tonysac Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Δεν μπαίνει, ανάβει πρώτα η οθόνη με το κίτρινο τρίγωνο, κάνει το σβήσιμο για να μπει σε recovery, αλλά ξαναβγαίνει η ίδια οθόνη. Δοκίμασε το μερικές φορές..μου το είχε κάνει και εμένα αλλά μετά από επαναλαμβανόμενες προσπάθειες μπήκε Sent from Galaxy Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Δοκίμασε το μερικές φορές..μου το είχε κάνει και εμένα αλλά μετά από επαναλαμβανόμενες προσπάθειες μπήκε Sent from Galaxy Πατάω σωστά, volumeup+power+homekey, έτσι δεν είναι; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Δοκίμασε το μερικές φορές..μου το είχε κάνει και εμένα αλλά μετά από επαναλαμβανόμενες προσπάθειες μπήκε Sent from Galaxy Κατά 99% θα χρειαστεί μα κάνεις hart reset και μα ξανακάνεις root... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Κατά 99% θα χρειαστεί μα κάνεις hart reset και μα ξανακάνεις root... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Δεν το βλέπει ούτε το pc. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Πατάω σωστά, volumeup+power+homekey, έτσι δεν είναι; Μπες σε download mode και ξαναφλάσαρε με odin μια επίσημη ρομ. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Μπες σε download mode και ξαναφλάσαρε με odin μια επίσημη ρομ. Σε downloadmode μπαίνει πατώντας το volumedown μαζί με όλα τα άλλα; Και μετά κατεβάζει μόνο του; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanesta Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Καλημέρα. Κατάφερα και το έκανα τούβλο. :cry::shock: Αρχικά δεν έκανε συγχρονισμό με gmail. Αποφάσισα να κάνω Επαναφορά Εργοστασιακών Ρυθμίσεων και από εκεί και μετά το τηλέφωνο μένει κολλημένο στην 1η οθόνη που γράφει samsung ... με το κίτρινο τρίγωνο και δεν κάνει τίποτε άλλο. Δεν το βλέπει ούτε το pc και δεν μπαίνει ούτε σε recovery mode πατώντας volumeup+powerkey+homekey. Επίσης όταν βγάζω τη μπαταρία και την ξαναβάζω, χωρίς να πατήσω τίποτα εμφανίζεται η 1η οθόνη που γράφω παραπάνω. Γεια σου για δοκίμασε αυτό.....:O:O Take out the battery, then press and hold the ON button for 7-10 seconds (the longer the better). Reinsert the battery, then press ON button to start it. This is a soft reset, and wipes the temporary memory and empties all remaining power in the circuits. This helps on many phones and even laptops that won't start properly or show anything on screen. If this does not work, try the next step. Again, do as above. But after inserting the battery, do not turn the phone on, but press and hold the ON button and the HOME button at the same time for 7-10 seconds. This is a hard reset, and works best if done after a soft reset. Just be sure the battery has at least some juice in it and isn't empty. If possible, try with another battery if this does not work. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Γεια σου για δοκίμασε αυτό.....:O:O Take out the battery, then press and hold the ON button for 7-10 seconds (the longer the better). Reinsert the battery, then press ON button to start it. This is a soft reset, and wipes the temporary memory and empties all remaining power in the circuits. This helps on many phones and even laptops that won't start properly or show anything on screen. If this does not work, try the next step. Again, do as above. But after inserting the battery, do not turn the phone on, but press and hold the ON button and the HOME button at the same time for 7-10 seconds. This is a hard reset, and works best if done after a soft reset. Just be sure the battery has at least some juice in it and isn't empty. If possible, try with another battery if this does not work. Ούτε αυτό.. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Μπες σε download mode και ξαναφλάσαρε με odin μια επίσημη ρομ. Αυτό του είπα και εγώ...είναι η μόνη λύση... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Αυτό του είπα και εγώ...είναι η μόνη λύση... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Για να κατεβάσει πρέπει να έχω τη κάρτα sim στη συσκευή ή κατεβάζει και με wifi; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Για να κατεβάσει πρέπει να έχω τη κάρτα sim στη συσκευή ή κατεβάζει και με wifi; Όχι .Θα την κατεβάσεις από το πι-σι σου και θα την φλασάρεις με odin είπαμε. Η συσκευή πάει τώρα, δεν πρόκειται να ανοίξει αν δεν κάνεις αυτό που είπαμε. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Όχι .Θα την κατεβάσεις από το πι-σι σου και θα την φλασάρεις με odin είπαμε. Η συσκευή πάει τώρα, δεν πρόκειται να ανοίξει αν δεν κάνεις αυτό που είπαμε. Αφού το pc δεν βλέπει τη συσκευή όταν συνδέω το usb. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Αφού το pc δεν βλέπει τη συσκευή όταν συνδέω το usb. Αφού δεν έχεις μπει σε download απότι κατάλαβα. Αν έχεις μπει άλλαξε usb θύρα και σιγουρέψου ότι έχεις τους σωστούς drivers Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Αφού δεν έχεις μπει σε download απότι κατάλαβα. Αν έχεις μπει άλλαξε usb θύρα και σιγουρέψου ότι έχεις τους σωστούς drivers Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ τα βήματα με τη σειρά; 1.Ανοίγω τη συσκευή σε downloadmode πατώντας volumedown+powerKey+homekey και επιλέγω continue. 2.Συνδέω το usb με το pc. 3.Ανοίγω το odin Σωστά; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ τα βήματα με τη σειρά; 1.Ανοίγω τη συσκευή σε downloadmode πατώντας volumedown+powerKey+homekey και επιλέγω continue. 2.Συνδέω το usb με το pc. 3.Ανοίγω το odin Σωστά; Δες τον οδηγό στο πρώτο ποστ ...είναι αναλυτικός... Sent from my GT-I9100 Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Ο ήχος πάντως συνεχίζει να είναι χαλια..... Πχ: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ τα βήματα με τη σειρά; 1.Ανοίγω τη συσκευή σε downloadmode πατώντας volumedown+powerKey+homekey και επιλέγω continue. 2.Συνδέω το usb με το pc. 3.Ανοίγω το odin Σωστά; Εδώ δες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=309593 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Εδώ δες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=309593 Εντάξει το έφτιαξα, ευχαριστώ πολύ όλους. :D:) Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Παιδιά έχετε παρατηρήσει στην v6 με τον κερνελ του παν την θερμοκρασία...εμένα σε σχέση με άλλους κερνελ είναι πιο ζεστό...βέβαια δεν υπάρχει ίχνος λαγκαρισματος η δυσλειτουργίας... Sent from my GT-I9100 Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Παιδιά έχετε παρατηρήσει στην v6 με τον κερνελ του παν την θερμοκρασία...εμένα σε σχέση με άλλους κερνελ είναι πιο ζεστό...βέβαια δεν υπάρχει ίχνος λαγκαρισματος η δυσλειτουργίας... Sent from my GT-I9100 Εγώ δεν μετράω θερμοκρασίες και είμαι ήσυχος. Νομίζω ότι ο κέρνελ φυσάει.Πολύ smooth. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Ο ήχος πάντως συνεχίζει να είναι χαλια..... Πχ: περασες το mod της καμερας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Ξέρει κάνεις κανένα hd theme που να είναι συμβατό με την ROM Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos1963 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Τι να πω. Η rom τα λέει όλα απλά είναι τέλεια. Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στους del για την σπουδαία δουλεία τους. Ένα μικρό πρόβλημα δεν μπορώ να περάσω στο Social Hup το email της cosmote, το gmail έχει περαστεί σωστά. Καμιά βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carve21 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 καλησπέρα. Να κανω μια ,χαζη για πολλους, ερωτηση. Το nandroid backup και το titanium που πρεπει να κανεις για να μπει η rom, χρειαζεται απλα για να μη χασω τα δεδομενα μου η αν δεν με νοιαζει μπορω να τα παραλειψω? Γινονται δηλαδη back up καποια σημαντικα αρχεια συστηματος η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 καλησπέρα. Να κανω μια ,χαζη για πολλους, ερωτηση. Το nandroid backup και το titanium που πρεπει να κανεις για να μπει η rom, χρειαζεται απλα για να μη χασω τα δεδομενα μου η αν δεν με νοιαζει μπορω να τα παραλειψω? Γινονται δηλαδη back up καποια σημαντικα αρχεια συστηματος η οχι? Το τιτανιουμ κραταει τις εφαρμογες σου και τα δεδομενα τους Το ναντροιντ κραταει ιματζ οπως ηταν στημενη η συσκευη πριν ωστε αν κατι παει στραβα στο φλασαρισμα να μπορεις βα επναφερεις στην πριν μορφη ωστε να ξαναφλασαρεις Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts