doganos Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Έχει ειπωθεί πολλές φόρες για μέσα Ιουλίου Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Απο το στομα σου και στου Θεου τ'αυτι παντως για οποιον βιαζεται.. τρεχω εδω και 4 μερες την Jelly Belly v.2.5.1 (Non Aroma Version) [ROM][4.1][AROMA] (7.3.12) Jelly Belly!!! w/ AwesomeBeats™ Nothin But Butter!!!! εντελως απροβληματιστα.. πολυ smooth το jelly bean οντως Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 ξερει καποιος κανενα συμβατο bluetooth ακουστικο?εκτος samsung Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 ξερει καποιος κανενα συμβατο bluetooth ακουστικο?εκτος samsung Δεν υπάρχουν μη συμβατά bluetooth. Αν κάποιο δυσλειτουργεί είναι εξαίρεση. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 μολις φορτισει πληρης,βγαζω τον φορτιστη κ παταω το power button αλλα δεν πιανει με την πρςτη φορα,το ξαναπαταω για να ανοιξει το τηλ.σε ευχαριστω. Μάλλον είναι όπως όταν κλείνεις το κινητό και προσπαθείς να το ανοίξεις κατευθείαν. Δεν γίνεται και πρέπει να περιμένεις λίγα δευτερόλεπτα για να ανοίξει. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 παιδια ξερουμε ποσο ελευθερο χωρο εχει το κινητο οταν το ανοιξουμε για πρωτη φορα ? Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 παιδια ξερουμε ποσο ελευθερο χωρο εχει το κινητο οταν το ανοιξουμε για πρωτη φορα ? Δεν είναι γραμμένο σε πέτρα, αλλάζει με την έκδοση του λειτουργικού... Πάνω από 12GB και κάτω από 15GB. Τουλάχιστον έτσι όπως είναι διαμορφωμένος (formatted) ο χώρος, τον βλέπεις ολοκληρο σαν ένα partition και δε χρειάζεται να σου μένει λίγο κενό στο σύστημα, λίγο κενό στην sdcard κλπ... Μπορείς να βάλεις κάποια εφαρμογή όπως το DiskUsage και να δεις πόσο χώρο σου τρώει τι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Δεν είναι γραμμένο σε πέτρα, αλλάζει με την έκδοση του λειτουργικού... Πάνω από 12GB και κάτω από 15GB. Τουλάχιστον έτσι όπως είναι διαμορφωμένος (formatted) ο χώρος, τον βλέπεις ολοκληρο σαν ένα partition και δε χρειάζεται να σου μένει λίγο κενό στο σύστημα, λίγο κενό στην sdcard κλπ... Μπορείς να βάλεις κάποια εφαρμογή όπως το DiskUsage και να δεις πόσο χώρο σου τρώει τι. ο λογος που το σκεφτομαι ειτε την αγορα του nexus ,htc one s, ειναι οτι δεν παιρνουν sd cards μονο εκει κολλαω ποια αποψη εχεται για να ξεπερασω αυτο το κολλημα ? Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 ο λογος που το σκεφτομαι ειτε την αγορα του nexus ,htc one s, ειναι οτι δεν παιρνουν sd cards μονο εκει κολλαω ποια αποψη εχεται για να ξεπερασω αυτο το κολλημα ? Για εφαρμογές δεν πρόκειται να σου τελειώσει ποτέ ο χώρος. Εάν θέλεις να γράφεις μουσική, ταινίες, κλπ ίσως να μην είναι το καλύτερο κινητό. Πάντως εάν το συνδυάσεις με καποιο άλλο χώρο αποθήκευσης που σε βολεύει(Box, Dropbox, το pc σου, ?) φτάνει για ότι θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Για εφαρμογές δεν πρόκειται να σου τελειώσει ποτέ ο χώρος. Εάν θέλεις να γράφεις μουσική, ταινίες, κλπ ίσως να μην είναι το καλύτερο κινητό. Πάντως εάν το συνδυάσεις με καποιο άλλο χώρο αποθήκευσης που σε βολεύει(Box, Dropbox, το pc σου, ?) φτάνει για ότι θέλεις. με το pc πως γινεται εξηγηστε μου λιγο τον τροπο .ευχαριστω ! Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Παιδια, Εχω κανει ρουτ το κινητο και ψαχνω καποιο τροπο να βγαλω τον περιορισμο τοποθεσιας του play store. Δοκιμασα market enabler αλλα μου λεει οτι κατι πηγε στραβα. Ξερει κανεις τι φταιει; Ειμαι με 4.1 εκδοση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Παιδια εδω και κανα διμηνο χρησιμοποιω το Onavo extend.Τι γνωμη εχετε για τη συγκεκριμενη εφαρμογη? Επισης,χρησιμοποιω το Juice Defender.Επειδη μου κανει κατι σπαστικα του τυπου να αργει ορισμενες φορες να ανοιξει τα data οταν ξεκλειδωνω το τηλεφωνο,εχετε καμια καλυτερη εναλλακτικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Παιδια εδω και κανα διμηνο χρησιμοποιω το Onavo extend.Τι γνωμη εχετε για τη συγκεκριμενη εφαρμογη? Επισης,χρησιμοποιω το Juice Defender.Επειδη μου κανει κατι σπαστικα του τυπου να αργει ορισμενες φορες να ανοιξει τα data οταν ξεκλειδωνω το τηλεφωνο,εχετε καμια καλυτερη εναλλακτικη? My data manager Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Σκεφτομαι καιρό τώρα την αγορά του Nexus... Μπορεί κάποιος χρήστης να μου δώσει πληροφορίες σχετικά με την αυτονομία του κινητού? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Σκεφτομαι καιρό τώρα την αγορά του Nexus... Μπορεί κάποιος χρήστης να μου δώσει πληροφορίες σχετικά με την αυτονομία του κινητού? Χοντρικα περιπου 20-24 ωρες με 3-3μιση ωρες λειτουργια οθονης(με CM9) Δε το χρησιμοποιω και πολυ σαν τηλεφωνο.Πολυ wifi,αρκετο gaming, tapatalk κτλ Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthGRE Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 My data manager Αυτο δεν εχει data shrink mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Μια ερώτηση USB flash drives λειτουργούν με ανταπτορα στην stock Rom ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Σκεφτομαι καιρό τώρα την αγορά του Nexus... Μπορεί κάποιος χρήστης να μου δώσει πληροφορίες σχετικά με την αυτονομία του κινητού? Δεν είναι κακή ιδέα να κοιτάξεις και τις προηγούμενες σελίδες, γιατί έχει συζητηθεί ξανά. Κατά τα άλλα, πάνω από μία μέρα και κάτω από 2 με κανονική χρήση είναι συνηθισμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 δε ξερω αλλα δεν ειναι και τοσο τηλεφωνο για καθημερινη χρηση. εγω πιο πολυ εχω ευχαριστηθει τις αλλαγες και δοκιμες ρομ παρα τη συσκευη ως τηλεφωνο. αυτονομια να φανταστεις, δε μπορω να σου δωσω γιατι καθε λιγο το βαζω με usb στο pc γιατι ολο και κατι καινουριο βρισκω και κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Is the Galaxy Nexus still the best Android phone? http://www.theverge.com/2012/7/9/3146548/galaxy-nexus-jelly-bean-android-ping-counterping Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Χοντρικα περιπου 20-24 ωρες με 3-3μιση ωρες λειτουργια οθονης(με CM9) Δε το χρησιμοποιω και πολυ σαν τηλεφωνο.Πολυ wifi,αρκετο gaming, tapatalk κτλ Δεν είναι κακή ιδέα να κοιτάξεις και τις προηγούμενες σελίδες, γιατί έχει συζητηθεί ξανά. Κατά τα άλλα, πάνω από μία μέρα και κάτω από 2 με κανονική χρήση είναι συνηθισμένο. Προσωπικά εάν κρατάει από πρωί μέχρι βράδυ είμαι ικανοποιημένος!!! Άρα οι 20-24 ώρες ειδικά σε χρήση wifi κλπ φαντάζει ιδανικό! Εάν κρατάει και παραπάνω τότε είναι απλά super!!! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Προσωπικά εάν κρατάει από πρωί μέχρι βράδυ είμαι ικανοποιημένος!!! Άρα οι 20-24 ώρες ειδικά σε χρήση wifi κλπ φαντάζει ιδανικό! Εάν κρατάει και παραπάνω τότε είναι απλά super!!! Εκτός και αν το λιώνεις όλη την ώρα για games την ημέρα τη βγάζει πολύ άνετα. Εγώ αυτή τη στιγμή το έχω overclocked λίγο, και μου πάει με μέτρια χρήση έως και 36 ώρες. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 μπορεις να μου πεις καποιος τι διαφορες εχουν αυτα τα δυο γιατι εχω στραβωθει και δε βλεπω κατι εμφανες...για ποιο λογο εχουν αυτη τη διαφορα τιμης. http://www.expansys.com/google-galaxy-nexus-16gb-black-224319/ http://www.expansys.com/google-samsung-galaxy-nexus-16gb-titanium-silver-eu-handset+uk-adapter-232153/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Σκεφτομαι καιρό τώρα την αγορά του Nexus... Μπορεί κάποιος χρήστης να μου δώσει πληροφορίες σχετικά με την αυτονομία του κινητού? Δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322065&page=71 post 1053 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 καλησπερα παιδια,μηπως γνωριζει καποιος που παω στις ρυθμισεις για την ρυθμιση μικροφωνου θορυβου? Τι εννοεις; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts