Lakerdas Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Και τί ακριβώς σημαίνει Swype για ICS; Kάποιο διαφορετικό skin ίσως; Ποια η διαφορά δηλαδή με τις v2.6.47 & v3.21 που χρησιμοποιούσα μέχρι πριν λίγες ημέρες στο Desire μου, με την ICS rom ή που χρησιμοποιεί ακόμη και σήμερα ο αδερφός μου στο SGS του, με την ICSSGS RC4.2 rom; Το Swype είναι είδος πληκτρολογίου. Τώρα για τις διάφορες των ics roms που φοράει το desire σε σχέση με αυτές που φοράει το κινητό μας δεν έχω ιδέα. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 Beta-4 Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dovahkiin Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Παιδες μηπως ξερει κανεις πως μπορω να ξαναβαλω τους ηχους εκκινησης και απενεργοποιησης?(γιατι χανονται οπως ξερετε μετα το Root) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Στις gingerbread στο semaphore έιχε μια επιλογή για τον ήχο έναρξης αλλά τώρα δεν νομίζω να γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Το Swype είναι είδος πληκτρολογίου. Τώρα για τις διάφορες των ics roms που φοράει το desire σε σχέση με αυτές που φοράει το κινητό μας δεν έχω ιδέα. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 Beta-4 Το ξέρω ότι είναι είδος πληκτρολογίου, άλλωστε αναφέρω ότι χρησιμοποιώ συγκεκριμένη version του και στο Desire και στο Galaxy S (άρα δεν υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις για τα δύο κινητά, τρέχει το ίδιο μια χαρά και στα δύο). Η ερώτηση μου απλά ήταν, ποια η διαφορά του Swype που αναφερόταν στο post που έκανα quote (δηλαδή στην ICS version), από τις προηγούμενες.. Swyped from my HTC Desire with Sense 3.5 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Η ερώτηση μου απλά ήταν, ποια η διαφορά του Swype που αναφερόταν στο post που έκανα quote (δηλαδή στην ICS version), από τις προηγούμενες.. Swyped from my HTC Desire with Sense 3.5 using Tapatalk Η ics version που αναφέρεται έχει την μορφή ενός απλού .apk και εγκαθίσταται όπως όλες o άλλες εφαρμογές στις ics roms που κυκλοφορούν. Αυτό όμως δεν ισχύει για τις κανονικές Samsung roms όπου το Swype είναι εφαρμογή συστήματος και έχει άλλη δομή αρχείων και διαδικασία εγκατάστασης. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 Beta-4 Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
outrospective Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 http://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-sii-update-delay-37475/ και περιμεναμε κι εμεις επισημο android 4 στο κινητο μας:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Ναι και εγω ψαχνομαι πολυ αυτον τον καιρο! ειδα πολυ καλα βιντεο απο την ΑΟΚΡ οπως επισης και απο την dark night.η τελευταια ειχε ενα θεμα με τη μπαταρια το οποιο ειναι σημαντικο...Εγω καταληγω ατην AOKP Ποιό είναι το πρόβλημα μπαταρίας της dark knight; Την έχω (την dark knight 3) λίγο πάνω από 2 βδομάδες και ευτυχώς δεν είδα κάτι, :) την τρώει μια σταλίτσα γρηγορότερα από την jw1, περίπου σαν την επίσημη 2.3.3 Λοιπον,μετα απο λιγο σκαλισμα στην Blue Lightning το μονο μικρο προβληματακι που εχω ειναι στην σειρομενη μπαρα ειδοποιησεων οπου τα γραμματα στα κουμπια που εχει για WIFI,BT κτλ οπως και τα ιδια τα κουμπια ειναι λιγο οπως να'ναι...(ΥΓ:Ξεχασα να κανω back-up τις επαφες μου αλλα ευτυχως τις ειχα στο δευτερο κιν. μου) Και στη ρομ που έχω εγω τα κουμπιά στην μπάρα ειδοποιήσεων είναι λίγο όπως να'ναι, χαχα :p Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Τα αγγλικά κουμπιά είναι μια χαρά. Στην μετάφραση είναι το πρόβλημα. Δεν υπάρχει τρόπος να μείνουν με τις αγγλικές συντομεύσεις ; τελικά η bluelighting καλούτσικη είναι ανοικτό και έχει το θέμα με τα δίπλα αρχεία στην extsd. Θυμάται κάνεις το script που χρησιμοποιηθηκε στην cm9 b14? Δημιουργείς ένα φάκελο στην εσωτερική sd με τίτλο emmc και μετά κάτι αλλάζεις αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο αρχειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Quickpic Σφαίρα και δεν το πιάνουν τα διπλά αρχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoKo Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Καλησπέρα, Έχετε να προτείνετε κάποιο modem για ICS στο δίκτυο της Cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Καλησπέρα, Έχετε να προτείνετε κάποιο modem για ICS στο δίκτυο της Cosmote; Αφού τα δοκίμασα όλα προτεινω με βεβαιότητα JVU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis0009 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Dark Knight 4 σημερινη ;) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1510940 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emax72003 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 παιδιά έχουμε μάθει τι θα γίνει τελικά με το galaxy s?θα πάρει ics ή value pack??μόνο για επίσημες rom μιλάω.μπας και φύγουμε από την άθλια 2.3.3 με το battery drain Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 παιδιά έχουμε μάθει τι θα γίνει τελικά με το galaxy s?θα πάρει ics ή value pack??μόνο για επίσημες rom μιλάω.μπας και φύγουμε από την άθλια 2.3.3 με το battery drain Δεν θα πάρουμε ics. Value pack υπάρχει εδώ και μήνες (jvu) και δεν είναι καλή ρομ. Επίσης ακόμη και παίρναμε κάποιο update, η Ελλάδα δεν θα το έπαιρνε ποτέ. Οπότε πάλι με 2.3.3 θα ήσουν. Οδηγοί και ρομς υπάρχουν. Αν θέλετε αναβαθμίζεστε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dovahkiin Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Γιατι 2.3.3 ρε παιδια?Εγω ειχα 2.3.6 επισημη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgatha Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Γεια σας και από μένα, έχω περάσει την MIUI-2.3.23 με CWM (από GINGERBREAD 2.3.6 JW1), τι πρέπει να κάνω για να έχω την γλώσσα των Ελληνικών και στο τηλέφωνο και στο πληκτρολόγιο?? Ας βοηθήσει κάποιος δεν βρήκα κάτι. Thanks. Παράθεση Θανάσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. March 29, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Την ημέρα που η Samsung κυκλοφόρησε kernel με 364 MB διαθέσιμης μνήμης, ο developer krarvind, πατέρας της Slim ICS για το κινητό μας, έστησε έναν kernel με 384 MB διαθέσιμης μνήμης. Ο δικός μας Στράτος τον πήρε και του έδωσε ενα μικρό boost στα 387+ ΜΒ και για τους αχόρταγους έφτιαξε και την κλασσική big mem έκδοση χωρίς 720p video recording στην οποία η μνήμη έπιασε τα 400 MB :) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Γιατι 2.3.3 ρε παιδια?Εγω ειχα 2.3.6 επισημη... Δεν έχεις ελληνική συσκευή τότε... Απλό:) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 το τελευταίο που μου έχει μείνει ενοχλητικό στις ics που κυκλοφορούν είναι ο browser που είναι απλά απίστευτα αργός στο render του. Όλα τα υπόλοιπα είναι για μένα οκ (ειδικά μετά το fix που κυκλοφορεί για το viber). Αν φτιαχτεί και αυτό σε κάποια μελλοντική έκδοση τότε μεταναστεύω μόνιμα τον γαλαξία μου στο ics. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Την ημέρα που η Samsung κυκλοφόρησε kernel με 364 MB διαθέσιμης μνήμης, ο developer krarvind, πατέρας της Slim ICS για το κινητό μας, έστησε έναν kernel με 384 MB διαθέσιμης μνήμης. Ο δικός μας Στράτος τον πήρε και του έδωσε ενα μικρό boost στα 387+ ΜΒ και για τους αχόρταγους έφτιαξε και την κλασσική big mem έκδοση χωρίς 720p video recording στην οποία η μνήμη έπιασε τα 400 MB :) Άσε φίλε.. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ!! :lol: Σήμερα θα την βάλω μαζί με τον bm :D Ελπίζω να μην έχει θέματα η slim (αλλα και να έχει.. :p) Είναι πολλά τα megabyte Κώστα..! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Τελικά δοκίμασα τα νέα modem και το kb3 δουλεύει μια χαρά, πρέπει βέβαια πρώτα να βάλουμε το kf1. Στο σημα του κινητού είναι στα ίδια επίπεδα με το jvu αλλά στο wifi έχει 10-15 % καλύτερη απόδοση στο download και upload Πώς επιστρέφουμε σε stock? Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 (edited) απο ελληνικά πληκτρολόγια για ics τι μπορούμε να βάλουμε? Έχω βρεί το swype για ics το οποίο μπαίνει σαν εφαρμογή. Δεν ξέρω αν μπαίνει το htc ime (δουλεύει μέχρι να πατήσεις σε κάποια λέξη που έχει κάνει predict. Αυτόματα κάνει fc) Τίποτα άλλο? Edited March 30, 2012 by GnF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Πώς επιστρέφουμε σε stock? Θα βρεις από εδω το modem που είχες και το φλασάρεις από cwm. Μία ερώτηση. Το κανούριο JW4 που το βρίσκω? Θα δουλέψει αν πάρω το modem.bin και το βάλω μέσα σε ένα zip για install μέσω cwm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Μολις τελείωσα με το σετάρισμα της slim 3+sema 0.9.8sbm.. 400mb ram χρειάζεται για να ανασάνει το κινητό :D! Κανένα προβληματάκι δεν εμφανίστηκε ως τώρα και η μπαταρία "πιστεύω" θα είναι καλή σε σχέση με αυτό που βλέπω. Θα δείξει. Το μόνο που χρειάστηκε να κάνω είναι να κατεβάσω από το μάρκετ το "busybox" για να το κάνω ένα reinstall. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. March 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Μολις τελείωσα με το σετάρισμα της slim 3+sema 0.9.8sbm.. 400mb ram χρειάζεται για να ανασάνει το κινητό :D! Κανένα προβληματάκι δεν εμφανίστηκε ως τώρα και η μπαταρία "πιστεύω" θα είναι καλή σε σχέση με αυτό που βλέπω. Θα δείξει. Το μόνο που χρειάστηκε να κάνω είναι να κατεβάσω από το μάρκετ το "busybox" για να το κάνω ένα reinstall. Δεν σε πρόλαβα! Μας ήρθε απο Κίνα kernel με 420 ΜΒ μνήμης! (βέβαια δεν έχει φωτογραφοβίντεο και HW decoding αλλά νταξ... :lol:) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts