Stinger Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Καλημερα σε ολους. Μια και μονη ερωτηση.... Αυτο το mod http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1349803 κανει αυτο που νομιζω; Δηλ. μας δειχνει συνολικα και οχι αναλυτικα τις κλησεις ανα επαφη που εχουμε κανει; Και αν ναι κανει αυτο το εχει δοκιμασει κανεις; Γιατι αν οντως ειναι αυτο τοτε ειναι κατι που περιμενα πολυ να γινει.... Γιαννη αν οντως ειναι αυτο τοτε περιμενω ανυπομονα να το modαρεις για τη OMEGA χτες κιολας....... Όχι αυτό το mod σε αφήνει να κάνεις merge πάνω από 5 επαφές σε μία (πχ έχεις την επαφή Βασίλης σαν google επαφή, facebook, twitter κτλ κτλ κτλ και τις κάνεις merge σε μία με όλες τις πληροφορίες μαζεμένες) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leoman Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Παίδες η v9 δεν το πάει το κινητό μου από θέμα μπαταρίας. Χάνω σε stand by 8-10% την ώρα. Δεν άλλαξα ρυθμίσεις από την v8 που με έβγαζε μιάμιση μέρα. Με την 9 δε φτάνω απόγευμα. Την ξαναεγκατέστησα αλλά τίποτα. Έβγαλα τον μαμά και έβαλα τον Siyah v2.4.2 και πάλι τίποτα. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς με την 9? thanks Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα σε ένα εφτάωρο(το βράδυ) έχασε 1%:) Παράθεση Samsung Galaxy Note II :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 (edited) Auto brightness Patch Stock Omega 9 Auto brightness Patch ICS Omega 9 Για την ΧΤ θα χρειαστεί να περιμένεις. Υπόψιν ότι είναι ΒΕΤΑ-TESTING και κράτα ενα backup το framework-res.apk σου. Και φυσικά πες μας αν δουλεύουν :lol: Υ.Γ. Δε βρήκα καμία διαφορά στη φωτεινότητα ανάμεσα σε όλες τις εκδόσεις.Ιδέα σου είναι :) Οκ το mod για την ICS δουλεύει μια χαρά! Αν όμως αλλάξουμε kernel, θα ισχύει η αλλαγή ή πρέπει να βγει νέο mod? :worry: Edited December 12, 2011 by OculatusAbis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Κάποιο link για το Dark Knight έχουμε; Οκ το mod για την ICS δουλεύει μια χαρά! Αν όμως αλλάξουμε kernel, θα ισχύει η αλλαγή ή πρέπει να βγει νέο mod? :worry: Με kernel Κανένα πρόβλημα :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 To original kernel της Ω που μπορούμε να το βρούμε; Ενδεχομένως να είναι όντως καλύτερο από άποψη μπαταρίας κλπ σε σχέση με κάποια άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_rx8 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Αυτόν εννοείς..... CF-Root-SGS2_XW_OXA_KK5-v5.0-CWM5.zip Παράθεση Πάρης...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Dialer με αναζήτηση Ελληνικών και Ελληνικός Dialer - Τηλέφωνο με ηχογράφηση κλήσης και Noise Reduction Από τον Θάνο (talexop): Dialer με Ελληνικα, δυνατοτητα εγραφης , και το καλυτερο απο ολα ξεκιναει με απενεργοποιημενο το noise reduction αλλα μπορει να ενεργοποιηθει κανονικα... Ειχα απογοητευτει απο τον ηχο του αλλα τωρα ολοι με ακουνε καμπανα.. Κανενας αλλος dialer δεν μου απενεργοποιουσε το NR ετσι εφτιαξα ενα δικο μου... Περιμενω σχολια σας... Επισης εχουν διορθωθει και τα γραμματα που επεφταν πανω στο νουμερο... Κατεβάστε τα αρχεία: Για την Omega Stock και για όλες τις stock rom Για την Omega Black Blue Για την Omega Ice Cream Sandwich Είναι συμβατά με όλες τις εκδόσεις! Screenshot από τον dialer για Omega Stock και για όλες τις stock rom http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=22880&d=1323354086 Screenshot από τον dialer της Omega Black Blue http://img443.imageshack.us/img443/1932/contactse.jpg Διαβάστε τα πιο κάτω post που είναι σχετικά με το πιο πάνω mod: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3890346#post3890346 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3891328#post3891328 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3891376#post3891376 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3895296#post3895296 Θάνο σ' ευχαριστούμε πολύ για την δουλειά σου! πολυ ωραια δουλεια μπραβο βγαινει και σε διαφανο ομως???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Παιζει να βγει και στον full screen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_rx8 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Το έχω ρωτήσει κ εγώ το παραπάνω όμως δυστυχώς δέν βγαίνει..... Παράθεση Πάρης...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 εχει κανει κανεις δοκιμη τον dark knight 2.4.3 να μας πει καμια γνωμη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 εχει κανει κανεις δοκιμη τον dark knight 2.4.3 να μας πει καμια γνωμη?? Μόλις έκανα το flash και θα σας πω εντυπώσεις αργότερα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 εχει κανει κανεις δοκιμη τον dark knight 2.4.3 να μας πει καμια γνωμη?? Τον έχω ήδη μια μέρα -παρά τα στολίσματα που κάνω κατά καιρούς στον Gadgetcheck-. Πολύ καλός είναι ,καμία σχέση με τον πρώτο darknight και σε smoothness και σε μπαταρία. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_rx8 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 (edited) Ετσι κανα ποσοστό μπαταρίας να γουστάρουμε μέχρι τώρα? Πάντως για μένα κατάλληλος συνδιασμός σε kernel είναι smooth/fast/no lag/ικανοποιητικη αυτονομία... Δέν ζητάω κ πολλά....:O Edit off topic.... Γιατί δέν μπορώ να βάλω υπογραφή κ μου λέει ο κώδικας img δέν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ούτε υπάρχει ρύθμιση να κάνω Upload μεσω του pc? Αφου τα έχω κάνει τα 150 post.... Βγήκαν οι επιλογές τις υπογραφής στο 151 post..... Edited December 12, 2011 by paris_rx8 Edit Παράθεση Πάρης...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Auto brightness Patch Stock Omega 9 Auto brightness Patch ICS Omega 9 8 άτομα κατέβασαν το patch για την stock.Ένα καλό παιδί από τους 8 μπορεί να μας δώσει feedback; :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 8 άτομα κατέβασαν το patch για την stock.Ένα καλό παιδί από τους 8 μπορεί να μας δώσει feedback; :DΣτην έκδοση ICS λειτουργεί μια χαρά! Θα με πεις τρελό αλλά στην ICS το mod δεν λειτουργούσε με Dark Knight kernel...:rolleyes: Πάντως έχω την αίσθηση ότι τα τρίτα kernel (SpeedMod, Dark Knight etc.) τρώνε λίγο γρήγορα την μπαταρία. Λέω να ξαναγυρίσω στο αρχικό ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Στην έκδοση ICS λειτουργεί μια χαρά! Θα με πεις τρελό αλλά στην ICS το mod δεν λειτουργούσε με Dark Knight kernel...:rolleyes: Δεν έχουν καμία μα καμία σχέση! Είσαι τρελός :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Πάω μα βάλω kernel μέσω της εφαρμογής cwm και μου βγάζει το μήνυμα zimage not found.Γιατί συμβαίνει αυτό;Γιάννη ξέρεις κάτι περί αυτού; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Πάω μα βάλω kernel μέσω της εφαρμογής cwm και μου βγάζει το μήνυμα zimage not found.Γιατί συμβαίνει αυτό;Γιάννη ξέρεις κάτι περί αυτού; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Βάλε kernel βάσει των οδηγιών από εκεί που θα τον κατεβάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Πάω μα βάλω kernel μέσω της εφαρμογής cwm και μου βγάζει το μήνυμα zimage not found.Γιατί συμβαίνει αυτό;Γιάννη ξέρεις κάτι περί αυτού; Sent from my GT-I9100 using TapatalkΜπες στο Recovery και επέλεξε install zip from sd card... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Γιατί πως αλλιώς μπαίνει ο kernel ;Η από την εφαρμογή cwm η από recovery. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Να ρωτησω κατι στην τελευταια omega υπαρχει η δυνατοτητα αποστολης μυνηματων με 160 χαρακτηρες απο τη μανισια εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 για τον DarkKnight V2.4.3 που ζητησαν μερικοι μια υπενθύμιση: http://checkrom.com/threads/kernel-darkknight-v2-4-3-dec-10.265/ τον εχω βαλει και γω , τωρα φορτισα full την μπαταρια , θα δω πως θα παει και θα πω εντυπωσεις , παντως απο σημα δικτύου και wifi ειναι μια χαρα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Γιατί πως αλλιώς μπαίνει ο kernel ;Η από την εφαρμογή cwm η από recovery. Sent from my GT-I9100 using Tapataεφαρμογη? Ναι αλλά όχι σαν flash kernel...αλλά σαν instal zip. Με flash kernel μπαίνουν μόνο cfroot kernels. Να ρωτησω κατι στην τελευταια omega υπαρχει η δυνατοτητα αποστολης μυνηματων με 160 χαρακτηρες απο τη μανισια εφαρμογη? Ναι Rebecca From my Galaxy to Talpatalk!!! Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Ναι Rebecca From my Galaxy to Talpatalk!!! Σιγουρα? Δοκιμασμενο σε ολες τις εταιριες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Σιγουρα? Δοκιμασμενο σε ολες τις εταιριες? Σε cosmote, vodafone και wind σίγουρα.. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts