ioathe Δημ. January 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 (edited) Καλημέρα σ' όλους, η νέα Omega v10.2 είναι έτοιμη και την ανεβάζω. Και κατι αλλο, θεματα συμβατα ειναι μονο αυτα που εχουν Jkay 13.4? Είναι συμβατά αυτά που έχουν JKAY v13.4.1 και KL1 firmware. EDIT Τελικά το mod Remove_SMS_Log_from_call_log.zip δουλεύει κανονικά, απλά στο dropbox κάποιος χρήστης πείραξε το αρχείο, τον έβγαλα από το dropbox και διόρθωσα το αρχείο, δοκιμάστε το και ενημερώστε με. Edited January 14, 2012 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Καλημέρα σ' όλους, η νέα Omega v10.2 είναι έτοιμη και την ανεβάζω. Είναι συμβατά αυτά που έχουν JKAY v13.4.1 και KL1 firmware. EDIT Τελικά το mod Remove_SMS_Log_from_call_log.zip δουλεύει κανονικά, απλά στο dropbox κάποιος χρήστης πείραξε το αρχείο, τον έβγαλα από το dropbox και διόρθωσα το αρχείο, δοκιμάστε το και ενημερώστε με. Γιαννη, καλημερα. Τι νεο θα εχει η 10.2?:) Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Θελω να χρησιμοποιησω τον cifs Manager για καλυτερο streaming. Ποιος kernel τον υποστηριζει; Εχω την omega 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Γιαννη, καλημερα. Τι νεο θα εχει η 10.2?:) οκ το βρηκα:p the new Omega is ready and I am uploading, I used Jkay 13.4.1 with Siyah 2.6.7 and modem KPA all problems are fixed and this is a great new version. αν και το modem KPA εχει καποια προβληματα με cosmote, για να δουμε Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 οκ το βρηκα:p the new Omega is ready and I am uploading, I used Jkay 13.4.1 with Siyah 2.6.7 and modem KPA all problems are fixed and this is a great new version. αν και το modem KPA εχει καποια προβληματα με cosmote, για να δουμε Συμφωνώ κι εγώ.Το kpa modem είναι χάλια.Θα αλλαχθεί πάραυτα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Προβληματα;; Τι ακριβως εννοειτε ; Να ξερουμε και εμεις που δεν εχουμε,με το ΚP1 κανενα. ΚPA ειναι της ics. Διαβασες καπου οτι εχει προβληματα ; Καποιο Link Δεν διάβασα τίποτα.Απλά το δοκίμασα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Kαι που ηταν τα προβληματα ; Με δυο λογια αν μπορει φιλε,να μαθουμε και εμεις ευχαριστω φιλε Πολύ χειρότερο σήμα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 (edited) modem XXLP1 NEW το δοκιμάζω (ακούω , με ακούν καθαρά , και κλειδώνει δορυφόρους αρκετά γρήγορα) http://www.multiupload.com/A0SFEZEZ00 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20463849&postcount=6 Edited January 14, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. January 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Και τα δυο modem είναι νέα XXLP1 και XXKPA, τα έχω στο dropbox από χτες, δοκιμάστε τα και ενημερώστε και οι υπόλοιποι για να έχουμε περισσότερες απόψεις. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Γιατί καθυστερεί η 10.2; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 (edited) modem XXLP1 NEW το δοκιμάζω (ακούω , με ακούν καθαρά , και κλειδώνει δορυφόρους αρκετά γρήγορα) http://www.multiupload.com/A0SFEZEZ00 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20463849&postcount=6 αυτο εχω και εγω:),με το KPA και Cosmote, ειχα καποια προβληματα, στις κλησεις, δεν με ακουγαν μερικοι. Edited January 14, 2012 by giannis42 Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 (edited) δοκίμασα και το XXKPA , σε μια κλήση που έκανα άκουγα με άκουγαν καθαρά το XXKPA κλειδώνει δορυφόρους γρηγορότερα από το XXLP1 @nikpower για μπαταρία είναι νωρίς @giannis42 τώρα τα δοκιμάζω με wind edit δοκιμάστε τα για να βοηθήσουμε τον Γιάννη και την νέα omega Edited January 14, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 (edited) νεο blog?:lol::p http://omega.indieroms.net/blog/ δοκίμασα και το XXKPA , σε μια κλήση που έκανα άκουγα με άκουγαν καθαρά το XXKPA κλειδώνει δορυφόρους γρηγορότερα από το XXLP1 @nikpower για μπαταρία είναι νωρίς @giannis42 τώρα τα δοκιμάζω με wind edit δοκιμάστε τα για να βοηθήσουμε τον Γιάννη και την νέα omega οντως κλειδωνει ενα κλικ γρηγοροτερα, δοκιμασε λιγο το XXKPA με την εφαρμογη network signal info https://market.android.com/details?id=de.android.telnet&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImRlLmFuZHJvaWQudGVsbmV0Il0. σε εμενα με cosmote , φαινεται να εχει ενα fake κλειδωμα στο 85db:X Edited January 14, 2012 by ioathe Διπλο post Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 (edited) οντως κλειδωνει ενα κλικ γρηγοροτερα, δοκιμασε λιγο το XXKPA με την εφαρμογη network signal info https://market.android.com/details?id=de.android.telnet&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImRlLmFuZHJvaWQudGVsbmV0Il0. σε εμενα με cosmote , φαινεται να εχει ενα fake κλειδωμα στο 85db:X και σε μένα το ίδιο με wind, με το XXLP1 δεν βγάζει μήνυμα edit Γ. nikpower ίσως έχει δίκιο ο Γ.Μάνος Edited January 14, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Πάντως παιδιά με καμία rom δεν έχω πιάσει την ποιότητα κλήσεων που έχω όπως όταν έχω κλήσεις μέσω των εφαρμογών viber η tango Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Τι εννοεις δεν βγαζει μηνυμα ; με το XXLP1 η εφαρμογη ; :lol: Βαλε μια αλλη.. βαλε και θα καταλαβεις τι λεμε:) Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 (edited) Τι εννοεις δεν βγαζει μηνυμα ; με το XXLP1 η εφαρμογη ; :lol: Βαλε μια αλλη.. με την εφαρμογή network signal info με wind και XXKPA βγάζει μήνυμα Γ. fake κλείδωμα στο 85db όπως και σε σένα με cosmote με το XXLP1 δεν βγάζει το μήνυμα Edited January 14, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 εγω ειμαι με kl1 ειμαι αν και εξακολουθώ να πιστευω οτι τις πιο "δυνατες" γραμμες τις εχω με το neki2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 εγω ειμαι με kl1 ειμαι αν και εξακολουθώ να πιστευω οτι τις πιο "δυνατες" γραμμες τις εχω με το neki2... Αυτό και το ΧΧΚΙ4 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. January 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 νεο blog?:lol::p http://omega.indieroms.net/blog/ Γιάννη πως το ανακάλυψες??? Είναι τα νέα domain που έκανα για την Omega http://www.indieroms.net και http://www.omega.indieroms.net σε μια πολύ καλή host εταιρία μαζί με lifetime λογαριασμό στην filesonic. Για αρχη έκανα ένα μικρο blog αλλά θα ακολουθήσουν πολλά περισσότερα, καλύτερο Omega Files - forum και πολλά άλλα για να γίνει η Omega ακόμα καλύτερη. Η νέα Omega v10.2 θα είναι διαθέσιμη αν όχι σήμερα αύριο το πρωί! Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Με την 10.1 που περασα χθες, αφησα το κινητο σημερα το μεσημερι κατα τις 3 με 35% μπαταρια και πριν 10 λεπτα που γυρισα το βρηκα σβηστο!!!!!!!!Πρωτη φορα που εχω θεμα.θα δοκιμασω εναν νεο kernel για αρχη αλλιως θα βαλω την 10.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. January 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 (edited) Νέα έκδοση Omega Series v10.2 Changelog Omega Series v10.2: Based on firmware XWKL1 Android 2.3.6 (Date: 13/12/2011) New: Modem: XXKPA Kernel: Siyah v2.6.7 Updated: Dropbox v2.0.1 Tiny Flashlight+LED 4.0.1 hosts Fixed: Deluxe Settings app Theme: Omega Black Blue Top taskbar icons for background Data Omega Files updates: Apps: GO Launcher EX v2.75 Apps: Handcent SMS 3.9.10 Kernel: CF-Root-KL1-v5.0-CWM5 Utilities: Added Remove Samsung Hubs CWM zip Η Rom είναι No full wipe Διαβάστε με προσοχή πριν φλασσαρετε την νέα Omega v10.2 1.Αν φλασσαρετε χωρίς Full Wipe, πριν το φλασσαρισμα αφαιρέστε το Deluxe Setting του jKay από Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Διαχείριση εφαρμογών > Deluxe settings > Κατάργηση εγκατάστασης. - Μονο για όσους έχουν έκδοση πριν την v9.2 Για όσους έχουν έκδοση v9.3 και πάνω χρειάζεται εκκαθάριση δεδομένων του Deluxe Setting του jKay 2. Μετά το φλασσαρισμα πρέπει στην sdcard (ή στην external_sdcard) να σβηστεί ο παλιός Omega Files φάκελος και να αντιγράφει ο νέος Omega Files v10.2 αυτόματα, αν αυτό δεν γίνει σβήστε μόνοι σας τον παλιό Omega Files φάκελο από την sdcard και αντιγράψτε τον νέο Omega Files v10.2 κατεβάζοντας τον από εδω. 3.Αν δοκιμάσετε την νέα Omega v10.2 και σας αρέσει, βοηθήστε στην περαιτέρω ανάπτυξη της με το donate σας. Το Omega Files post αναβαθμίστηκε στην έκδοση v10.2 Το Omega Files Dropbox αναβαθμίστηκε στην έκδοση v10.2 Περισσότερες πληροφορίες και download στα πρώτα post. Edited January 14, 2012 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Να ρωτήσω κάτι που μπορεί να φανεί χαζό; Πώς αλλάζουμε/δοκιμάζουμε το ΧΧLP1; Να υποθέσω μπαίνω σε download mode, και μετά με το odin φλασάρω μόνο το PHONE; Ή γίνεται απευθείας απο το τηλέφωνο μέσω recovery; Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Να ρωτήσω κάτι που μπορεί να φανεί χαζό; Πώς αλλάζουμε/δοκιμάζουμε το ΧΧLP1; Να υποθέσω μπαίνω σε download mode, και μετά με το odin φλασάρω μόνο το PHONE; Ή γίνεται απευθείας απο το τηλέφωνο μέσω recovery; Απευθειας μεσω recovery, cwm αρχεια ειναι σαν ολα τα αλλα mods που φλασαρουμε. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Ευχαριστώ Σοφέ! :happy: Πρώτη μου φορά ειναι... Κατεβάζω τώρα την 10.2 να δοκιμάσω, αλλά θέλω μετά να περάσω την LP1 γιατί εμπιστεύομαι τις απόψεις των παιδιών που το έχουν ψάξει και αναφέρουν οτι είναι καλύτερο. Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts