dimitriskozani Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Γεια σας παιδια!θα ηθελα να σας ρωτησω αν τα προβληματα με την κιτρινη οθονη και με την ροζ καμερα εξαφανηστικαν με την ρομ σας....ενδιαφερομαι να αγορασω τον γαλαξια και επειδη βλεπω πολλα ατομα να αναφερουν τα προβληματα...θα ηθελα να μου απαντησει καποιος!ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 μα τη παναγια σε λεω βγηκα απο τα ρουχα μου....δεν μπορουσα να τη στρώσω με τιποτα...ακομα και στην αλλαγή γραμματοσειράς κόλλησε...διαβαζα ταυτοχρονα και τα νεα της παοκαρας που θα παμε μιση ομαδα στο χαριλαου και ηρθε κ εδεσε...:) παντως καλα κανει ο γιωργος και τους βριζει τους ιταλοαργεντινους...:lol: δικιο εχει... για την δικη σου φιλε δεν εχω να πω τιποτα...απλα περιμενω τη v3 που θα ειναι πανω στην κι4 η οποια μου εδωσε την εντυπωση οτι ειναι ειναι ενα κλικ πιο γρηγορη απο την κι3... θα σου πω μονο αν ειναι εφικτο αφου λογικα θα συνεχισεις με το blackblue να αλλαξεις το χρωμα των φακελων σε μαυρο...το ειδα στο blue monkey v2 και φαινοταν πολυ ωραιο...εσυ αποφασιζεις... και παλι μπραβο φιλε...συνεχισε ετσι... Κατσε και σε λιγες μερες θα γινουμε Ορδες....!!!!! :!: Μην μου πειτε, οτι δεν τα εγραψα ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΤΑ...!!!!!:lol::p:lol: καλημερα σας!!!!μετα απο ενα περασμα στην καινουργιες κι4 των λεο και κρισκελο γυρισα και εγω παλι πισω στην 2.1 ....φιλε γιαννη σαν τις δικες σου ρομ καμια......μπραβο για την καταπληκτικη δουλεια που εχεις κανει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Σκέφτομαι κι εγώ να κάνω αλλαγή του Kernel. Ποιον μου προτείνετε για την OMEGA 2.1 ? Ημουν με jeffrey 3.0.0 χωρις κανενα προβλημα... Τωρα φορά του τουρκου και παλι χωρις προβλημα... Διαλλεξε εναν απο τους παραπάνω και δεν θα εχεις κανενα προβλημα... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Ριξτε ενα βλεφαρο και εδω,οσοι δεν το ειδατε...!!!!! Φοβερη πρωτοβουλια.....!!!!!!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3827026#post3827026 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Ριξτε ενα βλεφαρο και εδω,οσοι δεν το ειδατε...!!!!! Φοβερη πρωτοβουλια.....!!!!!!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3827026#post3827026 Ευκαιρια να τον τιμησουμε με την παρουσια μας...αλλα και να το κανουμε και θεσμο...γιατι οχι... Πολυ καλη προσπαθεια... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Γιατι στους Kernels που παω να φλασαρω δεν με αφηνει ?????? μου βγαζει το παρακατω : (φωτο) Το ιδιο μου εκανε και στην V2.0 Οταν κανω install zip απο recovery το κινητο κολαει στην αρχικη οθονη (με το κιτρινο τριγωνο-θαυμαστικο) και δεν μπαινει. Αναγκαστικα ξανα εγκατασταση rom απο την αρχη , αλλα οταν μπαινω σε recovery και παω να κανω choose zip from sdcard ουτε κει με αφηνει και λεει Ε:Can't mount /sdcard Τι στο καλο γίνεται ??? Help Μονη λυση φτου και απο αρχη μια αλλη rom μεσω Odin και ξανα μετα περασμα Omega. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Γιατι στους Kernels που παω να φλασαρω δεν με αφηνει ?????? μου βγαζει το παρακατω : (φωτο) Το ιδιο μου εκανε και στην V2.0 Οταν κανω install zip απο recovery το κινητο κολαει στην αρχικη οθονη (με το κιτρινο τριγωνο-θαυμαστικο) και δεν μπαινει. Αναγκαστικα ξανα εγκατασταση rom απο την αρχη , αλλα οταν μπαινω σε recovery και παω να κανω choose zip from sdcard ουτε κει με αφηνει και λεει Ε:Can't mount /sdcard Τι στο καλο γίνεται ??? Help Μονη λυση φτου και απο αρχη μια αλλη rom μεσω Odin και ξανα μετα περασμα Omega. Φυσικα δε φταιει η ρομ Μερικοι κερνελ ειναι ζιπαρισμενοι δοκιμασε να ξεζιπαρεις κ μετα φλασαρε Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Γεια σας παιδια!θα ηθελα να σας ρωτησω αν τα προβληματα με την κιτρινη οθονη και με την ροζ καμερα εξαφανηστικαν με την ρομ σας....ενδιαφερομαι να αγορασω τον γαλαξια και επειδη βλεπω πολλα ατομα να αναφερουν τα προβληματα...θα ηθελα να μου απαντησει καποιος!ευχαριστω εκ των προτερων! με κιτρινη οθονη δεν ειχα ποτε.... με το χακ που εχει η ομεγκα το ροζ στο δικο μου κινητο δεν υπαρχει ουτε για πλακα... αν το γυρισω σε στοκ ρομ κτλ επανέρχεται...... σε αυτο δυσκολη η απάντηση......δεν νομιζω παντως οτι ειναι θεμα καμερας αλλα περισσοτερο λειτουργικού... κατα μεγαλη πιθανότητα με την ομεγκα και το χακ της δεν θα εχεις ροζ..αλλα και παλι δεν βαζω το χερι μου στην φωτια.. απο εκει και περα...Π Ι Σ Τ Ε Ψ Ε με αν δεν διαβαζες εδω μεσα για το "ροζ" ισως και να μην το προσεχες ποτε... εχω βγαλει ΑΠΕΙΡΕΣ photos οσο ειχα το "roz" και δεν ειχα προσεξει τιποτα... οταν το διαβασα εδω για πρωτη φορα εβγαζα photos σε λευκούς τοιχους για να δω το φαινόμενο....:X με λιγα λογια...εχει πολυ καλη καμερα ο γαλαξιας......:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Φυσικα δε φταιει η ρομ Μερικοι κερνελ ειναι ζιπαρισμενοι δοκιμασε να ξεζιπαρεις κ μετα φλασαρε Sent from my GT-I9100 using Tapatalk να τους ξεζιπαρω στο PC ?? εεε και ? μου βγαζει δυο φακελους ( __MACOSX και META-INF ) και ενα zimage αρχειο . Τι να τα κανω αυτα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 μετα απο πολλα bootloops πολλα κολληματα και ενα κατεβατο απο μπινελικια ξαναγυρναω στην ωμεγα....εδω και 5 μηνες περιπου που εχω το s2 εχω φλασαρει ουτε κ εγω θυμαμαι ποσες φορες...αυτο το πράγμα... πρωτη φορα το παθαίνω...ενα έφτιαχνα 10 χαλάγανε... οποτε ξαναγυρναω εδω και περιμενω την v3 :) γιαννη εχεις κανει και μαμω τις ρομ... οτι εχει κανει και μαμο τις ρομ ειναι αληθεια... αλλο ηθελα να σε ρωτησω...ολα αυτα που λες τα ειχες με την τελευταια του λεομαρ...???? γιατι εγω δεν εχω ουτε ενα restart....:worry: απο καθαρη περιέργεια ρωταω και οχι για πλακα... θα επιστρεψω στην ομεγκα μολις παει στο τελευταιο φιρμ....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 οτι εχει κανει και μαμο τις ρομ ειναι αληθεια... αλλο ηθελα να σε ρωτησω...ολα αυτα που λες τα ειχες με την τελευταια του λεομαρ...???? γιατι εγω δεν εχω ουτε ενα restart....:worry: απο καθαρη περιέργεια ρωταω και οχι για πλακα... θα επιστρεψω στην ομεγκα μολις παει στο τελευταιο φιρμ....:) ναι με λεομαρ.. restart δεν ειχα... μονο bootloops στην αλλαγη θεματος γραμματοσειρας κερνελ battery icon κτλ...δεν μπορουσα με τιποτα να τη φερω στα μετρα μου... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 @Όλους Θέλω να σας ενημερώσω οτι λόγο δουλειάς δεν θα εχω πρόσβαση στο Internet (ή θα έχω περιορισμένη πρόσβαση) μέχρι την Πέμπτη. Δεν θα μπορώ να απαντάω στα post σας, οποίος μπορεί και έχει την καλοσύνη ας βοηθήσει, ιδιαίτερα τους νέους στην παρέα μας :) Thanks Γιαννη Παρακαλώ Κώστα, αν μπορείς ενημέρωσε με αν δουλεύει οκ! Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 @Όλους Θέλω να σας ενημερώσω οτι λόγο δουλειάς δεν θα εχω πρόσβαση στο Internet (ή θα έχω περιορισμένη πρόσβαση) μέχρι την Πέμπτη. Δεν θα μπορώ να απαντάω στα post σας, οποίος μπορεί και έχει την καλοσύνη ας βοηθήσει, ιδιαίτερα τους νέους στην παρέα μας :) το βλεπουμε .... :p θα επιστρεψεις δυναμικα :happy: με την V2.2 KI4 :yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Το bln δεν δουλεύει στην 2.1; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 (edited) ο kernel του τουρκου πως ονομαζεται; Edited October 23, 2011 by sothoms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 να τους ξεζιπαρω στο PC ?? εεε και ? μου βγαζει δυο φακελους ( __MACOSX και META-INF ) και ενα zimage αρχειο . Τι να τα κανω αυτα ? οκ ακυρο,δεν ειναι ζιπαρισμενο το αρχειο που κατεβασες Ασε το ζιπακι ετσι οπως ειναι και μεσω cwr ΟΧΙ την εφαρμογη αλλα το μενου με vol up-power-home button και κανε install zip Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 ο kernel του τουρκου πως ονομαζεται; Siyah Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 ναι με λεομαρ.. restart δεν ειχα... μονο bootloops στην αλλαγη θεματος γραμματοσειρας κερνελ battery icon κτλ...δεν μπορουσα με τιποτα να τη φερω στα μετρα μου... \ εγω γιατι δεν εχω κανενα απο τα προβληματα που λες....???? :blink: ξερω ξερω οφ τοπικ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 (edited) Παιδιά και η μπαταρία με την Omega τα παει πολυ καλύτερα. Χθες πριν ρίξω το NAND droid backup της omega V2.0 εκανα 2 συνεχόμενα wipe battery εκτός των άλλων wipe που απαιτούνται. Σήμερα η μπαταρία μου ειναι ακόμα καλυτερη απο πριν. Το άφησα 3 ωρες χωρις να το πείραξω με όλα ανοικτα 3g, wifi, συγχρονισμους mail, widgets κλπ. Μόνο μπήκα να δω το Facebook μου Kai to twitter. Ε λοιπον σε 3 ωρες δεν έχασε τίποτα παρέμεινε στο 100%. Σίγουρα έχασε αλλα ήταν λιγότερο ίσως απο 1% αφου μετα τα screenshot που πήρα πήγε στο 99%. Anyway η αυτονομία που έχω ειναι τρομερή. http://tapatalk.com/mu/29826f3b-6224-db3f.jpg http://tapatalk.com/mu/29826f3b-6256-fb94.jpg Παρακαλώ Κώστα, αν μπορείς ενημέρωσε με αν δουλεύει οκ! μια χαρά δουλεύει κανένα πρόβλημα. Edited October 23, 2011 by ioathe Διπλο post Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Παιδιά γιατί δεν μου δουλεύουν οι χάρτες της google;Με το που ανοίγω την εφαρμογή κλείνει αμέσως...... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 οκ ακυρο,δεν ειναι ζιπαρισμενο το αρχειο που κατεβασες Ασε το ζιπακι ετσι οπως ειναι και μεσω cwr ΟΧΙ την εφαρμογη αλλα το μενου με vol up-power-home button και κανε install zip Sent from my GT-I9100 using Tapatalk το κανω και κολλάει στην αρχικη οθονη . περιμένω μην φορτώνει αλλα τιποτα ..... Μετα παπαλα .... ουτε ξεκινάει ουτε μπορει να κανει εγκατασταση rom απο recovery , μονο απο odin καμια αλλη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 το κανω και κολλάει στην αρχικη οθονη . περιμένω μην φορτώνει αλλα τιποτα ..... Μετα παπαλα .... ουτε ξεκινάει ουτε μπορει να κανει εγκατασταση rom απο recovery , μονο απο odin καμια αλλη . Ποιο κερνελ κατεβασες;μηπως ειναι για αλλη εκδοση;κατι δε μ αρεσει ετσι οπως τα λες Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Ποιο κερνελ κατεβασες;μηπως ειναι για αλλη εκδοση;κατι δε μ αρεσει ετσι οπως τα λες Sent from my GT-I9100 using Tapatalk εχω βαλει την Omega ΧΤ v2.1 ◄Black Blue► και κατεβασα τον Jeffrey-SpeedFrey 3.0.0 κατεβασα και τον SiyahKernel v2.0 και τα ιδια δεν μπορει να μπουταρει το κινητο , κολλαει. Μηπως απο καμια παλια rom εχει μηνει τιποτα και μου το κολλει, πως μπορω να κανω μια ΟΛΙΚΗ εκαθαριση και να ξαναβαλω την Rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 εχω βαλει την Omega ΧΤ v2.1 ◄Black Blue► και κατεβασα τον Jeffrey-SpeedFrey 3.0.0 κατεβασα και τον SiyahKernel v2.0 και τα ιδια δεν μπορει να μπουταρει το κινητο , κολλαει. Μηπως απο καμια παλια rom εχει μηνει τιποτα και μου το κολλει, πως μπορω να κανω μια ΟΛΙΚΗ εκαθαριση και να ξαναβαλω την Rom. εκανες πρωτα wipe cache dalvik? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 εχω βαλει την Omega ΧΤ v2.1 ◄Black Blue► και κατεβασα τον Jeffrey-SpeedFrey 3.0.0 κατεβασα και τον SiyahKernel v2.0 και τα ιδια δεν μπορει να μπουταρει το κινητο , κολλαει. Μηπως απο καμια παλια rom εχει μηνει τιποτα και μου το κολλει, πως μπορω να κανω μια ΟΛΙΚΗ εκαθαριση και να ξαναβαλω την Rom. καλημερα δοκιμασε να περασεις τον κερνελ με οντιν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts