Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την έχω ανοίξει με το gallery αλλα και πάλι δεν..

Τα νευρακια γίνονται κροσσια σιγά σιγα!!!

Φίλε δεν μπορω να καταλάβω που κανεις λάθος. Φωτογραφίες απο την gallery μεταφέρει μια χαρα το note2 σε galaxy nexus και το αντίθετο με NFC, δεν με πετάει στο play store. Μήπως εχει καμία επιλογη ενεργοποιημένη το σ3 στις ρυθμίσεις? δεν καταλαβαίνω πως μπορει να μην γίνεται. Ειναι strait forward διαδικασία.

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φίλε δεν μπορω να καταλάβω που κανεις λάθος. Φωτογραφίες απο την gallery μεταφέρει μια χαρα το note2 σε galaxy nexus και το αντίθετο με NFC, δεν με πετάει στο play store. Μήπως εχει καμία επιλογη ενεργοποιημένη το σ3 στις ρυθμίσεις? δεν καταλαβαίνω πως μπορει να μην γίνεται. Ειναι strait forward διαδικασία.

Έχω κλείσει το sbeam. Ανοιχτο έχω αφήσει μόνο το android beam. Με το που πάω να κάνω τη μεταφορά ανοίγει το play store στο nexus. Και επειδη απο την galley του s3 ανοίγει μια εφαρμογή που υπάρχει μόνο στο s3, για αυτο και δεν υπήρχε στο store, picture transfer κάτι αν θύμαμαι καλα. Και η πλάκα είναι πως πήγα απο το application manager και βρήκα την εφαρμογή, την έκανα shut down, και τώρα δεν εμφανίζει καν την μπάρα προετοιμασίας που εμφανίζε στο notification bar. Γιατι απο εκει βρήκα ότι είναι η συγκεκριμένη εφαρμογή που ανοίγει.

Galaxy S8 / 8.0

Το sbeam κλειστό και εγω στο note2. Έχω ανοικτο το android beam. Για κάποιο λόγο το note2 αν τα βάλεις κοντά δεν στέλνει κατευθείαν το αρχειο, πρέπει να ταρακουνηθει, όπως στο "bump". Στο nexus s ή μεταξύ gnexus δεν συμβαινει αυτο, απλώς κοντά να ειναι τα κινητα και τα στέλνει. Δεν έχω επιλεγμένη εικόνα, απλώς την βλέπω στην gallery. Δεν είμαι στο γενικο που τις βλέπεις όλες μαζί, έχω ανοίξει και βλέπω μια συγκεκριμένη φωτογραφία που αν ενωσω το gnex κατευθείαν στην στέλνει κανονικα μέσω beam (Bluetooth). Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω γιατι στο κάνει αυτο.

Καλησπερα, μου εχει ερθει η αναβαθμηση σε 4.2 αλλα ειχα πατησει cancel γιατι δεν ειχα πολλα mb. τωρα παταω ελεγχος για ενημερωση αλλα δεν μου την βγαζει. τι να κανω?

Το sbeam κλειστό και εγω στο note2. Έχω ανοικτο το android beam. Για κάποιο λόγο το note2 αν τα βάλεις κοντά δεν στέλνει κατευθείαν το αρχειο, πρέπει να ταρακουνηθει, όπως στο "bump". Στο nexus s ή μεταξύ gnexus δεν συμβαινει αυτο, απλώς κοντά να ειναι τα κινητα και τα στέλνει. Δεν έχω επιλεγμένη εικόνα, απλώς την βλέπω στην gallery. Δεν είμαι στο γενικο που τις βλέπεις όλες μαζί, έχω ανοίξει και βλέπω μια συγκεκριμένη φωτογραφία που αν ενωσω το gnex κατευθείαν στην στέλνει κανονικα μέσω beam (Bluetooth). Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω γιατι στο κάνει αυτο.

Το Bluetooth δεν το έχω ανοιχτό. Τώρα αν φταίει αυτο τι να πω. Μεταξύ 2 nexus μια χαρα δούλεψε χωρίς bluetooth. Ενώ link στέλνει μια χαρα, ότι είναι απο το galley τραβάει κάποιο ανεξήγητο κόλλημα.

Galaxy S8 / 8.0

Και μενα με το xperia s ενος φιλου τον πεταει κ αυτον στο play store... ειχαμε κανει πολλες δοκιμες και το παρετησαμε.... bluetooth... και αγιος ο Θεος :p

Edited by costas89m

~B&N~

Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool:

Ρε παιδια που μπορω να βρω θηκη και ζελατινα οθονης???

Στο πλαισιο στη Μεταμορφωση που ειναι το κοντινοτερο μου δεν εχει...Ουτε σε mediamarkt-ηλεκτρονικη-κοτσοβολο(καλα σε αυτα δεν περιμενα να βρω ουτως η αλλως,απλα πηγα ετσι,μηπως και...:P)

Στο πλαισιο στη Μεταμορφωση που ειναι το κοντινοτερο μου δεν εχει...Ουτε σε mediamarkt-ηλεκτρονικη-κοτσοβολο(καλα σε αυτα δεν περιμενα να βρω ουτως η αλλως,απλα πηγα ετσι,μηπως και...:P)

eBay θα βρεις τα πάντα και σε πολύ καλύτερες τιμές...:cool:

Εγώ δεν έχω πάρει θήκη/protector/stylus/κ.α. από Ελλάδα για ΚΑΝΕΝΑ κινητό/tablet μου...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

αφου εισαι αθηνα παραγγειλε τα απο play247.gr εχουν και καταστημα οποτε σε 2 μερες θα τα παρεις μονος σου.εγω ειχα παρει ζελατινες το σετ των 2 εφτα ευρω νομιζω και θηκη 6-7 ευρω δε θυμαμαι

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Έχω takju 4.2.1 με unlocked boot loader και root. Δεν μπορώ με τίποτα να αγοράσω και από το μάρκετ. ιδέα κανείς;

Έχω takju 4.2.1 με unlocked boot loader και root. Δεν μπορώ με τίποτα να αγοράσω και από το μάρκετ. ιδέα κανείς;

Κάνε sign out από τον λογαριασμό σου clear data, reboot και ξανασυνδεσου μήπως δουλέψει.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Xρειαζεται να περασω καποιο antivirus στο κινητο??

Όχι γιατι και να έχεις δεν θα λειτουργει καλα. Θέλει ροοτ υποχρεωτικά για να εχει πρόσβαση σε σημεία που ειναι του συστήματος όπου υπάρχει ο κίνδυνος. Γενικα όμως δεν κάνουν τίποτα τα αντιβιοτικά παρα να σου δίνουν την ψευδαίσθηση της ασφαλείας και να σου τρώνε μνήμη συστήματος. Καλύτερα χωρίς αντιβιοτικό.

Καλησπερα, μου εχει ερθει η αναβαθμηση σε 4.2 αλλα ειχα πατησει cancel γιατι δεν ειχα πολλα mb. τωρα παταω ελεγχος για ενημερωση αλλα δεν μου την βγαζει. τι να κανω?

Θα σου ξαναβγει το μήνυμα αργότερα. Αν θες να το εξαναγκασεις, πήγαινε ρυθμίσεις (γενικές τηλεφώνου) -> εφαρμογές -> όλες (στην καρτέλα πάνω) -> google services framework (στα ελληνικα πλαίσιο διεργασιών google, δεν είμαι σίγουρος, κοιτα σε παλιότερα ποστ το λένε) -> clear (διαγραφή) data. Μετα πας στις ενημερώσεις κανεις έλεγχο και θα την ξανά δεις να στην λέει διαθέσιμη.

Το Bluetooth δεν το έχω ανοιχτό. Τώρα αν φταίει αυτο τι να πω. Μεταξύ 2 nexus μια χαρα δούλεψε χωρίς bluetooth. Ενώ link στέλνει μια χαρα, ότι είναι απο το galley τραβάει κάποιο ανεξήγητο κόλλημα.

Όχι το Bluetooth ειναι κλειστό οταν πας να μεταφέρεις NFC, το ανοίγει μονο του κάθε συσκευη συγκεκριμένα για την μεταφορά του αρχείου μέσω NFC. Μάλλον θα έχεις κάποια εφαρμογη έξτρα βάλει, κατι που θα παίρνει δικαιώματα απο την γκαλερί, δεν μπορω να καταλάβω γιατι μεταξύ note2 και gnex μια χαρα λειτουργεί η μεταφορά εικόνας μέσω beam (NFC). Μήπως έχεις κανένα αντιβιοτικό μιας και το είπαμε παραπάνω, γιατι μερικα εμποδίζουν μεταφορα αρχείων απο NFC/ Bluetooth για ασφάλεια.

Αν δεν έπιασε αυτο που σου ειπε το παιδί παραπάνω και κανονικα πρέπει να είσαι εντάξει τώρα, κρατα την πιθανότητα να μην εχει λεφτα η κάρτα. Γιατι θέλει στην αρχη για πρώτη αγορα να τραβήξει παραπάνω ώστε να βεβαιωθεί οτι όλα ειναι εντάξει με το λογαριασμό. Μου φαίνεται οτι αυτα στα επιστρέφει αργότερα και οτι δεν στα κρατάει για μελλοντική αγορα (που απο οτι θυμάμαι συμβαινει στο iTunes). Μπορει να ισχύει και το 2ο όμως, δεν ξέρω αν άλλαξαν κατι στους όρους του play store.

Edited by pappasi

Μια ερώτηση ρε παιδιά γιατί δεν ξέρω πλέον τι να περιμένω...έχω μείνει με stock 4.1.1 (για λόγους άσχετους με τη ROM, κυρίως λειτουργικούς), την οποία ξεκλείδωσα, rooταρα και ξανακλείδωσα. Επίσης πέρασα CWM αλλά ξαναγύρισα σε stock, μέχρι και όταν βάλω custom...

Το θέμα είναι ότι, όντας yakjuxw, έχω ακόμα την 4.1.1, ενώ από ότι έχω καταλάβει έχει βγει εδώ και μέρες η 4.1.2 (ενώ η 4.2 είναι μόνο για takju). Με clear στο framework δεν γίνεται κάτι, και προφανώς ακόμα δεν έχω δει ενημέρωση...

Παίζει κάτι άλλο ή έχω λάθος συλλογισμό...?

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

δεν ξερω αν εχει βγει 4.1.2 για yakjuxw η ειναι ακομα 4.1.1, παντως takju και yakju εχουν 4.2 και λιγο αργοτερα 4.2.1(bug fix) απο τα μεσα Νοεμβριου

Μια ερώτηση ρε παιδιά γιατί δεν ξέρω πλέον τι να περιμένω...έχω μείνει με stock 4.1.1 (για λόγους άσχετους με τη ROM, κυρίως λειτουργικούς), την οποία ξεκλείδωσα, rooταρα και ξανακλείδωσα. Επίσης πέρασα CWM αλλά ξαναγύρισα σε stock, μέχρι και όταν βάλω custom...

Το θέμα είναι ότι, όντας yakjuxw, έχω ακόμα την 4.1.1, ενώ από ότι έχω καταλάβει έχει βγει εδώ και μέρες η 4.1.2 (ενώ η 4.2 είναι μόνο για takju). Με clear στο framework δεν γίνεται κάτι, και προφανώς ακόμα δεν έχω δει ενημέρωση...

Η 4.2.Χ δεν είναι μόνο takju. Έχει βγεί και για yakju

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Επίσης κάτι άλλο που έχω απορία και μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να βρω άκρη: έχει βρει κανείς σας κάποιο accessory που να χρησιμοποιεί τα 3 pins στο πλάι του κινητού ?

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Επίσης κάτι άλλο που έχω απορία και μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να βρω άκρη: έχει βρει κανείς σας κάποιο accessory που να χρησιμοποιεί τα 3 pins στο πλάι του κινητού ?

Ναι φορτιστής dock γραφείου και ειδική βάση στήριξης του gnex στο αυτοκίνητο. Αυτα τα 2 ξέρω μέχρι στιγμής, μπορει να ειναι και αλλα. Μάλιστα την βάση του αυτοκινήτου την έχω αγοράσει απο ebay, αλλα ειναι ακριβή σχετικα για οτι προσφέρει και δεν την προτείνω γιατι δεν θα μπαίνει άλλη συσκευη στο μέλλον, κάνει αποκλειστικά μονο για το gnex και δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις θήκη μαζι της, γιατι ταιριάζει ακριβώς στην συσκευη. Το μονο καλο ειναι οτι συνδέεται ο φορτιστής ξεχωριστά πάνω της και δεν χρειάζεται να τον βάζεις κάθε φορα. Αλλα και πάλι στα ιδια λεφτα υπάρχουν πολλές επιλογές.

καλησπερα

αγορασα το galaxy nexus τη δευτερα, γενικα πολυ καλη συσκευη αλλα μου παρουσιαζει κανα δυο θεματα

το σημαντικοτερο ειναι οτι σε καποια τηλεφωνηματα μπλοκαρει μαλλον ο proximity sensor και οταν απομακρυνω τη συσκευη απο το αυτι, ειτε για να δω κατι στο μενου οσο μιλαω ειτε οταν τελειωσω την κληση, η οθονη παραμενει σβηστη και δεν επανερχεται παρα μετα απο καμμια 20αρια δευτερολεπτα, ισως και παραπανω... το εχει κανει 3-4 φορες σε συνολο καμμια 15αρια-20αρια κλησεις.

ειναι γνωστο θεμα; ξερει κανεις αν φταιει το τηλεφωνο ή ειναι θεμα software; τρεχει jelly bean, δεν το εχω ρουταρει, και απο εφαρμογες καμμια εξεζητημενη... το εκανε σχεδον απο τις πρωτες κλησεις.... (χωρις θηκες και προστασια οθονης κλπ που ισως να μπλοκαραν το 'ματακι')

δευτερο θεμα ειναι οτι δειχνει γενικα ασθενες σημα, καποιες φορες και μηδενικο, εκει που το παλιοτερο νοκια που ειχα επιανε καμπανα... βεβαια παρατηρησα οτι και με μηδεν μπαρες, αν παω να παρω τηλ πιανει γραμμη οποτε μπορει απλα να ειναι παραπλανητικο... εχει κανας αλλος τετοιο θεμα;

γενικα απο αποκκριση, ταχυτητα και επιδοσεις σκιζει αλλα στο θεμα "τηλεφωνο" με απογοητευσε και με τοσα λεφτα που κανει δε με παιρνει να ψαχνω αλλο... και ουτε εχω εναλλακτικο ωστε να δωσω αυτο για σερβις που λογικα θα παρει κανα μηνα και βαλε... μεχρι να καταληξουν τι θα κανουν...

καλησπερα

αγορασα το galaxy nexus τη δευτερα, γενικα πολυ καλη συσκευη αλλα μου παρουσιαζει κανα δυο θεματα

το σημαντικοτερο ειναι οτι σε καποια τηλεφωνηματα μπλοκαρει μαλλον ο proximity sensor και οταν απομακρυνω τη συσκευη απο το αυτι, ειτε για να δω κατι στο μενου οσο μιλαω ειτε οταν τελειωσω την κληση, η οθονη παραμενει σβηστη και δεν επανερχεται παρα μετα απο καμμια 20αρια δευτερολεπτα, ισως και παραπανω... το εχει κανει 3-4 φορες σε συνολο καμμια 15αρια-20αρια κλησεις.

ειναι γνωστο θεμα; ξερει κανεις αν φταιει το τηλεφωνο ή ειναι θεμα software; τρεχει jelly bean, δεν το εχω ρουταρει, και απο εφαρμογες καμμια εξεζητημενη... το εκανε σχεδον απο τις πρωτες κλησεις.... (χωρις θηκες και προστασια οθονης κλπ που ισως να μπλοκαραν το 'ματακι')

δευτερο θεμα ειναι οτι δειχνει γενικα ασθενες σημα, καποιες φορες και μηδενικο, εκει που το παλιοτερο νοκια που ειχα επιανε καμπανα... βεβαια παρατηρησα οτι και με μηδεν μπαρες, αν παω να παρω τηλ πιανει γραμμη οποτε μπορει απλα να ειναι παραπλανητικο... εχει κανας αλλος τετοιο θεμα;

γενικα απο αποκκριση, ταχυτητα και επιδοσεις σκιζει αλλα στο θεμα "τηλεφωνο" με απογοητευσε και με τοσα λεφτα που κανει δε με παιρνει να ψαχνω αλλο... και ουτε εχω εναλλακτικο ωστε να δωσω αυτο για σερβις που λογικα θα παρει κανα μηνα και βαλε... μεχρι να καταληξουν τι θα κανουν...

Αυτο με τον proximity sensor μου το κανε κι εμενα στην 4.2 και 4.2.1, μαζι με αλλα διαφορα βεβαια... Το επανεφερα στην 4.1.2 και ησυχασα.

Η 4.1.2 δεν έχει βγει για yakjuxw. Επίσης οι τελευταίες cwm 6+ φλασαρουν τις OTA χωρίς πρόβλημα και κρατάνε το root και τη recovery (δοκιμασμένο με 6.0.1.5) οπότε δεν υπάρχει λόγος να μην την αφήσεις. Αλλά παράλληλα δεν υπάρχει λόγος να μην το κάνεις yakju ή takju κατά τη γνώμη μου.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

καλησπερα και απο εμενα...απο σημερα το απογευμα ειμαι και εγω κατοχος του συγκεκριμενου κινητου,και επειδη δεν μπορω να διαβασω 483 σελιδες,θα ηθελα να ρωτησω 2-3 πραγματακια.

επειδη πουθενα δεν βρηκα ουτε προστατευτικο οθονης ουτε θηκη,μπορει καποιος να βοηθησει στελνωντας κανενα link για αγαρα??

το τηλεφωνακι κατα την χρηση κολαει??γινετε χρηση βιντεοκλησεων skype χωρις προβλημα??και γενικα μερικες εντυπωσεις απο τους ηδη κατοχους της συσκευης ...........

ευχαριστω

Καλησπέρα παίδες. Αντιμετωπίζω το εξής κουλό! Είμαι με την official 4.2.1 μόνο rooted και προσπαθώ να συνδέσω ένα usb φλασάκι μέσω otg αλλά δεν μου το αναγνωρίζει. Έχω δοκιμάσει με το Stickmount με το NTFSMounter αλλά τίποτα! Αρνείται να το αναγνωρίσει. Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει; Το καλώδιο με τον αντάπτορα το έχω δοκιμάσει αλλού και παίζει. Το τηλέφωνο είναι σε usb debugging mode...

καλησπερα και απο εμενα...απο σημερα το απογευμα ειμαι και εγω κατοχος του συγκεκριμενου κινητου,και επειδη δεν μπορω να διαβασω 483 σελιδες,θα ηθελα να ρωτησω 2-3 πραγματακια.

επειδη πουθενα δεν βρηκα ουτε προστατευτικο οθονης ουτε θηκη,μπορει καποιος να βοηθησει στελνωντας κανενα link για αγαρα??

το τηλεφωνακι κατα την χρηση κολαει??γινετε χρηση βιντεοκλησεων skype χωρις προβλημα??και γενικα μερικες εντυπωσεις απο τους ηδη κατοχους της συσκευης ...........

ευχαριστω

Άν κοιτάξεις την πρώτη σελίδα θα βρείς προτεινόμενες θήκες και screen protectors

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)