Jump to content

[ROM] Omega v10.4 - XWKL1 Android 2.3.6 + Omega Files Kitchen v0.3

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά γιατί δεν μπορώ να εγκαταστήσω την Omega file Kitchen ver. 0.2.1?

Δοκιμάζω σε Omega ver. 10.2 Black Blue και εννοείται ότι έχω ενεργοποιήσει τις άγνωστες πηγές στις ρυθμίσεις εφαρμογών.

Έχω πάντα το μήνυμα " Η Εφαρμογή δεν εγκαταστάθηκε "

Ευχαριστώ.

Δοκίμασε αυτό http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=21737081&postcount=2809

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ρε παιδια παρατηρησα σημερα οτι στο κινητο στα καλα καθουμενα αναβει οθονη για λιγα δευτερολεπτα και ξανακλεινει και το αυτο γινετα για 5-6 φορες και μετα σταματαει και μετα απο μερικες ωρες θα το ξανακανει σημερα ας πουμε το πετυχα 3 φορες να γινεται. ειμαι με την 10,2. εχετε να προτεινεται καμια λυση?

Δεν είναι θέμα ROM, αλλά κάποιο πρόγραμμα σου κάνει τη ζημιά. Κάτι ξυπνάει...

Εγκατέστησε το betterbatterystats και απο εκεί θα δεις -με αρκετό ψάξιμο- ποιο πρόγραμμα είναι. Για λεπτομέριες κοίταξε στις προηγούμενες σελίδες, ή στο θέμα με την Μπαταρία.

Αλλά αν ασχοληθείς λίγη ώρα θα δεις πως λειτουργεί, και τι επιλογές έχει...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

το εχω το προγραμμα και το δουλευω αλλα δεν διχνει να μ ξυπναει κατι το τηλεφωνο. τεσπα θα το ξαναδω αλλα σκεφτομαι να ξαναπερασω την ρομ απο την αρχη αν μου μεινει χρονος.
SAMSUNG GALAXY S II

το εχω το προγραμμα και το δουλευω αλλα δεν διχνει να μ ξυπναει κατι το τηλεφωνο. τεσπα θα το ξαναδω αλλα σκεφτομαι να ξαναπερασω την ρομ απο την αρχη αν μου μεινει χρονος.

πήγαινε ρυθμίσεις, τοποθεσία και ασφάλεια, και ξετικαρε το "χρήση ασυρμάτων δικτύων".

Και κοίτα αν στο ξανακάνει...

οκ θα το κοιταξω και θα ενημερωσω.

τελικα ξετικαρα και τη χρηση ασυρματων δικτυων αλλα τιποτα συνεχιζει να αναβει η οθονη απο μονη της. στο Battery stats απο οτι ειδα στα wakelocks δεν εχω τιποτα που να ξυπναει το τηλεφωνο αλλα στο process εχω τα kworker Που δεν ξερω τι ειναι και εχουν κοκκινη μπαρα και αρκετα μεγαλη.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by Sol_Ballads
SAMSUNG GALAXY S II

Εγώ απεγκατεστησα την παλιά και έξαλα το καινούριο APK στο system/apps με root explorer και δουλεύει μια χαρά;)

Sent from Galaxy

Όντως και εμένα έτσι δούλεψε μόνο που το εγκατέστησα με το Root Browser

παιδια καλησπερα στις φωνητικες οδηγιες μπορουμε να βαλουμε ελληνικα?
nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Στράτο αυτή η λύση εγκαθιστά μεν μια παλαιότερη έκδοση του kitchen αλλά δεν με αφήνει να εγκαταστήσω τη νεότερη. Οπότε τι κάνουμε; :worry:

τελικα ξετικαρα και τη χρηση ασυρματων δικτυων αλλα τιποτα συνεχιζει να αναβει η οθονη απο μονη της. στο Battery stats απο οτι ειδα στα wakelocks δεν εχω τιποτα που να ξυπναει το τηλεφωνο αλλα στο process εχω τα kworker Που δεν ξερω τι ειναι και εχουν κοκκινη μπαρα και αρκετα μεγαλη.

Κανε order by count, και κοίτα τόσο τα processes όσο και τα partial wakelocks.

Τα kworker τα έχω κι εγώ, πρέπει να είναι του συστήματος

Στράτο αυτή η λύση εγκαθιστά μεν μια παλαιότερη έκδοση του kitchen αλλά δεν με αφήνει να εγκαταστήσω τη νεότερη. Οπότε τι κάνουμε; :worry:

και εγω τα ιδια ακριβως υπαρχει λυση???

Κανε order by count, και κοίτα τόσο τα processes όσο και τα partial wakelocks.

Τα kworker τα έχω κι εγώ, πρέπει να είναι του συστήματος

και παλι τιποτε φιλε agiorgitis τα πρωτα ολα ειναι το συστηματος και τα υπολοιπα δεν εχουν καθολου κοκκινες μπαρες μονο το tapatalk Μια μικρη το gsm ενα παιχνιδι αλλα το ειχα αφισει εγω ανοιχτο το παιχνιδι για ωρα και ηταν κλειστη η οθονη και τα kworker. απο οτι καταλαβα δεν πρεπει να φταει καποια εφαρμογη και αναβει η οθονη κατι αλλο ειναι. βεβαια η μπαταρια κραταει μια χαρα.

SAMSUNG GALAXY S II

και παλι τιποτε φιλε agiorgitis τα πρωτα ολα ειναι το συστηματος και τα υπολοιπα δεν εχουν καθολου κοκκινες μπαρες μονο το tapatalk Μια μικρη το gsm ενα παιχνιδι αλλα το ειχα αφισει εγω ανοιχτο το παιχνιδι για ωρα και ηταν κλειστη η οθονη και τα kworker. απο οτι καταλαβα δεν πρεπει να φταει καποια εφαρμογη και αναβει η οθονη κατι αλλο ειναι. βεβαια η μπαταρια κραταει μια χαρα.

Ωραία...

Πάτησε Actions > Alarms και κοίτα ποιές σου κάνουν τα περισσότερα wakeups. Εκεί ίσως έχεις επιτυχία και βρεις τίποτα...

Αν δεν το βρούμε θα σκίσω τα πτυχία μου! :lol:

και εγω τα ιδια ακριβως υπαρχει λυση???

Απεγκαταστήστε το Omega files και μετά βάλτε το καινούριο με copy/paste στο φάκελο system/app και θα δουλέψει κανονικά.

Σε νεότερη έκδοση θα διορθωθεί.

Απεγκαταστήστε το Omega files και μετά βάλτε το καινούριο με copy/paste στο φάκελο system/app και θα δουλέψει κανονικά.

Σε νεότερη έκδοση θα διορθωθεί.

Οκ τακτοποιήθηκε :)

*καλό θα ήταν αν γίνεται να έχουμε και screenshots από τους dialers...

ρε παιδια παρατηρησα σημερα οτι στο κινητο στα καλα καθουμενα αναβει οθονη για λιγα δευτερολεπτα και ξανακλεινει και το αυτο γινετα για 5-6 φορες και μετα σταματαει και μετα απο μερικες ωρες θα το ξανακανει σημερα ας πουμε το πετυχα 3 φορες να γινεται. ειμαι με την 10,2. εχετε να προτεινεται καμια λυση?

Έχεις εγκατεστημένη την εφαρμογή Greece Live TV? Στο neo v του αδερφού μου είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και μόλις ξήλωσε την εφαρμογή αυτή δεν το ξαναέκανε.

Οχι δεν την εχω...μαλλον θα πρεπει να ξαναπερασω τη rom απο την αρχη με ολα τα wipe και το βαριεμαι απελπιστηκα.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

SAMSUNG GALAXY S II

δεν εχει στο actions alarms

Ίσως έχεις παλιά έκδοση. Έχω την 1.4.2.0 και στο actions ειναι η τελευταία επιλογή...

Καλησπέρα σε όλους. Εχω κατεβάσει την κουζίνα και προσπαθώ μέσω cmw να βρω το αρχείο , να το κάνω εγκατάσταση. Παω στον φάκελο download και μου γράφει no files found! Έχει μέσα το αρχείο , το βλέπω μέσα από τα αρχεία μου! Όταν παω να το τρέξω από εκεί μου γράφει δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση. Καμία βοήθεια?

εμενα οταν παω να το κανω move στο system/app μου λεει read only το κανω με root explorer free

απεγκατεστησε την παλια απο titanium, και μετα κανε mount /system/ as RW, και θα μπει

Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3.

απεγκατεστησε την παλια απο titanium, και μετα κανε mount /system/ as RW, και θα μπει

Φιλε μου που κανω το mount /system/ as RW

Με τον root explorer

ρε παιδια ειμαι λιγο ασχετος αλλα ξανα λεω οτι εχω τον root explorer free εαν γινεται και σε αυτον μου λετε τα βηματα γιατι δεν το βλεπω πουθενα στα preferences του root explorer

ρε παιδια ειμαι λιγο ασχετος αλλα ξανα λεω οτι εχω τον root explorer free εαν γινεται και σε αυτον μου λετε τα βηματα γιατι δεν το βλεπω πουθενα στα preferences του root explorer

Μα σου τα λέει τα βήματα ποιο πάνω ένα παιδί. Το titanium back up και το root explorer τα έχεις βάλει ;