costasp Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 (edited) ...εγω χρησιμοποιησα αυτο το εργαλειο, μου φανηκε αρκετα ευχρηστο και τα εβρισκε ολα μονο του (drivers, firmware.. ) δε χρειαστηκα κατι αλλο , επισης ηταν αρκετα αναλυτικο στις οδηγιες του Ερώτηση "newbie": για να τρέξω τις διαθέσιμες εντολές του εν λόγω εργαλείου, πρέπει να έχω βάλει τη συσκευή σε bootloader mode, σωστά :worry: ? Edited May 28, 2012 by costasp Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Σου εχει σε παρενθεση σε τι mode πρεπει να βρισκεσαι για καθε εντολη. Εσυ μαλλον εννοεις το fastboot (vol+, vol-, power button). Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Πόσο, μα πόσο δίκιο έχεις! Fast boot ήθελα να πω ο αδαής. Και πάλι ευχαριστω! Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Πόσο, μα πόσο δίκιο έχεις! Fast boot ήθελα να πω ο αδαής. Και πάλι ευχαριστω! Ειναι το αυτο.Για να τρεξεις fastboot εντολες πρεπει να εισαι σε bootloader mode :) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsgeo Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 To wifi direct το έχει χρησιμοποιήσει ποτέ κανείς? Και αν ναι πώς μπορούμε να κάνουμε χρήση του?? :blink: Παράθεση Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Ειναι το αυτο.Για να τρεξεις fastboot εντολες πρεπει να εισαι σε bootloader mode :) Ναι, το ειπα επειδη ετσι το εχει στο Toolkit. Μην ψαχνει να βρει τι ειναι το fastboot που γραφει στην παρενθεση. Αλλα, σωστη η παρατηρηση σου. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Σημερα προσπαθησα να στειλω κενο μηνυμα (ειναι υπηρεσια της Wind για να σου λεει τον διαθεσιμο υπολοιπο χρονο ομολιας), και δεν το εστελνε με τιποτα. Επρεπε να πατησω τουλαχιστον ενα γραμμα. Σε ενα Nokia E6 που εχω, στελνει κανονικα κενο μηνυμα. Γνωριζει κανεις κατι για αυτο? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 ...Σημερα προσπαθησα να στειλω κενο μηνυμα... Μήπως, λέω μήπως, να βάλεις ένα space και να προσπαθήσεις να το στείλεις; ;) Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Μήπως, λέω μήπως, να βάλεις ένα space και να προσπαθήσεις να το στείλεις; ;) To προσπαθησα και αυτο αλλα δεν εστειλε τιποτα. Ετσι απο περιεργεια, αν το κανει μονο σε μενα, οποιος θελει, ας κανει μια δοκιμη στελνοντας ενα κενο μηνυμα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 To προσπαθησα και αυτο αλλα δεν εστειλε τιποτα. Ετσι απο περιεργεια, αν το κανει μονο σε μενα, οποιος θελει, ας κανει μια δοκιμη στελνοντας ενα κενο μηνυμα :) ειναι κουσουρι του android. το go sms pro στελνει παυση κανονικα αλλα οχι τελειως κενο. βασικα αυτο να χρησιμοποιεις γιατι εχει και 160 χαρακτηρες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 ειναι κουσουρι του android. το go sms pro στελνει παυση κανονικα αλλα οχι τελειως κενο. βασικα αυτο να χρησιμοποιεις γιατι εχει και 160 χαρακτηρες :) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jb.gosms&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5qYi5nb3NtcyJd αυτο εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jb.gosms&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5qYi5nb3NtcyJd αυτο εννοεις? ναι αυτο. 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agligoros Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 ακούγετε ράδιο αρβύλα,ότι το πλαίσιο από βδομάδα θα το έχει προσφορά στα 299Ε. για να δούμε:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 ακούγετε ράδιο αρβύλα,ότι το πλαίσιο από βδομάδα θα το έχει προσφορά στα 299Ε. για να δούμε:) Δεν ξέρω που το άκουσες.. αλλά μακάρι!!! Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
birginioss Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Φιλοι μου ενδιαφερομαι για την αγορα αυτης της συσκευης και ειμαι κοντα στην αγορα του απο το Play Store στην Αμερικη.. Μα αν ο agligoros λεει για 299€ μηπως να κανω υπομονη;; Λετε να'χουμε κανα τετοιο κορυφαιο; Παράθεση Sony Ericsson Is My God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Φιλοι μου ενδιαφερομαι για την αγορα αυτης της συσκευης και ειμαι κοντα στην αγορα του απο το Play Store στην Αμερικη.. Μα αν ο agligoros λεει για 299€ μηπως να κανω υπομονη;; Λετε να'χουμε κανα τετοιο κορυφαιο; Μακάρι να βγει αυτή η προσφορά. Από το play store μπορείς να το αγοράσεις μόνο αμα μένεις στην Αμερική. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Έτσι και το βάλει 299 ... θα γίνουν μάχες για το ποιος θα το πάρει. Πάντως μια προσφορά για Nexus την χρωστάει το συγκεκριμένο μαγαζί. Είχε κάνει και στο Nexus S ακριβώς όταν ήταν σε αντίστοιχη ηλικία με το Galaxy Nexus τώρα. Αλλά νομίζω ότι είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό να είναι τόσο μεγάλη η έκπτωση. Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 ...Μακάρι να βγει αυτή η προσφορά... Θα μιλάμε ξεκάθαρα για την best value for money αγορά. Τύφλα νά 'χουν οι όποιοι Κινέζοι... Απλά, θα σαρώσει! Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiimmygian Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Καλησπέρα. Έχω κάποιο πρόβλημα με την οθόνη αφής και ήθελα να ρωτήσω αν έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι παρόμοιο. Μερικές φορές στα καλά καθουμενα η οθόνη έχει πολύ πιο χαμηλή ευαισθησία στο άγγιγμα και επανέρχεται μόνο με reboot.. Δηλαδή χρειάζεται πολύ πιο δυνατό άγγιγμα πχ για να σκρολαρει. Δεν νομίζω να είναι θέμα custom rom γιατί το έχει κάνει με διάφορες rom που έχω δοκιμάσει. Προσπάθησα να βρω το πρόβλημα στο Google αλλά βρήκα μόνο για το παγωμα της οθόνης και όχι μείωση ευαισθησίας. Franco kernel φοραω πειράξει τα gamma settings. Ίσως φταίει . Φιλε μου εχω το ιδιο προβλημα. Παρατηρησα ομως πως το κανει οταν βρισκομαι στο μενου εφαρμογων και πατησωουμπι multitask. Επισης αν κλειδωσω και ξεκλειδωσω το τηλεφωνο η ευαισθησια της οθονης επανερχεται. Το συγκεκριμενο θεμα το αναφερουν και στο xda αλλα λιγα ατομα. Να σημειωσω οτι εχω την επισημη 4.0.4 χωρις να εχω χακαρει καθολου το κινητο. Επισης το προβλημα εμφανιστηκε αφοτου αρχισα να φορτωνω με πολλες εφαρμογες τιποτα ομως εκτος μαρκετ. Αν εχει ακουσει κατι αλλο καποιος γι αυτο το θεμα ας μας το πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 To προσπαθησα και αυτο αλλα δεν εστειλε τιποτα. Ετσι απο περιεργεια, αν το κανει μονο σε μενα, οποιος θελει, ας κανει μια δοκιμη στελνοντας ενα κενο μηνυμα :) Με handcent δεν είχα ποτέ θέμα με space για να στείλω στο 1212 Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Έτσι και το βάλει 299 ... θα γίνουν μάχες για το ποιος θα το πάρει. Πάντως μια προσφορά για Nexus την χρωστάει το συγκεκριμένο μαγαζί. Είχε κάνει και στο Nexus S ακριβώς όταν ήταν σε αντίστοιχη ηλικία με το Galaxy Nexus τώρα. Αλλά νομίζω ότι είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό να είναι τόσο μεγάλη η έκπτωση. Το Nexus S ήταν σε προσφορά γιατί ήταν S-LCD και όχι Super AMOLED... Εκείνη την περίοδο το Nexus S με την S-AMOLED ήταν πολύ πιο ακριβό... Μακάρι όμως να το βάλει σε χαμηλή τιμή! Να παρακολουθείτε και το amazon.de, κάποια στιγμή έφτασε τα 350-360 Euro με μεταφορικά! Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsgeo Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 (edited) ακούγετε ράδιο αρβύλα,ότι το πλαίσιο από βδομάδα θα το έχει προσφορά στα 299Ε. για να δούμε:) Πάω να πάρω άλλο ένα τότε!!!:shock: Αν και μου ακούγεται-φαίνεται για φουλ κάγκελο.Αυτη τη στιγμή το έχει στα 599Ε θα το ρίξει δηλαδή στη μισή τιμή??? Δεν υπάρχει περίπτωση! Edited May 29, 2012 by dsgeo Παράθεση Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agligoros Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 (edited) παιδιά ράδιο αρβύλα είπαμε. και γω δε το πιστεύω, μια τόσο χαμηλή τιμή από το πλαίσιο θα ισοπεδώσει την όποια μεταπολιτική αξία του μεταχειρισμένου. από την άλλη όμως θα αποκτήσει ο ΛΑΟΣ το καλύτερο διπύρηνο της αγοράς σε τιμή χωωωωωωμαααααααααα:lol::p edit: αγγελίες δεν έχει εδώ ρε παιδιά; Edited May 29, 2012 by agligoros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 αγγελίες δεν έχει εδώ ρε παιδιά; Νομιζω εχει μετα τα 150 posts. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Με handcent δεν είχα ποτέ θέμα με space για να στείλω στο 1212 To εβαλα και εγω εχθες, και μεχρι στιγμης λειτουργει αψογα. Το θεμα ειναι, μπορω να απενεργοποιησω το "μαμα" Messaging , να παψει να λειτουργει και στην θεση του να εχω το Handcent? Ή μήπως πρεπει απλα να απενεργοποιησω τις ειδοποιησεις του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts