StratosGR Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Παιδιά γιατί δεν μπορώ να εγκαταστήσω την Omega file Kitchen ver. 0.2.1? Δοκιμάζω σε Omega ver. 10.2 Black Blue και εννοείται ότι έχω ενεργοποιήσει τις άγνωστες πηγές στις ρυθμίσεις εφαρμογών. Έχω πάντα το μήνυμα " Η Εφαρμογή δεν εγκαταστάθηκε " Ευχαριστώ. Δοκίμασε αυτό http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=21737081&postcount=2809 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 ρε παιδια παρατηρησα σημερα οτι στο κινητο στα καλα καθουμενα αναβει οθονη για λιγα δευτερολεπτα και ξανακλεινει και το αυτο γινετα για 5-6 φορες και μετα σταματαει και μετα απο μερικες ωρες θα το ξανακανει σημερα ας πουμε το πετυχα 3 φορες να γινεται. ειμαι με την 10,2. εχετε να προτεινεται καμια λυση? Δεν είναι θέμα ROM, αλλά κάποιο πρόγραμμα σου κάνει τη ζημιά. Κάτι ξυπνάει... Εγκατέστησε το betterbatterystats και απο εκεί θα δεις -με αρκετό ψάξιμο- ποιο πρόγραμμα είναι. Για λεπτομέριες κοίταξε στις προηγούμενες σελίδες, ή στο θέμα με την Μπαταρία. Αλλά αν ασχοληθείς λίγη ώρα θα δεις πως λειτουργεί, και τι επιλογές έχει... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QalexisQ Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 το εχω το προγραμμα και το δουλευω αλλα δεν διχνει να μ ξυπναει κατι το τηλεφωνο. τεσπα θα το ξαναδω αλλα σκεφτομαι να ξαναπερασω την ρομ απο την αρχη αν μου μεινει χρονος. Παράθεση SAMSUNG GALAXY S II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 το εχω το προγραμμα και το δουλευω αλλα δεν διχνει να μ ξυπναει κατι το τηλεφωνο. τεσπα θα το ξαναδω αλλα σκεφτομαι να ξαναπερασω την ρομ απο την αρχη αν μου μεινει χρονος. πήγαινε ρυθμίσεις, τοποθεσία και ασφάλεια, και ξετικαρε το "χρήση ασυρμάτων δικτύων". Και κοίτα αν στο ξανακάνει... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QalexisQ Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 (edited) οκ θα το κοιταξω και θα ενημερωσω. τελικα ξετικαρα και τη χρηση ασυρματων δικτυων αλλα τιποτα συνεχιζει να αναβει η οθονη απο μονη της. στο Battery stats απο οτι ειδα στα wakelocks δεν εχω τιποτα που να ξυπναει το τηλεφωνο αλλα στο process εχω τα kworker Που δεν ξερω τι ειναι και εχουν κοκκινη μπαρα και αρκετα μεγαλη. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited January 24, 2012 by Sol_Ballads Παράθεση SAMSUNG GALAXY S II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Εγώ απεγκατεστησα την παλιά και έξαλα το καινούριο APK στο system/apps με root explorer και δουλεύει μια χαρά;) Sent from Galaxy Όντως και εμένα έτσι δούλεψε μόνο που το εγκατέστησα με το Root Browser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 παιδια καλησπερα στις φωνητικες οδηγιες μπορουμε να βαλουμε ελληνικα? Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Δοκίμασε αυτό http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=21737081&postcount=2809Στράτο αυτή η λύση εγκαθιστά μεν μια παλαιότερη έκδοση του kitchen αλλά δεν με αφήνει να εγκαταστήσω τη νεότερη. Οπότε τι κάνουμε; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 τελικα ξετικαρα και τη χρηση ασυρματων δικτυων αλλα τιποτα συνεχιζει να αναβει η οθονη απο μονη της. στο Battery stats απο οτι ειδα στα wakelocks δεν εχω τιποτα που να ξυπναει το τηλεφωνο αλλα στο process εχω τα kworker Που δεν ξερω τι ειναι και εχουν κοκκινη μπαρα και αρκετα μεγαλη. Κανε order by count, και κοίτα τόσο τα processes όσο και τα partial wakelocks. Τα kworker τα έχω κι εγώ, πρέπει να είναι του συστήματος Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntheo Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Στράτο αυτή η λύση εγκαθιστά μεν μια παλαιότερη έκδοση του kitchen αλλά δεν με αφήνει να εγκαταστήσω τη νεότερη. Οπότε τι κάνουμε; :worry: και εγω τα ιδια ακριβως υπαρχει λυση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QalexisQ Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Κανε order by count, και κοίτα τόσο τα processes όσο και τα partial wakelocks. Τα kworker τα έχω κι εγώ, πρέπει να είναι του συστήματος και παλι τιποτε φιλε agiorgitis τα πρωτα ολα ειναι το συστηματος και τα υπολοιπα δεν εχουν καθολου κοκκινες μπαρες μονο το tapatalk Μια μικρη το gsm ενα παιχνιδι αλλα το ειχα αφισει εγω ανοιχτο το παιχνιδι για ωρα και ηταν κλειστη η οθονη και τα kworker. απο οτι καταλαβα δεν πρεπει να φταει καποια εφαρμογη και αναβει η οθονη κατι αλλο ειναι. βεβαια η μπαταρια κραταει μια χαρα. Παράθεση SAMSUNG GALAXY S II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 και παλι τιποτε φιλε agiorgitis τα πρωτα ολα ειναι το συστηματος και τα υπολοιπα δεν εχουν καθολου κοκκινες μπαρες μονο το tapatalk Μια μικρη το gsm ενα παιχνιδι αλλα το ειχα αφισει εγω ανοιχτο το παιχνιδι για ωρα και ηταν κλειστη η οθονη και τα kworker. απο οτι καταλαβα δεν πρεπει να φταει καποια εφαρμογη και αναβει η οθονη κατι αλλο ειναι. βεβαια η μπαταρια κραταει μια χαρα. Ωραία... Πάτησε Actions > Alarms και κοίτα ποιές σου κάνουν τα περισσότερα wakeups. Εκεί ίσως έχεις επιτυχία και βρεις τίποτα... Αν δεν το βρούμε θα σκίσω τα πτυχία μου! :lol: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Στράτο αυτή η λύση εγκαθιστά μεν μια παλαιότερη έκδοση του kitchen αλλά δεν με αφήνει να εγκαταστήσω τη νεότερη. Οπότε τι κάνουμε; :worry: και εγω τα ιδια ακριβως υπαρχει λυση??? Απεγκαταστήστε το Omega files και μετά βάλτε το καινούριο με copy/paste στο φάκελο system/app και θα δουλέψει κανονικά. Σε νεότερη έκδοση θα διορθωθεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QalexisQ Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 δεν εχει στο actions alarms Παράθεση SAMSUNG GALAXY S II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Απεγκαταστήστε το Omega files και μετά βάλτε το καινούριο με copy/paste στο φάκελο system/app και θα δουλέψει κανονικά. Σε νεότερη έκδοση θα διορθωθεί.Οκ τακτοποιήθηκε :) *καλό θα ήταν αν γίνεται να έχουμε και screenshots από τους dialers... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 ρε παιδια παρατηρησα σημερα οτι στο κινητο στα καλα καθουμενα αναβει οθονη για λιγα δευτερολεπτα και ξανακλεινει και το αυτο γινετα για 5-6 φορες και μετα σταματαει και μετα απο μερικες ωρες θα το ξανακανει σημερα ας πουμε το πετυχα 3 φορες να γινεται. ειμαι με την 10,2. εχετε να προτεινεται καμια λυση? Έχεις εγκατεστημένη την εφαρμογή Greece Live TV? Στο neo v του αδερφού μου είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και μόλις ξήλωσε την εφαρμογή αυτή δεν το ξαναέκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QalexisQ Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Οχι δεν την εχω...μαλλον θα πρεπει να ξαναπερασω τη rom απο την αρχη με ολα τα wipe και το βαριεμαι απελπιστηκα. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση SAMSUNG GALAXY S II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 δεν εχει στο actions alarms Ίσως έχεις παλιά έκδοση. Έχω την 1.4.2.0 και στο actions ειναι η τελευταία επιλογή... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louke Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Εχω κατεβάσει την κουζίνα και προσπαθώ μέσω cmw να βρω το αρχείο , να το κάνω εγκατάσταση. Παω στον φάκελο download και μου γράφει no files found! Έχει μέσα το αρχείο , το βλέπω μέσα από τα αρχεία μου! Όταν παω να το τρέξω από εκεί μου γράφει δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση. Καμία βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntheo Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 εμενα οταν παω να το κανω move στο system/app μου λεει read only το κανω με root explorer free Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 εμενα οταν παω να το κανω move στο system/app μου λεει read only το κανω με root explorer free απεγκατεστησε την παλια απο titanium, και μετα κανε mount /system/ as RW, και θα μπει Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntheo Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 απεγκατεστησε την παλια απο titanium, και μετα κανε mount /system/ as RW, και θα μπει Φιλε μου που κανω το mount /system/ as RW Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Φιλε μου που κανω το mount /system/ as RW Με τον root explorer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntheo Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Με τον root explorer ρε παιδια ειμαι λιγο ασχετος αλλα ξανα λεω οτι εχω τον root explorer free εαν γινεται και σε αυτον μου λετε τα βηματα γιατι δεν το βλεπω πουθενα στα preferences του root explorer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 ρε παιδια ειμαι λιγο ασχετος αλλα ξανα λεω οτι εχω τον root explorer free εαν γινεται και σε αυτον μου λετε τα βηματα γιατι δεν το βλεπω πουθενα στα preferences του root explorer Μα σου τα λέει τα βήματα ποιο πάνω ένα παιδί. Το titanium back up και το root explorer τα έχεις βάλει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts