ioathe Δημ. October 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 (edited) Νέα έκδοση Omega v3.0 + Omega XT v3.0◄Black Blue► Changelog: New: Based on firmware XXKI4 Gingerbread 2.3.5 Kernel CF-Root-SGS2_XX_XEO_KI4-v4.4 Modem XXKI4 Updated: JKay Deluxe Settings V12.1 hosts Theme: JKay BlueDoubleGinger Deluxe Theme v12.1 [skin] Notification Bar Background Many visual changes in Omega XT New Apps: Dropbox v1.2.4 Omega Files Folder updates (sdcard/Omega Files) GO Launcher EX 2.61 Final AdFree Android 0.8.27 Jkay icons Wallpapers Με την εγκατάσταση τις v3.0 ο φάκελος Omega Files στην sdcard της συσκευή σας θα διαγράφει και θα γίνει αντιγραφή ο νέος Η Rom είναι No full wipe Download links στο πρωτο post. Το post Omega Files θα το ανανεώσω το συντομότερο. Το Omega Files μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ, λείπουν αρκετά theme τα οποία θα το ανεβάσω στο Omega Files post. Όλα τα περιεχόμενα του Omega Files ανεβήκαν στο dropbox. Περιμένω τα σχόλια - τις εντυπώσεις και τα Donate σας, κάλο τριήμερο σε όλους :cool: Edited October 28, 2011 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Νέα έκδοση Omega v3.0 + Omega XT v3.0◄Black Blue► Changelog: New: Based on firmware XXKI4 Gingerbread 2.3.5 Kernel CF-Root-SGS2_XX_XEO_KI4-v4.4 Modem XXKI4 Updated: JKay Deluxe Settings V12.1 hosts Theme: JKay BlueDoubleGinger Deluxe Theme v12.1 [skin] Notification Bar Background Many visual changes in Omega XT New Apps: Dropbox v1.2.4 Omega Files Folder updates (sdcard/Omega Files) GO Launcher EX 2.61 Final AdFree Android 0.8.27 Jkay icons Wallpapers Με την εγκατάσταση τις v3.0 ο φάκελος Omega Files στην sdcard της συσκευή σας θα διαγράφει και θα γίνει αντιγραφή ο νέος Η Rom είναι No full wipe Download links στο πρωτο post. Το post Omega Files θα το ανανεώσω το συντομότερο. Το Omega Files μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ, λείπουν αρκετά theme τα οποία θα το ανεβάσω στο Omega Files post. Όλα τα περιεχόμενα του Omega Files ανεβήκαν στο dropbox. Περιμένω τα σχόλια - τις εντυπώσεις και τα Donate σας, κάλο τριήμερο σε όλους :cool: Γιαννη γιατι στο droxbox ενω υπαρχουν οι φακελοι τα περιεχομενα ειναι αδεια??? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 (edited) Σε περιπτωση που βαλω την ΧΤ εκδοση μπορω να αλλαξω θεμα μετα εστι? Γιατι τα εικονιδια δε μου αρεσουν! Και κατι ακομα το revolution theme ειναι συμβατο με την omega xt3.0? Edited October 28, 2011 by GeorgeX21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Ενώ το απόγευμα είχα 50% μπαταρία ξαφνικά τραβάει ένα restart και τα αποτελέσματα στος φώτο που παραθέτω 28% μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.Ξέρει κάποιος γιατί έγινε αυτό τσαφ; Ξέχασα να αναφέρω ότι η επανεκκίνηση έγινε μόλις άνοιξα τον dolphin browser.Όσο είχα stock ROM δεν μου είχε δημιουργήσει πρόβλημα,τώρα είναι η δεύτερη φορά που μου το κάνει μόλις ανοίγω την εφαρμογή. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk δεν ειναι θεμα της ομεγκα πιστεψε με! και εγω μολις τωρα με ki8 και ενω δοκιμαζα τον uc broswer το κινητο εφαγε ενα κολλημα τραβηξε ενα restart και η μπαταρια απο 59% πηγε στο 12%... προφανως κατι αλλο παιζει εδω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Ο φάκελος Omega files στο dropbox είδα ότι εμπλουτίζεται με νέα στοιχεία της καινούριας ρομ από εχθές το βράδυ.Όμως λόγω αυτού ξεπέρασε σε εμένα τη χωρητικότητα που έχω. Μπορώ να σβήσω αρχεία ή είναι κοινόχρηστος και θα επηρεάσω κι άλλους; Αν μείνει έτσι θα μπορώ να κατεβάσω τα επιπλέον που θα μπαίνουν; Γιαννη γιατι στο droxbox ενω υπαρχουν οι φακελοι τα περιεχομενα ειναι αδεια??? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Μάλλον το ίδιο πρόβλημα έχετε, αν κατάλαβα καλά δεν μιλάτε για την συσκευή αλλά για τον υπολογιστή σας, στην συσκευή μπορείτε να κατεβάσετε οτι θέλετε και τα αποθηκεύει στον φάκελο sdcard/dropbox. Σε αυτόν τον φάκελο μπορείτε να κάνετε delete οτι θέλετε (στην συσκευή πάντα) μέσα από το πρόγραμμα dropbox (στην συσκευή) ότι κάνετε delete σβήνεται σε όλους. Για τον υπολογιστή σας κατεβάστε το Omega Files 28/10/2011 Θα διαγραφούν για όλους. Οπότε μη σβησεις τίποτα Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Σωστά! Σε περιπτωση που βαλω την ΧΤ εκδοση μπορω να αλλαξω θεμα μετα εστι? Γιατι τα εικονιδια δε μου αρεσουν! Μπορείς πολύ εύκολα αν κάνεις εγκατάσταση το Omega close to stock Default Theme v3.0 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Μάλλον το ίδιο πρόβλημα έχετε, αν κατάλαβα καλά δεν μιλάτε για την συσκευή αλλά για τον υπολογιστή σας, στην συσκευή μπορείτε να κατεβάσετε οτι θέλετε και τα αποθηκεύει στον φάκελο sdcard/dropbox. Σε αυτόν τον φάκελο μπορείτε να κάνετε delete οτι θέλετε (στην συσκευή πάντα) μέσα από το πρόγραμμα dropbox (στην συσκευή) ότι κάνετε delete σβήνεται σε όλους. Για τον υπολογιστή σας κατεβάστε το Omega Files 28/10/2011 Σωστά! Μπορείς πολύ εύκολα αν κάνεις εγκατάσταση το Omega close to stock Default Theme v3.0 Γιαννη εγω μιλαω για το droxbox που εχω στο κινητο...Ειναι οκ οι φακελοι αλλα το περιεχομενο αδειο... Μεχρι και χθες ηταν ολα οκ... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 (edited) Κατεβάζωωωωωωωω.Έχει ανέβει 'ηδη στο xda 10:57.......:!: Νέα έκδοση Omega v3.0 + Omega XT v3.0◄Black Blue► {....} λείπουν αρκετά theme τα οποία θα το ανεβάσω στο Omega Files post. Όλα τα περιεχόμενα του Omega Files ανεβήκαν στο dropbox. Περιμένω τα σχόλια - τις εντυπώσεις και τα Donate σας, κάλο τριήμερο σε όλους :cool: 11:30........:sorry: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kαλο τριημερο και απο εμενα σε ολα τα OMEGATONIA....!!!! (και πριν φυγω για αυτο,θα το κανω το σχολιο μου...{με λιγη πικρα στο Στομα μου,Ισως για τον πιο Αγαπητο & Αγνωστο μου,εδω μεσα..!!!) Καποτε ειπε καποιος....!!! {που τωρα πια,ειναι εξαφανισμενος και αυτος...!!!} ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ....!!! Αυτην του την Ατακα,καποιοι την Σατηρισαν λεγοντας...!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟI ΕΛΛΗΝΕΣ...!!!!! (Αυτος ο Κυριος ηταν ο τοτε Πρωθυπουργος της χωρας μας,που δεν θα αναφερω το ονοματα του.... Καθως ειμαι σιγουρος οτι δεν εχει ξεχαστει ακομα....!!!! {Αν και ο ιδιος προσπαθει παρα πολυ με την σταση του,να ξεχαστει απο ολους μας...!!!}) Το κανει αυτο.... Γιατι ηξερε τι ερχετε στο Μελλον... Και γιατι ουτε ο ιδιος,αλλα ουτε και οι ομοιοι του,φροντισαν να βαλουν στην Πρωτη θεση καποιον απο τους δυο παραπακατω....!!!! 1) Η ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.....:!: 2) Η ΕΣΤΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ....:!: Και καπως ετσι φτασαμε εδω που φτασαμε......!!!!!!!! {Με ΑΓΑΠΗ,πικρα,ΣΕΒΑΣΜΟ και λιγο χιουμορ...!!} {Στην Παρελαση μας εδω στον Βορρα,Οι Θεσσαλονικεις δεν ξεχνουν Τα ΑΙΣΧΗ τους και Αποδοκιμαζουν οχι τους Παρελαυνοντες,αλλα τους ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ......!!!!!!!!!} {Και ξερω καλα....!!! Πως κανενας μας εδω μεσα σε αυτο το *forum* και ειδικα σε αυτο το *THREAD* δεν ανηκει στην ΦΑΤΡΙΑ ΤΟΥΣ...!! Ισως καποιο λαθος,απο κεκτημενη Ταχυτητα με το "UPLOAD"....!!!!!!! (Δεν μπορω να υποθεσω κατι αλλο....!!!!!!) Edited October 28, 2011 by gorgiosalon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Σωστος ο gorgiosalon! Αν φλασαρω omega xt 3 πανω απο Checkrom revolution hd 1.0 τι πειραζει? Εχω βαρεθει τα restore κλπ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Λοιπόν να το ρωτήσω κι εγώ για να είμαι 1000% σίγουρος. Έχω την Omega XT v2.1 και τώρα κατεβάζω την XT v3.0 Μπορώ να την περάσω απευθείας χωρίς να κάνω κανένα wipe? Επίσης πρέπει να πάρω backup με Titanium και να περάσω ξανά ότι είχα ή θα τα κρατήσει όλα όπως τα έχω; Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Λοιπόν να το ρωτήσω κι εγώ για να είμαι 1000% σίγουρος. Έχω την Omega XT v2.1 και τώρα κατεβάζω την XT v3.0 Μπορώ να την περάσω απευθείας χωρίς να κάνω κανένα wipe? Επίσης πρέπει να πάρω backup με Titanium και να περάσω ξανά ότι είχα ή θα τα κρατήσει όλα όπως τα έχω; φιλε στο πρωτο δεν εχω απαντηση δεν την εχω βαλει ακομη θα την βαλω το μεσημερακι.. για το δευτερο ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ καλο θα ηταν να κραταμε ενα μπακ απ:) ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει..:) φύλα τα ρουχα σου για να εχεις τα μισα που λενε;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Μολις φλασαρα την XT 3 με full wipe...ολα οκ κανενα προβλημα μεχρι στιγμης...μου φαινεται οτι ειναι πιο γρηγορη απο την 2.1...σε ευχαριστουμε Γιαννη για την φανταστικη σου ρομ... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Προσπαθω να κατεβασω το Omega close to stock Default Theme v3.0 αλλα μου βγαζει file not found. Και στο dropbox δεν μου εμφανιζει τα θεματα! Υπαρχει καποιο αλλο link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 καλημερα παιδες μολις εβαλα την 3 εκδοση και φαινεται σουπέρ οπως η 2 που ειχα απλα το notification bar θα θελα να χε παλι toggles οπως πριν που το κανες αριστερα δεξια και ειχε και αλλα επεισης αλλη μια φορα δε μου δουλευει το home button υπαρχει κανας τροπος να μπερδευουμε την κουζινα του λεομαρ και να νομιζει οτι ειναι η τσεκρομ αυτη που χουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 καλημερα παιδες μολις εβαλα την 3 εκδοση και φαινεται σουπέρ οπως η 2 που ειχα απλα το notification bar θα θελα να χε παλι toggles οπως πριν που το κανες αριστερα δεξια και ειχε και αλλα επεισης αλλη μια φορα δε μου δουλευει το home button υπαρχει κανας τροπος να μπερδευουμε την κουζινα του λεομαρ και να νομιζει οτι ειναι η τσεκρομ αυτη που χουμε? εχει αλλαξει κατι στην κουζινα ο λεομαρ? γιατι απο οτι θυμαμαι με την προηγουμενη ομεγκα κατεβαζες τα παντα κανονικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Προσπαθω να κατεβασω το Omega close to stock Default Theme v3.0 αλλα μου βγαζει file not found. Και στο dropbox δεν μου εμφανιζει τα θεματα! Υπαρχει καποιο αλλο link? Κάτι εγώ έχω πρόβλημα με το dropbox, τώρα είμαι για καφέ στην παραλία, θα τα κοιτάξω όλα μόλις μπορέσω. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 καλημερα παιδες μολις εβαλα την 3 εκδοση και φαινεται σουπέρ οπως η 2 που ειχα απλα το notification bar θα θελα να χε παλι toggles οπως πριν που το κανες αριστερα δεξια και ειχε και αλλα επεισης αλλη μια φορα δε μου δουλευει το home button υπαρχει κανας τροπος να μπερδευουμε την κουζινα του λεομαρ και να νομιζει οτι ειναι η τσεκρομ αυτη που χουμε? Καλησπέρα φίλε μου. Μπορείς να προσθέσεις τα toggles που θες από την εφαρμογή deluxe settings by jkay.. Απλά διαλέγεις use deluxe screen panel και κανείς reboot.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 (edited) Κάτι εγώ έχω πρόβλημα με το dropbox, τώρα είμαι για καφέ στην παραλία, θα τα κοιτάξω όλα μόλις μπορέσω. Σ'ευχαριστω πολυ! Επισης θελω να ρωτησω αν μπορουμε να αλλαξουμε τα εικονιδια στη notification bar απο την xt εκδοση? Edited October 28, 2011 by GeorgeX21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 εχει αλλαξει κατι στην κουζινα ο λεομαρ? γιατι απο οτι θυμαμαι με την προηγουμενη ομεγκα κατεβαζες τα παντα κανονικα.. ναι στη προηγουμενη κατεβαζες τα παντα τωρα απλα σου λεει οτι δεν εχεις τη δικια του ρομ και κλεινει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 (edited) εμείς που έχουμε την omega 2.1 με ΧΧΚΙ3 και θέλουμε να περάσουμε την omega 3.0 θα πρέπει να κάνουμε full wipe,να περάσουμε την ΧΧΚΙ4 και μετά την omega 3.0 ή απλά με wipe cache και dalvik περνάμε πάνω από την 2.1 την 3.0??:wacko: ...Aς απαντήσει κάποιος για να την περάσωωωω!!! Edited October 28, 2011 by dchris79 Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Συνδέθηκα μέσω teamviewer στο PC μου κάτι είδα ότι κάποιος μάλλον κατά λάθος έσβησε το Omega Files. Θα τον κάνω restore το συντομότερο. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 (edited) περασα την omega με φουλ φορματ κτλ πανω απο την ki8... ουαου και παλι ουαου:):) δεν "υπαρχει" λεμε!:) πεταει το κινητο!:) και το θεμα μου αρεσει παρα πολυ! αντε καιρος να αραξω παλι μετα τους πειραματισμούς! παιδια ξερω οτι ειναι οφ τοπικ αλλα με την εφαρμογη application folder εχω βρει την υγειά μου! με την συγκεκριμένη εφαρμογη χωριζεις σε φακελους ολες τις εφαρμογες που θελεις και μετα τους βαζεις σαν συντόμευση στην επιφανεια εργασιας!(κατι σαν νοκια ας πουμε )... πχ κανεις φακελο music,χαρτες,εργαλεία κτλ κτλ κτλ... κρατας μπακ απ απο το τιτανιουμ την εφαρμογη και μετα απο φουλ φορματ(επαναφορά εφαρμογων κτλ) απλα επαναφέρεις την εφαρμογη και τα widgets στην επιφάνεια σου και σε λιγοτερο απο δεκα λεπτα εισαι ετοιμος:) το κινητο ενω ειναι μετα απο φουλ φορματ ειναι οπως το ειχες πριν..:) για να καταλαβετε εγω μεσα σε 15 λεπτα(και πολυ εβαλα) εκανα φουλ wipe κτλ περασα την ομεγκα και εφερα το κινητο και παλι ακριβως οπως το ειχα πριν.:) android power:) Edited October 28, 2011 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_rx8 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Την περιμενα κ εγω την KI4.Πως κ πως ειναι η αληθεια καθως εμεινα πολυ ευχαριστημενος με την KI3. Κ ειμαι σιγουρος οτι θα ειμαι αλλο τοσο κ με αυτην. Φλασαρω κ ποσταρω λεπτομερειες. Παράθεση Πάρης...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Συνδέθηκα μέσω teamviewer στο PC μου κάτι είδα ότι κάποιος μάλλον κατά λάθος έσβησε το Omega Files. Θα τον κάνω restore το συντομότερο. Οκ...ειναι το μονο που λειπει απο την ρομ... Sent from my Desire HD Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Το Modem της rom τι version ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Το Modem της rom τι version ειναι; XXKI4 :) το original δηλαδη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts