georgioskio Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Φιλαρακι εαν εισαι ευχαριστημενος με την οfficial rom δεν υπαρχει λογος να βαλεις μια custom!custom βαζουν οσοι θελουν το κατι παραπανω και δεν τους ικανοποιει το αποτελεσμα της official...Aλλοι δεν ειναι ικανοποιημενοι με την μπαταρια... αλλοι με την αποκριση του κινητου...αλλοι θελουν να αλλαζουν θεματα και να επεμβαινουν γενικα πιο πολυ στο κινητο!Εαν εσενα σε καλυπτει σε ολα αυτα τοτε δεν υπαρχει λογος να το πειραξεις!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carve21 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 ενημερωτικα με τον stock kernel της v7 που ειμαι, παρατηρηθηκε 2 φορες battery drain (μετα απο επανεκκινηση κινητου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Φιλαρακι εαν εισαι ευχαριστημενος με την οfficial rom δεν υπαρχει λογος να βαλεις μια custom!custom βαζουν οσοι θελουν το κατι παραπανω και δεν τους ικανοποιει το αποτελεσμα της official...Aλλοι δεν ειναι ικανοποιημενοι με την μπαταρια... αλλοι με την αποκριση του κινητου...αλλοι θελουν να αλλαζουν θεματα και να επεμβαινουν γενικα πιο πολυ στο κινητο!Εαν εσενα σε καλυπτει σε ολα αυτα τοτε δεν υπαρχει λογος να το πειραξεις!:) ναι μπορώ να πω ότι το έχω φέρει στα μέτρα μου και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από όλα οπότε μάλλον δεν το πειράζω... είναι και κοντά το ICS...Φλεβάρη δεν είπαν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Το noled δεν σας καιει μπαταρια ? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk βασικα δεν εχω δει διαφορα με το noled στην μπαταρια! ειτε το εχω ειτε οχι το αποτελεσμα ειναι το ιδιο! εγω το εχω βαλει στις ρυθμισεις να αναβεις για πεντε λεπτα!:) στην δουλεια μου τοσο μου φτανει:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carve21 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 βασικα εινσι καλο να ειναι ενεργοποιημενος στις ρυθμισεις του noled ο αισθητηρας εγγυτητας (οταν ειναι στην τσεπη δεν λειτουργει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 (edited) @carve21 - giannis42 - pandrits - Χρήστο - panosv7 Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για το donate :) Ευχαριστουμε για μια ακομα αψογη rom. Να αναφερω απλα 2-3 πραγματα που θα την κανανε για μενα μια τελεια rom. 1.Αν θα μπορουσε η εγγραφη κλησης (με το mod που περιλαμβανεται ή με third party app) να ηχογραφει και τους 2 συνομιλητες με χρηση bluetooth 2.Αν θα μπορουσαμε απο τον default dialer να βρισκουμε επαφες στα Ελληνικα με Τ9, οπως γινεται με τις επαφες που ειναι περασμενες με λατινικους χαρακτηρες. Thanks και παλι ;-) Χαίρομαι που σου άρεσε η δουλεία μου, Το δεύτερο που αναφέρεις δεν γίνετε προς το παρόν γιατί δεν το κάνει η μαμά (stock) rom και δεν τα έχει καταφέρει κανείς developer ακόμα να το κάνει. Το πρωτο δεν μπορώ να το κάνω γιατί δεν έχω bluetooth. Παιδια εγω ειμαι με την rom V3 ακομα. Για να βαλω την v7 χρειαζεται να κανω τιποτα με το kernel που διαβασα προηγουμενως με κατι μπλε γραμματα κλπ; Ή απλα περναω και ξεμπερδεψα; Διάβασε εδω έχει όλες τις πληροφορίες για την v7 μαζεμένες. Επειδή έχασα το usb jig που είχα αγοράσει (τόσο μικρό που είναι επόμενο ήταν) και σκέφτομαι να ξαναπάρω ένα (για καλό και για κακό) έχει τσεκάρει κανείς αν δουλεύει με την omega? Θυμάμαι ότι με τις καινούργιες roms λόγω κάποιας αλλαγής στον bootloader δεν λειτουργούσαν τα usb jigs και ότι έπρεπε να περάσουμε τον παλιό bootloader (τώρα με ποιον τρόπο θα γινόταν αυτό δεν το είχα πολυψάξει - φαντάζομαι με odin). Αν δεν δουλεύει, λοιπόν, μήπως ο ioathe θα έπρεπε να ενσωματώσει τον παλιό bootloader στην omega για να μην έχουμε πρόβλημα σε περίπτωση brickαρίσματος? (Επειδή δεν έχω ιδέα τι διαφορές έχει ο παλιός με τον νέο bootloader δεν γνωρίζω αν αυτό που λέω μπορεί να γίνει ή θα δημιουργεί πρόβλημα στη rom αλλά το συζητάω μήπως και δεν το έχει σκεφτεί ο dev). Δουλεύει. Όλες οι Omega έχουν τον παλιό bootloader. ntfs automount? Το έχεις δοκιμάσει παίζει? θα βάλω τα κλάμματα έτσι και δουλεύει. Σε σχέση με την Speedmod, πως είναι ο kernel? Δεν δουλεύει. Δοκίμασα τον SiyahKernel v2.2 και τον άφησα ακόμα να δω πως τα πάει. Ο gokhanmoral το έχει ακόμα στο to do list. Παιδια παρατηρησα το εξης: οταν εισαι στο "Διαχειριση Εργασιων" πατησεις εκκαθαριση μνημης και μετα πατησεις το πισω δε σε βγαζει στην αρχικη οθoνη αλλα στο call log. Τσεκαρετε το αν θελετε και σεις :wacko: Αυτό είναι φυσιολογικό γιατί μερικές φόρες κλείνει και ο Launcher. Πατάς το home button και τον φορτώνει. *Ice Cream Sandwich v1.4 Domination ported for Omega αν βαλω αυτο το θεμα και εχω το jk 13 θα υπαρξει προβλημα λογικα αφου δεν υποστηριζει ή εχω καταλαβει λαθος? Δουλεύει κανονικά στην v7 αλλά δεν έχει υποστήριξη jkey 13.1 ICS Domination v1.5 KJ3 by Vertumus http://www.multiupload.com/GH8BGXFFZ9 Tσιμπατο...αυτό είναι για σενα...το δοκίμασα και είναι τέλειο...υποστηρίζει πλήρως το jkey 13.1 Θα το δοκιμάσω και εγώ το συντομότερο. +1..για μένα η Ρεβέκκα έχει κάθε δικαίωμα να το ποσταρει ελεύθερα με μία αναφορά από που προήλθε..ελεύθερα..αυτό δεν είναι το Android ή κάνω λάθος;;) Sent from Galaxy Αντώνη να βάλεις αυτούσια την δουλειά κάποιου κάπου άλλου με αναφορά σε αυτόν, γίνετε. πχ η Omega είναι σε πάρα πολλά forum και εγώ δεν έχω ιδέα ποιος την έχει ανεβάσει εκεί, όμως όταν υπάρχει αναφορά και Link στο thread της Omega δεν υπάρχει πρόβλημα. Και εγώ έχω πολλά θέματα στο Omega Files με αναφορά στον developer. Πρόβλημα υπάρχει αν αλλάξεις την δουλειά κάποιου και την ανεβάσεις δημοσιά χωρίς να τον ρωτήσεις (είναι και η περίπτωση που συζητάτε). Ότι έχουν μέσα οι Omega είναι με άδεια από τους dev που τα πήρα και αναφορά και credit σ αυτούς, πχ CF-root kernel -jkay mod Ρε παιδιά ο Γιάννης αναφέρει αυτό σε κάποιο Post. Νέο Black Blue Theme (Jkay 13.1) από τον lexullde - το theme έχει και εικονίδια από τους dully79, esk02k, whiskeybro, Team Carbon, BananenAffe, Türkbey, indie - (Omega XT Black-Blue) Ποιά είναι τα εικονίδια κ πού βρίσκονται? Καλα το καινουργιο jkay κάνει παπάδες μιλάμε παρεπιπτόντως..... Συγχαρητήρια για την καινούργια rom Γιάννη. Πολύ όμορφη κ πλήρως λειτουργική..... Η Omega XT Black Blue έχει σαν κύριο theme το Black Blue. Το Black Blue είναι του lexullde ο οποίος με ενημέρωσε όταν μου έστειλε το νέο θέμα (δεν εχει κυκλοφορήσει ακόμα δημοσιά) ότι στο νέο Black Blue theme έχει εκτός από την δίκη του δουλειά χρησιμοποιήσει εικονίδια απο τους dully79, esk02k, whiskeybro, Team Carbon, BananenAffe, Türkbey αφού πρώτα τους έχει ρωτήσει. Μάλιστα μου είπε να δώσω τα απαραίτητα credit σε αυτούς και το έκανα. Για παράδειγμα από τα 2000 περίπου εικονίδια που έχει το Black Blue, 10 είναι του esk02k κτλ. Τώρα στο Black Blue έχω επέμβει και εγώ αλλάζοντας πολλά εικονίδια με δικά μου . Έκτος από το Black Blue έχει γίνει skin και αλλού με εικονίδια από το blue monkey theme και από το universal theme του dully79 και άλλα πολλά, πιστεύω οτι το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό και το theme της ρομ από τα καλύτερα, γιαυτό και έχει τόσο μεγάλη επιτυχία. Edited November 29, 2011 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 (edited) σε παιχνιδια απαιτητικα ποσο κραταει η μπαταρια? gameloft τυπου modern combat 2 .. εγω εχω καταναλωση 12% καθε δεκα λεπτα .. μου ρουφαει τη μπαταρια και δεν ξερω αν εχω κανει κατι εγω .. το ιδιο και σε αλλα παιχνιδια ποθ εχουν λιγο γραφικα .. κερνελ siyah 2.2 concervative mode... ευχαριστω! ! Edited November 27, 2011 by xet84 Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 (edited) ενημερωτικα με τον stock kernel της v7 που ειμαι, παρατηρηθηκε 2 φορες battery drain (μετα απο επανεκκινηση κινητου). Mην εισαι τοσο σιγουρος οτι για αυτο φταιει μονο ο "Cfroot Kernel".... Kαθως κατι τετοιο καταλαβαινω απο την διατυπωση σου.... Αν και μπορει να κανω καποιο λαθος.... Πολλοι θα σου ελλεγαν οτι φταιει και καποιο .apk... Aλλα και αλλα πολλα οπως ο συνδιασμος .apk με πραγματα και καταστασεις που σχετιζονται ακομα και με την διαδικασια "flasharismatos"... π.χ Το πως ξανα πατανε,καποια πραγματα μετα απο το (auto wipe)... και..και.. Που δεν θα πλατειασω μιας.... Δεν χαλασε και ο κοσμος... Συνεχιζεις την παρατηρηση και μας ξανα λες πως παει....(??) Γιατι αν συνεχιστει,υπαρχει θεματακι καποιες λιγες φορες.... σε παιχνιδια απαιτητικα ποσο κραταει η μπαταρια? gameloft τυπου modern combat 2 .. εγω εχω καταναλωση 12% καθε δεκα λεπτα .. μου ρουφαει τη μπαταρια και δεν ξερω αν εχω κανει κατι εγω .. το ιδιο και σε αλλα παιχνιδια ποθ εχουν λιγο γραφικα .. κερνελ siyah 2.2 concervative mode... ευχαριστω! ! Καλα εισαι.... αν και η καταναλωση δεν ειναι απολυτα σταθερη,σε σχεση με τον χρονο + τυπο "GAMES" + :lol:graphics per second gaming:lol:... Και εχεις παρα πολλα περιθωρια για καλυτερη αυτονομια... Αλλα και μπελαδες....:lol::p Αυτο με τα "ιδια και σε αλλα παιχνιδια + low graphics" που μας αναφερεις... Δεν μου ακουγεται καλα... Αν και θα πρεπει να μας πεις ονοματα απο παιχνιδια.... Το εχεις μετρησει καπως με αριθμους...? ποσοστα επι της...%...? Μπας και σε πιασω καπως καλυτερα στα αλλα με ονομα τυπου "GAMES"... Αλλαζεις παιχνιδι = Αλλαζουν οι συσχετισμοι επι της %.... Αναλογικα ομως,πρεπει να κινεισαι περιπου στα ιδια αποτελεσματα... Και εγω το ιδιο θα σε ρωτουσα... Μηπως εχεις κανει κατι εσυ....???? (OC upto 1400MHz, UC downto 100MHz) :worry: ? (UV between 800 mV and 1500 mV) :worry: ? (governors):worry: ? (scheduler) :worry: ? Edited November 28, 2011 by gorgiosalon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Να προσθέσω και τη δική μου παρατήρηση με τον stock κερνελ της OMEGA 7, ότι δηλαδή έχοντας περάσει τη rom χωρίς full wipe πάνω από την 5 και ενώ είχα μόλις κατεβάσει το tabooo από το market μου έκανε restart στο άσχετο (παίζει και να μην μου έχει κάνει άλλη φορά το κινητό ή έστω υπό συνθήκες απλής λειτουργίας). Έβαλα τον speedmod test2 και θα το παρακολουθήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Ειναι δυνατον ο Kernel να παιζει τοσο σημαντικο ρολο στην ισχυ του wifi?Και ομως συμφωνα με τη δικη μου εμπειρια ειναι...παιρνωντας απο leomar, criskelo και οmega αμεσως κολλησα στην Omega οχι για πατριωτικους λογους, αλλα γιατι ηταν και ειναι σταθεροτατη, απροβληματιστη και κυριως γιατι ηταν η μονη που ειχα μεχρι και 2 γραμμες wifi(από τον γείτονα) στο κρεβατι μου το βραδυ που μ αρεσει να τσεκαρω για τελευταια φορα τα mails μου και το myphone μεσω tapatalk...Ε, από οταν εβαλα την Omega v7.0 δυστυχως εχασα αυτο το προνομιο..Μεχρι χθες αργα το βραδυ, που μετα απο οσα διαβασα ειπα κι εγω να δοκιμασω τον speedmod test 2. Επανεκιννηση και το σηματακι του wifi εμφανιστηκε και παλι!!! Δεν το περιμενα ειναι η αληθεια, οποτε μενω με speedmod και βλεπουμε... Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Ειναι δυνατον ο Kernel να παιζει τοσο σημαντικο ρολο στην ισχυ του wifi?Και ομως συμφωνα με τη δικη μου εμπειρια ειναι...παιρνωντας απο leomar, criskelo και οmega αμεσως κολλησα στην Omega οχι για πατριωτικους λογους, αλλα γιατι ηταν και ειναι σταθεροτατη, απροβληματιστη και κυριως γιατι ηταν η μονη που ειχα μεχρι και 2 γραμμες wifi(από τον γείτονα) στο κρεβατι μου το βραδυ που μ αρεσει να τσεκαρω για τελευταια φορα τα mails μου και το myphone μεσω tapatalk...Ε, από οταν εβαλα την Omega v7.0 δυστυχως εχασα αυτο το προνομιο..Μεχρι χθες αργα το βραδυ, που μετα απο οσα διαβασα ειπα κι εγω να δοκιμασω τον speedmod test 2. Επανεκιννηση και το σηματακι του wifi εμφανιστηκε και παλι!!! Δεν το περιμενα ειναι η αληθεια, οποτε μενω με speedmod και βλεπουμε... Το σήμα του wi-fi έχει να κάνει με το modem το οποίο είναι ίδιο στις τελευταίες Omega (KI4). Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxstam Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Φίλοι μου καλημέρα. Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να βάλω την 7 σβήνοντας τα πάντα από το κινητό μου. Βάζοντας την μετά από full Reset, Full Wipe κλπ παραμένω χωρίς καθόλου χώρο στην SDCARD μου. Πως κάνω στην πράξη FULL FULL Wipe του κινητού και εγκατάσταση της 7? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Φίλοι μου καλημέρα. Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να βάλω την 7 σβήνοντας τα πάντα από το κινητό μου. Βάζοντας την μετά από full Reset, Full Wipe κλπ παραμένω χωρίς καθόλου χώρο στην SDCARD μου. Πως κάνω στην πράξη FULL FULL Wipe του κινητού και εγκατάσταση της 7? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Εξαρτάται από πού έρχεσαι....εννοώ τι είχες πριν στο κινητό σου.... Αν ήσουν με την προηγούμενη omega την περνάς χωρίς full wipe, τώρα άν είσαι με πολύ παλιά η με άλλη ρομ μπαίνεις σε recovery mode η με cwm η με τα κλασσικά 3 κουμπάκια και πας και κάνεις wipe data/factory reset τα υπόλοιπα wipe (cache & dalvik) τα κάνει η ρομ από μόνη της κατά την εγκατάσταση.:) Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Το σήμα του wi-fi έχει να κάνει με το modem το οποίο είναι ίδιο στις τελευταίες Omega (KI4). Δεν αλλαξα modem, μονο kernel.. Sent from another GalaxyII Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Δεν αλλαξα modem, μονο kernel.. Sent from another GalaxyII Το ξέρω, άπλα στο έγραψα για να δεις μήπως είναι κάπου αλλού το πρόβλημα και όχι από την συσκευή. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxstam Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Εξαρτάται από πού έρχεσαι....εννοώ τι είχες πριν στο κινητό σου.... Αν ήσουν με την προηγούμενη omega την περνάς χωρίς full wipe, τώρα άν είσαι με πολύ παλιά η με άλλη ρομ μπαίνεις σε recovery mode η με cwm η με τα κλασσικά 3 κουμπάκια και πας και κάνεις wipe data/factory reset τα υπόλοιπα wipe (cache & dalvik) τα κάνει η ρομ από μόνη της κατά την εγκατάσταση.:) Σ ευχαριστώ πολύ. Ήμουν στην 6 και τώρα στην 7. Κάνω αυτό που περιγράφεις και μπαίνω σε CWM recovery mode, κάνω τα wipe και κανω install την 7 και όλα καλά. Όμως παραμένει η SDCARD μου 10.91 GB used / από 11.5 GB total. Παίζει κάποιο σενάριο να μπορώ να βάλω την 7 από ODIN και να κάνω κάποιο FULL Wipe (πχ με το RE Partition checked)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Εβαλα την version 7 με full wipe και τωρα δεν μπορω να κανω restore με το titanium , είναι κολλημενο ποση ωρα στο 0%. Please Help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Συμφορουμίτες καλημέρα και καλή εβδομάδα. Μήπως γνωρίζει κανένας, τα προεπιλεγμένα fonts μιας Rom ποιό apk είναι και σε ποιό φάκελο βρίσκεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 (edited) Το ξέρω, άπλα στο έγραψα για να δεις μήπως είναι κάπου αλλού το πρόβλημα και όχι από την συσκευή. Δεν νομιζω γιατι αλλαξα kernels 3 φορες μεσα σε 15 λεπτα γιατι μου εκανε εντυπωση...τελος παντων εγω επισημανα διαφορα απο προσωπικη εμπειρια στις ιδιες ακριβως συνθηκες, σε καποιον αλλον μπορει να μη συμβαινει..οπως και να χει με την Omega εχω το καλυτερο wifi..δοκιμασα και την criskelo v31 χθες που εχει το ιδιο Modem και δεν επιανα wifi..Ουτε με speedmod... :P Edited November 28, 2011 by dimis_pj Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Δεν μπορεί κάποιοι απο εδω θα εχουν δοκιμάσει τους τελευταίους SIYAH???? Ας μας δώσουν μια αναφορά... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Εβαλα την version 7 με full wipe και τωρα δεν μπορω να κανω restore με το titanium , είναι κολλημενο ποση ωρα στο 0%. Please Help Γεια σου φιλε μου! Πηγαινε Ρυθμίσεις- Εφαρμογές -Ανάπτυξη και τσεκαρε το usb debugging (το πρώτο κουτάκι).. Ξαναδοκίμασε να κάνεις restore απο titanium. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Εβαλα την version 7 με full wipe και τωρα δεν μπορω να κανω restore με το titanium , είναι κολλημενο ποση ωρα στο 0%. Please Help καντω μια απεγκατάσταση και ξαναβάλτω...Αν δεν καταφέρεις τίποτα θα σου συνιστούσα να έκανες ενα hart reset στο τηλεφωνό σου να περάσεις την εκπληκτική v7 και να το χαίρετε.. Εγω πάντως αυτό έκανα και δεν εχω κανένα μα κανένα πρόβλημα... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Εβαλα την version 7 με full wipe και τωρα δεν μπορω να κανω restore με το titanium , είναι κολλημενο ποση ωρα στο 0%. Please Help Μήπως δεν έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή unknown sources?? Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Γεια σου φιλε μου! Πηγαινε Ρυθμίσεις- Εφαρμογές -Ανάπτυξη και τσεκαρε το usb debugging (το πρώτο κουτάκι).. Ξαναδοκίμασε να κάνεις restore απο titanium. Thank you , ξεχασα να το ενεργοποιησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 (edited) Δεν μπορεί κάποιοι απο εδω θα εχουν δοκιμάσει τους τελευταίους SIYAH???? Ας μας δώσουν μια αναφορά... Τον δοκιμαζω απο το πρωι δε μπορω να χω αποψη ακομα εχω χασει 10% απο τις 10 το πρωι με 3g ανοικτο bluetooth τηλεφωνα και push mail σταθερος και γρηγορος περισοτερα αυριο Edited November 28, 2011 by mantzaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts