Jump to content

[ROM] Omega v10.4 - XWKL1 Android 2.3.6 + Omega Files Kitchen v0.3

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο Οδηγός Εγκατάστασης Omega rom είναι έτοιμος και τον ανέβασα στο 3ο post

ευτηχως που μπηκε σε download mode και εβαλα μια αλλη 2.3.5 με root , εβαλα παλι την omega και με titanium που ειχα απο πριν εκανα restore , (ειχα κανει backup με το titanium μονο τις εφαρμογες χρηστη και τα πρασινα , μονο το κοκκινο twlancher τραβηξα μαζι.)

και ετσι στο titanium στο restore εχω μονο εφαρμογες χρηστη και πρασινες ρυθμισεις (internet- σελιδοδικτες - συνχρονισμους - εικονιαδια menu.. ολα !!!!)

Μαλλον ηταν προβληματικο το nandroid backup του CWM manager , θα φτιαξω ενα καινουργιο τωρα που με ΟΚ και θα το εχω στο phone μονίμως.

Δεν ξαναπαιζω με θεματα και ιστοριες....αρκετα τραβηξα:happy: , θεματακια θα μας πεις και συ καπια στιγμη ... ;)

Ααα στο bootanimation για κοιτα να βαλεις τον ηχο .:) σε καπια update εκδοση.

Τέλος καλό όλα καλά :)

Ο ήχος στο bootanimation δεν μου αρέσει, θα σου βρω όμως τρόπο ώστε να μπορέσεις να τον ενεργοποιήσεις και πάλι.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πολύ καλή ROM! Και το κυριότερο ότι μιλάμε στον Dev και βοηθάει σε ότι θέλουμε :D

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega v3.0XT - XXKI4 Gingerbread 2.3.5

www.e-arena.gr

Να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το titanium backup. Πρέπει να κάνουμε backup κ του συστήματος τις εφαρμογές?Γιατί τις δείχνει όλες με κόκκινο.

Η με το φίλτρο να επιλέξουμε μόνο εφαρμογές χρήστη?

Ευχαριστώ!

Κωστας - Κατερινη

Να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το titanium backup. Πρέπει να κάνουμε backup κ του συστήματος τις εφαρμογές?Γιατί τις δείχνει όλες με κόκκινο.

Ευχαριστώ!

Εγώ κάνω: μαζική λειτουργία/εκτέλεση/αντ.ασφ.όλων των εφαρμογών χρ.συστήματος.

Την επαναφορά την κάνω μια μια όποτε χρειαστεί.

Δεν συνίσταται να κάνετε backup/restore edit: εφαρμογές συστήματος, εκτός αν ξέρετε τι κάνετε.. Edited by saliez

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Ο σύνδεσμος για να κατεβάσουμε το KIES που υπάρχει στο νήμα ROOT στο GALAXY S II, δεν δουλεύει.

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Η ομάδα που βοηθάει στο beta testing με ενημέρωσε ότι η εφαρμογές Samsung Apps κάτι Gmail δεν αναβαθμίζονται.

Και τα δύο τα έχω διορθώσει και στο επόμενο update θα είναι οκ.

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

προσπαθώ να κάνω root τη συσκευή και όταν φτάνω στο να ανοίξω το S2Root.exe, βγαίνει μήνυμα ότι η συσκευή δεν είναι συνδεδεμένη με USB.

Προηγουμένος έχω ολοκληρώσει τα προηγούμενα βήματα και με το Odin 3, έχω δει γραμμένο σε πρ΄σινο φόντο PASS και στο κάτω κουτί έχουν γραφτεί αυτά:

<ID:0/009> Initialzation..

<ID:0/009> Get PIT for mapping..

<ID:0/009> Firmware update start..

<ID:0/009> zImage

<ID:0/009> NAND Write Start!!

<ID:0/009> RQT_CLOSE !!

<ID:0/009> RES OK !!

<ID:0/009> Completed..

<OSM> All threads completed. (succeed 1 / failed 0)

<ID:0/009> Removed!!

HELP

προσπαθώ να κάνω root τη συσκευή και όταν φτάνω στο να ανοίξω το S2Root.exe, βγαίνει μήνυμα ότι η συσκευή δεν είναι συνδεδεμένη με USB.

Προηγουμένος έχω ολοκληρώσει τα προηγούμενα βήματα και με το Odin 3, έχω δει γραμμένο σε πρ΄σινο φόντο PASS και στο κάτω κουτί έχουν γραφτεί αυτά:

HELP

Τζάμπα διαδικασία κάνεις αγαπητέ. :(

Να ρουτάρεις με τον CFroot και όχι με το .exe που προσπαθείς τώρα. :)

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Ευχαριστώ!

Εγω σας προτείνω, οπως εχω γράψει και στο οδηγό στο 3ο Post να πάρετε τα πάντα backup.

Στο restore όμως θέλει προσοχή.

Περισσότερα στο οδηγό εδω

HELP

Νίκο διάβασε εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3675342#post3675342

Τζάμπα διαδικασία κάνεις αγαπητέ. :(

Να ρουτάρεις με τον CFroot και όχι με το .exe που προσπαθείς τώρα. :)

Και παιδεύομαι τόσες ώρες ...

ΟΚ :yahoo::dance::clap::clap:

ειμαι στο τσαφ να την βαλω την omega!

θελω λιγο χρονο να βρω για να στίσω το κινητο κτλ κτλ κτλ....:) εκει κολλαω...

μαλλον απο το επομενο update θα ειμαι και εγω μελος της ομαδας....

και εγω αρκει να φυγει η λεγομενη σαβουρα...της samsung!!!

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Κάπως έτσι..αλλά και μόνο που μπορούμε εδώ μέσα να λέμε τα πάντα και γενικά να φτιάξουμε την ρομ αυτή όπως εμείς θέλουμε αυτό εμένα με τραβάει πάρα πολύ.μπράβο στο φίλο για την μεγάλη προσπάθεια του..σύντομα όπως είπα θα γίνω μέλος και εγώ

Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk

Με τον οδηγό που ανέβασα εδω το στησιμο δεν παίρνει πολύ χρόνο :)

Για αρχη όπως μου το ζητήσατε αφαίρεσα τα Software Update.

Κατά την δίκη σου γνώμη τι άλλο πρέπει να φύγει?

Κάπως έτσι..αλλά και μόνο που μπορούμε εδώ μέσα να λέμε τα πάντα και γενικά να φτιάξουμε την ρομ αυτή όπως εμείς θέλουμε αυτό εμένα με τραβάει πάρα πολύ.μπράβο στο φίλο για την μεγάλη προσπάθεια του..σύντομα όπως είπα θα γίνω μέλος και εγώ

Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk

Σε περιμενουμε :)

Καλημέρα στην ωραία παρέα! Να επιβεβαιώσω και εγώ ότι οι αναβαθμίσεις που αναφέρατε δεν γίνονται, όπως και του Es Explorer. Τον explorer τον απεγκατέστησα και τον ξαναέβαλα και όλα ΟΚ.

Επίσης θα πρότεινα να εγκαταστήσεις και κάποιες Ελληνικές free εφαρμογές...έτσι για να προωθούμε και τα Ελληνικά προϊόντα...

Καλημέρα στην ωραία παρέα! Να επιβεβαιώσω και εγώ ότι οι αναβαθμίσεις που αναφέρατε δεν γίνονται, όπως και του Es Explorer. Τον explorer τον απεγκατέστησα και τον ξαναέβαλα και όλα ΟΚ.

Επίσης θα πρότεινα να εγκαταστήσεις και κάποιες Ελληνικές free εφαρμογές...έτσι για να προωθούμε και τα Ελληνικά προϊόντα...

Στην νέα έκδοση Omega v1.2 έχουν διορθωθεί όλα αυτά και ο Es Explorer.

Έχεις να προτείνεις κάποια Ελληνική free εφαρμογή?

Meteo, Real, Greece News, In.gr, Superleage mobile. Βέβαια, αυτές οι εφαρμογές ενδεχομένως να είναι άχρηστες σε υποψήφιους χρήστες της Omega του εξωτερικού.

Ξέχασα και το myphone.gr για εμάς τους χρήστες του...

Καλημερα παιδια χτες την εβαλα και εγω την rom ολα καλα και ευχαριστω τον ioathe γιατι με τον οδηγο του ηταν πολυ ευκολο για μενα επειδη ηταν η πρωτη μου προσπαθεια με custom rom.Ioathe περιμενουμε και κανα theme τωρα παντα τετοια πολυ καλη δουλεια.

Καλημερα παιδια χτες την εβαλα και εγω την rom ολα καλα και ευχαριστω τον ioathe γιατι με τον οδηγο του ηταν πολυ ευκολο για μενα επειδη ηταν η πρωτη μου προσπαθεια με custom rom.Ioathe περιμενουμε και κανα theme τωρα παντα τετοια πολυ καλη δουλεια.

Χαιρομε που σε βοηθησε ο οδηγος και που σου αρεσει η Omega.

Theme μπορειτε να βαλετε του criskelo, το δοκιμασα και δεν ειχα κανενα προβλημα:

GalaxyBlue V22

Δείτε φωτογραφίες εδώ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1182653

και κατεβάστε το theme από εδω

Την καλημερα μου σε ολους και για αλλη μια φορα ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ..............!!!!!!!!!!! Στον αξεπεραστο ΙΟΑΤΗΕ......!!!!!!!!!!

Η -OMEGA rom- σου ειναι καταπληχτικη....!!!! Απορω τι εχεις κανει και εχει βελτιωθει τοσο η καταναλωση μπαταριας σε σχεση με την -stock by samsung rom-....

Oπως και να εχει,για αλλη μια φορα με κανεις και νιωθω τυχερος,που επελεξα να αγορασω αυτην την συσκευη....!!!!!

Εχω και τον δικο μου -DEV...!!!- τωρα,:lol:, και μηλαει την γλωσσα μου,ΕΛΛΗΝΑΡΟΤΑΤΟΣ...!!!! Και του τα χωνω κι'ολας αν δεν μου αρεσει κατι...:lol::p:X.....Και του κανω και παραγγελιες και...και...και....και αντε να μην σου πω τι μπελα,για αλλη μια φορα πας να βαλεις στο κεφαλι σου....:lol::p

Κανω χιουμορ....!!!! :lol:

Ευχομαι να συνεχισεις την προσπαθεια σου και στο μελλον...

Θα ειμαι και εγω αλλος ενας,που θα συμβαλλει με οποιο τροπο (ελαχιστο-ασημαντο) μπορει σε αυτην σου την προσπαθεια....!!!

1) Υ.Γ. Κανε οτι μπορεις για να ανεβασεις το δικο σου -Kitchen- .....

Ξερω-Φανταζομαι,πως αυτο ετοιμαζεις και θελει τον χρονο του και προσπαθεις να κανεις την μεγαλη διαφορα με αυτο το -dev- σου....!!!!!!!!!!

2) Υ.Γ.Οταν το -uploadouliaseis- και αυτο.....Ετοιμασου να δεχτεις τον ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟ.....!!!!!! Υπαρχει πολυς αγαπητος κοσμος εκει εξω,που το περιμενει πως και πως.....!!!!

ΛΙΩΣΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ.....ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ.....!!!!:lol:

Ευχομαι να εισαι καλα και ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edited by gorgiosalon

παω α κατεβάσω την ρομ και δεν βρεισκει την σελιδα???

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

παω α κατεβάσω την ρομ και δεν βρεισκει την σελιδα???

Μόλις ανέβασα νέα έκδοση, τώρα μπορείς κανονικά να κάνεις download από to πρώτο post.

Μπορεισ να μου πεις πως το κανω εγκατασταση οπως σου ειπα ειμαι νεος στο αθλημα ευχαριστω.

Διάβασε εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3795684#post3795684

Την καλημερα μου σε ολους και για αλλη μια φορα ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ..............!!!!!!!!!!! Στον αξεπεραστο ΙΟΑΤΗΕ......!!!!!!!!!!

Η -OMEGA rom- σου ειναι καταπληχτικη....!!!! Απορω τι εχεις κανει και εχει βελτιωθει τοσο η καταναλωση μπαταριας σε σχεση με την -stock by samsung rom-....

Oπως και να εχει,για αλλη μια φορα με κανεις και νιωθω τυχερος,που επελεξα να αγορασω αυτην την συσκευη....!!!!!

Εχω και τον δικο μου -DEV...!!!- τωρα,:lol:, και μηλαει την γλωσσα μου,ΕΛΛΗΝΑΡΟΤΑΤΟΣ...!!!! Και του τα χωνω κι'ολας αν δεν μου αρεσει κατι...:lol::p:X.....Και του κανω και παραγγελιες και...και...και....και αντε να μην σου πω τι μπελα,για αλλη μια φορα πας να βαλεις στο κεφαλι σου....:lol::p

Κανω χιουμορ....!!!! :lol:

Ευχομαι να συνεχισεις την προσπαθεια σου και στο μελλον...

Θα ειμαι και εγω αλλος ενας,που θα συμβαλλει με οποιο τροπο (ελαχιστο-ασημαντο) μπορει σε αυτην σου την προσπαθεια....!!!

1) Υ.Γ. Κανε οτι μπορεις για να ανεβασεις το δικο σου -Kitchen- .....

Ξερω-Φανταζομαι,πως αυτο ετοιμαζεις και θελει τον χρονο του και προσπαθεις να κανεις την μεγαλη διαφορα με αυτο το -dev- σου....!!!!!!!!!!

2) Υ.Γ.Οταν το -uploadouliaseis- και αυτο.....Ετοιμασου να δεχτεις τον ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟ.....!!!!!! Υπαρχει πολυς αγαπητος κοσμος εκει εξω,που το περιμενει πως και πως.....!!!!

ΛΙΩΣΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ.....ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ.....!!!!:lol:

Ευχομαι να εισαι καλα και ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ για τα σχόλια, πράγματι έχει πολύ καλή κατανάλωση μπαταρίας.

Για την κουζίνα διάβασε εδω.

Edited by ioathe