mindfield Δημ. December 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 (edited) redraw σε 3sec στο zoom-in και 6 περιπου στο Zoom-out δοκιμασα και τον opera.. οχι μονο το φορτωσε πιο γρηγορα, αλλα το redraw ειναι 0 sec! No Tholoura at all!!:D Οπως το περίμενα. Ιδια κατάσταση με beta 3 και build 10. Κάτι παίζει με τον στοκ browser. Εκτός και αν έχει σχέση με το hardware composition που προστέθηκε τελευταία. Πιστεύω θα το φτιάξουν (στην CM9 τουλάχιστον είμαι βέβαιος). Σε ευχαριστώ Νίκο! edit Βλέπω στο τόπικ του nexus s ότι και στην επίσημη διανομή ο browser έχει το πρόβλημα που συζητάμε. Επομένως δεν είναι θέμα των pawitp και onecosmic, είναι θέμα της 4.0.3 γενικά (οι προηγούμενες προσπάθειες που πατούσαν στην 4.0.1 δεν το είχαν το πρόβλημα). Επίσης και στην επίσημη διανομή το σύστημα γύρω στο 30% φαίνεται να καταναλώνει απο την μπαταρία. Edited December 23, 2011 by mindfield Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 λοιπον, την φοραω 3η μερα σημερα και δεν εχω κανενα θεμα και προβλημα. ειχα αρκετα στην αρχη αλλα flashing-Ξεflashing την εστρωσα για τα καλα. ελληνικο swype μονο δεν μπορω να κατεβασω (εχω το swype beta απο το κατεβασμενο απο swype Instaler αλλα δεν μπορω να κατεβασω ελληνικα) και δεν προκειται να περασω το swype του Αλεξ (που χρησημοποιω παντα) γιατι δεν ανοιγε το κινητο ουτε εμπαινε σε cwm οταν το περασα (μια φορα απο της αρκετες που φλασαρα). θα πω 5 πραματα χονδρικα γιατι βαριεμαι :P ΠΕΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΣΤΟΚ ΡΟΜ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ CM7 format /system/data/datadata/cache/dalvik (οχι wipe) instal rom αν διακοπει το instal ξανα cwm και Instal τη ρομ. αν δεν γινετε τιποτα μετα το bootanimation και το κοιτατε για πανω απο5 λεπτα, βγαλτε μπαταρια και ξανα instal. μετα instal τον κερνελ,su fix,modem της επιλογης σας. τα apn φτιαξτε τα μονοι σας. Νικο, μηπως εχεις καταφερει να βαλεις τους χαρτες της google και να φτιαξεις τα χρωματα που, σε μενα τουλαχιστον, φαινονται κατακιτρινα και το voodoo control εχει μονο επιλογες για τον ηχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 (edited) περασα μολις την ics του onecosmic και ολα τελεια και καλα μεχρι στιγμης εκτος απο το γεγονος οτι δεν διαβαζει την εξωτερικη καρτουλα sd. ετυχε σε κανεναν αλλον το ιδιο? ξερει κανεις καποια λυση η ξανα-flash ολη την rom? Edited December 23, 2011 by c0rpse_grinder Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Νικο, μηπως εχεις καταφερει να βαλεις τους χαρτες της google και να φτιαξεις τα χρωματα που, σε μενα τουλαχιστον, φαινονται κατακιτρινα και το voodoo control εχει μονο επιλογες για τον ηχο? Ειχα σε backup τους χάρτες από το τιτανιουμ. Θα σου ανεβάσω τα αρχεία αν θέλεις (αυριο μάλλον η σε λίγο) για να τα βάλεις στο φάκελο του τιτανιουμ και να κάνεις restore τους χάρτες. Αν περάσεις την έκδοση του κερνελ με voodoo colour τότε θα έχεις τις επιλογές για τα χρώματα στο voodoo control (που μάλλον χάνονται μετά από reboot όπως παλαιότερα στις alpha εκδόσεις) Εγώ δεν έχω βάλει vcolour και έχω τα κανονικά χρώματα που προτιμώ. Δεν έχω καμία παραμόρφωση στα χρώματα. περασα μολις την ics του onecosmic και ολα τελεια και καλα μεχρι στιγμης εκτος απο το γεγονος οτι δεν διαβαζει την εξωτερικη καρτουλα sd. ετυχε σε κανεναν αλλον το ιδιο? ξερει κανεις καποια λυση η ξανα-flash ολη την rom? Μάλλον ψάχνεις σε λάθος κατάλογο. Δεν είναι στο /sdcard/external sd η εξωτερική. Βρίσκεται στο /emmc Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 περασα μολις την ics του onecosmic και ολα τελεια και καλα μεχρι στιγμης εκτος απο το γεγονος οτι δεν διαβαζει την εξωτερικη καρτουλα sd. ετυχε σε κανεναν αλλον το ιδιο? ξερει κανεις καποια λυση η ξανα-flash ολη την rom? Δε νομίζω να μη σου την αναγνωρίζει. Μήπως απλά δεν βρίσκεις τον φάκελο external_sd που αντί για μέσα στην sdcard βρίσκεται έναν φάκελο πιο πίσω? Δε θυμάμαι ακριβώς με πιο όνομα όμως τον έχει. emmc νομίζω κάπως έτσι. ωπ πότε το έγραψε ο Νίκος? Τώρα το είδα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 οριστε οι χαρτες https://rapidshare.com/files/2377075299/maps.rar το ξεζιπαρεις και βαζεις τα 3 αρχεια οπως ειναι στο φακελο του titanium στην sd restore και κομπλε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 (edited) οντως παιδια εκει ηταν ολα, thanks! ps: εχει βγει κανεις πως σβηνουμε ομαδικα επαφες στο ICS?? εχω πολλα dublicates και μου σπαει τα νευρα !! Edited December 23, 2011 by c0rpse_grinder Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 οντως παιδια εκει ηταν ολα, thanks! ps: εχει βγει κανεις πως σβηνουμε ομαδικα επαφες στο ICS?? εχω πολλα dublicates και μου σπαει τα νευρα !! Go contacts από το μάρκετ Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Ειχα σε backup τους χάρτες από το τιτανιουμ. Θα σου ανεβάσω τα αρχεία αν θέλεις (αυριο μάλλον η σε λίγο) για να τα βάλεις στο φάκελο του τιτανιουμ και να κάνεις restore τους χάρτες. Αν περάσεις την έκδοση του κερνελ με voodoo colour τότε θα έχεις τις επιλογές για τα χρώματα στο voodoo control (που μάλλον χάνονται μετά από reboot όπως παλαιότερα στις alpha εκδόσεις) Εγώ δεν έχω βάλει vcolour και έχω τα κανονικά χρώματα που προτιμώ. Δεν έχω καμία παραμόρφωση στα χρώματα. Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Σε ευχαριστω πολυ για τους χαρτες, τους εχω και εγω backup στο titanium και δεν τους εβαζα γιατι μου ζητουσε κατι lsid(ή κατι τετοιο) να εχει προσβαση στο συστημα μου και δεν ηξερα τι ειναι οποτε δεν το δεχτηκα. Θα δοκιμασω και με τους δικους σου οταν ξαναβαλω την ics και θα ενημερωσω! Οσο για τα χρωματα, εχω βαλει τον κερνελ του onecosmic που εχει στην πρωτη σελιδα. Κανονικα, θα επρεπε να δινει επιλογες στο voodoo control, ωστοσο δεν τις βρισκω. Επισης, αν εχουμε ιδιο κερνελ λογικα θα εχουμε και ιδια χρωματα, ετσ ιδεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Kαλησπερα και χρονια πολλα....μπορει καποιος φιλος σε απλα ελληνικα να με καθοδηγησει και να μου δωσει τα βήματα που χρειαζεται να κανω για να περασω σε τηλεφωνο με μαμα rom εκδοση ICS rc1 onecosmic . Eπισης και ποια ειναι η διαδικασια για να ξαναγυρισω στην μαμα rom 2.3.3. Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Kαλησπερα και χρονια πολλα....μπορει καποιος φιλος σε απλα ελληνικα να με καθοδηγησει και να μου δωσει τα βήματα που χρειαζεται να κανω για να περασω σε τηλεφωνο με μαμα rom εκδοση ICS rc1 onecosmic . Eπισης και ποια ειναι η διαδικασια για να ξαναγυρισω στην μαμα rom 2.3.3. Ευχαριστω εκ των προτερων Αν δεν έχεις εξοικειωθεί με το φλασάρισμα γενικότερα δεν θα σου πρότεινα να πας σε custom rom και ειδικά στην ICS που ακόμα το φλασάρισμα της δεν πετυχαίνει πάντα και μπορεί να σε ταλαιπωρήσει. Εδώ υπάρχουν οι οδηγίες για φλασάρισμα επίσημων λογισμικών και θα βρεις και τα λογισμικά. Και οδηγίες για την ICS υπάρχουν δυο σελίδες πριν σε αυτό το θέμα (ποστ #155 και #161) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 (edited) Εβαλα κι εγω να δοκιμάσω την ICS όντως πολύ καλη και και πανγρήγορη και με το swype κανένα πρόβλημα την κράτησα 3 μερούλες και... ξαναγύρισα στην JW1 γιατί έχω συνηθίσει τα εικονίδια στην μπάρα ειδοποιήσεων που στη ICS απλά δεν υπάρχουν και επίσης επί του παρόντος δεν υπάρχουν (ακόμα) αξιόλογα θέματα να βάλω όπως αυτό που το γουστάρω πολύ και το έχω συνηθίσει. καλές γιορτές σε όλους και ακόμα καλύτερα φλασαρίσματα! EDIT: σε λάθος θέμα έγραψα, παρακαλώ κάποιος μοντ να το μεταφέρει στο θέμα του ICS ευχαριστώ Edited December 24, 2011 by dimitrisioak Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 λοιπον, θα πω 5 πραματα χονδρικα γιατι βαριεμαι :P ΠΕΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΣΤΟΚ ΡΟΜ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ CM7 True...Την πάτησα άσχημα φλασάροντας cm9 πάνω από cm7 και έφαγα boot loop και στο recovery...Τρέχα γύρευε... Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 (edited) True...Την πάτησα άσχημα φλασάροντας cm9 πάνω από cm7 και έφαγα boot loop και στο recovery...Τρέχα γύρευε... Εμ αφου όλοι (μην χαρακτηρίσω) στο xda λένε ότι τους κατέβει. Δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψει σωστά αν περαστεί πάνω σε mtd. Edit: Καλά η μπαταρία μετά από 3 κύκλους (μετά απο calibrate) είναι εξαιρετική! Χάνω 1% για κάθε 5λεπτο surfing! (κανονικοτατη κατανάλωση) Και ας λέει το system ότι τραβάει 50-60% και καλά :lol: Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Edited December 24, 2011 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Παίδες, το official μάλλον τελείωσε. http://www.youmobile.org/blogs/entry/Samsung-CANCELED-Galaxy-S-and-Original-Galaxy-Tab-ICS-4-0-Upgrade-And-Explains-Why Κρίμα κρίμα κρίμα... Από αυτή την κίνηση και μόνο, αδιαφορώντας για οποιουδήποτε είδους fragmentation, το επόμενο μου τηλέφωνο σίγουρα δεν θα είναι Samsung και παίζεται αν θα είναι και Android. Απαράδεκτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Η HTC όταν βγαίνανε οι αναβαθμίσεις για Gingerbread είχε πει ότι δεν θα την δώσει στο Desire για παρόμοιους λόγους. Τελικά μετά από πολλές αντιδράσεις αναγκάστηκε να τροποποιήσει το Sense ώστε να μπορέσει να δώσει την αναβάθμιση. Δεν λέω ότι απαραίτητα θα γίνει το ίδιο και με την Samsung απλά ίσως να υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να ακούσει τους πελάτες της και να αλλάξει γνώμη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Θεωρώ τα πιο πεταμένα 400€+ που έδωσα για κινητό. Πίστευα πως για 2 χρόνια θα το υποστηρίζει όπως πρέπει. Αλλά μάλλον με βλέπω να αλλάζω και στρατόπεδο. Τί θα πει carrier and country limitations...; Ας βγάλει μια pure android χωρίς TWiz. Έλεος... Θα παίξω όσο γίνεται με customs και μετά ή WP ή iOS. Να την χαιρόμαστε, Χριστουγεννιάτικα μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Ήταν αναμενόμενο κάποια στιγμή το Galaxy S να μην πάρει αναβάθμιση! Σε κανένα κινητό δεν δίνεται για πάντα υποστήριξη. Και το Nexus One που έχει καθαρό Android κάποια στιγμή έπαψε να παίρνει αναβαθμίσεις όπως θα γίνει και με τα άλλα κινητά. Σίγουρα ένα κινητό με καθαρό Android έχει μεγαλύτερη υποστήριξη αλλά και αυτό κάποια στιγμή αφήνεται στην μοίρα του. Κατά την άποψη μου η Samsung εγκαταλείπει το Galaxy S έχοντας του δώσει μια λειτουργική Rom με την οποία το κινητό μπορεί πλέον να λειτουργήσει απροβλημάτιστα. Αν το είχε αφήσει με καμία 2.1 ή 2.2 τότε θα υπήρχε μεγάλο θέμα. Ευτυχώς για εμάς υπάρχουν και άλλοι τρόποι ώστε να συνεχίσουμε να χαιρόμαστε το κινητό μας και με άλλες αναβαθμίσεις! Να 'ναι καλά τα παιδιά του xda!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Ήταν αναμενόμενο κάποια στιγμή το Galaxy S να μην πάρει αναβάθμιση! Σε κανένα κινητό δεν δίνεται για πάντα υποστήριξη. Και το Nexus One που έχει καθαρό Android κάποια στιγμή έπαψε να παίρνει αναβαθμίσεις όπως θα γίνει και με τα άλλα κινητά. Σίγουρα ένα κινητό με καθαρό Android έχει μεγαλύτερη υποστήριξη αλλά και αυτό κάποια στιγμή αφήνεται στην μοίρα του. Κατά την άποψη μου η Samsung εγκαταλείπει το Galaxy S έχοντας του δώσει μια λειτουργική Rom με την οποία το κινητό μπορεί πλέον να λειτουργήσει απροβλημάτιστα. Αν το είχε αφήσει με καμία 2.1 ή 2.2 τότε θα υπήρχε μεγάλο θέμα. Ευτυχώς για εμάς υπάρχουν και άλλοι τρόποι ώστε να συνεχίσουμε να χαιρόμαστε το κινητό μας και με άλλες αναβαθμίσεις! Να 'ναι καλά τα παιδιά του xda!:) Αν την δώσουν και στην Ελλάδα όπως μου είχαν πει στο email όταν τους είχα ρωτήσει, τότε θα μπορεί οποιοσδήποτε χρήστης που δεν έχει τις γνώσεις και την όρεξη, να την περάσει και τότε δε θα έχει κανένα πρόβλημα με το κινητό. Απαράδεχτο να έχει μείνει η Ελλάδα στην 2.3.3... Εντάξει τώρα για την ICS πολλά μπορούν να κάνουν, δεν είναι δικαιολογία ότι δεν σηκώνει τον tw. Άμα είναι τόσο βαρύς, ξεφτίλα τους τότε που μας δείχνουν πόση σκ@το δουλειά κάνουν εκεί πέρα. Αν φταίει η "μικρή" ρομ τότε ας κάνουν διαφορετικό partitioning, 2 ολόκληρα γίγα ρομ έχει! Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ασχολίαστα φυσικά από τη στιγμή που ήδη το nexus s τρέχει απροβλημάτιστα και γρήγορα ICS Official. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 (edited) Εμ αφου όλοι (μην χαρακτηρίσω) στο xda λένε ότι τους κατέβει. Δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψει σωστά αν περαστεί πάνω σε mtd. Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Ναι και δυστυχώς αν έχεις χάσει για λίγο καιρό την επαφή την πατάς και μάλιστα ακολουθώντας και official οδηγίες. Anyway, μικρό το κακό αλλά σου τρώει ώρα και τσάμπα φλασαρίσματα. Υ.Γ. Όσο για της κακεντρέχειες των προηγούμενων σελίδων (σε αυτό και άλλα τοπικ) σχετικά με το στρατό, θα εξηγηθώ αναλόγως:devil::p Edited December 24, 2011 by red_herring Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Θεωρώ τα πιο πεταμένα 400€+ που έδωσα για κινητό. Πίστευα πως για 2 χρόνια θα το υποστηρίζει όπως πρέπει. Αλλά μάλλον με βλέπω να αλλάζω και στρατόπεδο. Τί θα πει carrier and country limitations...; Ας βγάλει μια pure android χωρίς TWiz. Έλεος... Θα παίξω όσο γίνεται με customs και μετά ή WP ή iOS. Να την χαιρόμαστε, Χριστουγεννιάτικα μέσα. Να αλλάξεις τότε φίλε μου :) Η Samsung υποστήριξε το κινητό 1μιση χρόνο. Εγώ προσωπικά είμαι 99.99% ευχαριστημένος. Αν πιστεύεις ότι έδωσες τσάμπα τα λεφτά σου γιατί δεν θα πάρεις επίσημα ics μαγκιά σου..! Είναι λάθος το σκεπτικό σου πάντως. Φιλικά εννοείται Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Να αλλάξεις τότε φίλε μου :) Νίκο η αγορά θα βγάλει αυτόματα έξω όσους δεν έχουν συνέπεια ως προς τον πελάτη. Κι εγώ γκρινιάζω για το ice cream, θεωρώ μεγάλο φάουλ να μη στηρίξει η samsung την μέχρι προ λίγων μηνών ναυαρχίδα της, χρησιμοποιώντας φτηνές δικαιολογίες, ενώ όλοι ξέρουμε ότι έχει τη δυνατότητα να το κάνει. Δεν ξεχνώ επίσης ότι στο προηγούμενο δεύτερο κινητό μου, η sony έδωσε μία αναβάθμιση από 1.6 σε 2.1 και το άφησε στην τύχη του. Ήταν ένας από τους λόγους, που στην επόμενη αγορά μου, η sony δεν ήταν μέσα στις επιλογές μου. Βέβαια κατάλαβε το αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε σε πολλούς και έσπευσε να ανακοινώσει ότι όλα τα κινητά της (2011) είναι αναβαθμίσιμα σε ice cream. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
outrospective Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα με υγεια!!! Το τηλεφωνο φοραει την JVZ με semaphore 2.1. Κατεβασα αυτο και θελω να ρωτησω, τι φλασαρω για ICS_RC1_Onecosmic_I9000_goodoane_repack.zip. Επισης δεν ξερω που βρισκω τον κερνελ για να γινει root το τηλεφωνο. οποιος μπορει ας βοηθησει. Ευχαριστω εκ των προτερων. Υ.Γ. Το φορουμ ειναι τελειο! Μου εχει λυσει τα χερια πολλες φορες!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 (edited) Να αλλάξεις τότε φίλε μου :) Η Samsung υποστήριξε το κινητό 1μιση χρόνο. Εγώ προσωπικά είμαι 99.99% ευχαριστημένος. Αν πιστεύεις ότι έδωσες τσάμπα τα λεφτά σου γιατί δεν θα πάρεις επίσημα ics μαγκιά σου..! Είναι λάθος το σκεπτικό σου πάντως. Φιλικά εννοείται Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Εννοείται πως θα αλλάξω. Όταν πλέον δεν θα καλύπτει ορισμένες ανάγκες μου σίγουρα δεν θα προτιμήσω Samsung και πολύ πιθανό να μην προτιμήσω και το Android. Επίσης άλλο 1½, άλλο 2 χρόνια. Δύσκολα θα με κερδίσει το Android OS. Αλλά ως τότε παίζει να έχει βγει και τo iPhone 5s. Οπότε θα είναι άλλα τα δεδομένα. Πάντως η Samsung έχασε ένα πελάτη for sure. Για την Google, θα δείξει... Συνονόματε αν θεωρείς πως σε σεβάστηκε η Samsung ως πελάτη, είναι άποψή σου και είναι σεβαστή. Απλά πιστεύω πως όχι μόνο δεν μας σεβάστηκε αλλά μας υποτίμησε. Εννοείται φιλικά όσα γράφουμε. Χρόνια πολλά σε όλους... Edited December 25, 2011 by nikoskon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. December 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Πάντως παιδιά αν έχουμε παράπονο και εμείς απο υποστήριξη, που 18 μήνες μετά ακόμα παίρνουμε αναβαθμίσεις, τι να πουν όσοι πήραν το galaxy s plus ή το galaxy W. Εκεί κι αν έκανε φάουλ η Samsung. Ούτε μια αναβάθμιση δεν είδαν οι άνθρωποι. Τουλάχιστον η εταιρία είναι συνεπής σε όσα είπε για το κινητό μας. Συσκευές με 512 ram δεν τις αναβαθμίζει. Οσες συσκευές έχει επιλέξει για αναβάθμιση έχουν ram 1 Gb. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts