bthebest Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Τι εννοείς? Εννοώ ότι από μόνη της μου έχει το εφέ με την οθόνη στο κλείδωμα και είναι rooted, δεν έχω δει αν έχει CWM αλλά μου δίνει δικαιώματα για διάφορες εφαρμογές ως superuser Παράθεση Samsung GT-I9000 Galaxy S Jellybean 4.1.2 with Semaphore JB 2.6.5s Slimbean version 3.1.0 ~~ΓΙΩΡΓΟΣ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Οι περισσότερες (αν όχι όλες) custom έχουν το CRT Off και όλες σου δίνουν root δικαιώματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Ρε παίδες.. Όσοι έχετε tapatalk 2 beta 6 ή το 2.0.2, σας μένει ανοιχτό στο background? Εμένα με τίποτα.. Η είναι θέμα της ics η της slim.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Ρε παίδες.. Όσοι έχετε tapatalk 2 beta 6 ή το 2.0.2, σας μένει ανοιχτό στο background? Εμένα με τίποτα.. Η είναι θέμα της ics η της slim.. Ναι, Νικολα σε εμενα μενει κανονικα. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Ναι, Νικολα σε εμενα μενει κανονικα. Πφφ.. Δικό μου θέμα τότε :/ Τι μπορεί να συμβαίνει σε μένα? Απο beta6 και μετά δεν μένει ανοιχτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Πφφ.. Δικό μου θέμα τότε :/ Τι μπορεί να συμβαίνει σε μένα? Απο beta6 και μετά δεν μένει ανοιχτό. Στην αρχη σου εμενε ανοιχτο ή τωρα απλα το παρατηρησες..;;; καμια εκκαθαριση/απεγκατασταση ισως βοηθουσε. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Στην αρχη σου εμενε ανοιχτο ή τωρα απλα το παρατηρησες..;;; καμια εκκαθαριση/απεγκατασταση ισως βοηθουσε. Αυτό έκανα πριν λίγο αλλά τίποτα. Αυτο το κάνει από την έκδοση beta 6 και μετα. Ούτε πριν το είχα, ούτε στο παλιό tapatalk.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Αυτό έκανα πριν λίγο αλλά τίποτα. Αυτο το κάνει από την έκδοση beta 6 και μετα. Ούτε πριν το είχα, ούτε στο παλιό tapatalk.. Beta δεν ειχα βαλει δεν συνηθιζω αλλωστε, αλλα στην 2.0.0, 2.0.1 και τωρα στην 2.0.2 σε slim και cm9 (απ'οσο θυμαμαι) παρεμενε ανοιχτο. Την εχεις αγορασμενη την εφαρμογη ή επι της πλαγιας οδου...:rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 (edited) Beta δεν ειχα βαλει δεν συνηθιζω αλλωστε, αλλα στην 2.0.0, 2.0.1 και τωρα στην 2.0.2 σε slim και cm9 (απ'οσο θυμαμαι) παρεμενε ανοιχτο. Την εχεις αγορασμενη την εφαρμογη ή επι της πλαγιας οδου...:rolleyes: Ειναι αγορασμενη εννοειται! Δεν ξερω τι να πω.. Μαλλον μονο σε μενα συμβαινει :mad: Edit: Τελικά ανακάλυψα κάτι περίεργο. Παταω home μέσα στο tapatalk,μπαίνω στο multitasking (home παρατεταμένα), πατάω πάνω του και όντως είναι εκει που το άφησα! Αν πατησω στο widget όμως εξακολουθεί να το κλείνει και να με πετάει στην αρχή.. Weird.. Edit2: Άλλη μια ανακάλυψη..! :lol: Τώρα δουλεύει κανονικά το multitasking! Κλείνει τις εφαρμογές δηλαδή αν τις διώξεις! Δεν κατάλαβα πότε το φτιάξανε :p Edited May 2, 2012 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Ειναι αγορασμενη εννοειται! Δεν ξερω τι να πω.. Μαλλον μονο σε μενα συμβαινει :mad: Edit: Τελικά ανακάλυψα κάτι περίεργο. Παταω home μέσα στο tapatalk,μπαίνω στο multitasking (home παρατεταμένα), πατάω πάνω του και όντως είναι εκει που το άφησα! Αυτο σου λεω οτι δουλευει μια χαρα, τοση ωρα προηγουμενως εσυ τι εκανες δηλαδη και δεν εμενε ανοιχτο..; :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. May 2, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Ειναι αγορασμενη εννοειται! Δεν ξερω τι να πω.. Μαλλον μονο σε μενα συμβαινει :mad: Edit: Τελικά ανακάλυψα κάτι περίεργο. Παταω home μέσα στο tapatalk,μπαίνω στο multitasking (home παρατεταμένα), πατάω πάνω του και όντως είναι εκει που το άφησα! Αν πατησω στο widget όμως εξακολουθεί να το κλείνει και να με πετάει στην αρχή.. Weird.. Edit2: Άλλη μια ανακάλυψη..! :lol: Τώρα δουλεύει κανονικά το multitasking! Κλείνει τις εφαρμογές δηλαδή αν τις διώξεις! Δεν κατάλαβα πότε το φτιάξανε :p Ε ναι ρε συ. Ετσι κανει και εμενα το καινούργιο tapatalk. Αν πατήσω το widget κανει επανέναρξη της εφαρμογής και ας την είχα εγώ στο παρασκήνιο. Απο τον τασκμανατζερ όμως όλα καλά. Στο tapatalk 1 το widget δουλεύει σωστά.Δεν κάνει επανεκκίνηση της εφαρμογής. Ο τασκ μανατζερ δουλεύει σωστά στη slim εξαπανέκαθεν :) Οταν διώξεις μια εφαρμογή την διώχνει και απο τις cached Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjvirus Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Καλημέρα παίδες, Βλέπω το συγκεκριμένο thread περίπου 2 μήνες....έχω την Ginger και θέλω και εγώ το παγωτάκι. Το θέμα είναι οτι ΔΕΝ θέλω να κάνω το κινητό μου server της NASA και ούτε να περνάω κάθε 2 μέρες updates. Απλά θέλω να λειτουργούν φυσικά GPS/WIFI/Browsing και πάνω από όλα το Τηλέφωνο να κάνει την δουλειά...τηλεφώνου, sms/voice τα πάντα. Διαβάσω οτι ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του χωρίς να καταλήγουμε όλοι σε μια full working rom. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω...Τι μου προτείνετε για να έχω ένα νορμάλ ICS Samsung Galaxy S χωρίς να έχω απαιτήσεις να απογειώσω πύραυλο από το κινητό μου; Δηλαδή θα ήθελα 2-3 links να κατεβάσω ότι χρειάζεται και να έχω ICS. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Καλημέρα παίδες, Βλέπω το συγκεκριμένο thread περίπου 2 μήνες....έχω την Ginger και θέλω και εγώ το παγωτάκι. Το θέμα είναι οτι ΔΕΝ θέλω να κάνω το κινητό μου server της NASA και ούτε να περνάω κάθε 2 μέρες updates. Απλά θέλω να λειτουργούν φυσικά GPS/WIFI/Browsing και πάνω από όλα το Τηλέφωνο να κάνει την δουλειά...τηλεφώνου, sms/voice τα πάντα. Διαβάσω οτι ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του χωρίς να καταλήγουμε όλοι σε μια full working rom. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω...Τι μου προτείνετε για να έχω ένα νορμάλ ICS Samsung Galaxy S χωρίς να έχω απαιτήσεις να απογειώσω πύραυλο από το κινητό μου; Δηλαδή θα ήθελα 2-3 links να κατεβάσω ότι χρειάζεται και να έχω ICS. Ευχαριστώ Λοιπον, αφου δεν σκοπευεις να κανεις πειραματα και διαφορα αλλα mods εγω θα σου προτεινω την slim. Θα χρησιμοποιεις το γαλαξια σου καθημερινα με ευχαριστηση, ευκολα και γρηγοροτερα απο οτι στην gb, και αν δεν την πειραζεις τοτε θα σε αφησει κι αυτη στην ησυχια σου :D Ειναι η πιο ελαφρια ics ρομ που κυκλοφορει, και ταυτοχρονα πιο γρηγορη, smooth και με τα λιγοτερα bugs συγκριτικα με τις υπολοιπες ρομ. Εγω την εχω τωρα 20 μερες και λειτουργει παραδειγματικα, με εκανε να ξεχασω τελειως τις αθλιες στοκ ρομς της samsung. Ομως, εαν δεν εχεις τις απαραιτητες γνωσεις περι ρομ/κερνελ θα χρειαστει να ριξεις μια ματια στα παρακατω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1488096 Δεν ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα, ριξε μια ματια κι οτι αποριες εχεις εδω ειμαστε:) Για κερνελ προαιρετικα ( εγω το εκανα απο την πρωτη στιγμη κιολας) μπορεις να περασεις τον κορυφαιο ολων semaphore v1.1.1s κερνελ που θα σου δωσει εξτρα διαθεσιμη ραμ και διαφορα αλλα καλουδια :) Βρισκεται εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1468795 Οπως καταλαβες, απαιτουνται πρωτα καποιες βασικες γνωσεις ωστε να προβεις σε μια επιτυχημενη μεταβαση στο γρηγορο, με φοβερο multitasking και απροβληματιστο ics που σου προσφερει η slim. Ελπιζω να μην σε μπερδεψα ;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Εγώ δεν κατάλαβα ποιος λέει το μακρύ & το κοντό του, όπως επίσης και που δεν δεν συμφωνούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. May 3, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Πιστεύω διαβάζει ο φίλος όσους αγχώνονται με τα bootloops και επιστρέφουν στην GB και αγχώνεται και ο ίδιος. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
km1121 Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 (edited) Καλησπερα σε ΟΛΟΥΣ, να κανω μια προταση ? Να ενημερωσετε ολοι σας την υπογραφη σας, με τα στοιχεια της ROM, Kernel κ.λ.π. που εχετε εγκ/να στο κινητο σας, για να ξερουμε καθε φορα συγκεκριμενα για ποιο πραγμα μιλαμε ? Επισης οταν σας παρουσιαζεται ενα προβλημα, να ειναι βαση των default ρυθμισεων της ROM και του Kernel, αλλιως αν εχετε πειραξει κατι απο αυτα να το αναφερετε. Ετσι θα αποφυγουμε τις επιπλεον ερωτησεις για ολα τα παραπανω και θα εστιαζουμε κατευθειαν στο προβλημα. Ευχαριστω Edited May 3, 2012 by km1121 Παράθεση Samsung Galaxy J5 (2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bthebest Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Παιδιά ήθελα να ρωτήσω 2 πραγματάκια, πειραματίζομαι με την SLIM (μου κόλλαγε η CM9) και ήθελα να ρωτήσω για να μεγαλώσουν τα εικονίδια αλλάζω το density? Και επίσης πως μπορώ να προσθέσω το enable/disable data usage στο power button (με συνεχόμενο πάτημα εννοώ); Παράθεση Samsung GT-I9000 Galaxy S Jellybean 4.1.2 with Semaphore JB 2.6.5s Slimbean version 3.1.0 ~~ΓΙΩΡΓΟΣ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Παιδιά ήθελα να ρωτήσω 2 πραγματάκια, πειραματίζομαι με την SLIM (μου κόλλαγε η CM9) και ήθελα να ρωτήσω για να μεγαλώσουν τα εικονίδια αλλάζω το density? Και επίσης πως μπορώ να προσθέσω το enable/disable data usage στο power button (με συνεχόμενο πάτημα εννοώ); Ναι, βαλτο στο 233 ή στο 240 :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjvirus Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 .....Ελπιζω να μην σε μπερδεψα ;) Thanks bro θα το τσεκάρω ASAP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Δοκίμασε κανείς beats audio? Πως καταλαβαίνουμε αν δουλεύει? Επίσης παρατήρησα ότι με σβηστή οθόνη και ενεργοποιημένο fx booster κάνει σπασίματα. Σε slim 3.5 και semaphore 1.1.1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Δοκίμασε κανείς beats audio? Πως καταλαβαίνουμε αν δουλεύει? Επίσης παρατήρησα ότι με σβηστή οθόνη και ενεργοποιημένο fx booster κάνει σπασίματα. Σε slim 3.5 και semaphore 1.1.1s Μπορεί κάποιος να μου πει τι ακριβώς γίνεται με τις ρυθμίσεις του ήχου? Ο semaphore υποστιρίζει voodoo sound. Η slim έχει πλέων μία ρύθμιση στο general ui που λέει enable volume options. Υπάρχει και ένα πρόγραμμα που λέγεται dsp manager. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Δε ξέρω για το enable volume options, αλλά το DSP manager έχει αντικαταστήσει το voodoo sound από ότι έχω δει. Αν κοιτάξεις στην τελευταία καρτέλα του προγράμματος είναι οι επιλογές του voodoo sound. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Επιλέγεις διαχείριση ήχου απο fx booster ( καλύτερο για μενα) η Dsp manager το οποίο δεν δουλευει σε μενα. Αυτά ειναι προγράμματα για ρυθμίσεις ήχου extra bass, 3d, equalizer... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Επιλέγεις διαχείριση ήχου απο fx booster ( καλύτερο για μενα) η Dsp manager το οποίο δεν δουλευει σε μενα. Αυτά ειναι προγράμματα για ρυθμίσεις ήχου extra bass, 3d, equalizer... Και απο που βλέπεις ρυθμίσεις για το fx booster (το musicfx λογικά) γιατί εγώ πρόγραμμα άλλο εκτός απο το dsp manager δεν έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Στο music player εχει επιλογή εφέ ήχου η κατι τετοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts