Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, να κάνω μία ερώτηση; Όταν μας έρχεται αναβάθμιση γενικά λέτε ότι καλό είναι να γίνεται clean install. Μιλάμε για stock συσκευή και για ΟΤΑ αναβάθμιση. Αυτό σημαίνει ότι πριν εγκατασταθεί η νέα αναβάθμιση πρέπει να γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (factory reset). Όταν δηλαδή δούμε στις ειδοποιήσεις ότι υπάρχει αναβάθμιση το αγνοούμε για να κάνουμε πρώτα factory reset και μετά κάνουμε την αναβάθμιση; Αφού όμως κάνουμε επαναφορά, μετά θα πρέπει να βάλουμε πάλι το gmail για να επανέρθει και το back up οπότε θα μας έρθει πάλι η ειδοποίηση για αναβάθμιση ή πρέπει να κάνουμε άλλες ενέργειες (εκτός βεβαία της γνωστής εκκαθάρισης δεδομένων στο πλαίσιο υπηρεσιών Google). Το factory reset γίνεται διαγράφοντας το gmail όπως κάνουμε σαν π.χ. θέλουμε να δώσουμε τη συσκευή ή πρέπει να μπούμε στον bootloader; Σαν έχουμε άλλον launcher τον αφήνουμε ή τον απεγκαθιστούμε πρώτα; Και τελευταίο γιατί σας κούρασα, εδώ τον Nova Launcher Prime. Όταν ανοίγω τη συσκευή από εντελώς κλειστή, μου λέει να επιλέξω launcher. Επιλέγω Nova πάντα αλλά πάλι όταν το ανοίγω την επόμενη φορά με ρωτάει πάλι. Έτσι γίνεται ή δεν εδώ κάνει κάτι στις ρυθμίσεις; Edited by giachtas

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα, να κάνω μία ερώτηση; Όταν μας έρχεται αναβάθμιση γενικά λέτε ότι καλό είναι να γίνεται clean install. Μιλάμε για stock συσκευή και για ΟΤΑ αναβάθμιση. Αυτό σημαίνει ότι πριν εγκατασταθεί η νέα αναβάθμιση πρέπει να γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (factory reset) ?.

Όχι, δεν χρειάζεται.

Όχι, δεν χρειάζεται.

Όπως είπε ο φίλος. Όταν αναφερόμαστε σε clean install εννοούμε συνήθως όταν φλασάρουμε custom ROMs και kernels. Όχι για τα ota stock updates.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

και εγω θα συμφωνησω οτι δεν χρειαζεται, αλλα καμμια φορα δινει λυση σε αρκετα προβληματα. Εγω χρειαστηκε να κανω καθαρη εγκατασταση απο 4.1.2 σε 4.2 πχ, και το ΒΤ επαιξε φυσιολογικα
All it takes is a swipe...

και εγω θα συμφωνησω οτι δεν χρειαζεται, αλλα καμμια φορα δινει λυση σε αρκετα προβληματα. Εγω χρειαστηκε να κανω καθαρη εγκατασταση απο 4.1.2 σε 4.2 πχ, και το ΒΤ επαιξε φυσιολογικα

Εγώ τουλάχιστον μέχρι τώρα όλες οι ΟΤΑ αναβαθμίσεις δεν μου παρουσίασαν κάποιο σοβαρό πρόβλημα, εκτός του γνωστού lag στην κάμερα όταν τη γύρισα από κάθετη σε οριζόντια θέση. Το Bluetooth δεν το χρησιμοποιώ, αλλά δοκίμασα με ένα handset και δουλεύει κανονικά σε όλες τις αναβαθμίσεις. Περισσότερο εγκυκλοπαιδικά ρωτάω για το clean install εάν γίνεται όπως όταν κάνουμε εργοστασιακή επαναφορά ή μπαίνουμε σε fastboot mode. Εσύ π.χ. πως έκανες καθαρή εγκατάσταση;

Εγώ πάντα clean install σε όλες μου τις συσκευές. Έτσι έχω το κεφάλι μου ήσυχο γιατί αν χρειαζόταν και δεν του έκανα τότε τσάμπα το στήσιμο. Άσε που μονο έτσι μπορείς 100% να κρίνεις την νέα έκδοση λογισμικού :)

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Ακριβώς το ίδιο κι εγώ. Με στοκ 4.2.1 πέθανε εντελώς το BT και επανήλθε μόνο με καθαρό φλασάρισμα της ίδιας έκδοσης.

Πάντως γενικά κι εγώ δεν θα πρότεινα σε κάποιον να κάνει επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις για ένα απλό ΟΤΑ.

Να πω και εγώ με τη σειρά μου...

Εννοείτε πάντα factory reset για τις αναβαθμίσεις....Και ας το ξαναστύνω μετά το τηλ.

Χαλάλι.

Ποτε περιμενουμε με το καλο το 5.0 ?

Χλωμό το βλέπω για την 5.0.Ολοι λένε ότι η επόμενη αναβάθμιση θα είναι η 4.3.Δηλαδη Jelly Bean και παλι.

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

Χλωμό το βλέπω για την 5.0.Ολοι λένε ότι η επόμενη αναβάθμιση θα είναι η 4.3.Δηλαδη Jelly Bean και παλι.

Mου φαίνεται δύσκολο να είναι η 4.3 εκτός και αν τον Ιούλιο βγεί η 5. Καθαρά από πλευράς μαρκετινγκ. Δηλαδή και στην ουσία αν είναι 4.3 ίσως την ονομάσουν 5.0 . Δεν γίνεται 2 χρόνια να μείνουν στην 4.Χ και οι υπόλοιποι(ο κύριος ανταγωνιστής) να είναι στο iOs 7.X . Ο πολύς ο κόσμος που δεν ασχολείται δεν καταλαβαίνει τι είναι 4.1 και πόσο διαφορά έχει με την 4.0 . Αλλά το 5 απο το 4 το βλέπει όντως διαφορετικό.

Oneplus 5 - 128GB

Mου φαίνεται δύσκολο να είναι η 4.3 εκτός και αν τον Ιούλιο βγεί η 5. Καθαρά από πλευράς μαρκετινγκ. Δηλαδή και στην ουσία αν είναι 4.3 ίσως την ονομάσουν 5.0 . Δεν γίνεται 2 χρόνια να μείνουν στην 4.Χ και οι υπόλοιποι(ο κύριος ανταγωνιστής) να είναι στο iOs 7.X . Ο πολύς ο κόσμος που δεν ασχολείται δεν καταλαβαίνει τι είναι 4.1 και πόσο διαφορά έχει με την 4.0 . Αλλά το 5 απο το 4 το βλέπει όντως διαφορετικό.

MΑΚΑΡΙ να εχεις δικιο αλλα στους xda που διαβασα και λιγο στο ιντερνετ που έψαξα ειδα πολλά site που μιλανε για την 4.3 και λενε επίσης οτι η 5 θα βγει με το nexus 5.Και παλι μακαρι να κανουν λαθος.

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

MΑΚΑΡΙ να εχεις δικιο αλλα στους xda που διαβασα και λιγο στο ιντερνετ που έψαξα ειδα πολλά site που μιλανε για την 4.3 και λενε επίσης οτι η 5 θα βγει με το nexus 5.Και παλι μακαρι να κανουν λαθος.

Πάντα με το νέο nexus βγαίνει η νέα έκδοση.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Πάντα με το νέο nexus βγαίνει η νέα έκδοση.

Βγαίνει νέα έκδοση και όχι η νέα έκδοση. Με το νέο νέξους βγήκε η 4.2.Χ , η μεγάλη αλλαγή όμως έγινε έγινε με την 4.1 και έγινε στο παλιό νέξους.

Oneplus 5 - 128GB

Βγαίνει νέα έκδοση και όχι η νέα έκδοση. Με το νέο νέξους βγήκε η 4.2.Χ , η μεγάλη αλλαγή όμως έγινε έγινε με την 4.1 και έγινε στο παλιό νέξους.

Ναι, εννοούσα ότι συμπίπτει. Δύσκολο να βγάλουν ξεκάρφωτη νέα έκδοση. Είναι και τρόπος προφανώς να σπρώχνουν τη νέα συσκευή.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Μακαρι να πεσεις μεσα στις προβλεψεις σου.

Γενικα η google εχει δειξει και στο παρελθον οτι βλεπει τον ανταγωνισμο σε σχεση με τους αλλους 2.

Ευτυχως.

edit:http://www.digitallife.gr/google-io-2013-what-to-expect-73210

Για 4,3 λενε!

Edited by left_ace

θελω να βαλω στον υπολογιστη τα windows8.drivers και toolbox θα ειναι συμβατα η δεν εχουνε βγει ακομα για το nexus;

Τρέχουν μια χαρά, κι εγώ 8 έχω. Αλλά για τους drivers υπάρχει μια διαδικασία που πρέπει να κάνεις όπου πρέπει να μπεις σε safe mode για να κάνεις μια ρύθμιση. Δε θυμάμαι τι ακριβώς, αλλά είχε αναλυτικές οδηγίες στο XDA.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Παιδια να σας κανω μια ερώτηση ;

Το galaxy nexus ποση συνολικη μνημη ραμ εχει; Κάποιος που να εχει το elixir2 ή μεσα απο τις ρυθμισεις να το δει. Ευχαριστω

Παιδια να σας κανω μια ερώτηση ;

Το galaxy nexus ποση συνολικη μνημη ραμ εχει; Κάποιος που να εχει το elixir2 ή μεσα απο τις ρυθμισεις να το δει. Ευχαριστω

692MB, τα ελεύθερα εξαρτώνται από τη ROM που έχεις, νομίζω πάντα όμως έχει πάνω από 100-110ΜΒ ελεύθερα.

Αποθηκευτικός χώρος (ελεύθερος) γύρω στα 13,5GB.

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Ευχαριστω. Ρωτησα γιατι δεν θυμομουνα ακριβως. Τωρα δεν το εχω πια. Παντως το advance που εχω τωρα εχει συνολικη 625 με jb.

Περιεργα μεγαλη ραμ για κινητο που στα specs λεει οτι εχει 768ραμ

1GB είναι η RAM του. Απλά κομμάτι της είναι system reserved πάντα.

Oneplus 5 - 128GB

1GB είναι η RAM του. Απλά κομμάτι της είναι system reserved πάντα.

Μιλας για το advance; Και τοτε γιατι λενε 768;Marketing;

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)