antonispap40 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Καλησπέρα στην παρέα! Εδώ και λίγο καιρό έχω και γω την τελευταία belle του φίλου μας lagoskon και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα! Ενώ στην αρχή ο Ιστός (web broswer) άνοιγε κανονικά, τις τελευταίες ημέρες δεν μου ανοίγει. Δεν έχω κάνει κάποια εγκατάσταση και το μόνο που έχω κάνει είναι επανεκκίνηση το κινητό αλλά και πάλι τίποτα, συνεχίζει να μην ανοίγει. Έχει κανείς σας το ίδιο πρόβλημα ? Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Καλησπέρα στην παρέα! Εδώ και λίγο καιρό έχω και γω την τελευταία belle του φίλου μας lagoskon και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα! Ενώ στην αρχή ο Ιστός (web broswer) άνοιγε κανονικά, τις τελευταίες ημέρες δεν μου ανοίγει. Δεν έχω κάνει κάποια εγκατάσταση και το μόνο που έχω κάνει είναι επανεκκίνηση το κινητό αλλά και πάλι τίποτα, συνεχίζει να μην ανοίγει. Έχει κανείς σας το ίδιο πρόβλημα ? κι εγω την εβαλα πριν μερικες μερες αλλα δεν βλεπω προβλημα που λες Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 κι εγω την εβαλα πριν μερικες μερες αλλα δεν βλεπω προβλημα που λες Στην αρχή δεν είχα κάποιο πρόβλημα.. μετά από 1-2 εβδομάδες εμφανίστηκε.. Τι να πω.. θα το αφήσω έτσι και βλέπουμε.. ίσως την ξαναπεράσω Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Στην αρχή δεν είχα κάποιο πρόβλημα.. μετά από 1-2 εβδομάδες εμφανίστηκε.. Τι να πω.. θα το αφήσω έτσι και βλέπουμε.. ίσως την ξαναπεράσω και σε μενα ετυχε αυτο και την ξαναπερασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 (edited) Έχω την Belle του φίλου μας του lagoskon, αλλά είδα σε κάποια άλλη τροποποιημένη Belle κάποια custom theme effects, κάποια πολύ όμορφα transitions, που ομολογώ ότι μου άρεσαν πολύ. Ποια έκδοση της Belle να φλασάρω ώστε να μπορώ να περάσω αυτά τα εφέ; Κάποια Delight ίσως; Ποια έκδοση από αυτές έχει ελληνικά, έστω και μόνο σαν γλώσσα γραφής; Θενξ. :) Edited December 14, 2011 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Έχω την Belle του φίλου μας του lagoskon, αλλά είδα σε κάποια άλλη τροποποιημένη Belle κάποια custom theme effects, κάποια πολύ όμορφα transitions, που ομολογώ ότι μου άρεσαν πολύ. Ποια έκδοση της Belle να φλασάρω ώστε να μπορώ να περάσω αυτά τα εφέ; Κάποια Delight ίσως; Ποια έκδοση έχει από αυτές έχει ελληνικά, έστω και μόνο σαν γλώσσα γραφής; Θενξ. :) δεν χρειαζετε να φλασαρεις καμια. δες στα μαγαζια που τρεχεις ενα sis με ανοιχτο το open for all και μετα κανεις φακελο effects τα βαζεις εκει και με ενα restart τρεχουν Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 δεν χρειαζετε να φλασαρεις καμια. δες στα μαγαζια που τρεχεις ενα sis με ανοιχτο το open for all και μετα κανεις φακελο effects τα βαζεις εκει και με ενα restart τρεχουν Είχα την εντύπωση ότι η έκδοση του lagoskon δεν δέχεται εφέ θεμάτων. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 δεν χρειαζετε να φλασαρεις καμια. δες στα μαγαζια που τρεχεις ενα sis με ανοιχτο το open for all και μετα κανεις φακελο effects τα βαζεις εκει και με ενα restart τρεχουν Δε γίνεται αυτό στην έκδοση του lagoskon γιατί τα εφφέ είναι στην z:/ . Το open4all δίνει πρόσβαση μόνο στη c:/. Έχει ξαναειπωθεί. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Δε γίνεται αυτό στην έκδοση του lagoskon γιατί τα εφφέ είναι στην z:/ . Το open4all δίνει πρόσβαση μόνο στη c:/. Έχει ξαναειπωθεί. Καλά το θυμόμουν. Ποια Belle προτείνεις να φλασάρω; Να έχει ελληνικά κλπ κλπ. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Καλά το θυμόμουν. Ποια Belle προτείνεις να φλασάρω; Να έχει ελληνικά κλπ κλπ. Την τελευταία delight νομίζω.. Όλες οι delight έχουν ελληνικά αρκεί να κατεβάσεις το ελληνικό rofs2 εννοείται. Επίσης το φλασάρισμα με refubish και dead phone flashing καθώς και format την e:/ για να μην έχεις ασυμβατότητες. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Την τελευταία delight νομίζω.. Όλες οι delight έχουν ελληνικά αρκεί να κατεβάσεις το ελληνικό rofs2 εννοείται. Επίσης το φλασάρισμα με refubish και dead phone flashing καθώς και format την e:/ για να μην έχεις ασυμβατότητες. Έχεις δοκιμάσει την εκδοση του The One; Είναι καλύτερη ή χειρότερη από την Delight; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Δε γίνεται αυτό στην έκδοση του lagoskon γιατί τα εφφέ είναι στην z:/ . Το open4all δίνει πρόσβαση μόνο στη c:/. Έχει ξαναειπωθεί. εγω μια χαρα τα εβαλα τα εφε στου lagoskon με τον τροπο που λεει και το μαγαζακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 (edited) Δε γίνεται αυτό στην έκδοση του lagoskon γιατί τα εφφέ είναι στην z:/ . Το open4all δίνει πρόσβαση μόνο στη c:/. Έχει ξαναειπωθεί. εγω μια χαρα τα εβαλα τα εφε στου lagoskon με τον τροπο που λεει και το μαγαζακι Κι όμως γίνεται. Εγκαθιστάς ένα βασικό πακετάκι φακέλων στο C:/ που σου επιτρέπει να βάζεις τα εφέ στο E:/effects. Από εκεί και πέρα βάζεις ό,τι θες. Μια χαρά. :D Edited December 14, 2011 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Κι όμως γίνεται. Εγκαθιστάς ένα βασικό πακετάκι φακέλων στο C:/ που σου επιτρέπει να βάζεις τα εφέ στο E:/effects. Από εκεί και πέρα βάζεις ό,τι θες. Μια χαρά. :D Ε πείτε ρε παιδιά και σε εμάς πως γίνεται! Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Ε πείτε ρε παιδιά και σε εμάς πως γίνεται! Συγγνώμη προκαταβολικά αν δεν είναι νόμιμο να δώσω το συγκεκριμένο λινκ. Εγώ πάντως το εντόπισα εδώ. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Ποια εκδοση ειναι η καλυτερη μεχρι στιγμης, με ελληνικη γλωσσα; Για να την βαλω, θελει και φορματ το κινητο ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Ποια εκδοση ειναι η καλυτερη μεχρι στιγμης, με ελληνικη γλωσσα; Για να την βαλω, θελει και φορματ το κινητο ε; lagoskon μια χαρα και τα εφε θα τα βαλεις χειροκινητα Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 πέρασα το baseeffect.sis στην C και μετά τον φάκελο με τα effects στην E και restart δεν έγινε τίποτα καμιά ιδέα ?το rompatcher on το είχα Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 πέρασα το baseeffect.sis στην C και μετά τον φάκελο με τα effects στην E και restart δεν έγινε τίποτα καμιά ιδέα ?το rompatcher on το είχα Ενεργοποίησε τα εφέ θεμάτων: Μενού->Ρυθμίσεις->Θέματα->Γενικά->Επιλογές->Εφέ θέματος->Ενεργοποιημένα Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 το κινητό έγινε 1-2 sec πιο αργό είναι φυσιολογικό? Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Βάλε τα speed effects.. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Βάλε τα speed effects.. που θα τα βρουμε αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 εγώ έβαλα αυτά τελικά Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Όσο πιο περίπλοκα βάζεις τόσο πιο αργή θα είναι η συσκευή σου εννοείται. Όσο για τα άλλα που σου είπα με μια αναζήτηση θα τα βρεις. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 παιζει ρολο και ποσες οθονες αναμονης εχεις. κι εγω του κινεζου τα εφε εχω βαλει και με τις 6 οθονες που και που αργει λιγο αλλα δεν με πειραζει Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts