Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εαν θες εγκατέστησε το android system info και δες εαν σου αναγνωρίζει τα modules απο τις κάμερες.

το κατεβασα και μου γραφει το παρακατω..το παραθετω στα αγγλικα¨: "as retreiving camera infos can give the impression that it is taking picture on some device,it is not enabled by default.if you wish to , go in settings menu"

Δεν καταλαβα ακριβως τι εννοει γιαυτο δεν σας εκανα και ελευθερη μεταφραση!

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πατάς τις τρείς τελίτσες κάτω δεξιά, επιλεγεις settings και κάνεις τικ στην επιλογή για την κάμερα. Μετά πατάς το κουμπί back και επιλεγεις την κάμερα και σου βγάζει τις πληροφορίες.

Πατάς τις τρείς τελίτσες κάτω δεξιά, επιλεγεις settings και κάνεις τικ στην επιλογή για την κάμερα. Μετά πατάς το κουμπί back και επιλεγεις την κάμερα και σου βγάζει τις πληροφορίες.

Το έκανα και τώρα δεν μου βγάζει τίποτα..Τι σημαίνει αυτο?

Καλησπερα παιδια το νεξους μου εχει χαλασει το power button αλλα εχω παραγγηλει ανταλακτικο.Το βασικοτερο προβλημα μου ειναι οτι ανεβαζει θερμοκρασια >40 βαθμους.Κανει καποιες επανεκκινησεις μονο του ειδικα οταν συνδεεται ο φορτιστης.Καμια βοηθεια?

Γνωμες????

*A G I O S*

www.epiplak.gr

Καλησπερα παιδια το νεξους μου εχει χαλασει το power button αλλα εχω παραγγηλει ανταλακτικο.Το βασικοτερο προβλημα μου ειναι οτι ανεβαζει θερμοκρασια >40 βαθμους.Κανει καποιες επανεκκινησεις μονο του ειδικα οταν συνδεεται ο φορτιστης.Καμια βοηθεια?

Γνωμες????

Είσαι με θήκη;

Επίσης η θερμοκρασία ποιανού είναι πάνω από 40; της μπαταρίας;

Εκτός από την ένδειξη της τιμής της θερμοκρασίας, το τηλέφωνο όταν το κρατάς, "φλέγεται";

Είσαι με θήκη;

Επίσης η θερμοκρασία ποιανού είναι πάνω από 40; της μπαταρίας;

Εκτός από την ένδειξη της τιμής της θερμοκρασίας, το τηλέφωνο όταν το κρατάς, "φλέγεται";

ειμαι χωρις θηκη...της cpu λογικα....οταν ανεβαζει ειναι αρκετα ζεστο στη πισο μερια...

*A G I O S*

www.epiplak.gr

ειμαι χωρις θηκη...της cpu λογικα....οταν ανεβαζει ειναι αρκετα ζεστο στη πισο μερια...

Και τι ρομ έχεις;

Μου είχε τύχει με cm11 το τηλέφωνο να καίγεται από πίσω. Κάτι στον κερνελ έφταιγε σε συνδυασμό με ρομ.

Όταν λες τίποτα , εννοείς ότι όταν πατάς την κάμερα δεν σου εμφανίζει πληροφορίες;

οχι τιποτα δεν εμφανιζει..ενα κενο..μαλλον χαλασε για τα καλα χεχε

οχι τιποτα δεν εμφανιζει..ενα κενο..μαλλον χαλασε για τα καλα χεχε

Πιθανότατα το module της κάμερας θα έχει χαλάσει. Δεν ξέρω πόσο εφικτό θα είναι να το αλλαξεις μόνος σου.

Πιθανότατα το module της κάμερας θα έχει χαλάσει. Δεν ξέρω πόσο εφικτό θα είναι να το αλλαξεις μόνος σου.

Αν πιάνουν τα χέρια σου αλλάζει υπερβολικά εύκολα... Το μόνο δύσκολο είναι να βγει το κομμάτι οθόνη-τζάμι από το πλαστικό σώμα...

Και τι ρομ έχεις;

Μου είχε τύχει με cm11 το τηλέφωνο να καίγεται από πίσω. Κάτι στον κερνελ έφταιγε σε συνδυασμό με ρομ.

Είμαι στοκ δεν έχω πειράξει τίποτα...

*A G I O S*

www.epiplak.gr

• 5 weeks later...

λοιπον...

το κινητο εκλεισε ξαφνικα και δεν λεει να ανοιξει...

τι hard reset, τι το συνδεω στο λαπτοπ χωρις μπαταρια και την βαζω μετα , τι Nexus Root Toolkit... τιποτα...

καμια ιδεα?

λοιπον...

το κινητο εκλεισε ξαφνικα και δεν λεει να ανοιξει...

τι hard reset, τι το συνδεω στο λαπτοπ χωρις μπαταρια και την βαζω μετα , τι Nexus Root Toolkit... τιποτα...

καμια ιδεα?

: First remove the battery, plug the*charger*and than put the battery back. In my*case, It kind "shorted" the battery and my phone is back on. I was reading posts and posts and discovered that GNexus has this problem and a lot. Dunno when it can happen again but I really don't want a paperweigh

Αυτά από xda που είχε όμοιο πρόβλημα με το δικό σου

ειναι ακομα σε εγγυηση... (ευτυχως, βρηκα την αποδειξη)

αυριο θα παει στο Πλαισιο στη Μεταμορφωση μηπως και το σωσουμε...

Θα σου πρότεινα καλύτερα στην smartek χαιδαρι. Καλύτερη δουλειά και πιο γρήγορα θα στο φτιάξουν. Μέσω του πλαισίου θα ταλαιπωρηθεις κάπως.

Γνώμη μου πάντα

ισχυει η εγγυηση εκει?

Κανονικά. Εκεί το πήγα εγώ όταν μου χε πάθει πρόβλημα η μητρική και ύστερα από 4 φορές στο εμπορικό κατάστημα για να το στείλουν μετά στη smartek, δεν κάνανε τπτ.

Όταν το πήγα ο ίδιος, μου την αντικαταστησανε.

Στο λέω επειδή μπορεί να σου κάηκε καμία μητρική και να θέλει αλλαγμα

Smartec αδερφέ, πιο πλαίσιο; Όπως τα λέει και ο φίλος πιο πάνω.

ευχαριστω για τη συμβουλη! μεσα στη βδομαδα θα παω Χαιδαρι... θα επανελθω με εντυπωσεις...

ευχαριστω για τη συμβουλη! μεσα στη βδομαδα θα παω Χαιδαρι... θα επανελθω με εντυπωσεις...

Απλά για μια ακόμα επιβεβαίωση, τα παιδιά στο Χαϊδάρι είναι όντως πολύ εξυπηρετικά και επισκευάζουν ταχύτατα τις συσκευές. Αν είσαι τυχερός και δεν χρειάζεσαι κάποιο ανταλλακτικό που δεν έχουν κι αν πέσεις και σε φάση που δεν έχουν μεγάλο φόρτο στο κατάστημα για επισκευή, τότε είναι πολύ πιθανό να πάρεις και τη συσκευή σου αυθημερόν.

Να πας χωρίς δεύτερη σκέψη. :)

Και στο πλαισιο να απευθυνθεις εαν το χεις αγορασει απο εκει,παλι στη smartek θα σε στειλουν.
Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

Η smartek εχει 1 ώρα service, εκτός του ότι το λένε στο site τους, το επιβεβαιώνω κι εγώ που τους έχω πάει τη συσκευή 7 ή 8 φορές :)

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)