nikos523 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Μπορεις να μου πεις εσυ εδω την απαντηση? Δεν γνωριζω πολυ καλα Αγγλικα Δεν γνωρίζω καν που βρίσκεται. Δεν είχα ποτέ θέμα. Απλά έβλεπα στο xda που τους παρέπεμπαν όλους στο πρώτο ποστ (όσους είχαν αυτό το πρόβλημα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 ρε παιδια αυτα τα modem kb1 kf3 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1548815 κανουν για ελλαδα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dovahkiin Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Καλησπέρα σε όλους.Πριν κάτι μέρες είδα τυχαία ένα βίντεο με το Samsung Galaxy S να τρέχει μια σπασμένη έκδοση του Android 4.Διαβάζοντας και κάποια πραγματάκια βρήκα μία αξιόλογη ROM στην οποία λειτουργούν αρκετά χαρακτηριστικά του τηλεφώνου.Αυτό που δεν κατάλαβα είναι το πως θα εγκαταστήσω αυτό το λογισμικό στο κινητό μου και πως θα κάνω το ονομαζόμενο ROOT στη συσκευή μου.Αν κάποιος μπορεί να μου βρει αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης θα ήμουν πολύ ευγνώμων(Φυσικά και οποιαδήποτε άλλη βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Καλησπέρα σε όλους.Πριν κάτι μέρες είδα τυχαία ένα βίντεο με το Samsung Galaxy S να τρέχει μια σπασμένη έκδοση του Android 4.Διαβάζοντας και κάποια πραγματάκια βρήκα μία αξιόλογη ROM στην οποία λειτουργούν αρκετά χαρακτηριστικά του τηλεφώνου.Αυτό που δεν κατάλαβα είναι το πως θα εγκαταστήσω αυτό το λογισμικό στο κινητό μου και πως θα κάνω το ονομαζόμενο ROOT στη συσκευή μου.Αν κάποιος μπορεί να μου βρει αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης θα ήμουν πολύ ευγνώμων(Φυσικά και οποιαδήποτε άλλη βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη...) Κοίτα εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=330794 για τις διάφορες roms, και στην ενότητα των Οδηγών για οδηγίες εγκατάστασης κάποιων απ'αυτές. Αν και, επειδή φαίνεσαι πολύ καινούριος, θα σου συνιστούσα να διαβάσεις λίγο περισσότερο για το τι είναι root, κτλ, και να καταλάβεις για ποιό λόγο θέλεις να βάλεις καινούρια rom. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Τελικα ποια είναι η καλυτερη ics αυτη τη στιγμη? νομίζω οι ήρθε η ώρα να φύγω απο την cm9 b15. Σκέφτομαι την slim αλλα τώρα προβληματίστηκε και με κάποιες 4.0.4 που είδα.μεχρι δοκιμάσει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis1988 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Ναι και εγω ψαχνομαι πολυ αυτον τον καιρο! ειδα πολυ καλα βιντεο απο την ΑΟΚΡ οπως επισης και απο την dark night.η τελευταια ειχε ενα θεμα με τη μπαταρια το οποιο ειναι σημαντικο...Εγω καταληγω ατην AOKP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Aυτην σκεφτόμουν και εγω. Θα κάνω ένα nandroid backup και θα τη δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Εγω εχω [ROM][iCS][4.0.3][Milestone4]BLUE LIGHTNING- v1.1.1-BLACKeditioN[AOKP][16/3/12] και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος, δοκιμαστε την :p Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Εχω δοκιμασει σχεδον ολες τις ICS ROMS και κατεληξα στην ROM ICS 4.0.3 Milestone4BLUE LIGHTNING- v1.1.1-BLACKeditioN AOKP δουλεουν ολα μια χαρα σταθερη και η μπαταρια κραταει αρκετα σε συγκριση με τις προηγουμενες εκδοσεις . Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι εχω καλυτερο σημα WIFI στο σπιτι και στο Downloading κατεβαζει παρα πολυ γρηγορα σε σχεση με τις Gingerbread roms και το κυριοτερο οτι συνεχεια βγαινουν καινουριες εκδοσεις με βελτιωσεις και extras. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dovahkiin Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 (edited) Θελω καινουρια ROM γιατι θελω οτι περισσοτερο μπορει να αποδωσει το τηλεφωνο μου.Εχω βαρεθει πραγματικα αυτην τη Gingerbread.Θελω στην ουσια μια ανανεωση και κατι καινουργιο για το κινητο μου. Edited March 23, 2012 by dovahkiin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Τελικά δοκίμασα τα νέα modem και το kb3 δουλεύει μια χαρά, πρέπει βέβαια πρώτα να βάλουμε το kf1. Στο σημα του κινητού είναι στα ίδια επίπεδα με το jvu αλλά στο wifi έχει 10-15 % καλύτερη απόδοση στο download και upload Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dovahkiin Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Παιδες το κινητο μου ειναι πλεον "ROOTED".Μηπως ξερετε κανενα λινκ για το πως θα εγκαταστησω την ROM ICS 4.0.3 Milestone4BLUE LIGHTNING- v1.1.1-BLACKeditioN(κατεληξα σε αυτην)??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 (edited) Παιδες το κινητο μου ειναι πλεον "ROOTED".Μηπως ξερετε κανενα λινκ για το πως θα εγκαταστησω την ROM ICS 4.0.3 Milestone4BLUE LIGHTNING- v1.1.1-BLACKeditioN(κατεληξα σε αυτην)??? Δεν έχει καμία σχέση το root αυτό καθαυτό με την εγκατάσταση καινούριας rom, εκτός αν τη βάλεις μέσω cwm... Και πάλι, θα σου συνιστούσα να διαβάσεις όλους τους οδηγούς και να καταλάβεις κάποια παραπάνω πράγματα, πριν δούμε μηνύματα "δε μου ανοίγει το κινητό"... :happy: ics roms έχει εδώ. Πώς "κατέληξες" σ'αυτή τη ρομ, χωρίς να ξέρεις καν που να τη βρεις; Αναρωτιέμαι... Edited March 23, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Παιδες το κινητο μου ειναι πλεον "ROOTED".Μηπως ξερετε κανενα λινκ για το πως θα εγκαταστησω την ROM ICS 4.0.3 Milestone4BLUE LIGHTNING- v1.1.1-BLACKeditioN(κατεληξα σε αυτην)??? Το link έχει δοθεί πέντε posts πάνω από το δικό σου. Πώς "κατέληξες" σ'αυτή τη ρομ, χωρίς να ξέρεις καν που να τη βρεις; Αναρωτιέμαι... Πίστευε και μη ερεύνα :). Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dovahkiin Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Την εχω κατεβασει ηδη την ROM την εχω βρει και διαβασα οτι δεν εχει σημαντικα BUGS γι'αυτο ειπα να την περασω.Οταν εννοεις οδηγους ποιους ακριβως εννοεις και τι πρεπει να καταλαβω?Ξερω οτι υπαρχει κινδυνος να το "τιναξω" το κινητο μου ξερω επισης και οτι με το ROOT χανω την εγγυηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 (edited) Την εχω κατεβασει ηδη την ROM την εχω βρει και διαβασα οτι δεν εχει σημαντικα BUGS γι'αυτο ειπα να την περασω.Οταν εννοεις οδηγους ποιους ακριβως εννοεις και τι πρεπει να καταλαβω?Ξερω οτι υπαρχει κινδυνος να το "τιναξω" το κινητο μου ξερω επισης και οτι με το ROOT χανω την εγγυηση Yποθέτω τότε ότι εννοείς λινκ με οδηγίες.... Από το την πρώτη σελίδα του xda site που κατέβασες τη rom (σε περίπτωση που δε μιλάς αγγλικά - και πάλι τότε, πού τα διάβασες όλα αυτά που λες; :p...) * Kατέβασε τη rom * Κάνε wipe data/factory reset από το cwm που έβαλες αφού έγινες root. * Kάνε wipe cache, πάλι με τον ίδιο τρόπο. * Αντίγραψε τη rom στο τηλέφωνο, και μέτα μέσω cwm κάνε install zip from sdcard, διάλεξε το αρχείο και φλάσαρέ την. * Αν έχεις εξωτερική κάρτα μέσα θα κολλήσει σε bootload, αν όχι δε θα bootάρει καθόλου, σ'αυτό το σημείο βγάλε τη μπαταρία. * Ξαναβάλτην και ξαναμπες στο CWM με τα 3 κουμπιά. * Φλάσαρε πάλι το αρχείο απ'την αρχή, και τώρα θα δουλέψει. * Όταν τελειώσει, κάνε reboot από το cwm, και θα έχεις την καινούρια rom. Edited March 23, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dovahkiin Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Λοιπον εγκατεστησα την ROM οπως ειπες αλλα δεν κολλησε στο boot(δεν εχω εξωτερικη SD).Φορτισε κανονικα και τωρα εχω Android 4!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Λοιπον εγκατεστησα την ROM οπως ειπες αλλα δεν κολλησε στο boot(δεν εχω εξωτερικη SD).Φορτισε κανονικα και τωρα εχω Android 4!!! Ok ωραία, φαίνεται ότι δε συμβαίνει πάντα αυτό. Αν θες γράψε μας και τις εντυπώσεις σου από την ανεπίσημη ice cream που έβαλες. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. March 23, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Τελικά δοκίμασα τα νέα modem και το kb3 δουλεύει μια χαρά, πρέπει βέβαια πρώτα να βάλουμε το kf1. Στο σημα του κινητού είναι στα ίδια επίπεδα με το jvu αλλά στο wifi έχει 10-15 % καλύτερη απόδοση στο download και upload Ενημερωτικά, στην build17 της cm9 το προεπιλεχθέν modem είναι το KF1. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Τελικά επέστρεψα σε jvu γιατί δεν μου δουλεύε το 3g στο kb3. Καλύτερο είναι το kf1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. March 23, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Ενημερωτικά, στην build17 της cm9 το προεπιλεχθέν modem είναι το KF1. Επειδή πήγα σε build17 απο άλλη ICS rom, μάλλον μου έμεινε αμανάτι το modem της προηγούμενης :) Φαίνεται ότι η build 17 τελικά έρχεται με modem JVU. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 JVT έχει η Build 17 για την ακρίβεια!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Τελικά ποιο modem είναι καλύτερο ; εγώ καταλήγω σε jvu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 (edited) Και τί ακριβώς σημαίνει Swype για ICS; Kάποιο διαφορετικό skin ίσως; Ποια η διαφορά δηλαδή με τις v2.6.47 & v3.21 που χρησιμοποιούσα μέχρι πριν λίγες ημέρες στο Desire μου, με την ICS rom ή που χρησιμοποιεί ακόμη και σήμερα ο αδερφός μου στο SGS του, με την ICSSGS RC4.2 rom; Edited March 24, 2012 by Superuser Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dovahkiin Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Λοιπον,μετα απο λιγο σκαλισμα στην Blue Lightning το μονο μικρο προβληματακι που εχω ειναι στην σειρομενη μπαρα ειδοποιησεων οπου τα γραμματα στα κουμπια που εχει για WIFI,BT κτλ οπως και τα ιδια τα κουμπια ειναι λιγο οπως να'ναι...(ΥΓ:Ξεχασα να κανω back-up τις επαφες μου αλλα ευτυχως τις ειχα στο δευτερο κιν. μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts