Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια μια ερωτηση ισως χαζη θελω να κανω.αποφασισα να κανω ρουτ και ειδα οτι για να γινει πρεπει να ξεκλειδωθει ο bootloader.αν γινει αυτοθα σβηστουν τα παντα στη μνημη.οποτε συνδεσα το κινητο στον υπολογιστη για να μεταφερω οτι εχω στη μνημη σε ενα φακελο στον υπολογιστη μου.και ειδα οτι δεν το κανει!με ψαξιμο google η μονη λυση που προτεινουν ολοι ειναι καποιο ftp προγραμμα και αντιγραφη ετσι των αρχειων στο pc.αλλα 7 γιγα ασυρματα??δεν υπαρχει αλλος τροπος;

Οχι τιποτα αλλο απλα χρονια τωρα κοροιδευω την apple γι αυτο το θεμα

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

H επίσημη mesh case: http://goo.gl/5y43E προστατεύει καθόλου; Στο Ace μου φαίνεται ότι το αφήνει αρκετά απροστάτευτο!!! Μπορεί να είναι και απλά ιδέα μου!!!

αν ειναι για μενα η απαντηση απ οτι ειδα ειναι ηδη τικαρισμενο.παντως το εκανα ρουτ με το gnexus toolkit και για καποιο λογο δεν εγινε wipe,δεν σβηστηκε τιποτα!αλλα βρηκα αλλη λυση για μεταφορα αρχειων,εκανα mount ενα usb stick διαμορφωμενο σε fat 32,ο file explorer το ειδε κανονικα και του μετεφερα κανονικα κατι φωτο που ειχα.πολυ χρησιμο το usb host απλα θελει ροοτ

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Ενταξη βρηκα τον τροπο να συγχρονιζω τις επαφες αλλα μολις παταω το κουμπι συγχρονισμος μου κανει τα παντα συγχρονισμο εκτος απο τις επαφες μαλιστα μου βγαζει το εξης μηνυμα(Δυστηχως η διαδικασια com.google.process.gapps εχει σταματισει).Τωρα τι κανω μια βοηθεια παρακαλω.Παιδια τωρα παρατηρισα οτι οταν κανω επεξεργασια στις επαφες μου βγαζει συνεχως αυτο το μηνυμα (Δυστηχως η διαδικασια com.google.process.gapps εχει σταματισει).Τι γινεται ειμαι για σερβις μηπως ετυχε σε κανεναν αλλον?Παιδια το προβλημα ΤΕΛΙΚΑ λυθικε με την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.Ευχαριστω Edited by artemios

Ενταξη βρηκα τον τροπο να συγχρονιζω τις επαφες αλλα μολις παταω το κουμπι συγχρονισμος μου κανει τα παντα συγχρονισμο εκτος απο τις επαφες μαλιστα μου βγαζει το εξης μηνυμα(Δυστηχως η διαδικασια com.google.process.gapps εχει σταματισει).Τωρα τι κανω μια βοηθεια παρακαλω.Παιδια τωρα παρατηρισα οτι οταν κανω επεξεργασια στις επαφες μου βγαζει συνεχως αυτο το μηνυμα (Δυστηχως η διαδικασια com.google.process.gapps εχει σταματισει).Τι γινεται ειμαι για σερβις μηπως ετυχε σε κανεναν αλλον?

Προς θεου οχι,δεν εισαι για service.Καποια στραβη εχει γινει με τα google applications.Ποια ρομ εχεις?

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Έχω διαβάσει σε προηγούμενες σελίδες για διάφορες ζελατίνες προστασίας της οθόνης που έχουν δοκιμαστεί. Αλλά μπορεί κάποιος να εξηγήσει τη διαφορά dry ή wet? Πέρα από το προφανές εννοώ. Τι διαφορές/πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα υπάρχουν?

Google Pixel 6 Pro

Προς θεου οχι,δεν εισαι για service.Καποια στραβη εχει γινει με τα google applications.Ποια ρομ εχεις?

Παιδια το προβλημα ΤΕΛΙΚΑ λυθικε με την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.Ευχαριστω εχω την 4.0.4

Έχω διαβάσει σε προηγούμενες σελίδες για διάφορες ζελατίνες προστασίας της οθόνης που έχουν δοκιμαστεί. Αλλά μπορεί κάποιος να εξηγήσει τη διαφορά dry ή wet? Πέρα από το προφανές εννοώ. Τι διαφορές/πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα υπάρχουν?

Επειδή το έχω ψάξει αρκετά, αυτές που δεν έχουν ''θέματα'' είναι, wet = skinomi & xo skins, dry = vikuiti, sgp ultra oleophobic.

Oι wet ζελατίνες καλύπτουν όλη την οθόνη αλλά αν κάποια στιγμή θες να την βγάλεις δεν ξέρω τι θα γίνει. Οι dry από την άλλη δεν καλύπτουν όλη την οθόνη, αφήνουν κενό πάνω και κάτω. Υπάρχει και η Fantom. Περιμένω να διαβάσω κάποιο review γι αυτήν http://www.xgearlive.com/products/android/samsung/fantom, είναι καινούργιο προιόν (αποστολές θα αρχίσουν από την άλλη εβδομάδα)

Επειδή το έχω ψάξει αρκετά, αυτές που δεν έχουν ''θέματα'' είναι, wet = skinomi & xo skins, dry = vikuiti, sgp ultra oleophobic.

Oι wet ζελατίνες καλύπτουν όλη την οθόνη αλλά αν κάποια στιγμή θες να την βγάλεις δεν ξέρω τι θα γίνει. Οι dry από την άλλη δεν καλύπτουν όλη την οθόνη, αφήνουν κενό πάνω και κάτω. Υπάρχει και η Fantom. Περιμένω να διαβάσω κάποιο review γι αυτήν http://www.xgearlive.com/products/android/samsung/fantom, είναι καινούργιο προιόν (αποστολές θα αρχίσουν από την άλλη εβδομάδα)

Επειδή έλεγα να πάρω skinomi αλλά γενικά δεν ξέρω τι γίνεται με τις wet. Δηλαδή άμα τις βγάλεις τι γίνεται? Έχουν καλύτερη απόκριση οι wet? Η SGP ultra oleophobic είδα να λέει για full κάλυψη! Εδώ τώρα μου λες για μερική κάλυψη...

Google Pixel 6 Pro

Επειδή έλεγα να πάρω skinomi αλλά γενικά δεν ξέρω τι γίνεται με τις wet. Δηλαδή άμα τις βγάλεις τι γίνεται? Έχουν καλύτερη απόκριση οι wet? Η SGP ultra oleophobic είδα να λέει για full κάλυψη! Εδώ τώρα μου λες για μερική κάλυψη...

Αυτές που σου αναφέρω είναι όλες κορυφή σε αίσθηση και απόκριση. SGP ultra oleophobic δες εδώ το κενό http://www.youtube.com/watch?v=GGc2wBJQawI. Για τις wet φοβάμαι μήπως με τον καιρό δεν βγαίνουν εύκολα ή κάνουν κάποια ζημιά στην οθόνη. Δες και τη Fantom

Αυτές που σου αναφέρω είναι όλες κορυφή σε αίσθηση και απόκριση. SGP ultra oleophobic δες εδώ το κενό http://www.youtube.com/watch?v=GGc2wBJQawI. Για τις wet φοβάμαι μήπως με τον καιρό δεν βγαίνουν εύκολα ή κάνουν κάποια ζημιά στην οθόνη. Δες και τη Fantom

Καλή η fantom αλλά... 2 μεγάλα μείον για μένα!!! Πρώτον το κινητό χάνει πλέον την ΩΡΑΙΑ ψευδαίσθηση που έχεις με την πρώτη ματιά ότι είναι όλο οθόνη μπροστά! Με την προστασία ξεχωρίζεις ξεκάθαρα την οθόνη. Δεύτερον μου αρέσει στο original που το LED είναι ουσιαστικά κρυμμένο ενώ με την Fantom φαίνεται μια τελεία εκεί κάτω. Γενικά ενώ δεν παχαίνει ιδιαίτερα το κινητό πιστεύω χαλάει πολύ την αισθητική του από μία ζελατίνα που αφήνει λίγο κενό όπως η SGP ultra.

Για πιθανές ζημιές ή δυσκολία αφαίρεσης έπειτα από εγκατάσταση wet προστασίας μπορεί κάποιος να απαντήσει?

Google Pixel 6 Pro

Συμφωνώ μαζί σου σε όλα για τη Fantom. Απλά στην έδειξα εναλλακτικά. Η sgp ultra oleophobic είναι πολύ καλή αλλά θα ήθελα να βρεθεί κάποιος να μας πει κάτι για τη skinomi η οποία δεν φάινεται καν.

καλησπέρα 2 ερωτησούλες, φοράω την stock jb 4.1.1

1. Να βάλω κανένα άλλο radio ?

2. Καμια θηκούλα για ποδήλατο, παίζει ?

Kill with Power !!!

καλησπέρα 2 ερωτησούλες, φοράω την stock jb 4.1.1

1. Να βάλω κανένα άλλο radio ?

2. Καμια θηκούλα για ποδήλατο, παίζει ?

1. Κατά τη γνώμη μου το κινητό πάει σφαίρα στο internet αλλά αν το ψάχνεις παραπάνω απευθύνσου εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322065

2. http://www.ebay.com/itm/Bike-Bicycle-Mount-Holder-For-Samsung-Galaxy-Nexus-Prime-i9250-/270980476645?pt=PDA_Accessories&hash=item3f17b1eee5. Πάντως θα είναι πιο ασφαλές αν το βάζεις σε κάποιο τσαντάκι μέσης για να μην το κλαις είτε από πτώση είτε από αφηρημάδα.

Edited by leftis69

Ερ 1.Αν δεν αλλάξεις το Firmware και παραμείνεις σε 4.0.4 ποιες οι βασικές διαφορές που παρατηρείτε εκτός απο την ταχύτητα κ το ελληνικό πληκτρολόγιο; Ερ 2. Σε περίπτωση που δεν πετύχεις την αλλαγή σε jakju η συσκευή τι μπορεί να πάθει; Ερ 3 Υπάρχει διαφορετικότητα μεταξύ google 4.1 από την samsung 4.1 όσο αφορά την αναβάθμιση για μερικούς που θα περιμένουν το update από την μαμά sam;

Ερ 1.Αν δεν αλλάξεις το Firmware και παραμείνεις σε 4.0.4 ποιες οι βασικές διαφορές που παρατηρείτε εκτός απο την ταχύτητα κ το ελληνικό πληκτρολόγιο; Ερ 2. Σε περίπτωση που δεν πετύχεις την αλλαγή σε jakju η συσκευή τι μπορεί να πάθει; Ερ 3 Υπάρχει διαφορετικότητα μεταξύ google 4.1 από την samsung 4.1 όσο αφορά την αναβάθμιση για μερικούς που θα περιμένουν το update από την μαμά sam;

1. Αν μιλας για τις διαφορες του update, υπαρχουν αρκετα σημεια που διαφερουν (θεματα ασφαλειας περισσοτερο) καποιες βελτιωμενες λεπτομερειες, αλλα η αποκριση ειναι το σημαντικοτερο. Αν ηδη εχεις 4.0.4 παντως δεν αλλαζουν πολλα εμφανισιακα αν δε τα ψαχνεις.

2. Ειναι δυσκολο να μη πετυχεις την αλλαγη, με το που το πηρα απο πλαισιο, μπηκα στο νημα, διαβασα τι παιζει, ανοιξα τα λινκ και εκανα τα βηματα του τοολκιτ, αν διαβασεις πιο πισω εισαι 110% οκ να το κανεις και ας ειναι το πρωτο σου android. Ειναι σχετικα -με αλλα κινητα- ευκολη διαδικασια και αυτοματοποιημενη αρκει να καταλαβαινεις σε τι πατας enter/ok.

3. Ειναι το ιδιο, αλλα θα αργησει πολυ. Το εχουν πει και εδω, το εχω διαβασει και σε ξενα φορα, μερικα λενε και 2μηνο να ερθει το ιδιο update. Απο τη στιγμη που δε χανεις εγγυηση δεν εχει νοημα να περιμενεις.

1. Αν μιλας για τις διαφορες του update, υπαρχουν αρκετα σημεια που διαφερουν (θεματα ασφαλειας περισσοτερο) καποιες βελτιωμενες λεπτομερειες, αλλα η αποκριση ειναι το σημαντικοτερο. Αν ηδη εχεις 4.0.4 παντως δεν αλλαζουν πολλα εμφανισιακα αν δε τα ψαχνεις.

2. Ειναι δυσκολο να μη πετυχεις την αλλαγη, με το που το πηρα απο πλαισιο, μπηκα στο νημα, διαβασα τι παιζει, ανοιξα τα λινκ και εκανα τα βηματα του τοολκιτ, αν διαβασεις πιο πισω εισαι 110% οκ να το κανεις και ας ειναι το πρωτο σου android. Ειναι σχετικα -με αλλα κινητα- ευκολη διαδικασια και αυτοματοποιημενη αρκει να καταλαβαινεις σε τι πατας enter/ok.

3. Ειναι το ιδιο, αλλα θα αργησει πολυ. Το εχουν πει και εδω, το εχω διαβασει και σε ξενα φορα, μερικα λενε και 2μηνο να ερθει το ιδιο update. Απο τη στιγμη που δε χανεις εγγυηση δεν εχει νοημα να περιμενεις.

Σε λιγες μερες θα ειναι το 2 android κινητο.Εχω ψαξει με την βοηθεια του φορουμ πολλα στο ace μου αλλα ψιλοφοβαμαι μη δε πετυχω την αλλαγη του firmware.Με παροτρύνεις δηλ να το κανω;

(Γνωριζεις πως κανουμε wipe μεσω της recovery για να κατσει καλα πανω η ρομ;)

Σε λιγες μερες θα ειναι το 2 android κινητο.Εχω ψαξει με την βοηθεια του φορουμ πολλα στο ace μου αλλα ψιλοφοβαμαι μη δε πετυχω την αλλαγη του firmware.Με παροτρύνεις δηλ να το κανω;

(Γνωριζεις πως κανουμε wipe μεσω της recovery για να κατσει καλα πανω η ρομ;)

Μαλλον δεν διαβασες τα τελευταια σχολια των παιδιων :mad: Αν διαβασεις μονο τις τελευταιες 15 σελιδες (και λεω πολλες) θα σου λυθουν ολες οι αποριες (ακομα και αυτη μεσα στη παρενθεση). Δες τον οδηγο εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339925

Εχε υποψη σου οτι λεω ευκολο (και αντικειμενικα ειναι) αλλα φροντισε να διαβασεις καλα πριν κανεις οτιδηποτε ωστε να καταλαβαινεις τι κανεις. Προβλημα πιστευω να συμβει οταν στη διαδικασια του τοολκιτ πεσει ρευμα και περνας ρομ. Αλλα τι να πω, ειναι δικο σου ρισκο. Συνεπως σε παροτρυνω να σκεφτεις καλα τι θες να κανεις. Εγω μιας και δεν εχανα εγγυηση και ηθελα κατευθειαν το κινητο να γινει γοογλε branded το εκανα χωρις 2η σκεψη. Το αν θα αφησεις ή οχι το ροοτ μετα ειναι δικο σου θεμα.

Παρατηρω οτι εφαρμογες τυπου profiles (πχ tasker, my profiles + κλπ) εχουν προβλημα στην ενεργοποιηση και απενεργοποιηση της δονησης στην 4.1.1.

Δηλαδη, ενω σε ενα προφιλ εχω ορισει να μην δονειται το κινητο, παρολα αυτα, η ρυθμιση παραμενει στη δονηση. Αντιθετα, στο defy μου, τα προγραμματα αυτα λειτουργουν μια χαρα.

το εχει παρατηρησει κανεις αλλος?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Μαλλον δεν διαβασες τα τελευταια σχολια των παιδιων :mad: Αν διαβασεις μονο τις τελευταιες 15 σελιδες (και λεω πολλες) θα σου λυθουν ολες οι αποριες (ακομα και αυτη μεσα στη παρενθεση). Δες τον οδηγο εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339925

Εχε υποψη σου οτι λεω ευκολο (και αντικειμενικα ειναι) αλλα φροντισε να διαβασεις καλα πριν κανεις οτιδηποτε ωστε να καταλαβαινεις τι κανεις. Προβλημα πιστευω να συμβει οταν στη διαδικασια του τοολκιτ πεσει ρευμα και περνας ρομ. Αλλα τι να πω, ειναι δικο σου ρισκο. Συνεπως σε παροτρυνω να σκεφτεις καλα τι θες να κανεις. Εγω μιας και δεν εχανα εγγυηση και ηθελα κατευθειαν το κινητο να γινει γοογλε branded το εκανα χωρις 2η σκεψη. Το αν θα αφησεις ή οχι το ροοτ μετα ειναι δικο σου θεμα.

Ευχαριστω πολυ που με απαντησε αλλα οπως διαβασα δε λεει πουθενα για την recovery mode.Να σαι καλα.

Ευχαριστω πολυ που με απαντησε αλλα οπως διαβασα δε λεει πουθενα για την recovery mode.Να σαι καλα.

Φιλε μου, ακολουθησε τον οδηγο που υπαρχει στο παραπανω ποστ του φιλου ( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339925 ) και ειναι ζητημα 3 λεπτων.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)