nikostg Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 (edited) Μην με βρισετε...μετα απο κατα σειρα jw1,jw4,slim ics,jw1 ξαναγυρισα σε slim και δεν το κουναω ρουπι.. προτιμω να το ψαξω λιγο παραπανω(σημαινει οτι θα σας κουρασω αρκετα) παρα να μην πιανει το wifi οπως πρεπει η να περιμενω στα διαφορα μικρο κολληματακια χρησιμοποιω το widgetsoid μια εφαρμογη με την οποια μπορεις να βαλεις συντομευση στην αρχικη οθονη οτι θες και εγω απο παντα κλειδωνα την οθονη απο κει...ωστοσο στο ics αν την κλειδωσεις απο κει σβηνει αλλα ξαναναβει κλειδωμενη και μετα σβυνει εντελως ενω αν πατησεις το πλαινο κουμπι σβυνει μια κ εξω...? Τελος πολλα τραγουδια μου τα εμφανιζει 2-3 φορες τι μπορω να κανω? Edited April 5, 2012 by nikostg Παράθεση slim 3.5 + semaphore 1.1.1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. April 5, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Μην με βρισετε...μετα απο κατα σειρα jw1,jw4,slim ics,jw1 ξαναγυρισα σε slim και δεν το κουναω ρουπι.. προτιμω να το ψαξω λιγο παραπανω(σημαινει οτι θα σας κουρασω αρκετα) παρα να μην πιανει το wifi οπως πρεπει η να περιμενω στα διαφορα μικρο κολληματακια χρησιμοποιω το widgetsoid μια εφαρμογη με την οποια μπορεις να βαλεις συντομευση στην αρχικη οθονη οτι θες και εγω απο παντα κλειδωνα την οθονη απο κει...ωστοσο στο ics αν την κλειδωσεις απο κει σβηνει αλλα ξαναναβει κλειδωμενη και μετα σβυνει εντελως ενω αν πατησεις το πλαινο κουμπι σβυνει μια κ εξω...? Τελος πολλα τραγουδια μου τα εμφανιζει 2-3 φορες τι μπορω να κανω? Για το widgetsoid δεν ξέρω τι να σου πώ,δεν το χρησιμοποιώ. Για τα διπλά-τριπλά τραγούδια (αλλά και φωτογραφίε) υπάρχουν 2 λύσεις. 1) χρησιμοποιείς μια 3rd party εφαρμογή (πχ playerpro για τα τργούδια, quickpic για τις φωτογραφίες) 2) πάρε αυτο το app http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=978915&d=1333391167 και με τον root explorer σπρώξτο στο system/app. Στη συνέχεια κάνε clear data απο το media storage. Στο εξής δεν θα έχεις πρόβλημα με πολλαπλά αντίγραφα αρχείων. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostg Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Για το widgetsoid δεν ξέρω τι να σου πώ,δεν το χρησιμοποιώ. Για τα διπλά-τριπλά τραγούδια (αλλά και φωτογραφίε) υπάρχουν 2 λύσεις. 1) χρησιμοποιείς μια 3rd party εφαρμογή (πχ playerpro για τα τργούδια, quickpic για τις φωτογραφίες) 2) πάρε αυτο το app http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=978915&d=1333391167 και με τον root explorer σπρώξτο στο system/app. Στη συνέχεια κάνε clear data απο το media storage. Στο εξής δεν θα έχεις πρόβλημα με πολλαπλά αντίγραφα αρχείων. Ευχαριστω! Οσον αφορα το κλειδωμα απο την οθονη ειναι γενικοτερο προβλημα που συμβαινει σε καθε εφαρμογη τετοια οχι μονο στο widgetsoid.. Για τα τραγουδια προτιμω το δευτερο τροπο...οποτε μετεφερα το αρχειο αυτο αλλα ενω πριν το μεταφερω μου εμφανιζε το media storage στο app manager ωστε να κανω clear data τωρα εχει εξαφανιστει...μηπως θελει και τα αντιστοιχα permissions (τα οποια δεν προσεξα πριν το αντικαταστησω οποτε αν εχεις την καλοσυνη να μου τα πεις) Παράθεση slim 3.5 + semaphore 1.1.1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. April 5, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Ευχαριστω! Οσον αφορα το κλειδωμα απο την οθονη ειναι γενικοτερο προβλημα που συμβαινει σε καθε εφαρμογη τετοια οχι μονο στο widgetsoid.. Για τα τραγουδια προτιμω το δευτερο τροπο...οποτε μετεφερα το αρχειο αυτο αλλα ενω πριν το μεταφερω μου εμφανιζε το media storage στο app manager ωστε να κανω clear data τωρα εχει εξαφανιστει...μηπως θελει και τα αντιστοιχα permissions (τα οποια δεν προσεξα πριν το αντικαταστησω οποτε αν εχεις την καλοσυνη να μου τα πεις) Τα περμίσιονς κάντα rw-r--r-- Change owner βάλε και τα 2 root Κάνε reboot. :) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostg Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Ολα καλα...και μια τελευταια ερωτηση γιατι με το xda δεν εβγαλα ακρη...υπαρχει πουθενα λιστα για ics apps safe to remove? Παράθεση slim 3.5 + semaphore 1.1.1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Ρε παιδια μετα που εβαλα την ICS INFINITUM BLUE V1.1.0 μου βγαζει συνεχεια οτι ο απομενει λιγος αποθηκευτικος χωρος ,,,αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχω κανενα προβλημα με θεμα αποθηκευσης εχω παντου πολλα mb ελευθερα........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Ολα καλα...και μια τελευταια ερωτηση γιατι με το xda δεν εβγαλα ακρη...υπαρχει πουθενα λιστα για ics apps safe to remove? για λιστα δεν ξερω αλλα εχω δει οτι πολλες απο τις εφαρμογες οταν πας στη διαχειριση εχουν και επιλογη απενεργοποιησης.ισως σε βολεψει αυτο, ειναι πιο ασφαλες απο να τις διαγραψεις Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Ρε παιδια μετα που εβαλα την ICS INFINITUM BLUE V1.1.0 μου βγαζει συνεχεια οτι ο απομενει λιγος αποθηκευτικος χωρος ,,,αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχω κανενα προβλημα με θεμα αποθηκευσης εχω παντου πολλα mb ελευθερα........ Ρίξε μια ματιά σε αυτά τα ποστ. Μάλλον για αυτό δε χωράνε οι εφαρμογές σου. Και στο ποστ #70 αναφέρονται οι εναλλακτικές λύσεις :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsgeo Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 (edited) Μετά από μία μέρα συμβίωσης με την Team ICSSGS RC 4.2 :rocket: και Semaphore 0.9.7 και αφού έιχα διαβάσει καλα σχόλια από κάποιους εδώ μέσα αλλά και από το xda αποφάσισα να την βάλω!Ε λοιπόν την έβγαλα και ξαναπέρασα την jw1 όπου και ήμουν. Θετικά -Η ταχύτητα της στην περιηγηση των μενού -Αρκετά πιο smooth σε σχέση με ginger.... -H αίσθηση του καινούριου (αποπνέει νέο αέρα!) -Πολύ καλύτερη διαχείριση Ram.(Υποστηρίζεται καλά το multitasking ) -Γενικότερα πολύ πιο ελαφριά σε σχέση με αυτά που ξέραμε μέχρι τώρα. Aρνητικά -Πρόβλημα με εμφάνιση μηνυμάτων του τύπου ''δεν υπάρχει αρκετή μνήμη'΄Κάτι τέτοιο δεν ισχύει στο κινητό μου. -Το παραπάνω bug είχε ως αποτέλεσμα την διαγραφή εισερχόμενων μηνυμάτων χωρίς να προλάβω καν να τα διαβάσω!:X -Εμφάνιση μνμ πως το google play σταμάτησε να λειτουργεί με αποτέλεσμα να με αναγκάζει να γυρίζω σε market και μετά πάλι το ιδιο! Ένας φαύλος κύκλος.... -Τα αρχεία ήχου και φωτογραφιών είχαν όλα 3πλασιαστει!! -BΑΣΙΚΟ δέν έιχε διαχείριση ασυρμ.δυκτιων- wifi παρά μόνο ένα on/off.:blink: -Widget της συλλογής φωτογραφ. προβληματικό. -Αρκετά απλό το μενού του τηλ.καταλόγου. Συμπερασματικά θα απέτρεπα κάποιον από το να την εγκαταστήσει διότι θεωρώ σοβαρά αυτά τα bugs που διαπίστωσα για την ορθή και απροβλημάτιστη λειτουργία του κινητού μας σε επίπεδο καθημερινότητας, και όχι εντυπωσιασμού. Άσχετα με το αν διορθώνονται με διάφορους πειραματισμούς η όχι! Ελπίζω να βγέι κάτι το αξιόλογο για το κινητό μας αν δεν υπάρχει ήδη καθώς είναι δύσκολο να δοκιμάσω όλες της Ics Rom's που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή. Edited April 5, 2012 by dsgeo Παράθεση Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Προσωπικά φοράω την slim, δε ξέρω αν αυτή που έβαλες είναι πιο προβληματική ή απροβλημάτιστη από την slim αλλά εγώ δεν βλέπω κανένα πρόβλημα που να επηρεάζει την λειτουργία του κινητού για καθημερινή χρήση (και όχι εντυπωσιασμού) Για αυτά που αναφέρεις, αν θες: 1,2) Δες το προηγούμενο μου ποστ. Δεν μπορείς να το θεωρήσεις πρόβλημα. (αν διαβάσεις τις εξηγήσεις που δίνει ο lakerdas στο λινκ που δίνω παραπάνω) 3) οκ όντως υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Στην slim που φοράω εγώ δεν μου το έχει κάνει ούτε μια φορά όμως. 4) Τίποτα δεν είχε τριπλασιαστεί, απλά οι στοκ εφαρμογές προβολής φωτογραφιών και αναπαραγωγής τραγουδιών δε ξέρω γιατί αλλά δεν την παλεύουν για κάποιο λόγο... Λογικά θα ενσωματωθεί κάποια στιγμή το fix (κάπου πήρε το μάτι μου ένα fix) 5) Για να μπεις στις περαιτέρω ρυθμίσεις του wifi σε οποιαδήποτε ICS πρέπει να πατήσεις δίπλα από τον διακόπτη on/off. 6) Δε ξέρω 7) Δε καταλαβαίνω γιατί το λες απλό. Τι λείπει? Γενικώς τα προβλήματα που είχες ήταν 2 λεπτά υπόθεση. Κατά τα άλλα είναι πλήρως λειτουργικό για καθημερινή χρήση. Μπορεί να μην έχεις δει προβλήματα που επηρεάζουν όντως την λειτουργία ενός κινητού. :) Δεν το λέω κακοπροαίρετα απλά μου φαίνεται πως πανικοβλήθηκες και τα βρήκες βουνό (όπως συμβαίνει και σε μένα μέχρι να προσαρμοστώ στο καινούριο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsgeo Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Απλά όταν έρχεσαι από μία Rom όπως την JW1 και ακούς τα καλύτερα για την ics, περιμένεις να βρεις κατι καλύτερο από τις gingerbread. Ναι μεν με ενθουσίασε με την πρώτη επαφή αλλά στην συνέχεια απογοητεύτηκα βρίσκοντας bugs. Υποτίθεται πως αυτά τα προβλήματα έπρεπε να τα έιχαν λύσει... διότι δεν είναι beta η ICSSGS RC 4.2. Αυτό πού λες για το wifi δεν το είχα προσέξει καν... Παράθεση Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. April 6, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Απλά όταν έρχεσαι από μία Rom όπως την JW1 και ακούς τα καλύτερα για την ics, περιμένεις να βρεις κατι καλύτερο από τις gingerbread. Ναι μεν με ενθουσίασε με την πρώτη επαφή αλλά στην συνέχεια απογοητεύτηκα βρίσκοντας bugs. Υποτίθεται πως αυτά τα προβλήματα έπρεπε να τα έιχαν λύσει... διότι δεν είναι beta η ICSSGS RC 4.2. Αυτό πού λες για το wifi δεν το είχα προσέξει καν... Beta, RC είναι απλά ονομασίες. Η... RC ICSSGS είναι σε χειρότερο στάδιο απο την CM9 η οποία δηλώνει ότι είναι alpha... Οπως σου είπε και ο Νίκος, τα bugs που αναφέρεις δεν είναι πάνω απο 2 λεπτά υπόθεση να τα διορθώσεις. Προσωπικά όσες ICS και να δοκίμασα, πάντα κάτι δεν μου καθόταν καλά και αμφιταλαντευόμουν ανάμεσα στο να μείνω ή να γυρίσω σε GB. Μέχρι να βάλω την slim. Εκτοτε δεν θεωρώ πλέον την GB επιλογή. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Κι εγώ είχα cm9 και με κέρδισε η slim τελικά. Μόλις πέρασα και την 3.1 έτσι για να είμαι updated :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. April 6, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 με wipe data ή μονο cache? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 με wipe data ή μονο cache? Μόνο cache και dalvik έκανα. Πέρασα base και essentials και όλα μια χαρά φαίνονται να δουλεύουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostg Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Μόνο cache και dalvik έκανα. Πέρασα base και essentials και όλα μια χαρά φαίνονται να δουλεύουν! Slim Εγω περασα απο 3.0 σε 3.1 και νομιζω οτι η 3.0 ηταν πιο γρηγορη απ την 3.1 επισης η τελευταια μου βγαζει 1-2 μηνυματα σφαλματος την ημερα σε καποιες εφαρμογες ενω με την 3.0 ειχα δει συνολικα 3 μηνυματα τετοια.Συμβαινει και σε σας η εγω κατι δεν εκανα καλα η απλα ειναι καινουριο το 4.0.4 και ειναι περισσοτερες οι εφαρμογες που δεν συνεργαζονται απ οτι με το 4.03? Παράθεση slim 3.5 + semaphore 1.1.1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkas Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 (edited) Καλησπέρα σε όλους, πρώτη φορά γράφω (συνήθως διαβάζω μονό) στο φόρουμ. Πέρασα cm9 build 17- google apps - sema ics 0.9.7. και όλα δουλεύουν πολύ καλά. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι κάνει κάποια άσχετα reboot χωρίς να πατήσω κάτι. Την έχω 24 ώρες και έχει κάνει 4 με 5 reboot, τη μία φορά χωρίς να το λειτουργό καν... (σε κατάσταση scr lock). Υπάρχει κάποια λύση; Ευχαριστώ πολύ για όλες τις πληροφορίες που μου έχετε δώσει......:up: Πιστεύω πως ναι, αλλά θα το πάω μια από την αρχή πάλι και θα δω. ευχαριστώ nikospot! Edited April 6, 2012 by jkas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Καλησπέρα σε όλους, πρώτη φορά γράφω (συνήθως διαβάζω μονό) στο φόρουμ. Πέρασα cm9 build 17- google apps - sema ics 0.9.7. και όλα δουλεύουν πολύ καλά. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι κάνει κάποια άσχετα reboot χωρίς να πατήσω κάτι. Την έχω 24 ώρες και έχει κάνει 4 με 5 reboot, τη μία φορά χωρίς να το λειτουργό καν... (σε κατάσταση scr lock). Υπάρχει κάποια λύση; Ευχαριστώ πολύ για όλες τις πληροφορίες που μου έχετε δώσει......:up: Εγώ το είχα 2-3 μέρες ανοιχτό χωρίς κανένα πρόβλημα. (στην cm9) και μέχρι χτες το είχα ανοιχτό 3μιση μέρες (με την slim) και χωρίς το παραμικρό κόλλημα!!! Δεν έχω ακούσει και κάτι τόσο συχνό κιόλας, εντάξει ούτε καν beta δεν είναι αλλά είναι πάρα πολύ stable! Οπότε δε μου φαίνεται και πολύ φυσιολογικό το πρόβλημα που σου κάνει. Ακολούθησες τον οδηγό σωστά? Έκανες και wipe data πριν την εγκατάσταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Μάλλον ήρθε καιρός να φλασάρω μετά απο πολύ καιρό(έμεινα απόλυτα ευχαριστιμένος με την b15)!Είδα οτι βγήκε η slim 3.2 και λέω να την δοκιμάσω αφού βλέπω πολύ θετικά λόγια για την 3.1.Την έχει βάλει κανένας να πει εντυπώσεις; Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Όσοι φοράτε Slim για δοκιμάστε όταν μπορέσετε να στείλετε και να σας στείλουν με bluetooth αρχεία .apk. Σε κάτι δοκιμές που κάναμε με κάποιους (ονόματα δεν λέω:p) είδαμε ότι δεν μπορεί να στείλει ή να λάβει αρχεία .apk. Ίσως να έχει πρόβλημα και με άλλα αρχεία. Η δοκιμή έγινε με την Slim 3.0 οπότε ίσως με τις επόμενες εκδόσεις να έχει λυθεί το πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. April 6, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Όσοι φοράτε Slim για δοκιμάστε όταν μπορέσετε να στείλετε και να σας στείλουν με bluetooth αρχεία .apk. Σε κάτι δοκιμές που κάναμε με κάποιους (ονόματα δεν λέω:p) είδαμε ότι δεν μπορεί να στείλει ή να λάβει αρχεία .apk. Ίσως να έχει πρόβλημα και με άλλα αρχεία. Η δοκιμή έγινε με την Slim 3.0 οπότε ίσως με τις επόμενες εκδόσεις να έχει λυθεί το πρόβλημα. Εγώ πιστεύω ότι ο ευφυής δημιουργός της Slim, ο οποίος είναι απο τον προηγμένο τεχνολογικά Καναδά, ξέρει καλά ότι οι επιτήδειοι χάκερς μολύνουν τα αρχεία .apk με αποτέλεσμα η ανεξέλεγκτη ανταλλαγή τους να συνιστά σοβαρό κίνδυνο για τη συσκευή σας. Εχει λοιπόν έξυπνα απενεργοποιήσει αυτή τη δυνατότητα προστατεύοντας όσους επιλέγουν την ρομ του. Απο την άλλη ο Βιετκόνγκ που κάνει developing την CM9 δεν είναι ενημερωμένος για το security και τα vulnerabilities του linux με αποτέλεσμα να μην παίρνει τα απαραίτητα μέτρα. checkmate :p Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Μάλλον ήρθε καιρός να φλασάρω μετά απο πολύ καιρό(έμεινα απόλυτα ευχαριστιμένος με την b15)!Είδα οτι βγήκε η slim 3.2 και λέω να την δοκιμάσω αφού βλέπω πολύ θετικά λόγια για την 3.1.Την έχει βάλει κανένας να πει εντυπώσεις; Εγώ χτες έβαλα την 3.1 και την βρίσκω πολύ κομπλε :p Λέω να βάλω κι εγώ την 3.2 γιατί θέλω να είμαι πάντα updated! Όσοι φοράτε Slim για δοκιμάστε όταν μπορέσετε να στείλετε και να σας στείλουν με bluetooth αρχεία .apk. Σε κάτι δοκιμές που κάναμε με κάποιους (ονόματα δεν λέω:p) είδαμε ότι δεν μπορεί να στείλει ή να λάβει αρχεία .apk. Ίσως να έχει πρόβλημα και με άλλα αρχεία. Η δοκιμή έγινε με την Slim 3.0 οπότε ίσως με τις επόμενες εκδόσεις να έχει λυθεί το πρόβλημα. Με 3.1 μόλις έστειλα .apk αλλά όχι σε άλλο android οπότε δε ξέρω μήπως έχει κάποιο πρόβλημα με τα android συγκεκριμένα :rolleyes: mindfield :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Όσοι φοράτε Slim για δοκιμάστε όταν μπορέσετε να στείλετε και να σας στείλουν με bluetooth αρχεία .apk. Σε κάτι δοκιμές που κάναμε με κάποιους (ονόματα δεν λέω:p) είδαμε ότι δεν μπορεί να στείλει ή να λάβει αρχεία .apk. Ίσως να έχει πρόβλημα και με άλλα αρχεία. Η δοκιμή έγινε με την Slim 3.0 οπότε ίσως με τις επόμενες εκδόσεις να έχει λυθεί το πρόβλημα. Στέλνω/λαμβάνω τα πάντα κανονικά. Apk's, βίντεο,φωτογραφίες κλπ κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. April 6, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Στέλνω/λαμβάνω τα πάντα κανονικά. Apk's, βίντεο,φωτογραφίες κλπ κλπ. Με ποια SLIM? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 (edited) Με ποια SLIM? 3 Την είχα περάσει πάνω από cm9 b15 Edit: Ορίστε http://img710.imageshack.us/img710/1045/screenshot2012040701575.png Edited April 6, 2012 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts