? Εβαλαν μια φωτο στην εφαρμογή και αυτη ετυχε να ειναι του HD7.. Αυτη ειναι η ΡΟΜ και δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα αλλο...Απλως φλασσαρισμα και θα εισαι ΟΚ Edited October 10, 2011 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Φίλε colossus σε είχα ρωτήσει πριν λίγες μέρες σχετικά με το restore σε προ-NODO κατάσταση και μου είχες πει να το δοκιμάσω. Το θέμα είναι άλλο. Όταν πάω στο Zune για να κάνω Restore (μέσα από το Update μενού) δεν μου δίνει επιλογή να διαλέξω ποιo backup θέλω και μου δίνει σαν επιλογή μόνο αυτό που έκανε κατά την διάρκεια αναβάθμισης σε Mango. Εγώ θέλω να περάσω το πρώτο backup που έκανα όταν το πρωτοαγόρασα. Πως μπορεί να γίνει αυτό; Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Φίλε colossus σε είχα ρωτήσει πριν λίγες μέρες σχετικά με το restore σε προ-NODO κατάσταση και μου είχες πει να το δοκιμάσω. Το θέμα είναι άλλο. Όταν πάω στο Zune για να κάνω Restore (μέσα από το Update μενού) δεν μου δίνει επιλογή να διαλέξω ποιo backup θέλω και μου δίνει σαν επιλογή μόνο αυτό που έκανε κατά την διάρκεια αναβάθμισης σε Mango. Εγώ θέλω να περάσω το πρώτο backup που έκανα όταν το πρωτοαγόρασα. Πως μπορεί να γίνει αυτό; To εχεις αυτο το backup καπου αλλου φυλαγμενο ??? Αν ναι πηγαινε στον καταλογο C:\Users\to_user_name_sou\AppData\Local\Microsoft\Windows Phone Update και μετεφερε τον καταλογο που εχει εκει σε αλλο σημειο του δισκου και βαλε σε αυτον τον καταλογο το φακελο με το bakup που θελεις να κανεις restore ..Ανοιξε το Zune και κανε restore Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Το δοκίμασα και μου βγάζει Error 80181349. Ψάχνω να βρω λύση και αν καταλλήξω κάπου θα το αναφέρω. Νομίζω ότι άμα γίνει τέτοια πατεντούλα θα σώσει αρκετό κόσμο που έχει εγκλωβιστεί σε κλειδωμένο Mango... Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavroskar7 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 (edited) απο xalol κανε δοκιμή χωρίς το καλώδιο πάτησε το πληκτρο της κάμερας και το volume dow άνοιξε το κινητό απο το on-off !! εχω δοκιμασει τα παντα...το κινητο δε μπαινει με τιποτα σε hoste mode...τι αλλο μπορει να φταιει? εχω κανει ελεγχο στο καλωδιο, πηρα card reader....δε γινεται τιποτα...καμια ιδεα? Edited October 10, 2011 by stavroskar7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 απο xalol κανε δοκιμή χωρίς το καλώδιο πάτησε το πληκτρο της κάμερας και το volume dow άνοιξε το κινητό απο το on-off !! εχω δοκιμασει τα παντα...το κινητο δε μπαινει με τιποτα σε hoste mode...τι αλλο μπορει να φταιει? εχω κανει ελεγχο στο καλωδιο, πηρα card reader....δε γινεται τιποτα...καμια ιδεα? Γραψε εδω τα στοιχεια του τηλ (settings/about/more info) Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xlapatsas4000 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 και ναι ειμαι επισημως σε MANGO unlocked !!! custom φυσικα, γελοια η εγκατασταση και 1000000000000 φορες πιο γρηγορη απο το pfficial update ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Δύο ερωτησούλες... 1) Φίλε xalol πρέπει να διευκρινήσεις κάτι. Μέσα στην κάρτα μνήμης περνάς όλη τη ROM με μετονομασμένο το αρχείο RUU_signed.nbh ή μόνο το αρχείο αυτό; 2) Μερικοί από μας (κυρίως Γερμανοί) όταν πάμε να ξανακάνουμε την διαδικασία αλά colossus μας βγάζει το ERROR FLASH WRITE. Δοκίμασε κανείς την μέθοδο "xalol" να μας πει αν το πρόβλημα αυτό λύθηκε; Μην αγοράζουμε εξοπλισμό τσάμπα. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xlapatsas4000 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 εχουμε καποιο τοπικ για εφαρμογες που πρεπει να εχουμε στο mango ? οπως ηταν το touchexlorer κατι για ringtones, να επικοινωνω δηλαδη με το τηλεφωνω μεσω PC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalol Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Δύο ερωτησούλες... 1) Φίλε xalol πρέπει να διευκρινήσεις κάτι. Μέσα στην κάρτα μνήμης περνάς όλη τη ROM με μετονομασμένο το αρχείο RUU_signed.nbh ή μόνο το αρχείο αυτό; 2) Μερικοί από μας (κυρίως Γερμανοί) όταν πάμε να ξανακάνουμε την διαδικασία αλά colossus μας βγάζει το ERROR FLASH WRITE. Δοκίμασε κανείς την μέθοδο "xalol" να μας πει αν το πρόβλημα αυτό λύθηκε; Μην αγοράζουμε εξοπλισμό τσάμπα. 1)έβαλα μόνο το αρχείο μετοναμασμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 (edited) και ναι ειμαι επισημως σε MANGO unlocked !!! custom φυσικα, γελοια η εγκατασταση και 1000000000000 φορες πιο γρηγορη απο το pfficial update ! Ειναι οντως πολυ απλο και 100% bullet proof..Μπράβο που το εκανες εχουμε καποιο τοπικ για εφαρμογες που πρεπει να εχουμε στο mango ? οπως ηταν το touchexlorer κατι για ringtones, να επικοινωνω δηλαδη με το τηλεφωνω μεσω PC Τα ringotones ειναι build in ..Ψαξε στο θεμα με τις εφαρμογες (στην υπογραφη μου το Link) για οδηγιες.. Στα γρηγορα ομως φτιαξε ενα αρχειο ηχου μικροτερο απο 1ΜΒ και κατω απο 30'' Βαλτο στον καταλογο με την μουσικη που βλέπει το zune και απο το zune αλλαξε το genre σε Ringtone. Στον επομενο συγχρονισμο θα μεταφερθει σαν ringtone στο τηλ. Για το Τexplorer αναμενεται νεα εκδοση συντομα 1)έβαλα μόνο το αρχείο μετοναμασμένο Ευχαριστω ..μολις βρω λιγο χρονο θα κατσω να φτιαξω ενα οδηγο για τη διαδικασια Edited October 10, 2011 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavroskar7 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 (edited) εχω δοκιμασει τα παντα...το κινητο δε μπαινει με τιποτα σε hoste mode...τι αλλο μπορει να φταιει? εχω κανει ελεγχο στο καλωδιο, πηρα card reader....δε γινεται τιποτα...καμια ιδεα? Γραψε εδω τα στοιχεια του τηλ (settings/about/more info) os version: 7.0.7392.0 firmware numper: 2250.09.11005.168 hardware numper: 003 radio software version:5.69.09.05a_22.50.50.21U radio hardware version: A.102.0.D4 bootloader version: 4.6.2250.0(129185) chip SOC version:2.2.5.0 Edited October 10, 2011 by stavroskar7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Καλησπέρα Πρός οσους έχουν εγκαταστήσει την 7720 Μπορείτε να δημιουργήσετε καινούργιο εγγραφο word? Μου βγάζει μήνυμα πως δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του εγγράφου λόγω ενός προβλήματος. Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillefs76 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 (edited) Καλησπέρα Πρός οσους έχουν εγκαταστήσει την 7720 Μπορείτε να δημιουργήσετε καινούργιο εγγραφο word? Μου βγάζει μήνυμα πως δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του εγγράφου λόγω ενός προβλήματος. Μια χαρά μπορώ να δημιουργήσω και να αποθηκεύσω έγγραφο του Γουώρντ. Αλλά η έκδοση που έχω βάλει είναι η 7.10.7720.68 DFT. Δεν ξέρω αν έχει σημασία. Edited October 10, 2011 by achillefs76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anmar Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 (edited) Καλησπέρα Πρός οσους έχουν εγκαταστήσει την 7720 Μπορείτε να δημιουργήσετε καινούργιο εγγραφο word? Μου βγάζει μήνυμα πως δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του εγγράφου λόγω ενός προβλήματος. Το ίδιο συμβαίνει και με εμένα.( touch-it custom mango rom) Edited October 11, 2011 by anmar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Καλησπέρα Πρός οσους έχουν εγκαταστήσει την 7720 Μπορείτε να δημιουργήσετε καινούργιο εγγραφο word? Μου βγάζει μήνυμα πως δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του εγγράφου λόγω ενός προβλήματος. Και σε εμένα, με touch-it custom mango rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Και σε εμένα, με touch-it custom mango rom. Σε Optimus 7 κανονικά. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavroskar7 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 εχει δοκιμασει κανεις να βαλει το κινητο σε usb host mode με το τροπο [volume down+πληκτρο καμερας] εχω δοκιμασει καθε ειδους τροπο και δε μπαινει με τιποτα...μηπως κανω κατι λαθος? εχω απελπιστει...εχω το trophy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Και σε εμένα, με touch-it custom mango rom. Τα ίδια και εδώ με Trophy 7 με Touch It ROM.. :wacko: εχει δοκιμασει κανεις να βαλει το κινητο σε usb host mode με το τροπο [volume down+πληκτρο καμερας] εχω δοκιμασει καθε ειδους τροπο και δε μπαινει με τιποτα...μηπως κανω κατι λαθος? εχω απελπιστει...εχω το trophy Φίλε μου, κλείσε το κινητό.. και μετά πάτησε το power και αμέσως μετά το volume down κρατώντας τα παρέα.. λογικά θα σου δουλέψει.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquarius1 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 (edited) καλησπερα ξανα και απο εμενα εχω htc trophy και του ειχα βαλει επισημη mango αποφασισα να βαλω την εκδοση mango που υπαρχει εδω για να εχω και ελληνικο menu και για να ξεκλειδωσω μεσω zune επεστρεψα στην προηγουμενη εκδοση και ετσι εχω OS 7.0.7392.0 και spl 4xxxxxxx τωρα τι κανω ; πρεπει να βαλω 7004 ή 7008 και μετα να παω σε mango ωστε το κινητο να μην ''τουβλιασει'' ; ή κατευθειαν πλεον σε mango; υποψιν οτι εξακολουθει να εχει spl 4χχχχχχχ μια χειρα βοηθειας παρακαλω. Edited October 12, 2011 by aquarius1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 καλησπερα ξανα και απο εμενα εχω htc trophy και του ειχα βαλει επισημη mango αποφασισα να βαλω την εκδοση mango που υπαρχει εδω για να εχω και ελληνικο menu και για να ξεκλειδωσω μεσω zune επεστρεψα στην προηγουμενη εκδοση και ετσι εχω OS 7.0.7392.0 και spl 4xxxxxxx τωρα τι κανω ; πρεπει να βαλω 7004 ή 7008 και μετα να παω σε mango ωστε το κινητο να μην ''τουβλιασει'' ; ή κατευθειαν πλεον σε mango; υποψιν οτι εξακολουθει να εχει spl 4χχχχχχχ μια χειρα βοηθειας παρακαλω. ΠΡΟΣΟΧΗ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οπωσδηποτε βαλε ΡΟΜ 7004 η 7008 .....πριν βαλεις SPL και custom ROM.....για να μην τουβλιασει Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquarius1 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 (edited) ΠΡΟΣΟΧΗ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οπωσδηποτε βαλε ΡΟΜ 7004 η 7008 .....πριν βαλεις SPL και custom ROM.....για να μην τουβλιασει δλδ και συγνωμη που σε πρηζω : ενω εχω spl 4xxxxx : πρωτα ρομ 7004 ή 7008 ( οπως περιγραφετε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=310256 ) και μετα spl και custom ; ( και σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια) Edited October 12, 2011 by aquarius1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Προσπάθησα να κάνω την τεχνική με το Y USB καλώδιο, και όταν ετοιμάζεται να φορτώσει το αρχείο από την κάρτα μνήμης, μου βγάζει "No Image File!". Καμία ιδέα;;; Χρησιμοποιώ το αρχείο που έχει μέσα η ROM που είχα περάσει όταν έκανα το πρώτο μου "σπάσιμο". Γερμανική Vodafone. Δεν θέλω να δοκιμάσω αρχείο από άλλη ROM (ελληνική για παράδειγμα) γιατί δεν ξέρω αν θα με αφήσει μετά να περάσω την ROM. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meniou Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 κλειδωμενο απο γερμανικο παροχο.....Γ@μ@ τη Γερμανια...κ ΔΝΤ κ κινητο.....τεσπα....κοιταξα αλλα μπερδευτηκα με το usb διπλο κ το gold card...εχω usb καλωδιο με 2 ακρες....απο ενα σκληρο εξωτερικο που ειχα κ καηκε......τι ακριβως κανω..? γιατι να πω την αμαρτια μου μετα την εμπειρια χρησης wp7 σαν εμφανιση κ ταχυτητα δν γυρναω σε android ουτε σε ios....μου φαινονται 2 γενιες πισω αισθητικα...(γνωμη προσωπικη ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Gold Card??? Έχω χάσει κάποιο κομμάτι από την διαδικασία;;; Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts