truckman Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Εβαλα προχθες την slim 4.2 (μεχρι να αποφασισω ποιο κινητο θα παρω τελικα γιατι γινεται μπαχαλο πλεον)...λοιπον, καθομαι και γελαω μονος μου...λεω δεν γινεται, δεν υπαρχει...ο λογος για το gps.. κλειδωνει για πλακα οπουδηποτε.. αυτα που βλεπω δεν τα πιστευω και μαλιστα σε μια ρομ που ειχε θεματακι με το gps Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Εβαλα προχθες την slim 4.2 (μεχρι να αποφασισω ποιο κινητο θα παρω τελικα γιατι γινεται μπαχαλο πλεον)...λοιπον, καθομαι και γελαω μονος μου...λεω δεν γινεται, δεν υπαρχει...ο λογος για το gps.. κλειδωνει για πλακα οπουδηποτε.. αυτα που βλεπω δεν τα πιστευω και μαλιστα σε μια ρομ που ειχε θεματακι με το gps Σοβαρα φιλε..;εκτος απο το gps σε εντυπωσιαζει και πουθενα αλλου..;λεω παλι να ξαναγυρισω σε ics απλα δεν μπορω να δεχτω 150mb μονο χωρο για εφαρμογες :rolleyes: Με μπριζωνεις κι εσυ ρε Παρη μεσημεριατικα :p Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Σοβαρα φιλε..;εκτος απο το gps σε εντυπωσιαζει και πουθενα αλλου..;λεω παλι να ξαναγυρισω σε ics απλα δεν μπορω να δεχτω 150mb μονο χωρο για εφαρμογες :rolleyes: Με μπριζωνεις κι εσυ ρε Παρη μεσημεριατικα :p Χαχαχα, μονο εσυ νομιζεις θα με βαζεις στην πριζα? Ηρακλη ειχα δοκιμασει παλι τις τελευταιες cm9 και...δεν!!! Τρεις μερες που την εχω ειναι σταθεροτατη και φυσικα ταχυτερη απο cm9 οπως γνωριζεις. Με σημα και τετοια δεν εχω πλεον θεμα, ολο το βραδυ στριμαριζα τραγουδια μεσω bt στο ηχοσυστημα και δουλευε χαρτι.Επισης εχει καλυτερο touch απο την cm9 (δεν θυμαμαι πως ηταν μεχρι την 3.4 που ειχα παλια).Γενικα ολα δουλευουν μια χαρα, δεν εχω δει κατι περιεργο .Προς το παρον μου αρεσει φιλε :) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Χαχαχα, μονο εσυ νομιζεις θα με βαζεις στην πριζα? Ηρακλη ειχα δοκιμασει παλι τις τελευταιες cm9 και...δεν!!! Τρεις μερες που την εχω ειναι σταθεροτατη και φυσικα ταχυτερη απο cm9 οπως γνωριζεις. Με σημα και τετοια δεν εχω πλεον θεμα, ολο το βραδυ στριμαριζα τραγουδια μεσω bt στο ηχοσυστημα και δουλευε χαρτι.Επισης εχει καλυτερο touch απο την cm9 (δεν θυμαμαι πως ηταν μεχρι την 3.4 που ειχα παλια).Γενικα ολα δουλευουν μια χαρα, δεν εχω δει κατι περιεργο .Προς το παρον μου αρεσει φιλε :) Αρχιζω και ψηνομαι, και μαλλον το απογευματακι θα εχω παγωτο παλι :D Βootloop δεν εχεις συναντησει φανταζομαι... ετσι φιλε μου..;:rolleyes: Eπισης, εχεις αφησει τον στοκ κερνελ..; Εβγαλε και ο darky καινουργια βασισμενη στην 4.0.4...:worry: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 (edited) Αρχιζω και ψηνομαι, και μαλλον το απογευματακι θα εχω παγωτο παλι :D Βootloop δεν εχεις συναντησει φανταζομαι... ετσι φιλε μου..;:rolleyes: Eπισης, εχεις αφησει τον στοκ κερνελ..; Εβγαλε και ο darky καινουργια βασισμενη στην 4.0.4...:worry: Οχι, εχω semaphore και ναι, το εφαγα το bootloop οταν φλασαρα ενα μοντακι για τα mms απο recovery :banghead: Ξαναφλασαρα τον semaphore αμεσως μεσω odin και ολα τελεια!! (Παει και το bootloop :D. λυθηκε κι αυτο το θεματακι) Edited July 4, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Εμένα γιατί δεν κλειδώνει το gps ρε παιδιά με την 4,2? Μένω σε περίεργο σημείο? :p (είμαι δίπλα από βουνά) To άνοιξα κιόλα και ανέβασα το σιδεράκι για την κεραία αλλά πάλι τίποτα. Βρίσκω δορυφόρους αλλά δεν κλειδώνει εύκολα. Θυμάμαι με gingerbread μετά από gps aids μια φορά που το δοκίμασα κλείδωσε αστραπιαία μόλις άνοιξα το πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Οχι, εχω semaphore και ναι, το εφαγα το bootloop οταν φλασαρα ενα μοντακι για τα mms απο recovery :banghead: Ξαναφλασαρα τον semaphore αμεσως μεσω odin και ολα τελεια!! (Παει και το bootloop :D. λυθηκε κι αυτο το θεματακι) Πολυ ωραια, κατι τελευταιο βρε φιλε, επειδη κι εγω εννοειται θα βαλω τον τελευταιο semaphore εχεις παρατηρησει μηπως βελτιωση στην αυτονομια..;γιατι στη jw6 που ειμαι τωρα ειναι παρα πολυ καλη!! Ααα, κι επισης :p βρεθηκε επιτελους λυση για τον μικρο χωρο εγκαταστασης εφαρμογων..;:confused: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 (edited) Εμένα γιατί δεν κλειδώνει το gps ρε παιδιά με την 4,2? Μένω σε περίεργο σημείο? :p (είμαι δίπλα από βουνά) To άνοιξα κιόλα και ανέβασα το σιδεράκι για την κεραία αλλά πάλι τίποτα. Βρίσκω δορυφόρους αλλά δεν κλειδώνει εύκολα. Θυμάμαι με gingerbread μετά από gps aids μια φορά που το δοκίμασα κλείδωσε αστραπιαία μόλις άνοιξα το πρόγραμμα.δεν ξερω τι μπορει να συμβαινει αλλα αυτο που βλεπω εγω δεν το πιστευω. Το δοκιμαζω παντα στα ιδια σημεια με ολες τις ρομ,κλειδωνει για πλακα.Δινεις data απο το κινητο η μεσω wifi? Πολυ ωραια, κατι τελευταιο βρε φιλε, επειδη κι εγω εννοειται θα βαλω τον τελευταιο semaphore εχεις παρατηρησει μηπως βελτιωση στην αυτονομια..;γιατι στη jw6 που ειμαι τωρα ειναι παρα πολυ καλη!! Ααα, κι επισης :p βρεθηκε επιτελους λυση για τον μικρο χωρο εγκαταστασης εφαρμογων..;:confused:Ηρακλη η jw6 ειναι σιγουρα καλυτερη σε αυτονομια.Σε νορμαλ χρηση καλα παει. Εκει που παρατηρω οτι την τρωει ειναι οταν ειμαι στο νετ. Εννοεις για το data/data? Edited July 4, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Ηρακλη η jw6 ειναι σιγουρα καλυτερη σε αυτονομια.Σε νορμαλ χρηση καλα παει. Εκει που παρατηρω οτι την τρωει ειναι οταν ειμαι στο νετ. Εννοεις για το data/data? Καταλαβα, οπως πριν δηλαδη δεν βελτιωθηκε. Ναι Παρη στο σπαστικο data/data αναφερομαι :mad: Βρηκες κατι..; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 δεν ξερω τι μπορει να συμβαινει αλλα αυτο που βλεπω εγω δεν το πιστευω. Το δοκιμαζω παντα στα ιδια σημεια με ολες τις ρομ,κλειδωνει για πλακα.Δινεις data απο το κινητο η μεσω wifi? Όχι θέλω να το χρησιμοποιώ χωρίς data για αυτό και οι δοκιμές μου γίνονται μόνο με το GPS ανοιχτό και με τίποτε άλλο. Ηρακλή, τα δεδομένα των εφαρμογών τα μεταφέρεις στο data/data αντί για το /datadata και ησυχάζεις... Τώρα αν βλέπεις ότι καθυστερούν τι να σου πω, εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. July 4, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Εμένα γιατί δεν κλειδώνει το gps ρε παιδιά με την 4,2? Μένω σε περίεργο σημείο? :p (είμαι δίπλα από βουνά) To άνοιξα κιόλα και ανέβασα το σιδεράκι για την κεραία αλλά πάλι τίποτα. Βρίσκω δορυφόρους αλλά δεν κλειδώνει εύκολα. Θυμάμαι με gingerbread μετά από gps aids μια φορά που το δοκίμασα κλείδωσε αστραπιαία μόλις άνοιξα το πρόγραμμα. Προσοχή όταν σηκώνουμε το σιδεράκι της κεραίας του GPS γιατί...σπάει!!!:O Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 (edited) Προσοχή όταν σηκώνουμε το σιδεράκι της κεραίας του GPS γιατί...σπάει!!!:O Καλά δεν το σήκωσα και πολύ και από ότι είδα δεν έσπασε :p Πιάνω δορυφόρους αλλά σ***ά κλειδώνω... Edited July 4, 2012 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. July 4, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Καλά δεν το σήκωσα και πολύ και από ότι είδα δεν έσπασε :p Πιάνω δορυφόρους αλλά σ***ά κλειδώνω... Εγώ πάλι το παρασήκωσα :lol: Με την CM9 πως ήσουν απο GPS? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 (edited) Εγώ πάλι το παρασήκωσα :lol: Με την CM9 πως ήσουν απο GPS? Μία φορά είχα δοκιμάσει αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Βέβαια δοκίμασα με μία nightly που λέγατε ότι δεν δουλεύει με τίποτα το gps... Πριν με την slim 4,2 και με το gps.conf που έχει δοθεί στο thread της σλιμ, έπιασα 7 δορυφόρους, κλείδωσε με χαμηλό snr όμως και το Sygic ξαφνικά έχασε το σήμα ενώ ήμουν ακίνητος στο μπαλκόνι... Άσε που έδειχνε ότι κουνιέμαι κιόλας... Edited July 4, 2012 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ventic Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 καλησπέρα,πέρασα αυτή τη ρομ forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1687727 όλα καλά εκτός 2-3 προβλήματα 1.δεν έχω ελληνικό πληκτρολόγιο 2.η μπαταρία φεύγει σαν νερό 3.όταν ανοίγω το wi-fi δεν μου ανοίγει το παραθυράκι για τα δίκτυα που υπάρχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Μία φορά είχα δοκιμάσει αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Βέβαια δοκίμασα με μία nightly που λέγατε ότι δεν δουλεύει με τίποτα το gps... Πριν με την slim 4,2 και με το gps.conf που έχει δοθεί στο thread της σλιμ, έπιασα 7 δορυφόρους, κλείδωσε με χαμηλό snr όμως και το Sygic ξαφνικά έχασε το σήμα ενώ ήμουν ακίνητος στο μπαλκόνι... Άσε που έδειχνε ότι κουνιέμαι κιόλας... Το προβλημα σου ειναι οτι δεν ανοιγεις τα data. Ναι μεμ βλεπει δορυφορους αλλα δεν μπορει να τους επαληθευσει χωρις την <εφημεριδα> με αποτελεσμα να αργει τραγικα. Δυστυχως το gps του s ειναι τετοιο που θελει υποβοηθηση. Επισης δεν εχει νοημα να πειραξεις το gps.conf χωρις να χρησιμοποιεισεις δεδομενα γιατι η αλλαγη που γινεται ειναι να του δηλωνουμε διαφορετικο server στον οποιο θα συνδεθει για να κατεβασει δεδομενα.Να ξερεις οτι το ποσο των data που κατεβαζει ειναι αμελητεο, 5-10 kb. @Ηρακλη μια απο τα ιδια νομιζω στο χωρο των εφαρμογων. Δεν θυμαμαι το ακριβως μεγεθος απο την 3.2 αλλα ειναι σχετικα περιορισμενος Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Φίλε truckman καλά τα λες αλλά εγώ ποτέ δεν έκανα δοκιμές με το data ανοιχτό, κι όμως θυμάμαι ότι με κάποιο στοκ λογισμικό κλείδωνε μια χαρά. Ξέρω ότι δεν είναι πολλά τα δεδομένα που χρησιμοποιεί, αλλά όταν δεν έχεις dataplan σε καρτοκινητό είναι πλέον μόδα των εταιριών να σου τσιμπάνε 1 ευρώ με την πρώτη είσοδο στο ίντερνετ (από το 1byte κιόλας). Την καταβρήκανε φαίνεται με τα smartphones και κάνανε την πατέντα αυτή για να οικονομάνε :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Επειδη έχω πρωτη φορα προβλημα με το gps... Μηπως ξερει κανεις αν μπορει φταιει η nightly που τυχον έβαλε κανεις? ή αν φταιει η jw5 Επειδη το ΣΚ αν βρω χρονο θα το ξαναστησω ποια nightly προτεινετε? επισης λεω να περασω την jw1 στην αρχη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Το προβλημα σου ειναι οτι δεν ανοιγεις τα data. Ναι μεμ βλεπει δορυφορους αλλα δεν μπορει να τους επαληθευσει χωρις την <εφημεριδα> με αποτελεσμα να αργει τραγικα. Δυστυχως το gps του s ειναι τετοιο που θελει υποβοηθηση. Επισης δεν εχει νοημα να πειραξεις το gps.conf χωρις να χρησιμοποιεισεις δεδομενα γιατι η αλλαγη που γινεται ειναι να του δηλωνουμε διαφορετικο server στον οποιο θα συνδεθει για να κατεβασει δεδομενα.Να ξερεις οτι το ποσο των data που κατεβαζει ειναι αμελητεο, 5-10 kb. @Ηρακλη μια απο τα ιδια νομιζω στο χωρο των εφαρμογων. Δεν θυμαμαι το ακριβως μεγεθος απο την 3.2 αλλα ειναι σχετικα περιορισμενος Πολυ περιορισμενος ειναι και ενω ειχα δοκιμασει διαφορα scriptακια τελικα δεν εφτιαχνε το ρημαδι :rolleyes: Η λυση του Νικου ειναι καλη νομιζω και οταν την περασω θα το κανω να δω τι αποτελεσματα θα εχει.. thanks Παρη και Νικο :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Πολυ περιορισμενος ειναι και ενω ειχα δοκιμασει διαφορα scriptακια τελικα δεν εφτιαχνε το ρημαδι :rolleyes: Η λυση του Νικου ειναι καλη νομιζω και οταν την περασω θα το κανω να δω τι αποτελεσματα θα εχει.. thanks Παρη και Νικο :) με το .nodatadata εννοώ εγώ, φαντάζομαι θα το γνωρίζεις :) (όπως επίσης θα γνωρίζεις ότι κάποιοι βλέπουν κάποια καθυστέρηση στις εφαρμογές σε αντίθεση με όταν χρησιμοποιείτε το partition datadata) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 με το .nodatadata εννοώ εγώ, φαντάζομαι θα το γνωρίζεις :) (όπως επίσης θα γνωρίζεις ότι κάποιοι βλέπουν κάποια καθυστέρηση στις εφαρμογές σε αντίθεση με όταν χρησιμοποιείτε το partition datadata) Σε ένα sgs φίλου μου πριν αρκετό καιρό γύρισα το /datadata στο /data/data με το κλασικό .nodatadata Τις πρώτες 1-2 μέρες ήταν κομπλέ. Μετά όχι απλά καθυστέρηση, σαν να του πέρασα την 2.2 ήταν!! Δεν το χρησιμοποίησα ποτέ σε μένα και δεν είχα πρόβλημα χώρου με 60-70 εφαρμογές που είχα τελευταία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 με το .nodatadata εννοώ εγώ, φαντάζομαι θα το γνωρίζεις :) (όπως επίσης θα γνωρίζεις ότι κάποιοι βλέπουν κάποια καθυστέρηση στις εφαρμογές σε αντίθεση με όταν χρησιμοποιείτε το partition datadata) Ναι Νικο το καταλαβα, σε ευχαριστω:) Ας την βαλω πρωτα και μετα εαν χρειαστω κατι...εδω θα ειμαστε :p Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Εμένα γιατί δεν κλειδώνει το gps ρε παιδιά με την 4,2? Μένω σε περίεργο σημείο? :p (είμαι δίπλα από βουνά) To άνοιξα κιόλα και ανέβασα το σιδεράκι για την κεραία αλλά πάλι τίποτα. Βρίσκω δορυφόρους αλλά δεν κλειδώνει εύκολα. Θυμάμαι με gingerbread μετά από gps aids μια φορά που το δοκίμασα κλείδωσε αστραπιαία μόλις άνοιξα το πρόγραμμα. Το σιδερακι για την κεραία; Kαλα που βρισκεται αυτό το σιδερακι και πως σηκώνεται; Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Το σιδερακι για την κεραία; Kαλα που βρισκεται αυτό το σιδερακι και πως σηκώνεται; δες εδώ (η πρώτη μεθοδος) Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. July 5, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Το σιδερακι για την κεραία; Kαλα που βρισκεται αυτό το σιδερακι και πως σηκώνεται; Με πολύ προσοχή!!! Εκει που λες αντέχει να το σηκώσω λίγο ακόμα, ξαφνικά δεν αντέχει :lol: Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts