Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia W (I8350)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν παιζει ρολο απο που θα μπεις απο ελλαδα η απο αγγλια η αμερικη ....

κανονικα θα μπενεις και στο μαρκετ και στο msn.

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 394
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καταρχην θελω να ρωτησω αν εχει δει κανενας στο windows phone device manager ποσο γραφει οτι ειναι ο επεξεργαστης γιατι εμενα μου λεει κοντα στο 1 και οχι 1,4.......

επησεις εχω παρατηρησει πως ο χωρος του κινητου μειωνεται οταν αφαιρο και προσθετω νεες εφαρμογες :cry:

στο zune εκει που λεει reserved space and other content εχει κρατημενα 3,46g πολλα μου φαινονται για μικροεφαρμογες και χωρις παιχνιδια..... και στο reserved space στις επιλογες το εχω στο 5% εχει κανεις καμια ιδεα?

• 5 weeks later...
Παιδιά έχω πρόβλημα. Στο εικονίδιο εγώ δεν συνδέεται σε fb και windows live και γράφει αδύνατη σύνδεση στην εφαρμογή im. Καμία βοήθεια;

Να κανω μια ερωτηση ρε παιδια.. θελω να βαλω gps στο κινητο (nokia drive) αλλα δεν ξερω που να το βρω. καμια βοηθεια?

Να κανω μια ερωτηση ρε παιδια.. θελω να βαλω gps στο κινητο (nokia drive) αλλα δεν ξερω που να το βρω. καμια βοηθεια?

Θα χρειαστεί να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου και ίσως να χρειαστείς να εγκαταστήσεις κάποια custom rom. :)

Huawei Nova 5T

• 4 weeks later...

Μηπως ξερει καποιος τροπο για να λειτουργησει το Samsung Omnia W σαν εξωτερικο USB Flash Disk?

Υπαρχει καποιος τροπος να δω τα αρχεια μου σε υπολογιστη χωρις Zune?

• 2 weeks later...
παιδια εχω το εν λογω κινητο αλλα το εχω αφησει στην ακρη. παλαιοτερα ειχα θεμα με τις επαφες gmail οταν σε μια επαφη ειχα δυο τηλεφωνα με την ιδια ταμπελα πχ "κινητο" μου εμφανιζε μονο το ενα νουμερο αυτο εχει διορθωθει η οχι?
υπογραφή εκτός ορίων

• 1 month later...

σκοπευω να αγοράσω την συγκεκριμένη συσκευη. Αξίζει;

Με ενδιαφέρει πρώτα σαν τηλέφωνο και δευτερευόντος για internet και κανα παιχνιδάκι.

Πληροφοριακά, θα αναβαθμιστει σε 7.8; Θα επιτρεπεται εγκατασταση εφαρμογών εκτος marketplace;

Πιστεύω ότι σαν απλό τηλέφωνο με δυνατότητες smartphone (internet browsing-email) είναι πολύ καλό. Αν θέλεις ευκολίες όπως smartdialing ή αναλυτική απεικόνιση call log θα πας σε third party εφαρμογές και δεν ξέρω αν θα μείνεις ευχαριστημένος.

Στα θετικά επίσης ότι έχει καλή διάρκεια μπαταρίας. Παιχνίδια έχει αρκετά free.

Πριν λίγο καιρό βγήκε η είδηση ότι όλα τα samsung windows phones με 7.5 θα αναβαθμιστούν σε 7.8 οπότε η απάντηση είναι ότι άνευ απροόπτου θα αναβαθμιστεί.

(για εγκατάσταση εφαρμογών εκτός marketplace δε γνωρίζω)

Sent neither from iphone nor android phone

Ξερει κανεις αν το συγκεκριμενο κινητο εχει notification led για emails?

Η καποιο αλλο Windows Phone που να εχει ?

Ξερει κανεις αν το συγκεκριμενο κινητο εχει notification led για emails?

Η καποιο αλλο Windows Phone που να εχει ?

Το συγκεκριμένο κινητό δεν έχει led για notifications.

Παιδιά (αν και λίγο καθυστερημένα) καλή χρονιά σε όλους κατ αρχήν, πήρα και εγώ την εν λόγω συσκευή (πριν 3 μέρες) προς το παρόν θεωρώ ότι έκανα μια καλή επιλογή για τα λεφτά της θα φανεί με το καιρό αυτό βέβαια... κάτι πολύ σημαντικό για αυτήν την συσκευή που ξεχωρίζει... (που είμαι σίγουρος πολλοί δεν το προσέχουν και τόσο..) ... έχει το μικρότερο δείκτη sar με 0,35 σε αντίθεση με τα lumia που φτάνει το 1,4

Τώρα κάτι που με προβληματίζει ρε παιδιά και θα ήθελα πολύ την βοήθειά σας.. έχω κατεβάσει την εφαρμογή kis της samsung στον υπολογιστή μου (windows xp) για να μπορέσω έτσι να συγχρονίσω την συσκευή (να μεταφέρω επαφές από το παλιό μου SEricsson κλπ.) ανοίγοντας τώρα το πρόγραμμα δε μου βλέπει καθόλου την συσκευή όταν την συνδέσω αυτή στη θύρα USB, τι να συμβαίνει άραγε, υπάρχει μήπως για τα WP κάποιο άλλο πρόγραμμα για αυτήν την δουλειά και αν ναι ποιο και από που;

και κάτι τελευταίο (άσχετο με τα προηγούμενα) υπάρχει κάπου στο τηλέφωνο > σύστημα> ευρεση κινητού μου, που συνδέεται απ ότι κατάλαβα στο ίντερνετ στην σελίδα των Windows Phone... εκεί προφανώς καταγράφονται προσωπικά δεδομένα (αν κατάλαβα καλά..) όπως λογικά και κωδικός συσκευής, η ερώτηση μου είναι πόσο ασφαλές και καλό μπορεί να είναι μια τέτοια λειτουργία-ενέργεια!

Για να προσθέσεις τις επαφές σου στο κινητό πηγαινε ρυθμισεις->εφαρμογές->επαφές->εισαγωγη επαφών καρτας sim...δεν χρειάζεται να χρησμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα στο pc... Οσο για το sar έχεις απόλυτο δίκιο ήταν κ για μένα απο τους λόγους που το επέλεξα...

Παιδιά καλησπέρα!Έχω ένα πρόβλημα με την συσκευή. Όταν συνδέω τον φορτιστή ενώ αρχικά κάνει τον ήχο που δείχνει ότι μπήκε ο φορτιστής στην συνέχεια σταματάει να φορτίζει και βγάζει ένα ερωτηματικό πάνω στην μπαταρία. Έβαλα και έναν άλλο φορτιστή και πάλι τα ίδια. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα λειτουργικού και να λύνεται με hard reset, ή είναι καθαρά πρόβλημα της υποδοχής;

• 2 weeks later...

Καλησπέρα παιδιά.

Πήρα και εγώ το τηλέφωνο και είναι καταπληκτικό.

Έχω μια απορία:μου είναι μόνιμα αναμμένο το βελάκι της περιαγωγής.

Χρησιμοποιώ κάρτα Q και δείχνει δίκτυο Wind.

Γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο;

Καλησπέρα παιδιά.

Πήρα και εγώ το τηλέφωνο και είναι καταπληκτικό.

Έχω μια απορία:μου είναι μόνιμα αναμμένο το βελάκι της περιαγωγής.

Χρησιμοποιώ κάρτα Q και δείχνει δίκτυο Wind.

Γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο;

Η Q χρησιμοποιεί το δίκτυο της Wind και είναι σε περιαγωγή μόνιμα γι' αυτό το λόγο. Δεν έχεις πρόσθετες χρεώσεις, αν αυτό φοβάσαι. Από την άνοιξη που πέρασε κι εγώ με κάρτα Q έχω τη συγκεκριμένη συσκευή. :)

Huawei Nova 5T

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Έχω μία απορία ακόμη:για να αλλάξουμε ringtone πρέπει να κάνουμε download αυτό που θέλουμε και μετά να το ορίσουμε;

Από όσο έψαξα δε βρήκα τρόπο να ορίσω κάποιο από αυτά του φακέλου ''Μουσική''.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Έχω μία απορία ακόμη:για να αλλάξουμε ringtone πρέπει να κάνουμε download αυτό που θέλουμε και μετά να το ορίσουμε;

Από όσο έψαξα δε βρήκα τρόπο να ορίσω κάποιο από αυτά του φακέλου ''Μουσική''.

Αυτό είναι το δύσκολο στα WP7.5. Αυτός είναι ο ένας τρόπος. Μέσα από κάποια εφαρμογή, η οποία θα κατεβάζει ένα μικρό τμήμα από το κομμάτι που θέλεις. Όμως, τα κομμάτια που κατεβάζεις, θα είναι αποκλειστικά για ringtones και δε θα τα βρίσκεις στην εφαρμογή Μουσική+Βίντεο, αλλά στις ρυθμίσεις. Ένας 2ος τρόπος είναι να διαλέγεις από τα κομμάτια που έχεις στη συλλογή σου ( στο Μουσική+Βίντεο ) και να τα επεξεργαστείς με κάποια εφαρμογή από το Marketplace και ως προς το μέγεθος του αρχείου και ως προς τη διάρκεια του κομματιού. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι πώς το κομμάτι θα πρέπει είναι περίπου 30MB και να έχει διάρκεια περίπου 30 δευτερόλεπτα, αν και δεν είμαι πολύ σίγουρος για τη χρονική διάρκεια.

P.S.: Για να μην μπαίνω σε όλη αυτή τη διαδικασία, έχω κατεβάσει από το Marketplace την εφαρμογή Free Ringtones.

Huawei Nova 5T

Καλησπέρα!

Τελικά το αποφάσισα, παρηγγειλα και περιμένω αυτες τις μέρες το εν λόγο κινητο. Η απορία μου είναι να το ξεκλειδώσω; Ισχυει ακόμα ο τρόπος με το WindowBreak Me; Αναβαθμίσεις κάνω μετά; Που μπορω μετα να βρω εφαρμογες εκτος μαρκετ;

Γενικά τι να κάνω πριν αρχίσω να χρησιμοποιω την συσκευή;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

πηρε κανεις την αναβαθμιση σε 7.8?

Καλησπέρα! Ναί, εγώ! :D Η αναβάθμιση πήγε κανονικά, χωρίς να καταφύγω σε ένα κόλπο που έλεγαν για διακοπή του internet, όσο το Zune θα έψαχνε για updates. Copy/paste από άλλο thread: Καμία μείωση στον διαθέσιμο χώρο της συσκευής, βελτίωση στην ταχύτητα σε όλο το λειτουργικό, που πίστευα ότι είχε μειωθεί ελάχιστα από προηγούμενο update, βελτίωση της ταχύτητας εκκίνησης όλων των εφαρμογών, native και 3rd parties, και πραγματικά απίστευτη homescreen!! :love: Με τα εξτρά χρώματα έδωσε και το έντονο μπλε και νομίζω ότι θα τη χαζεύω συνέχεια...!!! Και ακόμα πιο πρακτική. Πραγματικά, respect στη Microsoft! Ήταν πολύ σωστή, όσον αφορά το συγκεκριμένο update.

Edit: Πριν από λίγο, κλείδωσα τη συσκευή για μερικά δευτερόλεπτα και το σήμα του wifi δεν έδειξε ότι αποσυνδέθηκε. Ίσως και να παραμένει η σύνδεση σε ασύρματα δίκτυα και με το κλείδωμα της συσκευής. Θα επανέλθω σε αυτό το post.

Edit2: Τελικά το wifi αποσυνδέεται, όταν κλειδώσω τη συσκευή.

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

7.8 κι εγώ, με τη μέθοδο το διαδοχικών disconnects. Επιτέλους πολλά tiles! Μόνο το battery advisor tile μου λείπει τώρα...

7.8 κι εγώ, με τη μέθοδο το διαδοχικών disconnects. Επιτέλους πολλά tiles! Μόνο το battery advisor tile μου λείπει τώρα...
το δοκιμασα τιποτα τι να κανω ποτε ερχεται επισημα?
υπογραφή εκτός ορίων

παιδια να κανω μια ερωτηση καθως το τηλεφωνο το εχει το eshop με 166€ και με ενδιαφερει. τι διαφορες υπαρχουν μεταξυ windows 7.X & windows 8.X ?? αξιζει να αγορασω μια 7αρα συσκευη? γενικα δεν ειμαι και πολυ πολυ απαιτητικος... λιγο σερφαρισμα θα κανω, κανα δυο προγραμματα και το gps με ενδιαφερουν. gps μπορω να βαλω οτι θελω?

το δοκιμασα τιποτα τι να κανω ποτε ερχεται επισημα?

Ούτε κι εμένα με άφηνε να κάνω, δε γνωρίζω πότε έρχεται επίσημα.

Τα νέα tiles είναι πολύ πιο βολικά. Η μπαταρία φαίνεται να τελειώνει γρηγορότερα όμως.