Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάνε τροποποίηση στο πάνω μήνυμα και πρόσθεσε το 2ο ποστ σου..

Για navigator προγράμματα έχω το copilot live και το google maps και για antivirus γνώμη μου είναι να μη βάλεις κανένα. Πρόσεχε απλά! Άσε που θα τρώει πολύ μπαταρία!

http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κάνε τροποποίηση στο πάνω μήνυμα και πρόσθεσε το 2ο ποστ σου..

Για navigator προγράμματα έχω το copilot live και το google maps και για antivirus γνώμη μου είναι να μη βάλεις κανένα. Πρόσεχε απλά! Άσε που θα τρώει πολύ μπαταρία!

Πως σβήνω το προηγούμενο μου ποστ;

Το copilot live είναι offline; Δηλαδή παίζει χωρίς internet;

To google maps δεν μου κάνει, αφού δεν είναι offline.

Άδειασέ το κι άσε ένα μήνυμα τύπου delete pls για να πέσει σκούπα...

Είναι οffline κι είναι μια χαρά. Εγώ βέβαια έχω ευρωπαϊκούς χάρτες, αλλά κάνει! :)

Το gmaps είναι online, αλλά αν έχεις cachάρει από πριν περιοχές.. κάνει μια υποτυπώδη δουλειά.. έχεις δίκιο όμως δε σου κάνει..

Άδειασέ το κι άσε ένα μήνυμα τύπου delete pls για να πέσει σκούπα...

Είναι οffline κι είναι μια χαρά. Εγώ βέβαια έχω ευρωπαϊκούς χάρτες, αλλά κάνει! :)

Το gmaps είναι online, αλλά αν έχεις cachάρει από πριν περιοχές.. κάνει μια υποτυπώδη δουλειά.. έχεις δίκιο όμως δε σου κάνει..

To copilot έχει ΡΙΟ ;

Με βόλευε φοβερά το Destinator. Πήγαινα για παράδειγμα σε μια συναυλία με αυτό, και μετά τη συναυλία αν για παράδειγμα ήθελα να πάω για ποτό , έμπαινα στο ΡΙΟ και επέλεγα για παράδειγμα Μπυραρία με φαγητό , και μου έδειχνε τα 5 πιο κοντινά μαγαζιά από εκεί που ήμουν με τα τηλέφωνα τους. Απίστευτα βολικό. Και όλα αυτά offline. Αυτά με τα Windows Mobile. Πείτε μου σας παρακαλώ ότι υπάρχει κάτι τέτοιο και για το Android :-)

POI έχει και το copilot και κάνει και ακριβώς αυτό που λες.. και πολλές κατηγορίες και με απόσταση από το καθένα που ίσως σε ενδιαφέρει!

2GB με σχεδόν όλη την Ευρώπη είναι σε μένα..

Το βρήκα στο Play Store, και μου βγάζει ότι είναι free... είναι δυνατόν;

Έχει βέβαια και κάποιες paid versions. Τι διαφορά έχουν; Ποια να προτιμήσω;

Θα είναι demo. Οι επί πληρωμή θα προσφέρουν άλλα.. μπες και διάβασε :) Δοκίμασε το demo πρώτα..

Θα είναι demo. Οι επί πληρωμή θα προσφέρουν άλλα.. μπες και διάβασε :) Δοκίμασε το demo πρώτα..

Λέει πως αν επιλέξεις μόνο μια χώρα από την Ευρώπη είναι δωρεάν. Πληρώνεις μόνο όταν θες πχ χάρτες για ολόκληρη την Ευρώπη.

Κατεβάζω τώρα τους χάρτες για Ελλάδα, είναι μόλις 75Mbyte!

Για ακόμη μία φορά να υπενθυμίσω πως για εφαρμογές μιλάμε αποκλειστικά στο forum Android και πιο συγκεκριμένα για προγράμματα πλοήγησης στο θέμα Android - προτάσεις: GPS και Πλοήγηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Δύσκολο να μην ξεφύγεις! Γιατί δεν μιλάμε γενικά για εφαρμογές Android, αλλά για εφαρμογές ειδικά για το galaxy nexus που φοράει το ICS 4. Edited by sakiss

Γιατί εδώ είμαστε όσοι μας ενδιαφέρει το εν λόγω τηλέφωνο.. όχι οι εφαρμογές που μπορεί να τρέχουν και σε άλλα τηλέφωνα με ics.. και σκάνε mail σε όλους όσους παρακολουθούν το thread χωρίς λόγο...

Φανταστείτε τι θα γινόταν αν πήγαινε ο καθένας να ρωτήσει για εφαρμογές GPS (και γενικότερα για εφαρμογές) στο forum του κινητού του. Το forum Android δε θα είχε λόγο ύπαρξης.

Το ότι θέλουμε να βάλουμε κάποια εφαρμογή στο κινητό που έχουμε στην κατοχή μας ενώ η εφαρμογή δεν είναι αποκλειστικά για το κινητό αυτό δεν δικαιολογεί τη συζήτηση στο εκάστοτε θέμα του κινητού.

Από τη στιγμή λοιπόν που αυτές οι εφαρμογές δεν είναι αποκλειστικά για την συσκευή σας η συζήτηση θα γίνεται στο forum Andoid και όπως είπα πιο πάνω στην συγκεκριμένη περίπτωση στο θέμα Android - προτάσεις: GPS και Πλοήγηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Καλησπέρα.

Έχω κάποιο πρόβλημα με την οθόνη αφής και ήθελα να ρωτήσω αν έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι παρόμοιο.

Μερικές φορές στα καλά καθουμενα η οθόνη έχει πολύ πιο χαμηλή ευαισθησία στο άγγιγμα και επανέρχεται μόνο με reboot..

Δηλαδή χρειάζεται πολύ πιο δυνατό άγγιγμα πχ για να σκρολαρει.

Δεν νομίζω να είναι θέμα custom rom γιατί το έχει κάνει με διάφορες rom που έχω δοκιμάσει.

Προσπάθησα να βρω το πρόβλημα στο Google αλλά βρήκα μόνο για το παγωμα της οθόνης και όχι μείωση ευαισθησίας.

Franco kernel φοραω και έχω πειράξει τα gamma settings. Ίσως να φταίει αυτό.

Edited by jor1ge
Gilles smiles!

Καλησπέρα.

Έχω κάποιο πρόβλημα με την οθόνη αφής και ήθελα να ρωτήσω αν έχει παρατηρήσει κάποιος κάτι παρόμοιο.

Μερικές φορές στα καλά καθουμενα η οθόνη έχει πολύ πιο χαμηλή ευαισθησία στο άγγιγμα και επανέρχεται μόνο με reboot..

Δηλαδή χρειάζεται πολύ πιο δυνατό άγγιγμα πχ για να σκρολαρει.

Δεν νομίζω να είναι θέμα custom rom γιατί το έχει κάνει με διάφορες rom που έχω δοκιμάσει.

Προσπάθησα να βρω το πρόβλημα στο Google αλλά βρήκα μόνο για το παγωμα της οθόνης και όχι μείωση ευαισθησίας.

Franco kernel φοραω και έχω πειράξει τα gamma settings. Ίσως να φταίει αυτό.

μου το εχει κανει και μενα με franco και AOKP. κατι απο αυτα ή καποια ρυθμιση στο franco app θα φταιει λογικα. τωρα παντως με την 162/163 εχω καιρο να το δω.

Παιδιά, μόλις σήμερα το απέκτησα και εγώ. Είναι οτι φανταζόμου. Απλά τέλειο.

Στην οθόνη, να βάλω προστασία, ή έχει Gorilla Glass? Αν και έψαξα, δεν βρήκα κάποια αναφορά σε αυτό, παρα μόνο "Oleophobic coating" που γράφει στο gsmarena. Μπορεί να μου πεί κάποιος? Ευχαριστώ :)

Παιδιά, μόλις σήμερα το απέκτησα και εγώ. Είναι οτι φανταζόμου. Απλά τέλειο.

Στην οθόνη, να βάλω προστασία, ή έχει Gorilla Glass? Αν και έψαξα, δεν βρήκα κάποια αναφορά σε αυτό, παρα μόνο "Oleophobic coating" που γράφει στο gsmarena. Μπορεί να μου πεί κάποιος? Ευχαριστώ :)

gorilla glass ακριβως δεν εχει, υποτιθεται οτι εχει καποια προστασια(αγνωστη). εγω για 6 μηνες δεν ειχα καθολου protector και δεν εχει παθει τιποτα. πριν λιγο καιρο εβαλα μια clear απλα για να ειμαι ησυχος. υπαρχουν πολλες καλες..

Καλησπέρα!

Επειδή το σκέφτομαι για το συγκεκριμένο κινητό και έχω διαβάσει ότι έχει κάποιο θέματακι με το σήμα του εσείς έχετε παρατηρήσει τίποτα? Με cosmote που είναι στα 1800 κανείς?

Γενικά δεν έχω και το καλύτερο σήμα εδώ που είμαι και δεν θέλω να έχω πρόβλημα.

Ευχαριστώ.

εγω οσο καιρο το εχω (με cosmote) δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα με το σημα. βεβαια με το που το πηρα περασα τα radio που υπηρχαν στη google και δε ξερω αν εχουν διαφορα με τα μαματα

Καλημέρα και από μένα...

Εδώ και 10 ημέρες (ακριβώς) είμαι ένας ευτυχής κάτοχος του Galaxy Nexus.

Μπορώ να πω με σιγουριά ότι το κινητό ήταν έτσι ακριβώς όπως το φανταζόμουν... (Ναι είναι γεγονός ότι το επέλεξα χωρίς να το έχω πιάσει στα χέρια μου!!!)...

Γρήγορο, smooth, με τέλεια οθόνη, ελαφρύ, καλη αυτονομία μπαταρίας...

Θα μπορούσα όμως να αναφέρω και κάποια μειονεκτήματα:

Το ηχείο του είναι σχετικά χαμηλό σε ένταση και πολλές φορές "νομίζω" ότι δεν το ακούω να χτυπάει... Υπάρχει κάποια λύση;

Και το WiFi του θα το περίμενα λίγο καλύτερο. Στο ίδιο ακριβώς σημείο του σπιτιού μου, με το προηγούμενο κινητό μου (HTC Desire) είχα συνδεθεί, ενώ με το Galaxy Nexus αδυνατώ...

Τέλος και μια παρατήρηση... Εδώ και λίγες μέρες δεν έχω εγκαταστήσει καμία εφαρμογή και βλέπω την χωρητικότητα να μειώνεται. Απ' ότι έχω καταλάβει έχει να κάνει με την cache των εφαρμογών; Έχετε να προτείνετε κάποια λύση; Είναι αναγκαίο να "καθαρίζουμε" την cache των εφαρμογών; Και αν ναι κάθε πότε; Υπάρχει κάποια εφαρμογή που θα προτείνατε;

Τέλος για τους φίλους των pouch θηκών να αναφέρω ότι επέλεξα την Crumena Slim Pouch Case της SGP και είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος. Τέλεια υφή δέρματος, μεγάλη προστασία από πτώσεις και φθορές.

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

Καλημέρα και από μένα...

Εδώ και 10 ημέρες (ακριβώς) είμαι ένας ευτυχής κάτοχος του Galaxy Nexus.

Μπορώ να πω με σιγουριά ότι το κινητό ήταν έτσι ακριβώς όπως το φανταζόμουν... (Ναι είναι γεγονός ότι το επέλεξα χωρίς να το έχω πιάσει στα χέρια μου!!!)...

Γρήγορο, smooth, με τέλεια οθόνη, ελαφρύ, καλη αυτονομία μπαταρίας...

Θα μπορούσα όμως να αναφέρω και κάποια μειονεκτήματα:

Το ηχείο του είναι σχετικά χαμηλό σε ένταση και πολλές φορές "νομίζω" ότι δεν το ακούω να χτυπάει... Υπάρχει κάποια λύση;

Και το WiFi του θα το περίμενα λίγο καλύτερο. Στο ίδιο ακριβώς σημείο του σπιτιού μου, με το προηγούμενο κινητό μου (HTC Desire) είχα συνδεθεί, ενώ με το Galaxy Nexus αδυνατώ...

Τέλος και μια παρατήρηση... Εδώ και λίγες μέρες δεν έχω εγκαταστήσει καμία εφαρμογή και βλέπω την χωρητικότητα να μειώνεται. Απ' ότι έχω καταλάβει έχει να κάνει με την cache των εφαρμογών; Έχετε να προτείνετε κάποια λύση; Είναι αναγκαίο να "καθαρίζουμε" την cache των εφαρμογών; Και αν ναι κάθε πότε; Υπάρχει κάποια εφαρμογή που θα προτείνατε;

Τέλος για τους φίλους των pouch θηκών να αναφέρω ότι επέλεξα την Crumena Slim Pouch Case της SGP και είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος. Τέλεια υφή δέρματος, μεγάλη προστασία από πτώσεις και φθορές.

Για εμφανη αυξηση του ηχου βαλε volume + (boost) και η διαφορα ειναι μεγαλη.

Καλησπερα αδερφια.

Τωρα ξεκιναω απο το σπιτι,παω να το παω το κινητακι.Εχω μεγαλη εμπειρια απο android phones και ιδιαιτερα Samsung (GS2),αλλα εχω μαθει οτι το συγκεκριμενο θελει 1-2 tweaks μολις το πρωτοπαρεις.Μπορει καποιος να μου κανει ενα ποστ με τα απαραιτητα που πρεπει να κανω out of the box?Ευχαριστωωωω

Καλησπέρα!

Επειδή το σκέφτομαι για το συγκεκριμένο κινητό και έχω διαβάσει ότι έχει κάποιο θέματακι με το σήμα του εσείς έχετε παρατηρήσει τίποτα? Με cosmote που είναι στα 1800 κανείς?

Γενικά δεν έχω και το καλύτερο σήμα εδώ που είμαι και δεν θέλω να έχω πρόβλημα.

Ευχαριστώ.

Και οι τρείς εταιρίες κινητής στην Ελλάδα παίζουν σε GSM 900/1800 εδώ και χρόνια. Έχω cosmote και δεν έχω κάποιο πρόβλημα, ή τουλάχιστον δεν έχω περισσότερα προβλήματα από όσα είχα με άλλα κινητά. Αν θες τη γνώμη μου μην το πειράξεις για αυτό τον λόγο.

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)