Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν μου φαινεται οτι παρουσιασε και κατι ιδιαιτερο με την 4.3 η Google για να ξαναστησω ενα κινητο που δουλευει καλα απο την αρχη...

θα περιμενω τα σχολια σας πρωτα και μετα θα αποφασισω αν θα προχωρησω σε αναβαθμιση...

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχω ένα 100% stock Nexus με 4.2.1 αγορασμένο από ελληνικό eshop. Τις ενημερώσεις μου τις δίνει η Samsung.

Πλέον δεν αντέχω το lag του... μπορεί να θέλει 5 δευτερόλεπτα ή και περισσότερο για να μου ανοίξει τα μηνύματα ή για να μπω στο μενού να κάνω κλήση. Τελευταία, παύει κάποιες φορές να ανταποκρίνεται και του κάνω restart.

Ακολουθώ τις οδηγίες από εδώ εδώ (Method 4a - Stock recovery installed, Locked bootloader, no root) μπαίνω κανονικά στο stock recovery menu επιλέγω το "Apply update from ADB" και μετά κολλάω! Πως του δίνω το αρχείο για να βάλει το λειτουργικό?

Παιδιά όποιος θέλει 4.3 ρουταρισμένη kai deodexed κατεβάζει αυτό https://docs.google.com/file/d/0BxlYDVLp_RkMazdFc0hmMHRMMDA/view?sle=true και το φλασάρει σαν μια κοινή ρομ...περιέχει τα gapps.Απλό φλασάρισμα...

εχει προβλημα αυτο το image, εβγαλε αλλο που υποτιθεται οτι διορθωνει το root , το κατεβαζω να δουμε

Έχω ένα 100% stock Nexus με 4.2.1 αγορασμένο από ελληνικό eshop. Τις ενημερώσεις μου τις δίνει η Samsung.

Πλέον δεν αντέχω το lag του... μπορεί να θέλει 5 δευτερόλεπτα ή και περισσότερο για να μου ανοίξει τα μηνύματα ή για να μπω στο μενού να κάνω κλήση. Τελευταία, παύει κάποιες φορές να ανταποκρίνεται και του κάνω restart.

Ακολουθώ τις οδηγίες από εδώ εδώ (Method 4a - Stock recovery installed, Locked bootloader, no root) μπαίνω κανονικά στο stock recovery menu επιλέγω το "Apply update from ADB" και μετά κολλάω! Πως του δίνω το αρχείο για να βάλει το λειτουργικό?

Γιατι δεν το κανεις yakju??και να περνεις τις αναβαθμησεις απο την google???5 λεπτα υποθεση ειναι....υπαρχει αναλυτικος οδηγος στη για μετατροπη απο Samsung branded σε Google branded....

εχει προβλημα αυτο το image, εβγαλε αλλο που υποτιθεται οτι διορθωνει το root , το κατεβαζω να δουμε

Έχεις το link από την κανονική 4,3 χωρίς πρόβλημα και να είναι deodexed και rooted;

καταφερα να κανω ρουτ.λοιπον κατεβαζουμε αυτο:http://download.chainfire.eu/340/SuperSU/SuperSU-JWR66N-S005-130625-1.41.zip

μπαινουμε recovery-install zip from sd card,αφου τελειωσει,παταμε go back,μετα reboot system now και τοτε δεν κανει reboot αλλα μας ζηταει να κανει disable κατι,παταμε NO και μετα κανει επανεκινηση και εχουμε root

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Απίστευτη δουλειά παιδιά στο 4.3 από την Google...η μπαταρία δεν τελειώνει με τίποτα.Είμαι στις 4 μισή ώρες αυτή τη στιγμή ανοιχτής οθόνης σε browsing, Facebook κλπ.κι ακόμη έχω 15%...τι να πω απίστευτο για μαμά ρομ και κερνελ.Εκτός αυτού το lagaki το σπαστικό στις home screens εξαφανίστηκε για πάντα και γενικά το κινητό πετάει.

Απίστευτη δουλειά παιδιά στο 4.3 από την Google...η μπαταρία δεν τελειώνει με τίποτα.Είμαι στις 4 μισή ώρες αυτή τη στιγμή ανοιχτής οθόνης σε browsing, Facebook κλπ.κι ακόμη έχω 15%...τι να πω απίστευτο για μαμά ρομ και κερνελ.Εκτός αυτού το lagaki το σπαστικό στις home screens εξαφανίστηκε για πάντα και γενικά το κινητό πετάει.

Μαλιστα.Τετοια ν ακουω.

Το νεο bluetouth το δοκιμασες;

Υπαρχει καμια ασυμβατοτητα/bug;

καταφερα να κανω ρουτ.λοιπον κατεβαζουμε αυτο:http://download.chainfire.eu/340/SuperSU/SuperSU-JWR66N-S005-130625-1.41.zip

μπαινουμε recovery-install zip from sd card,αφου τελειωσει,παταμε go back,μετα reboot system now και τοτε δεν κανει reboot αλλα μας ζηταει να κανει disable κατι,παταμε NO και μετα κανει επανεκινηση και εχουμε root

Να υποθέσω δηλαδή ότι με RootKeeper δεν έκανες δουλειά?

Για το ΒΤ είμαι κι εγώ περίεργος αν βελτιώθηκες τίποτα...

Να υποθέσω δηλαδή ότι με RootKeeper δεν έκανες δουλειά?

Για το ΒΤ είμαι κι εγώ περίεργος αν βελτιώθηκες τίποτα...

το rootkeeper δεν δουλεψε,μαλλον γιατι και αυτο το ζιπ του chaifire ειναι δοκιμαστικο μονο για την 4.3,μπορει κατι να αλλαξαν και δεν δουλευε το παλιο ρουτ

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Το πήρε κανένας με ΟΤΑ το 4.3;

Ειναι λιγο νωρις με βαση το παρελθον.

Το κοβω την εβδομαδα που ερχεται να την εχουμε OTA.

Το zip που διατίθεται είναι για yakju και όχι για το δικό σου. Μην προσπαθείς άδικα. Ή θα το κάνεις yakju ή takju ή θα περιμένεις 2-3 μήνες περίπου.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Από τη στιγμή που θα αρχίσει να διατίθεται, ναι. Για τους πιο βιαστικούς, είναι ήδη διαθέσιμο το .zip :)

Είδα ότι εκτός από rom έχει και νέο radio και bootloader, οπότε δεν πρόκειται να ασχοληθώ πριν το ΣΚ...

μια ερωτηση εχω, ειμαι με την 4.2.2 και έχω τραβήξει καποιες φωτογραφίες.Όταν συνδέομαι με το pc μέσω usb, για να της μεταφέρω, δεν μπορώ να δω πουθενα τις φωτογραφίες. Ξέρετε ποιο ειναι το default path?

μια ερωτηση εχω, ειμαι με την 4.2.2 και έχω τραβήξει καποιες φωτογραφίες.Όταν συνδέομαι με το pc μέσω usb, για να της μεταφέρω, δεν μπορώ να δω πουθενα τις φωτογραφίες. Ξέρετε ποιο ειναι το default path?

ο φακελος DCIM/CAMERA

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Μόλις μου ήρθε ota. Παρα πολύ καλή πρώτη εντύπωση. Δεν κολαει πουθενά. Ακόμη και η κάμερα οπου είχε ενα θέμα πριν τώρα φαίνεται πολύ πιο σμουθ.
samsung galaxy nexus

Παιδιά όσοι αναβαθμίσατε σε 4.3 βίντεο από την εφαρμογή του YouTube μπείτε να δείτε;;;

Παιδιά όσοι αναβαθμίσατε σε 4.3 βίντεο από την εφαρμογή του YouTube μπείτε να δείτε;;;

ναι, κανονικά!

Καλημέρα στην παρέα.Εάν κάνουμε clear στο Google Services Framework θα πιάσει όπως στη 4.2.2;

για θυμησε μου την διαδρομη για το google services framework....το βρηκα......

εφαρμογες-ολα και κανιυμε διαγραφη δεδομενων εφαρμογων

αλλα παρολα αυτα ακομα δεν εχει ερθει το update.......

Edited by jimlost

για θυμησε μου την διαδρομη για το google services framework....το βρηκα......

εφαρμογες-ολα και κανιυμε διαγραφη δεδομενων εφαρμογων

αλλα παρολα αυτα ακομα δεν εχει ερθει το update.......

ούτε στης δικιάς μου. Υπομονή...

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)