Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αλλαξα τελικα απο dalvik σε art και μου ενγαλε ενα μηνυμα οτι η cm ακομα δεν υποστηριζει το art,και το κανουμε με δικη μοας ευθηνη.....λετε να υπαρχει προβλημα???

2 εβδομάδες τώρα που το χω Art δεν εχω κανένα πρόβλημα. Αν υπήρχε πρόβλημα πιστεύω θα είχε φανεί εδώ μέσα

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πρωτο πρόβλημα σε 4.4.2

Λοιπόν πάω να ανοιξω την κάμερα και βγαζει μήνυμα οτι η εφαρμογή έχει σταματήσει

Χθες που την τσεκαρα παντός δουλευε

Πρωτο πρόβλημα σε 4.4.2

Λοιπόν πάω να ανοιξω την κάμερα και βγαζει μήνυμα οτι η εφαρμογή έχει σταματήσει

Χθες που την τσεκαρα παντός δουλευε

Βαλε αλλα gapps

τουλαχιστον εμενα ετσι εφτιαξε

http://d-h.st/users/PlayfulGod/?fld_id=29356#files

Edited by baspats

Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12

Του κατέβασα το nexus camera και όλα καλά...

Εσύ ποια gapps εχεις βάλει??απο το site της cyagenmod η απο xda???

Εγώ εχω βάλει απο το site

Βαλε αλλα gapps

τουλαχιστον εμενα ετσι εφτιαξε

http://d-h.st/users/PlayfulGod/?fld_id=29356#files

Αυτά είναι τα gapps που δίνουν στους xda....εγώ έχω βάλει απο το site....μπορω να τα περάσω απο πανω,τώρα. Δηλ??δεν θα γίνει κάνα μπερδεμα με αυτά που χρισημοποιω???

Ενα άλλο θεματακι έχει να κανει με το wi fi που ενω εχω τσεκαρισμενο τις ειδοποιησεις οποτε υπάρχει διαθεδημο δυκτιο δεν μου τις εμφανίζει.....cm 11 nightly....κάποια ιδέα????

Παιδιά, όσοι χρησιμοποιείτε cyanogen nightly είναι σταθερές?

Έχω βάλει την unofficial cyanogen και μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Να βάλω κι εγώ τις official αν είναι... :)

Αυτά είναι τα gapps που δίνουν στους xda....εγώ έχω βάλει απο το site....μπορω να τα περάσω απο πανω,τώρα. Δηλ??δεν θα γίνει κάνα μπερδεμα με αυτά που χρισημοποιω???

νομιζω δεν θα εχεις θεμα ( wipe cache βεβαια...)

Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12

Παιδιά, όσοι χρησιμοποιείτε cyanogen nightly είναι σταθερές?

Έχω βάλει την unofficial cyanogen και μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Να βάλω κι εγώ τις official αν είναι... :)

Εγώ απο χθες έχω την cm11 nightly και όλα καλά μέχρι στιγμής.το μονο θέμα ηταν με την κάμερα αλλακατεβασα το nexus camera απο το play και όλα καλα

Έχω μια απορία.

Πρέπει να κάνουμε κάθε μέρα της αναβαθμίσεις της cyanogenmod 11?

Ελα ντε.....χθες εγω εβαλα την 20131225 και τωρα βλεπω οτι εχει βγει η 20131226

Πότε όμως χαρακτηρίζεται μια ρομ ως stable για την cyanogenmod? επειδή στο επίσημο download center της δεν βλέπω να έχει κάποια 11 ως stable. Λογικά θα έχουν λόγο που δεν τις έχουν χαρακτηρίσει ακόμα stable

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Πότε όμως χαρακτηρίζεται μια ρομ ως stable για την cyanogenmod? επειδή στο επίσημο download center της δεν βλέπω να έχει κάποια 11 ως stable. Λογικά θα έχουν λόγο που δεν τις έχουν χαρακτηρίσει ακόμα stable

H Cyanogen stable ονομάζει την τελευταία έκδοση κάθε ρομ της. Πάντα η stable βγαίνει αφού έχει βγει νέα έκδοση android. Δηλαδή. Stable cyanogen με 4.4.2 θα βγει λίγες μέρες αφού βγει καινούρια έκδοση του android, οπότε και θα ξεκινήσει το developping σε αυτή την έκδοση, παρατώντας την προηγούμενη στην τελευταία <<stable>> έκδοση. Οι εκδόσεις milestones είναι και αυτές stable στην ουσία απλά μετά την έκδοση τους, συνεχίζεται το developping πάνω στην ίδια ρομ. Ελπίζω να καταλάβατε:p γιατί τα είπα ψιλομπερδεμένα! Καλή πρωτοχρονιά σε όλους φιλαράκια!!!:)

H Cyanogen stable ονομάζει την τελευταία έκδοση κάθε ρομ της. Πάντα η stable βγαίνει αφού έχει βγει νέα έκδοση android. Δηλαδή. Stable cyanogen με 4.4.2 θα βγει λίγες μέρες αφού βγει καινούρια έκδοση του android, οπότε και θα ξεκινήσει το developping σε αυτή την έκδοση, παρατώντας την προηγούμενη στην τελευταία <<stable>> έκδοση. Οι εκδόσεις milestones είναι και αυτές stable στην ουσία απλά μετά την έκδοση τους, συνεχίζεται το developping πάνω στην ίδια ρομ. Ελπίζω να καταλάβατε:p γιατί τα είπα ψιλομπερδεμένα! Καλή πρωτοχρονιά σε όλους φιλαράκια!!!:)

Πολύ παράξενος αυτός ο τρόπος. Και πως θα ξέρουμε εμείς ποιά έκδοση είναι 100% και όχι 99% bug free ?

Καλές γιορτές φιλαράκι :)

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Παντός δυο μέρες τώρα με την cm11 nightly έχω να πω οτι ακόμα αντιμετωπιζω μερικά ψιλοκοληματα με τις εφαρμογές της google....κατα τ αλλά μια χαρά τρέχει η 4.4 στο GN.

Και κάτι άλλο....ποια gapps δεν σας έχουν δημιουργήσει πρόβλημα ,γιατί σεμενα αποτο site της cm καιτα δυο μου έχουν κανει θεματακια....τα μόνα πουδεν έχω ακομα δοκιμάσει είναι απο τους xda που τα έχουν στο thread της unofficial....

Τα έχει κανεις δοκιμασει στην nightly???και αν χρειαστεί να αλλάξουμε gapps τι πρεπει να κάνουμε πριν τα φλασαρουμε στην συσκευή....???

Απο την αλλη σκέφτομαι οτιμπορει να φταίει και η επιλογή σε art απο dalvik....

Παντός δυο μέρες τώρα με την cm11 nightly έχω να πω οτι ακόμα αντιμετωπιζω μερικά ψιλοκοληματα με τις εφαρμογές της google....κατα τ αλλά μια χαρά τρέχει η 4.4 στο GN.

Και κάτι άλλο....ποια gapps δεν σας έχουν δημιουργήσει πρόβλημα ,γιατί σεμενα αποτο site της cm καιτα δυο μου έχουν κανει θεματακια....τα μόνα πουδεν έχω ακομα δοκιμάσει είναι απο τους xda που τα έχουν στο thread της unofficial....

Τα έχει κανεις δοκιμασει στην nightly???και αν χρειαστεί να αλλάξουμε gapps τι πρεπει να κάνουμε πριν τα φλασαρουμε στην συσκευή....???

Απο την αλλη σκέφτομαι οτι μπορει να φταίει και η επιλογή σε art απο dalvik....

Έχω βάλει τα gapps του xda. Κατέβασα αυτά με το photosphere (διαφορετικά δεν δούλευε η κάμερα). Κανένα πρόβλημα, όλα δουλεύουν σωστά. Είμαι με art. Σε cm nightly build τα έβαλα.

lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy

Έχω βάλει τα gapps του xda. Κατέβασα αυτά με το photosphere (διαφορετικά δεν δούλευε η κάμερα). Κανένα πρόβλημα, όλα δουλεύουν σωστά. Είμαι με art. Σε cm nightly build τα έβαλα.

Οκ,τα κατεβαζω τώρα...για να κάνω αλλαγή των gapps τι πρεπει να κάνω???να μπω σε recovery και να κάνω wipe chache και μετα να επιλεξω τα gapps που κατέβασα;;;

Μπαίνεις σε recovery, install zip.

Εγώ δεν έκανα wipe cache.

Μπαίνεις σε recovery, install zip.

Εγώ δεν έκανα wipe cache.

Εγώ όμως έχω gapps ....και εσύ πέρασες τα gapps πανω απο τα αλλά;;;;

Ναι. Τα πέρασα απο πάνω.

Μην ανησυχείς. Είναι σαν να τα κάνεις update.

Edited by stelios67

Από τις ερωτήσεις καταλαβαίνω ότι μερικοί φίλοι λένε τον όρο "nightly" χωρίς να ξέρουν τι λένε. Στον προγραμματισμό όταν λέμε nightly εννοούμε την έκδοση που βγαίνει στο τέλος της ημέρας, με όσες αλλαγές έχουν μπει κατά την διάρκεια της ημέρας. Για αυτό το λόγο και βλέπετε ότι ανανεώνονται σχεδόν κάθε μέρα (στις περισσότερες περιπτώσεις ). Συνήθως οι nightly περιέχουν αλλαγές ή/και προσθήκες οι οποίες δεν έχουν τεστάρει διεξοδικά, και μπορεί να μην δουλεύουν. Μπορεί να κάνουν τον κώδικα ασταθές και γι αυτό δεν είναι εκδόσεις εμπιστοσύνης. Με τον καιρό και με αρκετά τεστ και αναφορές σφαλμάτων, οι αλλαγές/προσθήκες ωριμάζουν και πριν μπουν νέες, βγαίνουν οι σταθερές εκδόσεις (Milestone, stable, κτλ ) οι οποίες είναι περισσότερο έμπιστες όσον αφορά την σταθερότητα.

Γι αυτό και όσοι βάζετε nightly εκδόσεις πρέπει να γνωρίζετε τι βάζετε. Είναι ασταθείς και κάνεις δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δουλεύουν όπως πρέπει. Είναι καθαρά για δοκιμή και αναφορά εντυπώσεων, για την διαμόρφωση της τελικής έκδοσης.

Edited by ptmax13

Αποστόλης

Αντιμετωπίζω ένα χαζό, μικρό πρόβλημα.

Όταν μπαίνω από τον υπολογιστή μου στο Google Play δεν βρίσκει τη συσκευή μου για να εγκαταστήσω κάποια εφαρμογή.

Από το κινητό δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. Όλα δουλεύουν καλά. :wacko:

Χρειάζεται να σβήσω τα data κάποιας εφαρμογής? Έσβησα αυτά των Google Play Services αλλά δεν είδα κάποιο αποτέλεσμα. :O

Χρησιμοποιώ Cyanogen nightly kitkat.

εγω αντιμετωπιζω αλλο θεματακι

γυρισα σε 4.3 stock rom και οταν πηγα να του κανω root με supersu εχει κολησει η οθονη στο google...δεν κανει τπτ

και το toolkit ενω εκανε ολη την διαδικασια εχζει μεινει εκει που λεει waiting for device

δεν μπουταρει το κινητο.ειναι τωρα ενα δεκαλεπτο τουλαχιστον

καμια ιδεα?????

Καλησπέρα και χρόνια πολλά θέλω να αγοράσω καινούρια μπαταρία από το ebay. Δεν σκέφτομαι για extended όμως. Έχετε να μου προτείνετε καμιά; Αυθεντική ή κάποιο από ebay καλύτερα λέτε;; Ευχαριστώ

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)