jimdem582 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Τελικά το έβγαλε σε προσφορά το ΠΛΑΙΣΙΟ αλλά όχι τόσο φθηνό όσο έλεγαν κάποιοι πρίν καιρό. "Νέα προσφορά για τους Facebook Fans μας! Θες το νεώτερο μέλος της οικογένειας Google Nexus με διπύρινο επεξεργαστή και οθόνη Super Amoled 4,65''? Samsung Galaxy Nexus Black μαζί με χάρτες Ginius Driver-Don't Panic (GR) από 599€ ΜΟΝΟ 449€! Μην ξεχνάς κάθε Facebook Fan μπορεί να αγοράσει μόνο ένα τεμάχιο και για αγορά μέσω internet να γράψει τη φράση «Facebook Fan» στο πεδίο με τα σχόλια στο καλάθι αγοράς, ώστε να ισχύει η ειδική τιμή! http://goo.gl/eSZO0 Η προσφορά ισχύει από (15/6/2012) έως 17/6/2012 στις 23:59! :)" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Τελικά το έβγαλε σε προσφορά το ΠΛΑΙΣΙΟ αλλά όχι τόσο φθηνό όσο έλεγαν κάποιοι πρίν καιρό. "Νέα προσφορά για τους Facebook Fans μας! Θες το νεώτερο μέλος της οικογένειας Google Nexus με διπύρινο επεξεργαστή και οθόνη Super Amoled 4,65''? Samsung Galaxy Nexus Black μαζί με χάρτες Ginius Driver-Don't Panic (GR) από 599€ ΜΟΝΟ 449€! Μην ξεχνάς κάθε Facebook Fan μπορεί να αγοράσει μόνο ένα τεμάχιο και για αγορά μέσω internet να γράψει τη φράση «Facebook Fan» στο πεδίο με τα σχόλια στο καλάθι αγοράς, ώστε να ισχύει η ειδική τιμή! http://goo.gl/eSZO0 Η προσφορά ισχύει από (15/6/2012) έως 17/6/2012 στις 23:59! :)" δηλαδη να νιωθω αρχοντας που το πηρα 359 πριν λιγες μερες ε? :D Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 δηλαδη να νιωθω αρχοντας που το πηρα 359 πριν λιγες μερες ε? :D τοσο το πηρα και εγω φιλε μου....το πλαισιο οπως και αλλα τετοια μαγαζια το εχουν παρακανει με τις τιμες τους που σε μερικες περιπτωσεις φτανουν και σε 200-250 ευρω διαφορα απο τα ιντερνιακα!!!!!!!!!!! Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlekat Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Χρησιμοποιω το κινητο για να βλεπω remote dvr καμερες. Εχω καποια προβληματα, τοσο καιρο νομιζα οτι φταιει η vodafone, τα dvr, τα router κτλ κτλ που δεν μπορω να συνδεοθω σε ενα 3g router (globesurfer 3+) με sim vodafone, ενω απο adsl μπαινω κανονικα σε ολα τα ports. Σημερα ανακαλυψα οτι φταινε τα κινητα μου galaxy nexus - htc sensation. Εβαλα τη sim σε ενα παλιο nokia και ανοιξε αμεσως τη σελιδα. Μετα προσπαθησα και με ενα iphone και ανοιξε αμεσως. ενω με τα δικα μου android δεν παιζει. Μπορω να μπω remote στο port 80 αλλα δεν μπορω να μπω σε αλλα port >1024 που χρησιμοποιει π.χ το dvr. Οταν λοιπον θελω να συνδεθω απο το τηλεφωνο μου μεσω 3g δεν γινεται, αν μπω μεσω wifi γινεται. Χρησιμοποιω apn : internet.vodafone.gr στο τηλεφωνο χωρις proxy server. Φανταζομαι οτι η λυση ειναι σε καποια τετοια ρυθμιση. Απο την vodafone δεν ξερουν να μου πουν. Παράθεση http://www.netronic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 παιδια εχει κανεις στα υποψην του καποια καλη θηκουλα για το κινητο οσον αφορα την προστασια του? αυτη που εχω οπως βλεπετε και στη φωτο ειναι ανοιχτη απο κατω και θα θελα μια να το προστατευει ολοκληρο το κατω μερος Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 παιδια εχει κανεις στα υποψην του καποια καλη θηκουλα για το κινητο οσον αφορα την προστασια του? αυτη που εχω οπως βλεπετε και στη φωτο ειναι ανοιχτη απο κατω και θα θελα μια να το προστατευει ολοκληρο το κατω μερος Case-mate tough case. Προσθέτει λίγο όγκο, αλλά σαν προστασία τη θεωρώ κορυφή. http://www.case-mate.com/Samsung-Galaxy-Nexus-Cases/Case-Mate-Samsung-Galaxy-Nexus-Tough-Cases.asp Ψάξε και reviews στο youtube να δεις τι λένε σχετικά με προστασία, όγκο κλπ, γιατί είναι και σχετικά ακριβή.(20-25 ευρώ.) Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Case-mate tough case. Προσθέτει λίγο όγκο, αλλά σαν προστασία τη θεωρώ κορυφή. http://www.case-mate.com/Samsung-Galaxy-Nexus-Cases/Case-Mate-Samsung-Galaxy-Nexus-Tough-Cases.asp Ψάξε και reviews στο youtube να δεις τι λένε σχετικά με προστασία, όγκο κλπ, γιατί είναι και σχετικά ακριβή.(20-25 ευρώ.) τελικα πηγα σε κατι πιο φθηνο, ειχα ιδια μαρκα θηκη και για το sgs2 και με ειχε βολεψει πολυ --> λινκ Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 παιδια εχει κανεις στα υποψην του καποια καλη θηκουλα για το κινητο οσον αφορα την προστασια του? αυτη που εχω οπως βλεπετε και στη φωτο ειναι ανοιχτη απο κατω και θα θελα μια να το προστατευει ολοκληρο το κατω μερος Εγω πηρα αυτην και ειναι τελεια. Βγαινει σε αρκετα χρωματα αν δεν σου αρεσει η ασπρη πλατη της http://www.ebay.co.uk/itm/SPIGEN-SGP-Samsung-Galaxy-Nexus-Case-Ultra-Hybrid-Series-Eclipse-White-/170830334413?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item27c64809cd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Εγω πηρα αυτην και ειναι τελεια. Βγαινει σε αρκετα χρωματα αν δεν σου αρεσει η ασπρη πλατη της http://www.ebay.co.uk/itm/SPIGEN-SGP-Samsung-Galaxy-Nexus-Case-Ultra-Hybrid-Series-Eclipse-White-/170830334413?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item27c64809cd παρα πολυ ωραια ειναι, την ειδα οταν εψαχνα αλλα πολλα τα λεφτα.. μεχρι 10 pounds το πολυ ελεγα να δωσω Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Εγω πηρα αυτην και ειναι τελεια. Βγαινει σε αρκετα χρωματα αν δεν σου αρεσει η ασπρη πλατη της http://www.ebay.co.uk/itm/SPIGEN-SGP-Samsung-Galaxy-Nexus-Case-Ultra-Hybrid-Series-Eclipse-White-/170830334413?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item27c64809cd Από προστασία/όγκο πως είναι sakis. Τη σκεφτόμουν κι εγώ μ'ένα φίλο να την παρουμε. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Από προστασία/όγκο πως είναι sakis. Τη σκεφτόμουν κι εγώ μ'ένα φίλο να την παρουμε. Πραγμτικα προστατευει ολο το κινητο, και ειναι πολυ διακριτικη. Αυτο που μου κανεις εντυπωση και θεωρω οτι εχει γινει καλη δουλεια, ειναι οτι ολες οι τρυπουλες που εχει (πχ. για τα ακουστικα, το usb και πισω της καμερα), ειναι ακριβως στο σημειο που θα επρεπε να ειναι. Δεν ξεφευγουν ουτε χιλιοστο. Το μονο "αρνητικο" ( που για μενα ειναι θεμα συνηθειας), είναι οτι η θηκη εχει στα σημεια των μπουτον της φωνης και του κλειδωματος/ξεκλειδωματος, εκτρα πλαστικο οποτε, πατιεται σχετικα ευκολα και ενεργοποιειται το καθε μπουτον. Στην αρχη μου την εσπαγε γιατι το εκανα συνχεια καθε φορα που εβγαζα το κινητο απο το τσαντακι. Τωρα το συνηθισα και δεν το κανω καθολου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Πραγμτικα προστατευει ολο το κινητο, και ειναι πολυ διακριτικη. Αυτο που μου κανεις εντυπωση και θεωρω οτι εχει γινει καλη δουλεια, ειναι οτι ολες οι τρυπουλες που εχει (πχ. για τα ακουστικα, το usb και πισω της καμερα), ειναι ακριβως στο σημειο που θα επρεπε να ειναι. Δεν ξεφευγουν ουτε χιλιοστο. Το μονο "αρνητικο" ( που για μενα ειναι θεμα συνηθειας), είναι οτι η θηκη εχει στα σημεια των μπουτον της φωνης και του κλειδωματος/ξεκλειδωματος, εκτρα πλαστικο οποτε, πατιεται σχετικα ευκολα και ενεργοποιειται το καθε μπουτον. Στην αρχη μου την εσπαγε γιατι το εκανα συνχεια καθε φορα που εβγαζα το κινητο απο το τσαντακι. Τωρα το συνηθισα και δεν το κανω καθολου. Το εχω και εγω αυτο. αν δεν εχει ανοιγματα στα σημεια αυτα (power, vol+-) ωστε να χω αμεση προσβαση στα κουμπακια δεν μπορω.. ευτυχως οι mercury εχουν μια χαρα ανοιγματακια.. Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Πως μπορω να βαλω μια φωτο wallpaper χωρις να την κανει crop και zoom? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Πως μπορω να βαλω μια φωτο wallpaper χωρις να την κανει crop και zoom? :( δοκιμασε να εγκαταστησεις το quickpic. μετα οταν πας στον ορισμο νεου φοντου, οταν κανεις το crop καντο μεσω του προγραμματος αυτου και ειμαι 99% σιγουρος οτι δεν εχει extra crop και zoom εκτος αυτου που θες Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 δοκιμασε να εγκαταστησεις το quickpic. μετα οταν πας στον ορισμο νεου φοντου, οταν κανεις το crop καντο μεσω του προγραμματος αυτου και ειμαι 99% σιγουρος οτι δεν εχει extra crop και zoom εκτος αυτου που θες Μολις το δοκιμασα, και κανει και αυτο crop και zoom :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Μολις το δοκιμασα, και κανει και αυτο crop και zoom :( ναι αλλα δεν βγαζει αυτο το αστεροιειδες πραγμα του στοκ wallpaper..rizer..?(?) στα εβγαλε ετσι εσενα? --> STOCK VS QUICKPIC Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 ναι αλλα δεν βγαζει αυτο το αστεροιειδες πραγμα του στοκ wallpaper..rizer..?(?) στα εβγαλε ετσι εσενα? --> STOCK VS QUICKPIC Ναι ετσι το εβγαλε και σε μενα, αλλα οπως και να εχει το αποτελεσμα ειναι το ιδιο. Ζουμαρει πολυ την φωτο. Δηλ σε σενα δεν ζουμαρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 (edited) Case-mate tough case. Προσθέτει λίγο όγκο, αλλά σαν προστασία τη θεωρώ κορυφή. http://www.case-mate.com/Samsung-Galaxy-Nexus-Cases/Case-Mate-Samsung-Galaxy-Nexus-Tough-Cases.asp Ψάξε και reviews στο youtube να δεις τι λένε σχετικά με προστασία, όγκο κλπ, γιατί είναι και σχετικά ακριβή.(20-25 ευρώ.) εγω παντως που εχω τη barely there ειμαι φοβερα ικανοποιημενος, δινει ισως το δυνατο ελαχιστο ογκο και το ακουμπας σχεδον οπουδηποτε αφοβα http://www.case-mate.com/Samsung-Galaxy-Nexus-Cases/Case-Mate-Samsung-Galaxy-Nexus-GSM-Version-Barely-There-Cases.asp επισης θα ελεγα οτι σε βοηθαει να το πιανεις καλυτερα οταν παιζεις παιχνιδια και σου ζεσταινει σαφως λιγοτερο το χερι απο οτι σκετο :p για καποιον που αντιπαθει τις θηκες , αλλα θελει καποια προστασια ειναι πιστευω η καλυτερη επιλογη, επισης πολλοι που δε ξερουν και το κινητο δε τη παρατηρουν με τη πρωτη την ειχα παρει 20 ευρω απο eclick ΕΡΩΤΗΣΗ: για mkv αρχεια ποιον player προτιματε? ειχα καταληξει σε dice , αλλα μετα απο το προσφατο update του σταματησε να μου παιζει μια ταινια που ειχα περασμενη (4.46 GB) και με προβληματισε τελικα την ειδα με BSplayer , αλλα ο συγκεκριμενος θελει πολλη δουλεια ακομα. ειναι αρκετα σπαστικος στις ρυθμισεις του και το κυριοτερο δεν πιανει ολη την οθονη στο κινητο μας, οπως ολοι οι υπολοιποι players τελικα εκαναν ο mx ειτε σερνεται, ειτε δεν παιζει ηχο.. θελω καποιον οσο γινεται αξιοπιστο για να μην εχω ενα καρο players εγκατεστημενους σκεφτομαι να ψαξω τη προηγουμενη εκδοση του dice που απο οτι φαινεται δουλευε πιο απροβληματιστα απο ολους , ο,τι αρχειο κι αν του πετουσα και να περιμενω επομενο update μηπως ομως μου διαφευγει καποιος ωστε να τον εκανα κυριο ? με ενδιαφερει πολυ το θεμα mkv , γιατι οπου να ναι παιρνω και hdmi , οποτε θα θελω να μεταφερω hd ταινιες οσο το δυνατον πιο ευκολα πανω που Edited June 17, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 ρε παιδια μου συμβαινει κατι περιεργο τελευταια...οταν κραταω το κινητο και ζουλαω την οθονη απο τη αριστερη πλευρα κανει ενα κρακ σα να μπαινει πιο μεσα...δετο κανει οταν το ξανακανω και μετα απο 5 λεπτα το κανει παλι σα να βγαινει πιο εξω και εγω τη ξαναβαζω το χει παρατηρησει κανεις /παιζει να ειναι οι κολλες που εχει το κινητο απο κατω και λογω ζεστης να συμβαινει αυτο? Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 ρε παιδια μου συμβαινει κατι περιεργο τελευταια...οταν κραταω το κινητο και ζουλαω την οθονη απο τη αριστερη πλευρα κανει ενα κρακ σα να μπαινει πιο μεσα...δετο κανει οταν το ξανακανω και μετα απο 5 λεπτα το κανει παλι σα να βγαινει πιο εξω και εγω τη ξαναβαζω το χει παρατηρησει κανεις /παιζει να ειναι οι κολλες που εχει το κινητο απο κατω και λογω ζεστης να συμβαινει αυτο? περιεργο, τι να πω, το δοκιμασα αυτο που λες αλλα δεν κανει καποιον θορυβο το δικο μου. δεν νομιζω να φταιει η ζεστη οχι. τωρα τελευταια στο κανει αυτο ενω παλαιοτερα δεν το εκανε? Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 περιεργο, τι να πω, το δοκιμασα αυτο που λες αλλα δεν κανει καποιον θορυβο το δικο μου. δεν νομιζω να φταιει η ζεστη οχι. τωρα τελευταια στο κανει αυτο ενω παλαιοτερα δεν το εκανε? ναι τωρα τελευταια το κανει Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 ναι τωρα τελευταια το κανει Το έχω δύο μήνες και δεν μου το κάνει. Μήπως είχε κάποια πτώση η χτύπημα που προκάλεσε ζημιά στα πλαστικά; Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Το έχω δύο μήνες και δεν μου το κάνει. Μήπως είχε κάποια πτώση η χτύπημα που προκάλεσε ζημιά στα πλαστικά; η αληθεια ειναι μου ειχε πεσει κατω πριν 1.5 μηνα το ειχα ελεχξει επειδη ειμαι ψειρας με αυτα και το πρωτο που ελεγξα ηταν αυτο αν εφυγε απτη θεση της η οθονη και δεν εκανε κατι τετοιο Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 εχει βγει νεα εκδοση μετα την 4.0.2,γνησια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 4.0.4 εδώ και καιρό... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts