nikos523 Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 H blue lightning του BHuvan goyal έγινε Ιnfinitum με νέο thread στο xda Για όσους ηθελα να βάλουν test version for slim ICS semaphore 0.9.8s (387MB available ram/ 399MB bm ) αλλα βρήκαν την slim πολύ σπαρτιάτικη (πχ εγώ:lol:), η νέα blue infinitum θα υποστηρίζει τον Κερνελ. "guys, i am adding that patch for video recording and playback in new rom with 390 mb of ram, new rom will come with new midnight. Also i am stripping the new rom down as far as i can without removing important things" Μύνημα του BHuvan goyal στις 13:14 σήμερα! Όντως το συζητούσε πολύ με τον Στρατο χθες. Μπράβο! Στα δικά μας τώρα! Γιατί βρήκες σπαρτιάτικη την slim? Εγώ την βλέπω πιο παραμετροποιήσιμη από την cm! Sent from my GT-I9000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Πιστευω πως σιγα σιγα ολοι θα χρησιμοποιησουν την πατεντα για περισσοτερα ΜΒ. :p Παντως με ψησατε να δοκιμασω κι αλλη ρομ περα απο την cm. Θα φλασαρω σε λιγο. Μπορω πανω απο την cm, ή πρεπει να γυρισω σε ginger πρωτα; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 (edited) Πιστευω πως σιγα σιγα ολοι θα χρησιμοποιησουν την πατεντα για περισσοτερα ΜΒ. :p Παντως με ψησατε να δοκιμασω κι αλλη ρομ περα απο την cm. Θα φλασαρω σε λιγο. Μπορω πανω απο την cm, ή πρεπει να γυρισω σε ginger πρωτα; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Καρφί πάνω απο cm! :) Edit: Κώστα είχες δίκιο για τον browser στην slim. Πάει νεράκι πραγματικά! Μήνες είχα να τον δουλέψω :D Sent from my GT-I9000 Edited March 31, 2012 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. March 31, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Edit: Κώστα είχες δίκιο για τον browser στην slim. Πάει νεράκι πραγματικά! Μήνες είχα να τον δουλέψω :D Sent from my GT-I9000 Το μόνο παράπονο μέχρι στιγμής είναι η συμβατότητα της ρομ με αρχεία .mkv Οποτε πάω να ανοίξω αρχείο mkv με τον mxplayer μου λέει ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το H/W decoder (το ίδιο και ο bsplayer). Δυστυχώς δεν είχα δοκιμάσει και σε καμια άλλη ICS για να δω αν είναι ασυμβατότητα της συγκεκριμένης rom ή του AOSP γενικα. Οποιος είναι σε cm9 ή κάποια άλλη πέραν ICS, ας κάνει μια δοκιμή. Επίσης να πω κάτι που παρατήρησα. Η Slim έχει καλύτερο gaming performance απο την CM9. Πηγαίνοντας απο GB σε CM9 είχα το παράπονο ότι κάποια παιχνίδια (πχ ceramic Destroyer) μου τα έτρεχε κάπως περίεργα. Δεν κόλαγε απλά δεν τα έτρεχε όσο ομαλά τα έτρεχε η GB. Στην Slim αυτό δεν ισχύει. Τα ίδια παιχνίδια τρέχουν όπως τα είχα συνηθίσει. Την εντύπωσή μου αυτή ενίσχυσε η δημοσίευση του δημιουργού της Gamerz rom στην οποία υποστηρίζει ότι η Slim έχει σωστούς GPU drivers ενώ η CM όχι και τόσο... Who knows... Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dovahkiin Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Γιατί αγχώνεσαι? Έχουμε καμιά 10αρια ics. Επίσης το μινι έχει σχετικα ίδια specs με το δικό μας και είναι 1 χρόνο και κάτι πιο καινούργιο. Sent from my GT-I9000 Το μινι ειναι ενα απλα τραγικο κινητο...Επισης πολλα apps π σε εμας τρεχουν νερακι σε εκεινο κολλανε απιστευτα.Πως γινετε να ειναι εκεινο καλυτερο για ICS???(Δεν αγχωνομαι :P) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 (edited) Το μινι ειναι ενα απλα τραγικο κινητο...Επισης πολλα apps π σε εμας τρεχουν νερακι σε εκεινο κολλανε απιστευτα.Πως γινετε να ειναι εκεινο καλυτερο για ICS???(Δεν αγχωνομαι :P) Έχουμε καλή GPU μάλλον :happy: Πάντως δε με βλέπω να γυρνάω σε cm!!! Μου φαίνεται πιο τούμπανο η slim και πιο smooth και ομαλή γενικότερα. Έχω όμως μερικές αποριούλες για κάποιες από τις ρυθμίσεις που έχει στο A S S. Αν μπορεί να μου πει κάποιος τί είναι τα παρακάτω στο General UI settings παρακαλώ. bug mailer...? Enable Volume Options...? Edited March 31, 2012 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Τελικα η slim με το morelocale2 ειναι μια χαρα απλα εχει αγγλικο μενου και ολα τα αλλα ελληνικα οποτε δεν ενοχλει. Δοκιμασα στην καινουρια Blue rom (bluelighiNiNg) τον semaphore 0.98s αλλα δεν δουλευει το h/w στον mx player και η αναπαραγωγη 720p δεν ειναι καλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Μπορεί κάποιος που χρησιμοποιεί την Dark Knight v.3, να την ανεβάσει κάπου και να δώσει το link; Δυστυχώς ο dev έχει στο thread της rom ΜΟΝΟ την v.4 (ή υπάρχει και η v.3 και δεν την είδα; !!), η οποία έχει bugs. Ευχαριστώ. Swyped from my HTC Desire with Sense 3.5 using Tapatalk 2 Beta-4 Την έχω εγώ (αυτη έχω και το κινητό μου) θα την ανεβάσω τώρα και μολίς ανεβεί θα σε στείλω λινκ. Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 πρέπει να παραδεχτώ πώς η δουλειά απο τον στράτο στον κέρνελ μαζί με την slim, κάνουν τον γαλαξία να πετάει. Επιτέλους browser σε ics που δουλεύει χωρίς να σου σπάει τα νεύρα σε βαριά website. Όσο για την περισσότερη μνήμη πραγματικά αυτό έλειπε απο τον γαλαξία μας. Απο εκεί και πέρα. Η παραμετροποίηση που μπορεί να δεχτεί η slim (που μόνο slim δεν θα την έλεγα) είναι μάλλον τρομακτική, σε σημείο που μάλλον εγώ χρειάζομαι guide για τις *** ρυθμίσεις. Απλά respect ρε στράτο. :w00t: Α και μην ξεχάσω ότι παίζω παιχνίδια χωρίς κολλήματα ή να πρέπει να αδιάζω την μνήμη πριν τα ανοίξω. επιτέλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Την έχω εγώ (αυτη έχω και το κινητό μου) θα την ανεβάσω τώρα και μολίς ανεβεί θα σε στείλω λινκ. http://www.sendspace.com/file/kijo69 Λινκ για την dark night 3 Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis0009 Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 πρέπει να παραδεχτώ πώς η δουλειά απο τον στράτο στον κέρνελ μαζί με την slim, κάνουν τον γαλαξία να πετάει. Επιτέλους browser σε ics που δουλεύει χωρίς να σου σπάει τα νεύρα σε βαριά website. Όσο για την περισσότερη μνήμη πραγματικά αυτό έλειπε απο τον γαλαξία μας. Απο εκεί και πέρα. Η παραμετροποίηση που μπορεί να δεχτεί η slim (που μόνο slim δεν θα την έλεγα) είναι μάλλον τρομακτική, σε σημείο που μάλλον εγώ χρειάζομαι guide για τις *** ρυθμίσεις. Απλά respect ρε στράτο. :w00t: Α και μην ξεχάσω ότι παίζω παιχνίδια χωρίς κολλήματα ή να πρέπει να αδιάζω την μνήμη πριν τα ανοίξω. επιτέλους. φιλε μπορεις να μου δωσεις λινκ για το κερνελ του στρατου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 φιλε μπορεις να μου δωσεις λινκ για το κερνελ του στρατου?? http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=24201153&postcount=2275 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis0009 Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=24201153&postcount=2275 και διαφορες αναμεσα σε Semaphore_ICS_0.9.8s.zip Semaphore_ICS_0.9.8sbm.zip ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 και διαφορες αναμεσα σε Semaphore_ICS_0.9.8s.zip Semaphore_ICS_0.9.8sbm.zip ? O bm είναι ο κλασσικός big mem που δεν έχει 720p video recording. Θα δουλέψουν σωστά όμως μόνο σε ρομς όπως η slim που έχει τις απαραίτητες τροποποιήσεις. (διάβασε 2 -3 σελίδες πιο πριν αν θέλεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laloss Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 και το Semaphore_ICS_0.9.8s.zip τι ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 μια βοήθεια γιατί δεν μου βγάζει δίκτυο ενώ δεν είμαι σε fligh mode στην slim ics 3 πέρασα τα εξής αρχεία... 1. Slim_ICS_sgs_2.6 2. Base_3.0 3. 3.0_I9000_Essentials 4. Semaphore_ICS_0.9.8s Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 και το Semaphore_ICS_0.9.8s.zip τι ειναι? Kernel. @themis0009 & laloss Παιδιά αυτές οι ερωτήσεις έχουν απαντηθεί χιλιάδες φορές και υπάρχουν οδηγοί για όλα αυτά. Ας διαβάζουμε πρώτα τους οδηγούς ή τα link που μας δίνονται πριν κάνουμε ερωτήσεις. Δεν είναι ότι βαριόμαστε να απαντήσουμε απλά γεμίζει το thread με τα ίδια πράγματα και γίνεται δυσανάγνωστο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 (edited) και το Semaphore_ICS_0.9.8s.zip τι ειναι? 10-12 λιγότερα Mb απο τον BM αλλά το 720p video rec παίζει κανονικά. Καμία άλλη διαφορά. μια βοήθεια γιατί δεν μου βγάζει δίκτυο ενώ δεν είμαι σε fligh mode στην slim ics 3 πέρασα τα εξής αρχεία... 1. Slim_ICS_sgs_2.6 2. Base_3.0 3. 3.0_I9000_Essentials 4. Semaphore_ICS_0.9.8s Ευχαριστώ!!! Χρειαζεται να ξαναπεράσεις τον kernel? Edited March 31, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 10-12 λιγότερα Mb απο τον BM αλλά το 720p video rec παίζει κανονικά. Καμία άλλη διαφορά. Χρειαζεται να ξαναπεράσεις τον kernel? Τον ξαναπέρασα δεν έγινε κάτι και όταν το καλώ μου λέει πως είναι απενεργοποιημένο καμιά άλλη ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Τι modem έχεις περάσει; Βάλε της JVT ή της JVU και δοκίμασε πάλι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Τον ξαναπέρασα δεν έγινε κάτι και όταν το καλώ μου λέει πως είναι απενεργοποιημένο καμιά άλλη ιδέα; Τι modem έχεις περάσει; Βάλε της JVT ή της JVU και δοκίμασε πάλι. και αν δεν δουλέψει αυτό που σου λέει το παλικάρι κοίτα μήπως έχει χάσει το imei η συσκευή σου. ΑΝ το έχει χάσει έχεις 2 τρόπους να το επαναφέρεις. Ο ένας είναι αν έχεις κάνει backup τον efs folder, όπου απλά τον επαναφέρεις με ένα πρόγραμμα όπως το root explorer. Ο άλλος είναι να γυρίσεις σε stok gingerbread και ξανά πάλι πίσω σε ics αφού πρώτα κάνεις αυτή τη φορά backup τον efs folder. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Τι modem έχεις περάσει; Βάλε της JVT ή της JVU και δοκίμασε πάλι. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! Δούλεψε μήπως ξέρεις και πως μπορώ να βάλω ελληνικό πληκτρολόγιο; προσπάθησα να βάλω αυτό από "Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S" αλλά δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Έχω γράψει δύο σελίδες πίσω...!:p Επίσης για όποιον θέλει Swype. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! Δούλεψε μήπως ξέρεις και πως μπορώ να βάλω ελληνικό πληκτρολόγιο; προσπάθησα να βάλω αυτό από "Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S" αλλά δεν... 2 σελίδες πριν. Ποστ #870. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 @Superuser & @nikospot ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παρά το προχωρημένο της ώρας άντε να δω τι θα γίνει παρακάτω... Πάντως γοητευτικό να τρέχεις ics! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts