afilopou Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Δε θα παραμείνει ξεκλείδωτος ο bootloader; Όχι, βέβαια. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 4. Πως μπορώ να τσεκάρω ότι ο bootloader είναι 100% κλειδωμένος πριν το σετάρω; Tην προτελευταία εντολή την έδωσα βέβαια. ΕDIT: Το βρήκα στην τελευταία σειρά του bootloader mode! Eξ' άλλου δε θα έπαιρνε την τελευταία αναβαθμισούλα αν ήταν ξεκλείδωτος. ..επισης οταν ανοιγεις το κινητο, στη splash screen της Google, δεν εχει το ξεκλειδωτο λουκετακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 1. Σας ευχαριστώ! Ολα έγιναν όπως παραπάνω 2. Δεν είναι σε καμιά περίπτωση για έναν μέσο χρήστη. 3. Μέχρι να ολοκληρωθεί ανέβασα 180 σφιγμούς και χρειάζομαι Lexotanil! :sick: 4. Πως μπορώ να τσεκάρω ότι ο bootloader είναι 100% κλειδωμένος πριν το σετάρω; Tην προτελευταία εντολή την έδωσα βέβαια. ΕDIT: Το βρήκα στην τελευταία σειρά του bootloader mode! Eξ' άλλου δε θα έπαιρνε την τελευταία αναβαθμισούλα αν ήταν ξεκλείδωτος. Αντε γεια σου!!! :-)) την επομενη φορα θα μεινεις στους 70 σφυγμους.πιστεψε με.καθε αρχη και δυσκολη Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Καλό κουράγιο φίλε haki. Κι εγώ περιμένω τη συσκευή αύριο, και όντας πρωτάρης με Android έχω αρχίσει να ψιλοαγχώνομαι μη γίνει καμιά στραβή. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Δεν κατεβάζει απο το Play! "Δεν είναι δυνατή η λήψη της εφααρμογής....λόγω κάποιου σφάλματος(-101)" !:cry: ΕDIT: Διέγραψα το GMail μου και το ξαναέβαλα. Για την ώρα αυτό άρχισε να λειτουργεί και εγώ άρχισα να μετανοιώνω που το σκάλισα! Συμβαινει καποιες φορες με το καινουργιο market.Σωστα επραξες και εκανες remove το gmail account σου(δεν το διαγραφεις σαν email απλα το κανεις remove και ξανα add στο nexus).Αυτο με το market μπορει να σου ειχε συμβει και με 4.0.2.Και μην αγχωνεσαι Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 1...Eξ' άλλου δε θα έπαιρνε την τελευταία αναβαθμισούλα αν ήταν ξεκλείδωτος. λάθος...παίρνει κανονικά αναβαθμίσεις αν ο bootloader είναι ξεκλείδωτος, ακόμα και αν είσαι rooted..:) αρκεί να έχεις stock recovery για να γίνει η ΟΤΑ αναβάθμιση;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 (edited) Καλημέρα παιδιά. Μόλις παρέλαβα τη συσκευή. Είχε 4.01 και έγινε ΟΤΑ κατευθείαν σε 4.02. Πως μπορώ να δω αν η συσκευή μου είναι yakju? Edit: To βρήκα τελικά. Ήμουν yakjuwx. Έκανα τη διαδικασία όπως στο post του ΧDA που περιγράφει ο φίλος πιο πάνω και όλα πήγαν καλά τελικά. Φλάσαρα κιόλας κατευθείαν την 4.04 ΙΜΜ76Ι Edited April 24, 2012 by tsabasid Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 το δικο μου που ειναι yakju, γιατι δεν βρισκει την αναβαθμιση και εχει μεινει σε 4.0.2 ? Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Λοιπόν, ούτε εμένα ήταν yakju (μα τι μας έχουν βάλει και γράφουμε!) και είχε μείνει στην 4.0.2. Έκανα manually update και βέβαια Unlock, root και μετατροπή σε jakju. Το θέμα είναι ότι όταν πάω να ξεκινήσω το recovery mode, μου βγάζει το ανδροειδές με ένα θαυμαστικό στην κοιλιά και μόνο αν βγάλω την μπαταρία ξαναμπουτάρει το κινητό. Πώς το διορθώνω αυτό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Λοιπόν, ούτε εμένα ήταν yakju (μα τι μας έχουν βάλει και γράφουμε!) και είχε μείνει στην 4.0.2. Έκανα manually update και βέβαια Unlock, root και μετατροπή σε jakju. Το θέμα είναι ότι όταν πάω να ξεκινήσω το recovery mode, μου βγάζει το ανδροειδές με ένα θαυμαστικό στην κοιλιά και μόνο αν βγάλω την μπαταρία ξαναμπουτάρει το κινητό. Πώς το διορθώνω αυτό; Εχεις stock recovery mode και οχι cwm recovery.Αν εκει που σου βγαζει το android ξεκοιλιασμενο :lol: πατησεις παρατεταμενα power και μετα volume up θα βγεις στο stock recovery (3e) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Εχεις stock recovery mode και οχι cwm recovery.Αν εκει που σου βγαζει το android ξεκοιλιασμενο :lol: πατησεις παρατεταμενα power και μετα volume up θα βγεις στο stock recovery (3e) Ευχαριστώ πολύ! Από εδώ τι χρήσιμο μπορώ να κάνω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Ευχαριστώ πολύ! Από εδώ τι χρήσιμο μπορώ να κάνω; Τιποτα ιδιατερο,περα από factory reset.Για να κανεις κατι χρησιμο (mods,custom roms,backup,restore κτλ κτλ) χρειαζεσαι custom recovery πχ cwm recovery Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 ρε παιδια μου χει συμβει κατι περιεργο...πριν 1 βδομαδα πηγα να δω το κινητο και το βρηκα κλειστο..και οχι απο μπαταρια...σημερα ξαναεγινε ξαφνικα το βρηκα κλειστο και επρεπε να το ανοιξω εγω...ειμαι unlocked rooted με custom rom της apex και stock kernel..ξερει καποιος τι μπορει να παιζει? Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 ρε παιδια μου χει συμβει κατι περιεργο...πριν 1 βδομαδα πηγα να δω το κινητο και το βρηκα κλειστο..και οχι απο μπαταρια...σημερα ξαναεγινε ξαφνικα το βρηκα κλειστο και επρεπε να το ανοιξω εγω...ειμαι unlocked rooted με custom rom της apex και stock kernel..ξερει καποιος τι μπορει να παιζει? Δε του ξαναπερνας την ρομ? η καποια αλλη? Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 ...με όλα αυτά που του έχεις κάνει...πάλι τυχερός είσαι που δουλεύει ακόμα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 ...με όλα αυτά που του έχεις κάνει...πάλι τυχερός είσαι που δουλεύει ακόμα...:) οοο χτυπημα κατω απτη μεση ηταν αυτο..:) χαχα παντως σε σχεση με αλλα που διαβαζω και κανουν αλλοι εδω εμενα ειναι μαμα το κινητο......το παρατηρησα απο οταν εβαλα το volume+ παιζει να φταιει αυτο για κατι τετοιο? Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 βγάλτο...δοκίμασε την συσκευή για 2-3 μέρες και θα δείξει..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 βγάλτο...δοκίμασε την συσκευή για 2-3 μέρες και θα δείξει..;) ενα προγραμμα εβαλα και γω να χαρω το ηχειο του και πρεπει να το ξαναβγαλω..εεεε ρε τι να πω...οκ ευχαριστω πολυ Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Μετά από 121 pages (αν και μου μένουν και οι 49 του topic Τροποποιήσεις/Βελτιώσεις του GN) θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις: 1. Γνωρίζουμε αν τα Galaxy Nexus που έρχονται στην Ελλάδα είναι yakju (google branded); πχ αυτά που έχει η Cosmote είναι yakju ή είναι Samsung Branded; 2. Υπάρχει ROM CyanogenMod για το Galaxy Nexus; 3. Γνωρίζουμε ότι ένα "Nexus" βγαίνει κάθε χρόνο. Αξίζει να περιμένω το επόμενο ή να προβώ στην αγορά του Galaxy Nexus άμεσα; 'H καλύτερα, γνωρίζουμε πότε θα βγει το επόμενο Nexus; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Μετά από 121 pages (αν και μου μένουν και οι 49 του topic Τροποποιήσεις/Βελτιώσεις του GN) θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις: 1. Γνωρίζουμε αν τα Galaxy Nexus που έρχονται στην Ελλάδα είναι yakju (google branded); πχ αυτά που έχει η Cosmote είναι yakju ή είναι Samsung Branded; 2. Υπάρχει ROM CyanogenMod για το Galaxy Nexus; 3. Γνωρίζουμε ότι ένα "Nexus" βγαίνει κάθε χρόνο. Αξίζει να περιμένω το επόμενο ή να προβώ στην αγορά του Galaxy Nexus άμεσα; 'H καλύτερα, γνωρίζουμε πότε θα βγει το επόμενο Nexus; Ευχαριστώ εκ των προτέρων 1.Απόλυτα δεν το γνωρίζουμε (τουλαχιστον όχι εγω) 2. Ναι εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1398495 3.Συνηθως κατα τον Νοεμβριο-Δεκεμβριο βγαινουν τα nexus.Εξαρταται απο τις αναγκες σου και τα χρηματα που διαθετεις.Το ειχα απο την πρωτη στιγμη (αν και εχω αλλαξει 4) και μαζι με το note ειναι απο τα λιγα κινητα που εχω κρατησει τοσο καιρο Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 1.Απόλυτα δεν το γνωρίζουμε (τουλαχιστον όχι εγω) 2. Ναι εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1398495 3.Συνηθως κατα τον Νοεμβριο-Δεκεμβριο βγαινουν τα nexus.Εξαρταται απο τις αναγκες σου και τα χρηματα που διαθετεις.Το ειχα απο την πρωτη στιγμη (αν και εχω αλλαξει 4) και μαζι με το note ειναι απο τα λιγα κινητα που εχω κρατησει τοσο καιρο Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. :D Αλήθεια γιατί έχεις αλλάξει 4; Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. :D Αλήθεια γιατί έχεις αλλάξει 4; 1 αρχικο+ 1 δωρο+1 ανταλλαγη με νοτε(πρωτη αποπειρα στο νοτε απετυχε)+1 τωρα σαν εταιρικο Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 1 αρχικο+ 1 δωρο+1 ανταλλαγη με νοτε(πρωτη αποπειρα στο νοτε απετυχε)+1 τωρα σαν εταιρικο Συγγνώμη που συνεχίζω να σε ρωτάω διάφορα... :O Έχεις κάποια custom rom ή της Google; Απ' όσα έπιασες στα χέρια σου υπήρχε κάποιο που να μην ήταν yakju; Πώς θα έπειθες κάποιον με μία πρόταση να το επιλέξει; :D Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Συγγνώμη που συνεχίζω να σε ρωτάω διάφορα... :O Έχεις κάποια custom rom ή της Google; Απ' όσα έπιασες στα χέρια σου υπήρχε κάποιο που να μην ήταν yakju; Πώς θα έπειθες κάποιον με μία πρόταση να το επιλέξει; :D Cyanogenomanis χρονια τωρα.Ναι το τελευταιο ειναι(ηταν) yakjuxw(εννοειται μετα απο 5 λεπτα απο το unboxing εγινε yakju). Καταπληκτικη αισθηση στο χερι και οταν μιλας (ατιμη καμπυλη) και δεν υπερβαλλω καθολου.Τιμια μπαταρια,σταθερο λειτουργικο και οθονη που αν δεν υπηρχε το note θα ηταν κορυφαια.Δεν νομιζω οτι θες κατι αλλο Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Είχα ξεχάσει το google talk ανοικτο και έλεγα γιατί πέφτει η μπαταρια πιο γρηγορα απο καποτε.... το έκλεισα και είδα πρωτη φορα 2 μερες και 12 ωρες να μου κραταει η μπαταρια! Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts