ioathe Δημ. October 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 (edited) Titanium backup>μαζικη λειτουργια>επαναφορα αντιγραφου ασφαλειας>επαναφορα ολων των εφαρμογων ...με τα δεδομενα τους.Εγω αυτο κανω παντα Υπάρχει ο φάκελος Titanium Backup στην sdcard με τα περιεχόμενα μεσα? Αν υπάρχει τοτε πρεπει να συνδεσεις τον φακελο με το titanium backup και θα είσαι οκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1266155 ioathe εδώ είναι το λινγκ Το κατέβασα, το δοκίμασα και είναι πολύ ωραίο. Για να δουλέψει χρειάστηκε να διορθώσω το swype, θα το ανεβάσω το συντομότερο για όσους το θέλουν. Ενταξει παιδια ολα ενταξει τωρα περναω και το θεμα του criskelo ο νεος player τα σπαει,σας ευχαριστω για τη βοηθεια Τελεια, το θεμα του criskelo ειναι συμβατό με την Omega, δεν θα εχεις πρόβλημα. Edited October 3, 2011 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 παιδια κατεβαζω και εγω την Omega.. σημερα η αυριο θα την βαλω..:p αν και ειμαι πολυ ευχαριστημένος με τον λεομαρ θελω πολυ να την δοκιμασω! εντυπωσεις συντομα:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Καλησπέρα σε ολους και ιδιαιτερα στον παλιο φιλο ΓΙΑΝΝΗ!!!!:) Σου ευχομαι τα καλυτερα οπως παντα....και ευχομαι συντομα και την καλυτερη ROM OMEGA v...XXX και στο GALAXY S2 γιατι στο Λεοντα ηταν σιγουρα η καλυτερη! Θα την δοκιμασω αμεσα οσο ποιο συντομα μπορεσω Φιλε, παμε μπροστα και να ξερετε ειμαστε πολυ τυχεροι που ο Γιαννης εχι πλεον GALAXY S2 και θα μας μαγειρευει τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ! PS Η οικογενεια καλα? Η ροδος μας τι λεει? τον Λεοντα τον εχεις ακομη? Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Αυτό το titanium back όσο δεν το ηθελα, μπροστά μου το εχω συνέχεια. Έκανα ότι λέει οδηγός, η ρομ περαστηκε, αλλά στο titanium backup δεν υπάρχει καμία εφαρμογή για επαναφορά. ο φάκελος στην μνήμη υπάρχει κανονικά με όλα τα αρχεία, αλλά στο titanium είναι όλα μηδέν. τι κάνω τώρα; φιλε στανταρ κατι δεν παει καλα με την εκδοση του τιτανιουμ που εχεις γιατι εγω τωρα ειμαι με Omega μετα απο φουλ φορματ και το τιτανιουμ κανει επαναφορά τις εφαρμογες μου χωρις κανενα προβλημα...:) πο πο πο ειναι απολαυση να ξεκινας απο την αρχη το κινητο σου και το swype να ειναι ελληνικο και ετοιμο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 εβαλα αυτο Glowing Glass Contacts v2 Alpha -[blue] Universal-Theme , και στα 4 εικονιδια κατω μου εμφανιζει μονο δυο :mad:, τα "ανταλαγη μηνυματων" και "εφαρμογες" Που πηγαν τα αλλα δυο το "τηλεφωνο" και οι "επαφες" ??????:mad: Πως βγαινει ??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 (edited) IOATHE τι λες να φτιαξεις ενα θεμα σαν κι αυτο με το ρολοι ετσι οπως το εχει η HTC; Αυτο που εχεις σε αυτην την εκδοση Omega XT με Co0kie's Home Tab εβαλα αυτο Glowing Glass Contacts v2 Alpha -[blue] Universal-Theme , και στα 4 εικονιδια κατω μου εμφανιζει μονο δυο :mad:, τα "ανταλαγη μηνυματων" και "εφαρμογες" Που πηγαν τα αλλα δυο το "τηλεφωνο" και οι "επαφες" ??????:mad: Πως βγαινει ??????? Αυτο απο το JK Deluxe την επαθες;Κατι τετοιο επαθα εγω αλλα με το TITANIUM >αντιγραφα ασσφαλειας και επαναφορα>TwLauncher 2.3.3>εκκαθαριση δεδομενων...Εγω φιλε μου αυτο εκανα --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου. Edited October 4, 2011 by ioathe Διπλο post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Αυτο απο το JK Deluxe την επαθες;Κατι τετοιο επαθα εγω αλλα με το TITANIUM >αντιγραφα ασσφαλειας και επαναφορα>TwLauncher 2.3.3>εκκαθαριση δεδομενων...Εγω φιλε μου αυτο εκανα το κατεβασα απο το kitchen του omega, το εγκατεστησα και εγηνε αυτο. Το μονο που ειχα βαλει το blue theme του criscelo και ολα ηταν μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 το κατεβασα απο το kitchen του omega, το εγκατεστησα και εγηνε αυτο. Το μονο που ειχα βαλει το blue theme του criscelo και ολα ηταν μια χαρα.Εκανες αυτο που σου ειπα;Δεν παθαινει τπτ αν κανεις αυτο που σου λεω , τοσες φορες το εκανα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Εκανες αυτο που σου ειπα;Δεν παθαινει τπτ αν κανεις αυτο που σου λεω , τοσες φορες το εκανα... δεν χρειαστηκε , ευτηχως ειχα κανει nandroid backup οταν ειχα περασει την omega V2 , εκανα restore και ολα ΟΚ . Μονο το theme χαθηκε αλλα μικρο το κακο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 δεν χρειαστηκε , ευτηχως ειχα κανει nandroid backup οταν ειχα περασει την omega V2 , εκανα restore και ολα ΟΚ . Μονο το theme χαθηκε αλλα μικρο το κακο.Ok απλα για να γλιτωνες το restore σου το ελεγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 (edited) Καλημέρα σ όλους, έβαλα το Blue-Monkey-v.1-Steel και μέχρι τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα. Θα σας το ανεβάσω στο εδω το συντομότερο δυνατό. Μέχρι τώρα έχουμε για skinning δυο πολύ καλά theme, έχετε να προτείνετε και κάποιο άλλο? Όταν βάζετε theme πάντα να παίρνεται πριν τα backup και όταν αλλάζετε από το ένα theme σε άλλο συνήθως δημιουργούνται προβλήματα. Για να κάτσει καλά το theme το καλύτερο είναι να μπει σε Omega που δεν έχει άλλο Theme παιδια κατεβαζω και εγω την Omega.. σημερα η αυριο θα την βαλω..:p αν και ειμαι πολυ ευχαριστημένος με τον λεομαρ θελω πολυ να την δοκιμασω! εντυπωσεις συντομα:):) Καλώς ήρθες στην παρέα μας :) Καλησπέρα σε ολους και ιδιαιτερα στον παλιο φιλο ΓΙΑΝΝΗ!!!!:) Σου ευχομαι τα καλυτερα οπως παντα....και ευχομαι συντομα και την καλυτερη ROM OMEGA v...XXX και στο GALAXY S2 γιατι στο Λεοντα ηταν σιγουρα η καλυτερη! Θα την δοκιμασω αμεσα οσο ποιο συντομα μπορεσω Φιλε, παμε μπροστα και να ξερετε ειμαστε πολυ τυχεροι που ο Γιαννης εχι πλεον GALAXY S2 και θα μας μαγειρευει τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ! PS Η οικογενεια καλα? Η ροδος μας τι λεει? τον Λεοντα τον εχεις ακομη? Βασίλη, απίστευτο και εσύ εδώ :) Τον Λεοντα τον έδωσα και εδώ όλα καλά - σε περιμένω εδω να τα πούμε! Περιμένω να την δοκιμασεις άλλα και την επιστροφή σου στην Dev Team αν το θέλεις :) @Αναβαθμισα ολα τα Link στο 4ο post και προσθεσα και τα πιο κατω Themes: Blue-Monkey-v.1 * Green-Monkey-v.1 * Orange-Monkey-v.1 * Red-Monkey-v.1 @Zenor Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τον κόπο σου για την μεγάλη σου βοήθεια με τα γραφικά (δείτε εικόνες στα πρώτα post) Edited October 4, 2011 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntheo Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Καλημερα προσπαθω να βαλω και εγω την Omega δεν μπορω μαλλον κανω κατι λαθος περναω την Κ13 καθαρη την κανω root με CF-Root-SGS2_XX_OXA_KI3-42-v4.2-CWM4 εως εδω ολα καλα μετα αντιγραφω στην καρτα την Omega 1.2 κανω φλας και Install zip και με επανεκκινηση και εκει κολλαει στο S και κανει συνεχεια reboot μπορει κανεις για βοηθεια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Φίλε ioathe όλα δουλεύουν ρολόι εκτός από ένα θεματακι που έχω με τον flash player. Πάω να τον κάνω update από το μάρκετ και μου βγάζει ότι η εγκατάσταση είναι αδύνατη γιατί υπάρχει θέμα με το πιστοποιητικό και κάτι τέτοια.. Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Φίλε ioathe όλα δουλεύουν ρολόι εκτός από ένα θεματακι που έχω με τον flash player. Πάω να τον κάνω update από το μάρκετ και μου βγάζει ότι η εγκατάσταση είναι αδύνατη γιατί υπάρχει θέμα με το πιστοποιητικό και κάτι τέτοια.. Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk Το ίδιο και εγώ. Έπρεπε να μπω με es file explorer στο /system/app να βγάλω το install.flash.apk, reboot και μετά install. In other news... μόλις βγήκε Flash 11 Update!!! Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Γιάννη καλή αρχή! Είμαι σίγουρος ότι τα παιδία εδώ από θα μείνουν πολύ ικανοποιημένοι όπως εμείς στο Leo. Έλεγα για επόμενη συσκευή να περιμένω το tiger μια και δεν έχω δουλέψει ποτέ android αλλά με omega εδώ ήδη μπήκα σε σκέψεις.:) Μια ερώτηση μόνο. Υπάρχει τρόπος να περάσουμε το sense της htc αντί αυτού της Samsung ? Σε αυτή την περίπτωση σίγουρα θα είναι η επόμενη συσκευή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Γιάννη καλή αρχή! Είμαι σίγουρος ότι τα παιδία εδώ από θα μείνουν πολύ ικανοποιημένοι όπως εμείς στο Leo. Έλεγα για επόμενη συσκευή να περιμένω το tiger μια και δεν έχω δουλέψει ποτέ android αλλά με omega εδώ ήδη μπήκα σε σκέψεις.:) Μια ερώτηση μόνο. Υπάρχει τρόπος να περάσουμε το sense της htc αντί αυτού της Samsung ? Σε αυτή την περίπτωση σίγουρα θα είναι η επόμενη συσκευή μου. Υπάρχει το go launger, το οποίο μοιάζει πολύ με το sense. Η προσαρμογή στο Android είναι πολύ εύκολη. Μπορείς να περάσεις android στη sd του leo, για να πάρεις μια πρώτη γεύση. Όμως πίστεψέ με, μόλις πάρεις το Samsung θα πάθεις πλάκα, όπως έπαθα και ΄γω. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Επανέρχομαι, δοκιμάσαμε με gsm στις ρυθμίσεις sms και στέλνει κανονικά 160 σε ένα μήνυμα το stock πρόγραμμα. Μια διευκρίνηση αν είναι εύκολο. Μπορείτε με τη stock εφαρμογή όταν επιλέγετε μέθοδο εισαγωγής αλφάβητο GSM, να στείλετε μήνυμα με 160 χαρακτήρες; Όταν πατάτε αποστολή σας βγάζει την προειδοποίηση ότι το μήνυμα στο παραλήπτη μπορεί να είναι κατεστραμμένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 (edited) Stripped Omega Rom v1.2 Από 330mb, την έκανα 225. Έβγαλα πράγματα που δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου, όσο και αν τα ήθελα. Από social hub κτλ, κράτησα μόνο αυτά του Facebook/Twitter. Εδώ είναι η λίστα με αυτά που βγήκανε. omega.png: http://imageupload.org/thumb/thumb_114901.png Σημείωση. Έχει αφαιρεθει ο Video Player και Gallery γιατί πάντα βάζω τον mVideoplayer και Quickpic Το link .... http://www.multiupload.com/BRFD4VVWWV Edited October 4, 2011 by jastonas Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Καλησπερα νασ κανω μια ερωτηση απ το μαρκετ κανει update της εφαρμογες που εχουμε η οχι γιατι εδω και 2 μερες δεν εχει βγαλει τιποτα,εχω την omega 1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Καλησπερα νασ κανω μια ερωτηση απ το μαρκετ κανει update της εφαρμογες που εχουμε η οχι γιατι εδω και 2 μερες δεν εχει βγαλει τιποτα,εχω την omega 1.2 Μάλλον χρειάζεται να κάνεις εκκαθάριση της Cache από εφαρμογές --> όλες --> Market -- Clear data (εκκαθάριση) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Μάλλον χρειάζεται να κάνεις εκκαθάριση της Cache από εφαρμογές --> όλες --> Market -- Clear data (εκκαθάριση) μπαααα το νεο μαρκετ ειναι ενα χαλι και μισο δασκαλε!:) ξερω ξερω περισσότερα εδω...:) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3802997#post3802997 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Υπάρχει το go launger, το οποίο μοιάζει πολύ με το sense. Η προσαρμογή στο Android είναι πολύ εύκολη. Μπορείς να περάσεις android στη sd του leo, για να πάρεις μια πρώτη γεύση. Όμως πίστεψέ με, μόλις πάρεις το Samsung θα πάθεις πλάκα, όπως έπαθα και ΄γω. Νίκο χάρηκα που βρήκα και εσένα εδώ Το leo μου το έκλεψαν , δεν μπορώ να κάνω δοκιμή. Διαβάζω για προβλήματα στον ήχο συνομιλίας , διορθώνονται στην omega; Ειλικρινά η rom του Γιάννη είναι μεγάλο κίνητρο πάντως. Θα περιμένω λίγο ακόμη , να δω και αυτή την παντόφλα το note που θα σκάσει Ελλάδα από βδομάδα και θα καταλήξω:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Νίκο χάρηκα που βρήκα και εσένα εδώ Το leo μου το έκλεψαν , δεν μπορώ να κάνω δοκιμή. Διαβάζω για προβλήματα στον ήχο συνομιλίας , διορθώνονται στην omega; Ειλικρινά η rom του Γιάννη είναι μεγάλο κίνητρο πάντως. Θα περιμένω λίγο ακόμη , να δω και αυτή την παντόφλα το note που θα σκάσει Ελλάδα από βδομάδα και θα καταλήξω:lol: Φίλε Μιχάλη και εγώ χάρηκα που σε είδα εδώ (βλέπω ένας ένας οι κάτοχοι leo έρχονται και εδώ). Τη συσκευή εγώ την πήρα την προηγούμενη Παρασκευή και είπα να την κρατήσω 1 εβδομάδα με τη μαμά ρομ, έτσι ώστε να μπορώ να αντιλιφθώ τις διαφορές που θα έχει με την Ωμέγα. Για μένα βασικό κριτήριο στην απόφασή για αγορά του γαλαξία έπαιξε η κατοχή της ίδιας συσκευής από τον Γιάννη και η συνέχιση της δουλειάς εδώ. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 ωραία τα themes, έβαλα το red monkey! με το flashplayer 11 είδατε διαφορά? και εγώ το σκέφτομαι για το note.... θα περιμένω να το δω από κοντά, και αν μαρέσει όσο νομίζω θα πάω προς note! Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 (edited) Καλημερα προσπαθω να βαλω και εγω την Omega δεν μπορω μαλλον κανω κατι λαθος περναω την Κ13 καθαρη την κανω root με CF-Root-SGS2_XX_OXA_KI3-42-v4.2-CWM4 εως εδω ολα καλα μετα αντιγραφω στην καρτα την Omega 1.2 κανω φλας και Install zip και με επανεκκινηση και εκει κολλαει στο S και κανει συνεχεια reboot μπορει κανεις για βοηθεια ? Το κατάφερες? Διάβασε το 3ο post Αυτό τα έκανες: Διαδικασία WIPE πριν την εγκατάσταση της Custom Rom. Κάνουμε Boot σε clockwork recovery και κάνουμε τρία Wipe: 1. Wipe data/factory reset 2. Wipe cache partition 3. Wipe Dalvik cache - (είναι στο μενού -advanced) Φίλε ioathe όλα δουλεύουν ρολόι εκτός από ένα θεματακι που έχω με τον flash player. Πάω να τον κάνω update από το μάρκετ και μου βγάζει ότι η εγκατάσταση είναι αδύνατη γιατί υπάρχει θέμα με το πιστοποιητικό και κάτι τέτοια.. Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk Το έχω διορθωση στην νέα έκδοση. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Μια διευκρίνηση αν είναι εύκολο. Μπορείτε με τη stock εφαρμογή όταν επιλέγετε μέθοδο εισαγωγής αλφάβητο GSM, να στείλετε μήνυμα με 160 χαρακτήρες; Όταν πατάτε αποστολή σας βγάζει την προειδοποίηση ότι το μήνυμα στο παραλήπτη μπορεί να είναι κατεστραμμένο; Έχεις δίκαιο, δεν δουλεύει! Έβαλα στο Omega Files το πρόγραμμα Handcent SMS v.3.9.8.5 μαζί με το addon του για το Ελληνικά. Στο μέλλον θα προσπαθήσω να το διορθώσω, μέχρι τότε έχουμε το Handcent SMS Καλησπερα νασ κανω μια ερωτηση απ το μαρκετ κανει update της εφαρμογες που εχουμε η οχι γιατι εδω και 2 μερες δεν εχει βγαλει τιποτα,εχω την omega 1.2 Το έχω διορθωση στην νέα έκδοση. Νίκο χάρηκα που βρήκα και εσένα εδώ Το leo μου το έκλεψαν , δεν μπορώ να κάνω δοκιμή. Διαβάζω για προβλήματα στον ήχο συνομιλίας , διορθώνονται στην omega; Ειλικρινά η rom του Γιάννη είναι μεγάλο κίνητρο πάντως. Θα περιμένω λίγο ακόμη , να δω και αυτή την παντόφλα το note που θα σκάσει Ελλάδα από βδομάδα και θα καταλήξω:lol: Για σου Μιχάλη, χαθήκαμε :( Η συσκευή είναι κορυφαία, σου συστήνω να την πάρεις το συντομότερο :):) ωραία τα themes, έβαλα το red monkey! με το flashplayer 11 είδατε διαφορά? Εγώ έχω το blue monkey και σκέφτομαι να κάνω άλλη μια έκδοση που θα είναι themed mix blue monkey - Jkay - Omega. Να κάνω κι εγώ μερικές προτάσεις! -κάτι που δεν υπάρχει καν από Την Samsung, αν μπορεί να γίνει. Search ελληνικών επαφών στον stock dialer. Γιατί ψάχνει μόνο λατινικά γράμματα. Στην νέα έκδοση έβαλα Ελληνικό Search στις Επαφές, τώρα ψάχνει κανονικά και με Ελληνικά. Η νέα έκδοση Omega v1.3 είναι σχεδόν έτοιμη. Edited October 5, 2011 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts