Jump to content

[ROM] Omega v10.4 - XWKL1 Android 2.3.6 + Omega Files Kitchen v0.3

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μου κατεβαζει site και οχι το ζιπακι ενω το βλεπει

μπορεις να το ανεβασεις αλλου?

η κανα mirror ρε παιδια καποιος

Δοκιμασε αλλον browser και ενημερωσε με, καλυτερα με pm.

Πέρασε απροβλημάτιστα και άλλαξα απο red monkey theme σε orange χωρίς κανένα πρόβλημα απευθείας.

Περισσότερα αργότερα.

Σε λίγο θα έχεις και mirror

Θα προτιμούσα να μην υπάρχουν mirror γιατί κρατάω στατιστικά.

Αν θέλει ο φίλος ας μου στείλει pm και θα τον βοηθήσω.

omega rom,τελεια!σε ευχαριστω Ιωαννη,και συνχαρητηρια για την προσπαθεια σου,συνεχισε ετσι.omega 1.3

Ευχαριστώ, την δούλεψα πολύ την v1.3 και περιμένω εντυπώσεις.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά για να καταλάβω η κουζίνα θα είναι online όπως του λεό μαρ και θα ανανεώνετε??

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Παιδιά για να καταλάβω η κουζίνα θα είναι online όπως του λεό μαρ και θα ανανεώνετε??

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Μέρος τις κουζίνας μπαίνει μέσα στην sdcard μετά το φλασσαρισμα, τα υπόλοιπα τα κατεβάζεται από το πρωτο post.

Διάβασε εδω.

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Όταν βάζετε theme πάντα να παίρνεται πριν τα backup

και όταν αλλάζετε από το ένα theme σε άλλο συνήθως δημιουργούνται προβλήματα.

Για να κάτσει καλά το theme το καλύτερο είναι να μπει σε Omega που δεν έχει άλλο Theme

Και αν θέλουμε να δοκιμάσουμε διαφορετικά theme τι κάνουμε;

Ρωτώ γιατί πήγα από το blue monkie στο galaxyblue και στη κάτω μπάρα εικονιδίων, έχει μείνει για τα μηνύματα το εικονίδιο του monkie.

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Ρωτώ γιατί πήγα από το blue monkie στο galaxyblue και στη κάτω μπάρα εικονιδίων, έχει μείνει για τα μηνύματα το εικονίδιο του monkie.

βασικα και σε λεομαρ μου εκανε κατι τετοια!

εβαζα πχ ενα αλλο θεμα και μου εμεναν εικονίδια απο το προηγούμενο..η διαφορα τετοια τρελα!

προφανως θα πρεπει να γυρναμε στο αρχικο θεμα και μετα να βαζουμε ενα αλλο!

ioathe μολις περασα την τελευταια εκδοση της Omega!

πραγματικα εχεις κανει τρομερη δουλεια!!! το κινητο ΤΩΡΑ δουλευει αψογα!

το market παει σφαιρα μου εκανε update τα παντα αμεσως(πχ την τελευταια εκδοση για το facebook που βγηκε πριν απο λιγο)!

περασα και το θεμα του κρισκελο και δουλεύει ρολοι!

για οσα παιδια ειχαν προβληματα με το back up απο το τιτανιουμ σε μενα εφταιγε η τελευαια εκδοση του προγραμματος(μου δημιουργησε προβληματα και σε λεομαρ).

το γυρισα σε προηγουμενη εκδοση και ολα λειτουργουν απλα τελεια!

μεσα σε λιγη ωρα ειχα το κινητο οπως το ειχα και πριν!

και παλι μπραβο φιλε συνεχισε ετσι δυνατα!

Edited by freddaras

καλησπερα !! ειμαι κ εγς απο τωρα ενας απο τους χρηστες αυτης της πολυ καλης Ρομ !! :lol::lol: μια απορια εχω εγω .. μμπορουμ ενα αλλαξουμε κανενα animation px fly in animation κλπ ?? ευχαριστω !!
Παύλος

Γιάννη καλώς βρεθήκαμε κι εδω:D

Μετα απο 5 μέρες με τον Γαλαξια και αφου ολοκληρώθηκε η γνωριμία μου μαζί του, σκέπτομαι να φλασαρω custom rom. Λέω custom γιατί φλασαρα την official 2.3.5 αμέσως μόλις το πήρα.

Δςν το είχα σκοπό αλλα γνωρίζοντας την δουλεια σου απο το HD2 το οποίο έχει η κόρη μου τώρα και τρέχει ακόμα δική σου ρομ, το αποφάσισα.

Με την 2.3.5 δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλα με τρώει το χέρι μου :lol:

Ομολογουμένως το SGS2 είναι η μοναδική android συσκευη που φλασαρεις μόνο απο χόμπι.

Έχω κάνει ωραίο στήσιμο και έχω πάρει Nadroid backup.

Ελπίζω να μου δουλέψει το titanium γιατί βαριεμαι πολυ το στήσιμο.

Θα τα ξαναπούμε με τις πρώτες εντυπώσεις.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλημέρα σ όλους :)

η Omega από χτες το βράδυ είναι επίσημα και στο xda

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1290468

σας παρακαλώ όσοι έχετε λογαριασμό στο xda αφήστε και εκεί τα σχόλια - παρατηρήσεις σας :)

@Ολους.

Πριν κανουμε εγκατασταση Theme πρεπει να κανουμε Backup.

Οταν αλλαξουμε Theme δεν μπορουμε να γυρισουμε στο αρχικο (θα κάνω σύντομα Default_Omega_Theme.zip)

και αν θελουμε να αλλαξουμε Theme δεν μπαινει σωστα πανω στο αλλο αλλα θελει restore το Nadroid backup και μετα το βαζουμε το νεο Theme. Αυτο ισχυει για ολες τις Rom.

βασικα και σε λεομαρ μου εκανε κατι τετοια!

εβαζα πχ ενα αλλο θεμα και μου εμεναν εικονίδια απο το προηγούμενο..η διαφορα τετοια τρελα!

προφανως θα πρεπει να γυρναμε στο αρχικο θεμα και μετα να βαζουμε ενα αλλο!

ioathe μολις περασα την τελευταια εκδοση της Omega!

πραγματικα εχεις κανει τρομερη δουλεια!!! το κινητο ΤΩΡΑ δουλευει αψογα!

το market παει σφαιρα μου εκανε update τα παντα αμεσως(πχ την τελευταια εκδοση για το facebook που βγηκε πριν απο λιγο)!

περασα και το θεμα του κρισκελο και δουλεύει ρολοι!

για οσα παιδια ειχαν προβληματα με το back up απο το τιτανιουμ σε μενα εφταιγε η τελευαια εκδοση του προγραμματος(μου δημιουργησε προβληματα και σε λεομαρ).

και παλι μπραβο φιλε συνεχισε ετσι δυνατα!

Ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες και τα σχόλια σου:)

καλησπερα !! ειμαι κ εγς απο τωρα ενας απο τους χρηστες αυτης της πολυ καλης Ρομ !! :lol::lol: μια απορια εχω εγω .. μμπορουμ ενα αλλαξουμε κανενα animation px fly in animation κλπ ?? ευχαριστω !!

Δεν κατάλαβα τι εννοείς? Τον bootloader?

Πάντως ότι και να ρωτάς η απάντηση είναι ναι, μπορούμε να κάνουμε τα πάντα :lol:

Γιάννη καλώς βρεθήκαμε κι εδω:D

Μετα απο 5 μέρες με τον Γαλαξια και αφου ολοκληρώθηκε η γνωριμία μου μαζί του, σκέπτομαι να φλασαρω custom rom. Λέω custom γιατί φλασαρα την official 2.3.5 αμέσως μόλις το πήρα.

Δςν το είχα σκοπό αλλα γνωρίζοντας την δουλεια σου απο το HD2 το οποίο έχει η κόρη μου τώρα και τρέχει ακόμα δική σου ρομ, το αποφάσισα.

Με την 2.3.5 δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλα με τρώει το χέρι μου :lol:

Ομολογουμένως το SGS2 είναι η μοναδική android συσκευη που φλασαρεις μόνο απο χόμπι.

Έχω κάνει ωραίο στήσιμο και έχω πάρει Nadroid backup.

Ελπίζω να μου δουλέψει το titanium γιατί βαριεμαι πολυ το στήσιμο.

Θα τα ξαναπούμε με τις πρώτες εντυπώσεις.

Γεια σου Κώστα μου,

πολύ χαίρομαι που και πάλι βρεθήκαμε εδώ!

Η μαμα ρομ είναι πολύ καλή την είχα 4 μήνες περίπου χωρίς κανένα πρόβλημα.

Όμως τώρα που άρχισα να ασχολούμαι έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και στην ταχύτητα - μπαταριά κτλ.

Περιμένω σχόλια και εντυπώσεις.

Απο χτές στις 7 που την πέρασα έχω την καλύτερη αυτονομία σε μπαταρία από κάθε άλλη rom που είχα μέχρι και χτές εγκατεστημένη.

Πάρα πολύ καλή δουλειά. Ένα θεματάκι είχα με το market με το flash player 11 το έβλεπε στα μη εγκατεστημένα ,δεν μου έκανε και ενημερώσεις κόλλαγε , έβαλα το παλιό market και όλα μια χαρά τώρα. Ίσως κατά την γνώμη μου να άφηνες στην rom το παλιό market ποιο γρήγορο loading και όποιος θέλει να περνάει το καινούργιο. Την ρομ την πέρασα με full wipe όλα. Αυτά τα ολίγα απο μένα!!!

Απο χτές στις 7 που την πέρασα έχω την καλύτερη αυτονομία σε μπαταρία από κάθε άλλη rom που είχα μέχρι και χτές εγκατεστημένη.

Πάρα πολύ καλή δουλειά. Ένα θεματάκι είχα με το market με το flash player 11 το έβλεπε στα μη εγκατεστημένα ,δεν μου έκανε και ενημερώσεις κόλλαγε , έβαλα το παλιό market και όλα μια χαρά τώρα. Ίσως κατά την γνώμη μου να άφηνες στην rom το παλιό market ποιο γρήγορο loading και όποιος θέλει να περνάει το καινούργιο. Την ρομ την πέρασα με full wipe όλα. Αυτά τα ολίγα απο μένα!!!

Πολύτιμες όλες οι παρατηρήσεις σας, ο kernel του chainfire είναι φοβερός και η κατανάλωση πολύ καλή χωρίς να υστερεί και στην ταχύτητα.

Αυτό για το Market θα το κοιτάξω.

..................

.......................

Αυτό πως γίνεται; Γιατί έχω πρόβλημα να εγκαταστήσω τις ρυθμίσεις συστήματος, δεν μου βγάζει τίποτα.

Ερώτηση: Αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα παραμείνω με την omega και το cfroot σωστά;

Θα πρέπει με το titanium να κάνω restore τις ρυθμίσεις συστήματος ή αν θέλω μπορώ να ξαναστήσω τα πάντα από την

αρχή (μιλάω και για το twlauncer);.

Πάντως μόλις πέρασα την πρώτη μου custom rom και τώρα είμαι ευχαριστημένος και περιεργάζομαι το τηλέφωνο.

ioathe ευχαριστώ!

Edited by geram

φιλε ioathe τελεια η ρομ σου..πολυ καλη μπαταρια και πολυ γρηγορη..θα ηθελα να κανω μια ερωτηση ομως...υπαρχει τροπος να αφαιρεσω τελειως το glow?το μοντ που εχεις εσυ το αφαιρει μονο απο τον browser και απο.καποιο υπομενου

Ανέβασα στο post Omega 4o post το Original Theme της Omega για επαναφορά σε περίπτωση προβλημάτων από άλλα Theme.

Omega Default Theme_v1.x_XXKI3 - Download

Τώρα δεν χρειάζεται backup, βάλτε ότι Theme θέλετε και σε περίπτωση προβλήματος τα επαναφέρεται όλα στην αρχική τους μορφή :)

Σας προτείνω από αλλαγή theme σε αλλαγή άλλου theme βάλτε πρώτα το Omega Default Theme.

Αυτό πως γίνεται; Γιατί έχω πρόβλημα να εγκαταστήσω τις ρυθμίσεις συστήματος, δεν μου βγάζει τίποτα.

Ερώτηση: Αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα παραμείνω με την omega και το cfroot σωστά;

Θα πρέπει με το titanium να κάνω restore τις ρυθμίσεις συστήματος ή αν θέλω μπορώ να ξαναστήσω τα πάντα από την

αρχή (μιλάω και για το twlauncer);.

Πάντως μόλις πέρασα την πρώτη μου custom rom και τώρα είμαι ευχαριστημένος και περιεργάζομαι το τηλέφωνο.

ioathe ευχαριστώ!

Θα έχεις, αν κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Omega και το cfroot.

Διάβασε περισσότερα στο οδηγό στο πρώτα ποστ.

..................<br />

για οσα παιδια ειχαν προβληματα με το back up απο το τιτανιουμ σε μενα εφταιγε η τελευαια εκδοση του προγραμματος(μου δημιουρ

<br />

<br />

Αυτό πως γίνεται; Γιατί έχω πρόβλημα να εγκαταστήσω τις ρυθμίσεις συστήματος, δεν μου βγάζει τίποτα.<br />

<br />

Ερώτηση: Αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα παραμείνω με την omega και το cfroot σωστά;<br />

Θα πρέπει με το titanium να κάνω restore τις ρυθμίσεις συστήματος ή αν θέλω μπορώ να ξαναστήσω τα πάντα από την<br />

αρχή (μιλάω και για το twlauncer);.<br />

Πάντως μόλις πέρασα την πρώτη μου custom rom και τώρα είμαι ευχαριστημένος και περιεργάζομαι το τηλέφωνο.<br />

ioathe ευχαριστώ!

Φίλε μου για να μην παιδεύεσαι άδικα περίμενε μόλις πάω σπίτι να σου στείλω την έκδοση που έχω που όλα δουλεύουν ρολόι..όπως είπα και πιο πάνω η τελευταία προ έκδοση του τιτανιουμ δημιούργησε και σε μένα πολλά προβλήματα.και σε λεομαρ αλλά και στην ομεγα.

θα σε στείλω pm μόλις σχολάσω.

Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk

Mods:

Ελληνικό Search στις Επαφές

Αυτό μπορεί να γίνει με τον default dialer ;

Ηχογράφηση κλήσης έχει;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Ηχογράφηση κλήσης έχει;

Ναι για τον default dialer είναι το mod.

Ηχογράφηση κλήσης δεν έχει, σας προτείνω τον καλύτερο για την συσκευή μας, τον Total Recall έχει και trial 14 ημερών για να τον δοκιμάσετε.

Ναι για τον default dialer είναι το mod.

Ηχογράφηση κλήσης δεν έχει, σας προτείνω τον καλύτερο για την συσκευή μας, τον Total Recall έχει και trial 14 ημερών για να τον δοκιμάσετε.

Πάντως να πω ότι εφόσον η κουζίνα του λεομαρ δουλεύει και σε άλλες ρομ λογικα θα δουλεύει κι εδώ, όπως και τα mods που αυτή έχει.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Ηχογράφηση κλήσης έχει;

Μιας και μου το ζητάτε πολλοί, στην επόμενη Omega v1.4 που δουλεύω έχω βάλει Ηχογράφηση κλήσης και δουλεύει τελεία.

Πάντως να πω ότι εφόσον η κουζίνα του λεομαρ δουλεύει και σε άλλες ρομ λογικα θα δουλεύει κι εδώ, όπως και τα mods που αυτή έχει.

Δουλεύει κανονικά αρκεί να επιλέξεις τα αρχεία για την ρομ του Leomar 2.7.1

φιλε ioathe τελεια η ρομ σου..πολυ καλη μπαταρια και πολυ γρηγορη..θα ηθελα να κανω μια ερωτηση ομως...υπαρχει τροπος να αφαιρεσω τελειως το glow?το μοντ που εχεις εσυ το αφαιρει μονο απο τον browser και απο.καποιο υπομενου

Κανεις ρε παιδια;

Μου ξέφυγε η ερώτηση σου, sorry.

Αφαιρεί το Overscroll glow από παντού, δοκίμασε το και με ενημερώνεις αν έχεις πρόβλημα.

Γιάννη η rom εγκαταστάθηκε. Απο την πρώτη στιγμή φαίνονται οι διαφορες. Μπράβο και ευχαριστούμε.

Περιμένω να την δουλέψω λίγο για να κάνω πλήρες feedback στο xda.

Να πω οτι το titanium backup επανέφερε την συσκευη μου οπως ήταν πριν.

Χάθηκαν μόνο οι ρυθμίσεις του social hub.

Sent from my iPhone

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μου ξέφυγε η ερώτηση σου, sorry.

Αφαιρεί το Overscroll glow από παντού, δοκίμασε το και με ενημερώνεις αν έχεις πρόβλημα.

Το δοκιμασ και μου το αφαιρεσαι απο τον browser και απο καποια υπομενου...πχ.οταν ανοιγω της επαφες εχω glow οταν ομως ανοιγω μια συγκεκριμενη επαφη για να δω αλλα στοιχεια εχω bounce....ξερεις τι μπορει να φταιει;;;το ιδιο γινεται και στα μηνυματα...οταν ειμαι στο αρχικο μενουν των μηνυμαρων εχω glow οταν ομως ανοιγω μι συνομιια εχω bounce.μηπως φταει που δεν εχω περασει καποιο custom theme???

Edited by ourakot5

Γιάννη η rom εγκαταστάθηκε. Απο την πρώτη στιγμή φαίνονται οι διαφορες. Μπράβο και ευχαριστούμε.

Περιμένω να την δουλέψω λίγο για να κάνω πλήρες feedback στο xda.

Να πω οτι το titanium backup επανέφερε την συσκευη μου οπως ήταν πριν.

Χάθηκαν μόνο οι ρυθμίσεις του social hub.

Sent from my iPhone

Ευχαριστώ για τα σχόλια Κώστα.

Και εγω έκανα το στήσιμο πριν λίγο μεσα σε λίγη ώρα,

τελικά και η επαναφορά μετα από full wipe δεν είναι πολύ δύσκολη και χρονοβόρα

και είναι και πιο σίγουρη για την καλή λειτουργία του Android.

Περιμένω οταν μπορέσεις feedback στο xda.

Το δοκιμασ και μου το αφαιρεσαι απο τον browser και απο καποια υπομενου...πχ.οταν ανοιγω της επαφες εχω glow οταν ομως ανοιγω μια συγκεκριμενη επαφη για να δω αλλα στοιχεια εχω bounce....ξερεις τι μπορει να φταιει;;;το ιδιο γινεται και στα μηνυματα...οταν ειμαι στο αρχικο μενουν των μηνυμαρων εχω glow οταν ομως ανοιγω μι συνομιια εχω bounce.μηπως φταει που δεν εχω περασει καποιο custom theme???

Θα το δοκιμασω και θα σε ενημερώσω.

Ο stock browser δεν με κανει download μου τα σκαει.

Το δοκίμασα και σε εμένα κατεβάζει σφαίρα.

Σου βγάζει ΚΑΠΟΙΟ μήνυμα?

Εχει άλλος αυτο το πρόβλημα?