EliasKir Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Ρε παιδιά, το ακούω συνέχεια αλλά να σας πω την πικρή αλήθεια, μια χαρά γρήγορο ήταν πριν, μια χαρά γρήγορο είναι και τώρα. Δε λέω, μπορεί να το αισθάνεσαι λίγο πιο σπιρτόζικο, αλλά μέρα με νύχτα δεν είναι από ICS σε JB. Εκει που φιανεται η μεγαλη διαφορα ειναι οταν κλεινεις μια εφαρμογη, ειτε απο το back button ειτε απο το home. Οποιος εχει δουλεψει εστω και λιγο iphone, μπορει να καταλαβει οτι ειναι σαν να πατας το κουμπι στο μηλοφωνο. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 (edited) Εγώ πάντως αντιλαμβάνομαι έντονα τη διαφορά γιατί έχω ακόμα το tablet μου (Asus transformer ) με 4.0.3 Όταν είχαν και τα 2 ics δε παρατηρούσα ιδιαίτερη διαφορά , πλέον το tablet φαίνεται να σέρνεται άσχημα Μέχρι και η κοπέλα μου χωρίς να της πω τίποτα κατάλαβε τη διαφορά όταν της έδωσα το κινητό μου να δει κάτι (συνήθως χαζεύει στο tablet ) Το κινητό στο browsing της φάνηκε πολύ πιο γρήγορο Επίσης το tapatalk πάει φοβερά πιο γρήγορα , πέρα από το smoothness , επειδή το χρησιμοποιώ συνέχεια παρατήρησα κι εκεί έντονη διαφορά , αλλά γενικά οι εφαρμογές αντιδρούν πολύ πιο γρήγορα και τα διαφορά εφφέ (πχ στα μενού ) πάνε επίσης πολύ γρήγορα Edited August 6, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Μπορείς απλά να πας maps > settings > about > device και να δεις τι είναι η συσκευή σου εμενα γραφει yakjuxw. αυτο τι συμαινει; ακομα δεν εχω παρει αναβαθμιση για jb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 (edited) Πρώτα απ' όλα να διευκρινήσουμε ότι το JB δεν είναι ποιο γρήγορο από ICS, απλά δεν αφήνει τα frames να πέσουν κάτω από τα 60fps. Το οποίο σημαίνει ότι δεν έχει αυτά τα σκαλώματα που είχε, κάποιες φορές το ICS και διεσφαλίζει έτσι οτι το User Interface θα ρολλάρει τέλεια. Σημέρα μου ήρθε το καλωδικάκι που είχα παραγγείλει για USB hosts και είπα να μοιραστώ τη χαρά μου. Πρώτα σύνδεσα ένα flashaki 32gb ntfs και δεν το είδε. Μετά βρήκα την παρακάτω εφαρμογή η οποία είναι πολύ ωραία και τόλμησα να συνδέσω USB joypad από Xbox 360 και ΕΠΑΙΞΕ !!!!!! Παίζω asphalt 7 με controller. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1493325 Edited August 6, 2012 by firiel Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Πρώτα απ' όλα να διευκρινήσουμε ότι το JB δεν είναι ποιο γρήγορο από ICS, απλά δεν αφήνει τα frames να πέσουν κάτω από τα 60fps. Το οποίο σημαίνει ότι δεν έχει αυτά τα σκαλώματα που είχε, κάποιες φορές το ICS και διεσφαλίζει έτσι οτι το User Interface θα ρολλάρει τέλεια. Σημέρα μου ήρθε το καλωδικάκι που είχα παραγγείλει για USB hosts και είπα να μοιραστώ τη χαρά μου. Πρώτα σύνδεσα ένα flashaki 32gb ntfs και δεν το είδε. Μετά βρήκα την παρακάτω εφαρμογή η οποία είναι πολύ ωραία και τόλμησα να συνδέσω USB joypad από Xbox 360 και ΕΠΑΙΞΕ !!!!!! Παίζω asphalt 7 με controller. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1493325 Οσον αφορα το θεμα του ntfs εκανα ενα συνδυασμο εφαρμογων αποψε που πετυχε,εγκατεστησα το stickmount και μια εφαρμογη που λεγεται ntfs mounter απο το μαρκετ,εβαλα ενα στικακι 16 γιγα ntfs με ταινιες μεσα,το ειδε κανονικα αν και ntfs και οχι μονο αυτο αλλα μεσω file explorer πηγα στο στο φακελο με τις ταινιες,επελεξα μια,ανοιξε με mx player και αρχισε να την παιζει κανονικα απο το στικακι!τρελο αλλα πετυχε Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 εμενα γραφει yakjuxw. αυτο τι συμαινει; ακομα δεν εχω παρει αναβαθμιση για jb Και δε προκειται ακομα, καλως ηλθες στη παρεα, αν διαβαζες λιγο πιο πισω θα καταλαβαινες. Εχεις οπως οι περισσοτεροι στην ελληνικη αγορα samsung branded συσκευη, αν θες να παρεις αναβαθμιση τωρα πρεπει να το γυρισεις σε google branded. Εχει αναφερθει παρα πολυ και το λενε και 2 σελιδες πισω. Υπαρχει επισημος οδηγος απο τον djkostas20 .Δε χανεις εγγυηση, ευκολα βηματα. Αν δε σε πειραζει ετσι θα περιμενεις για την αναβαθμιση απο τη samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 (edited) Πρώτα απ' όλα να διευκρινήσουμε ότι το JB δεν είναι ποιο γρήγορο από ICS, απλά δεν αφήνει τα frames να πέσουν κάτω από τα 60fps. Το οποίο σημαίνει ότι δεν έχει αυτά τα σκαλώματα που είχε, κάποιες φορές το ICS και διεσφαλίζει έτσι οτι το User Interface θα ρολλάρει τέλεια. Σημέρα μου ήρθε το καλωδικάκι που είχα παραγγείλει για USB hosts και είπα να μοιραστώ τη χαρά μου. Πρώτα σύνδεσα ένα flashaki 32gb ntfs και δεν το είδε. Μετά βρήκα την παρακάτω εφαρμογή η οποία είναι πολύ ωραία και τόλμησα να συνδέσω USB joypad από Xbox 360 και ΕΠΑΙΞΕ !!!!!! Παίζω asphalt 7 με controller. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1493325 Χειριστήριο ps3 παίζει, ή θέλει κάποια πατέντα ? Αν και έχω ενσύρματο xbox , θα ήθελα κάτι σε bluetooth , για να χρησιμοποιήσω το usb για το MHL (που έχω ήδη ) και να το κάνω μίνι κονσόλα :p Πάντως το HDMI σώζει ζωές , μόλις είδα ταινία εδώ που είμαι διακοπές , χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάω λάπτοπ Δυστυχώς όμως για να έχουμε υπότιτλους και στη τηλεόραση πρέπει να αρκεστούμε σε standard definition αρχεία , γιατί τα hd θέλουν απαραιτήτως hardware decoding που σημάνει ότι δεν πάνε οι υπότιτλοι και γενικά το ui του player στην οθόνη , αυτό γίνεται μόνο με software decoding , το οποίο ομως δε σηκώνει τα mkv.. HD μόνο για όσους μπορούν να δουν χωρίς υπότιτλους Edited August 6, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Οσον αφορα το θεμα του ntfs εκανα ενα συνδυασμο εφαρμογων αποψε που πετυχε,εγκατεστησα το stickmount και μια εφαρμογη που λεγεται ntfs mounter απο το μαρκετ,εβαλα ενα στικακι 16 γιγα ntfs με ταινιες μεσα,το ειδε κανονικα αν και ntfs και οχι μονο αυτο αλλα μεσω file explorer πηγα στο στο φακελο με τις ταινιες,επελεξα μια,ανοιξε με mx player και αρχισε να την παιζει κανονικα απο το στικακι!τρελο αλλα πετυχε Χειριστήριο ps3 παίζει, ή θέλει κάποια πατέντα ? Αν και έχω ενσύρματο xbox , θα ήθελα κάτι σε bluetooth , για να χρησιμοποιήσω το usb για το MHL (που έχω ήδη ) και να το κάνω μίνι κονσόλα :p Πάντως το HDMI σώζει ζωές , μόλις είδα ταινία εδώ που είμαι διακοπές , χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάω λάπτοπ για το χειριστήριο του play για δοκίμασε αυτήν την εφαρμογή στο παλιό μου κινητό είχε δουλέψει εδώ δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω.. @stelioz και εγώ τα είχα αυτά και δεν κατάφερα κάτι.. με στοκ ρομ είσαι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 (edited) Οσον αφορα το θεμα του ntfs εκανα ενα συνδυασμο εφαρμογων αποψε που πετυχε,εγκατεστησα το stickmount και μια εφαρμογη που λεγεται ntfs mounter απο το μαρκετ,εβαλα ενα στικακι 16 γιγα ntfs με ταινιες μεσα,το ειδε κανονικα αν και ntfs και οχι μονο αυτο αλλα μεσω file explorer πηγα στο στο φακελο με τις ταινιες,επελεξα μια,ανοιξε με mx player και αρχισε να την παιζει κανονικα απο το στικακι!τρελο αλλα πετυχε Γιατί έχεις 2 προγράμματα ? Το NTFS mounter δεν δουλεύει από μόνο του? Επίσης να επισυμμάνω ότι φοράω stock και είμαι unrooted, όπου δεν βλέπω να υπάρχει λύση για ntfs. Κρίμα για τη google να χρειάζεται προσθήκες από 3ους. Δυστυχώς όμως για να έχουμε υπότιτλους και στη τηλεόραση πρέπει να αρκεστούμε σε standard definition αρχεία , γιατί τα hd θέλουν απαραιτήτως hardware decoding που σημάνει ότι δεν πάνε οι υπότιτλοι και γενικά το ui του player στην οθόνη , αυτό γίνεται μόνο με software decoding , το οποίο ομως δε σηκώνει τα mkv.. HD μόνο για όσους μπορούν να δουν χωρίς υπότιτλους Sorry επειδή σε έχασα λίγο. Με MX player δεν δείχνει στην τηλεόραση ? ή δεν υποστηρίζει Hardware Acceleration ο MX player ? (Δεν τον έχω δοκιμάσει στο nexus) Επίσης τι βιντεο έπαιξες ? 1080p? Edited August 6, 2012 by firiel Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 (edited) Δείχνει αν βάλεις software decoding, αν βάλεις hw όχι Σε software decoding παίζεις μια χαρά τα avi και έχεις κανονικά υπότιτλους Τα mkv όμως σε software δε παίζουν , θέλουν hardware decoding και βασικά θέλουν dice player γιατί ο mx δε τη παλεύει (αν και στα avi σε software πιστεύω ότι ο mx ειναι καλύτερος για αυτό έχω και τους 2 εγκατεστημένους ) Σε hw decoding όμως μέσω του HDMI περνάει μόνο το βίντεο , τίποτε άλλο , ενώ στο software περνάει στην οθόνη όλο το ui του player αρα και οι υπότιτλοι Όπου δηλαδή βάλεις hw (και στα avi μπορείς να το κανείς αυτό ) δεν έχεις υπότιτλους. Τα mkv όμως όπως προείπα θέλουν hw (ή μάλλον συνδυασμό hw και software , δεν είμαι βέβαιος πώς το κάνει ο dice και κάποιοι άλλοι players , αλλά το αποτέλεσμα είναι ότι δεν έχεις υπότιτλους στην τηλεόραση ) Η μονές λύσεις είναι είτε μετατροπή σε mp4 είτε ενσωμάτωση των υποτίτλων πάνω στην εικόνα (προσοχή όχι στο αρχείο του mkv που γίνεται και γρήγορα, αυτο δοκιμασμένα δε δουλεύει μιλάω για πάνω στην εικόνα, να μη μπορούν να φύγουν με τίποτα , αλλά και αυτο είναι σχετικά χρονοβόρο ) Αυτό είναι θέμα του λειτουργικού και το αντιμετωπίζουν κι άλλες συσκευές , δε ξέρω αν πιο δυνατοί επεξεργαστές μπορούν σε sw decoding να αναπαράγουν hd ματροσκα για να περνούν και οι υπότιτλοι στην οθόνη , δεν είχα κάποια τέτοια συσκευή στη διάθεση μου να πειραματιστώ , ότι δοκιμές έχω κάνει τις έχω κάνει με tegra 2 (που έχει έτσι κι αλλιώς θέμα με τα mkv ) και τον δικό μας που είναι δύναμη Αν πρόκειται να δω κάτι μεσω HDMI πάντως συνήθως αρκούμαι σε απλό avi , αν βάλω mkv αρκούμαι στα αγγλικά μου Sorry επειδή σε έχασα λίγο. Με MX player δεν δείχνει στην τηλεόραση ? ή δεν υποστηρίζει Hardware Acceleration ο MX player ? (Δεν τον έχω δοκιμάσει στο nexus) Επίσης τι βιντεο έπαιξες ? 1080p? Επειδή έκανες edit.. Δοκίμασα 720p ταινίες , 1080 δε κατεβάζω Υποστηρίζει hw , απλά δεν παίζει ήχο στα mkv και με software κολλάει άσχημα** , θες dice player για να κάνεις δουλειά και επειδή δοκίμασα πολλά βίντεο για κάποιο λόγο θες την έκδοση 2.0.6 για να είσαι όσο γίνεται πιο καλυμμένος (γιατί αυτή έπαιζε κάποια βίντεο που έτυχε να δοκιμάσω που οι μετέπειτα εκδόσεις δεν έπαιζαν ) Τα υπόλοιπα νομιζω ότι στα απάντησα πιο πάνω Απλά να θυμάσαι ότι με hw decoding το λειτουργικό δεν επιτρέπει να περάσουν υπότιτλοι στην οθόνη και καμιά αλλη πληροφορία πέρα από το βίντεο , μακάρι κάποια στιγμή αυτό να αλλάξει **νομίζω ότι και στον mx μπορείς να βάλεις hw την εικόνα και sw τον ήχο για να έχεις ήχο και στα mkv , αλλά ακόμα και αν δουλέψει καλά (που για τα mkv ξαναματαλέω δε φτάνει dice σε αυτή τη συσκευή ) πάλι θα έχεις το πρόβλημα του ότι δε θα περνούν οι υπότιτλοι Μόνο αν καταφέρεις κάπως να το κανείς να παίξει αψεγάδιαστα με sw την εικόνα που δε γίνεται σε κανένα διπύρηνο που ξέρω Edited August 6, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Σας έχει τύχει ποτέ όταν ξεκλειδώνεται και πηγαίνοντας το δάχτυλο στη κλειδαριά να πηγαίνει απέναντι στην κάμερα κ να ανοίγει η κάμερα; (είμαι με 4.1.1 στην δεύτερη φόρτιση του κινητού) Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 για το χειριστήριο του play για δοκίμασε αυτήν την εφαρμογή στο παλιό μου κινητό είχε δουλέψει εδώ δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω.. @stelioz και εγώ τα είχα αυτά και δεν κατάφερα κάτι.. με στοκ ρομ είσαι??? Με στοκ ειμαι αλλα rooted.ισως να μην χρειαζονται και τα δυο προγραμματα μονο το ntfs mounter,απλα με τη δευτερη δουλεψε.το καλο ειναι οτι αν δε σου φτανει η μνημη βαζεις οτι θες σε ενα στικακι και παιζει απο εκει Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Με στοκ ειμαι αλλα rooted.ισως να μην χρειαζονται και τα δυο προγραμματα μονο το ntfs mounter,απλα με τη δευτερη δουλεψε.το καλο ειναι οτι αν δε σου φτανει η μνημη βαζεις οτι θες σε ενα στικακι και παιζει απο εκει για πες τι έκανες ακριβώς γιατί δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει και έχω σκάσει:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Σας έχει τύχει ποτέ όταν ξεκλειδώνεται και πηγαίνοντας το δάχτυλο στη κλειδαριά να πηγαίνει απέναντι στην κάμερα κ να ανοίγει η κάμερα; (είμαι με 4.1.1 στην δεύτερη φόρτιση του κινητού) Αριστερόχειρας είσαι ? Αυτό μόνο όταν δοκιμάζω να ξεκλειδώσω με το αριστερό το κάνει επειδή όντως ακουμπάει το χέρι τη κάμερα (είναι το τελευταίο που ακουμπάει αφού σηκώσεις το δάχτυλο σου για να ξεκλειδώσει ) Είναι παντόφλα , τι να κάνουμε :p Ξεκλείδωνε πιο προσεκτικά ή με το δεξί Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Πάντως το HDMI σώζει ζωές , μόλις είδα ταινία εδώ που είμαι διακοπές , χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάω λάπτοπ Το hdmi πως το συνεδεσες? σορρυ αν εχει ειπωθει ξανα.:( Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 (edited) Το hdmi πως το συνεδεσες? σορρυ αν εχει ειπωθει ξανα.:( Θες ένα καλώδιο HDMI (το συνδέεις στη tv και στον ανταπτορα ) , τον MHL ανταπτορα (έχω αυθεντικό της samsung, ήταν από τους πιο φθηνούς στο skroutz ) που μπαίνει πάνω στο usb του τηλεφωνου Τέλος για να δουλέψει το mhl πρέπει υποχρεωτικά να συνδέσεις πάνω του και το φορτιστή του κινητού (που φορτίζει παράλληλα και το τηλέφωνο ) Αυτό δυστυχώς δε μπορείς να το αποφύγεις Για να είμαι ειλικρινής προτιμώ απλά μια θύρα mini HDMI και ένα καλώδιο των 3 ευρώ (τέτοιο έχω στο tablet ) που δεν απαιτεί φορτιστή μαζί και το επιπλέον HDMI καλώδιο , αλλά και πάλι με το τηλέφωνο κουβαλάς πολύ λίγα πράγματα μαζί σου (και στις τσέπες σου χωράνε ) Επίσης να πω ότι δε κάνουν όλες οι τηλεοράσεις σωστό resize του καδρου και ενδέχεται να ξεχειλώνει η εικόνα Απολυτα σωστό resize και στο κινητό , αλλά και στο tablet έχω δει μόνο σε σχετικά καινούρια Samsung που έχει κάποια "smart" επιλογή (δε μιλάω για high end και 2-3 χρόνων κάνει , ενω μια παλιότερη bravia που έχω δεεν.. εδώ στο ξενοδοχείο είχα μια f&u της πλάκας που δε το έκανε τέλειο , αλλά ταινία έβλεπες χωρίς ουσιαστικό πρόβλημα ) Edited August 7, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Αριστερόχειρας είσαι ? Αυτό μόνο όταν δοκιμάζω να ξεκλειδώσω με το αριστερό το κάνει επειδή όντως ακουμπάει το χέρι τη κάμερα (είναι το τελευταίο που ακουμπάει αφού σηκώσεις το δάχτυλο σου για να ξεκλειδώσει ) Είναι παντόφλα , τι να κάνουμε :p Ξεκλείδωνε πιο προσεκτικά ή με το δεξί Χα χα...ναι αριστερος ειμαι.Νομιζα οτι ητανε απο το λειτουργικο αλλα λεω....ολα τρεχουν τοσο ομαλα με την jb...εκει θα κολλησει!!! Μ αρεσε που μ επιασες κατευθειαν...."παιδι μου εσυ" που λεει κ η διαφημηση!.Ευχαριστω πολυ παντως. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Θες ένα καλώδιο HDMI (το συνδέεις στη tv και στον ανταπτορα ) , τον MHL ανταπτορα (έχω αυθεντικό της samsung, ήταν από τους πιο φθηνούς στο skroutz ) που μπαίνει πάνω στο usb του τηλεφωνου Τέλος για να δουλέψει το mhl πρέπει υποχρεωτικά να συνδέσεις πάνω του και το φορτιστή του κινητού (που φορτίζει παράλληλα και το τηλέφωνο ) Αυτό δυστυχώς δε μπορείς να το αποφύγεις Για να είμαι ειλικρινής προτιμώ απλά μια θύρα mini HDMI και ένα καλώδιο των 3 ευρώ (τέτοιο έχω στο tablet ) που δεν απαιτεί φορτιστή μαζί και το επιπλέον HDMI καλώδιο , αλλά και πάλι με το τηλέφωνο κουβαλάς πολύ λίγα πράγματα μαζί σου (και στις τσέπες σου χωράνε ) Μμμ, αρχιζει να μου λειπει η hdmi θυρα του razr...:rolleyes: Τεσπα, δεν ειναι και κατι τραγικο, αλλα παραλληλα η ελλειψη καρτας μνημης, κανει τη δυνατοτητα hdmi καπως περιττη. Ευχαριστω για τη βοηθεια.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Ναι η σκετη hdmi θύρα ειναι ασυζητητί πολύ πιο βολική , αλλά δυστυχώς η Samsung δε προτιμά πουθενά από όσο ξέρω αυτή τη λύση και πρέπει υποχρεωτικά να καταφύγεις σε ανταπτορα , εγώ επειδή το θέλω πολύ αυτό το χαρακτηριστικό τον αγόρασα , το καλό είναι ότι δουλεύει και θα δουλεύει και με άλλα μοντέλα οπότε θα μου μείνει Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 για πες τι έκανες ακριβώς γιατί δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει και έχω σκάσει:lol: στην αρχη ειχα μονο το stickmount.βαζω το usb stick,το βλεπει,το κανει mount στον φακελο usbstorage-sdb1 αλλα δεν εβλεπε καθολου τα αρχεια.εγκαθιστω το ntfs mounter,το ανοιγω ζηταει root,παταω ναι.βγαζω το στικακι το ξαναβαζω,εμφανιζεται to stickmount και μου ζηταει να το κανω default εφαρμογη.παταω ναι,παω στον explorer στον φακελο usb storage και τωρα εβλεπε κανονικα τα αρχεια.πιστευω οτι χρειαζεται απαραιτητα το stickmount για να δημιουργησει τον φακελο και να το κανει mount kai to ntfs mounter για να διαβαζει σωστα και ntfs Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 στην αρχη ειχα μονο το stickmount.βαζω το usb stick,το βλεπει,το κανει mount στον φακελο usbstorage-sdb1 αλλα δεν εβλεπε καθολου τα αρχεια.εγκαθιστω το ntfs mounter,το ανοιγω ζηταει root,παταω ναι.βγαζω το στικακι το ξαναβαζω,εμφανιζεται to stickmount και μου ζηταει να το κανω default εφαρμογη.παταω ναι,παω στον explorer στον φακελο usb storage και τωρα εβλεπε κανονικα τα αρχεια.πιστευω οτι χρειαζεται απαραιτητα το stickmount για να δημιουργησει τον φακελο και να το κανει mount kai to ntfs mounter για να διαβαζει σωστα και ntfs δοκίμασες να το κάνεις και με εξωτερικό δίσκο αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 (edited) φορτιζει τωρα,αργοτερα θα δοκιμασω με εναν western digital που εχω και δεν θελει εξ. τροφοδοσια.παντως μου αρεσει που παιζει ταινια κατευθειαν απο το στικακι λοιπον το δοκιμασα.δυστυχως εξξωτερικο σκληρο 2.5 που δεν θελει τροφοδοσια δεν τον βλεπει καθολου.αλλα δοκιμασα σε seagate 3.5 εξωτερικο σκληρο που θελει δικο του ρευμα και τον βλεπει κανονικα,ολα τα αρχεια.και του εβαλα να παιξει και μια 720p ταινια που ειχα στο σκληρο και παιζει κανονικα.με εχει εντυπωσιασει πολυ το nexus,αν και πιστευω αυτα που σε λεω σε καποιον iphone user ακουγονται ιερογλυφικα Edited August 7, 2012 by stelioz78 Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Δε μπορεί να δωσει αρκετό ρεύμα για και γυρίσει ο 2.5" για αυτό δεν παίζει και παίζει ο 3.5" που έχει εξωτερική Το έχει δοκιμάσει κι άλλος γνωστός μου αυτό Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 φορτιζει τωρα,αργοτερα θα δοκιμασω με εναν western digital που εχω και δεν θελει εξ. τροφοδοσια.παντως μου αρεσει που παιζει ταινια κατευθειαν απο το στικακι λοιπον το δοκιμασα.δυστυχως εξξωτερικο σκληρο 2.5 που δεν θελει τροφοδοσια δεν τον βλεπει καθολου.αλλα δοκιμασα σε seagate 3.5 εξωτερικο σκληρο που θελει δικο του ρευμα και τον βλεπει κανονικα,ολα τα αρχεια.και του εβαλα να παιξει και μια 720p ταινια που ειχα στο σκληρο και παιζει κανονικα.με εχει εντυπωσιασει πολυ το nexus,αν και πιστευω αυτα που σε λεω σε καποιον iphone user ακουγονται ιερογλυφικα Γιαυτό δεν μπορούσα να δω τον δίσκο και Εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 μαλλον το ρευμα που δινει δεν φτανει.αλλα ακομα και ετσι δουλευει με ntfs στικακι και εξωτερικους σκληρους 3.5 με δικο τους ρευμα.μια χαρα το nexus,κορυφη:respect: Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts